Recenzie hotelov
Koh Lanta - Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Věděli jsme co chceme a co jsme objednali a to jsme také dostali.Spokojenost.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Věděli jsme co chceme a co jsme objednali a to jsme také dostali.Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalow byl dostatečně prostorný a vybavený pro naše potřeby.Nábytek už něco pamatuje ale zapadá tak nějak do kontextu ekologického resortu.Klimatizace a stropní ventilátor fungovali bezchybně kromě krátkých period jednoho dne a noci kvůli výpadku proudu.Televizi jsme nepostrádali, postačili jsme si plně s internetem, wifi fungovalo a bez poplatku.Posezení na prostorné terase a možnost sušení prádla bylo také vítáno.Sprcha a záchod v dobrém stavu, dostatek teplé vody i když tekla slabým proudem.Extra šoupací dveře na terasu se sítí proti hmyzu také v pořádku.Bungalowy jsou rozmístěny poměrně blízko sebe ale během pobytu i když byli obsazené jsme nijak rušeni nebyli přesto, že resort je velmi oblíben rodinami z dětmi.Meli jsme bungalow C5.

Strava
Měli jsme jen snídaně a ty byli trochu jednotvárné ale plně dostačující.Vždy možnost nechat si udělat dobrou omeletu, uzeniny,jogurty,chléb,marmelády,ovoce-ananas,meloun,papája,banán.Restaurace a bar přímo na pláži, dobré jídlo,možnost si vybrat a nechat ogrilovat čerstvou rybu dle druhu a váhy.Střídali jsme s okolními restauracemi, nutno kus dojít pěšmo nebo popojet tuktukem.Pár set metrů je zajímavá restaurace Patoj.Je postavená ze dřeva a bambusu, bambusová je celá podlaha, sedí se dost vysoko.Dobré jídlo a přátelská obsluha ale delší čekání, jen jedna v kuchyni.

Služby hotela
Služby hotelu jsme využili pro objednání výletů a to fungovalo bez problémů.Uklízení bylo po thajsku, zamést, občas vytřít, ustlat a vyměnit ručníky pokud se nechali na zemi.

Pláž
Pláž byla krásná, jemný písek, slunečníky a lehátka bez poplatku, nikdy nebyli všechny obsazené.Snad nikdy více než 20 lidí na pláži.Rodiny s malými dětmi trávili většinu času u bazénu.Přístup do vody je trochu komplikován rozstroušenými zbytky útesu takže se musí vybírat cesta, dno se svažuje pozvolna a po 10-20m je už jen písek, záleží jestli je odliv nebo příliv.Při okraji je dostatek písečného a mělkého dna pro děti.

Zdenek Jelinek, 29.03.2019, Dátum pobytu: 6.3. - 20.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Narima Bungalov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

11 fotografií

Celkom: 7,6 Jsem spokojen.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Jsem spokojen. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku dobré.

Strava
Vcelku dobrá.

Služby hotela
Služby dobré.

Pláž
Pláž,chtělo by to trochu upravit vstup do moře, hlavně když je příliv. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici.

Jan Korinek, 29.01.2019, Dátum pobytu: 10.1. - 24.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Narima Bungalov

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Hotel je skrome zarizen. Ale plne dostacujici. V tomto pocasi opravdu clovek teplou vodu na pokoji nepotrebuje. Snidane pro me...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je skrome zarizen. Ale plne dostacujici. V tomto pocasi opravdu clovek teplou vodu na pokoji nepotrebuje. Snidane pro me dostacujici, jogurt s ovocem a tousty. Na plaz 30.metru, jde ma hotel svoji restauraci. Hned vedle hotelu je pradelna, mini market. V hotelu se dodrzuje nocni klid. Po 22 hod. Ale vubec to neva, na plazi maji pristresky kde se da travit krasny vecer. Vedouci hotelu je prijemna starsi dama. Cistota hotelu je dobra. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou skrome vybaveny, neni tam llimatizace, jen vetraky. Ale to me navadilo, proste se tocil vetrak cely den. Cistota pokoje, dobra. Zadny bordel jsem nenasel, ani nehledal. Kazdy den bylo uklizeno a ustlano. Coz me staci.

Strava
Hotel nabizi jen snidani. 2 druhy.

1. Jogurt s ovocem, 2 tousty, maslo, dzem, ovoce, dzus,kava, caj.

2. Vajicka, sumka, 2 tousty, maslo, dzem, ovoce, dzus, kabu, caj. U me vyhral jogurt s ovocem, bez toustu. Svacinu a obed jsme si davali na plati, kde Vam to donesou az do domecku.

Služby hotela
Hotel je opravdu skromny, doporucuji pro pobyt s detmi. Je tu klid po cely den. Na pokoji tece jen studena voda,ale tepla opravdu neni potreba, neni klima, jen vetrak. Po cely den hotel nabizi, piti,( voda, pivo, limo) za klasicke thajske ceny. Nic predrazeneho, dale caj, kavu, jogurty a polevku.

Pláž
Na plaz je to 30.metru. krasna, neprelidnena. Je tam spousty restauraci, masazi. Asi po 10 metrech od brehu uz je hlobka, taze dobre i na plavani. More i plaz je piskove.

Petr Bubik, 04.02.2017, Dátum pobytu: 23.1. - 31.1.2017
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Best House Lanta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: Lantu by som odporucila tym, kt. z Thajska videli aj ine miesta.

Úvodné zhrnutie
Lantu by som odporucila tym, kt. z Thajska videli aj ine miesta. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je oznacovany ako ***, ale myslim, ze to je tak na **. Izbu, co maju na letakoch som nevidela nazivo. Vybavenie zakladne, ale dajme tomu, ze moze byt, vzhladom na to, ze sa jedna o rezort na ostrove Lanta, kt. je pokladany za menej rozvinuty.

Uteraky na plaz poskytuju za poplatok. Ak mate pristelku, mate narok len na postel, oblicky, 1uterak. Nemate narok na 2.uterak na ruky, pohar a 0,5l vody, mydielko a sampon kt. dostanu "riadnii hostia".

Strava
Ranajky - objednali sme si bufetove stoly (podla katalogu CK). No po prichode sme boli velmi sklamani - 1 -vyber bud 1dl dzusu z krabice, alebo cerstve ovocie(tvrdy ananas a skoro dozrety melon), 2- bud jeden krajicek chleba alebo jeden croissant, 3 - vajicka na hoc aky sposob. Takze namiesto mojich zvycajnych cornflakes na ranajky som mala 4x vajcia. TO BOLO DOST HROZNE. Raz sme si priobjednali este jeden kusok chleba (siroky asi 0,7cm) a zaplatili sme zan cca 30KC!! Ked vezmete, ze obed v Thajsku stoji asi 30Kc, je to fakt neprimerane.

Služby hotela
Neochotne recepcne, vratane krutenia oci a podobnych vyrazov. Upratovacky a casnicka boli fajn. Ostatne sluzby - masaze. To je vse.

Pláž
Bola fajn, rozlahla, lehatka pod stromami

Celkový dojem
Lanta je taky zabudnuty ostrov. Skor by som odporucila Samui (tam zazitok zacina uz letiskom). Ale ked uz Lanta, tak isto nie tento resort!

Jana H, 27.04.2010, Dátum pobytu: 28.2. - 7.3.2010
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Lanta Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 7,7 Nádherné místo, milí a sympatičtí místní obyvatelé.

  • 8,4 Ubytovanie
  • 9,2 Strava
  • 3,3 Okolie
  • 8 Cena

Úvodné zhrnutie
Nádherné místo, milí a sympatičtí místní obyvatelé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné.

Strava
Výborná, doporučuji restauraci Blossom.

Služby hotela
Velmi milý personál v hotelu.

Program poznávacieho zájazdu
Většina výletů je k mání v sezóně od března do října.

Celkový dojem
Nádherná země, jela bych znovu, ovšem v sezóně a bez cestovní kanceláře, jelikož ta nám pobyt jen zkomplikovala (nezajistila transfer z letiště a rezervaci v hotelu) a nepravdivě informovala ohledně počasí... (Od listopadu do února je zde monzunové období!.)

Miluše Zákoucká, 25.01.2008, Dátum pobytu: 2.1.2008 - 19.12.2007
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Lanta Sand Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia