Recenzie hotelov
Koh Samui - Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Příjemný hotel ,krásná zahrada,okolí se snaží každý den udržovat(pláž),moře čisté,krásně teplé, občas trošku větší vlny. Příjemné...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel ,krásná zahrada,okolí se snaží každý den udržovat(pláž),moře čisté,krásně teplé, občas trošku větší vlny.

Příjemné procházky po celé zátoce. Výběr z výletů po ostrově,cca 1750 Kč/osoba,včetne obědu. Lamai nabíží množství restaurací,obchůdků,je to pohoda a hlavně je tu bezpečno.Každou neděli trh s jídlem. Určitě doporučujina hotelu jen snídani.

Ohromě jsme si odpočinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standardní pokoj,každý den úklid a čisté ručníky.Také vždy večer výměna ručníků na pláž. V lednici každý den voda.

Strava
Měli jsme jen snídani. Každý si vybere,dost zeleniny i ovoce.

Služby hotela
Příjemný vždy usměvavý personál,vstupní hala moc pěkná. Při odjezdu do 12 hodin můžete být na pokoji. K dispozici je potom i pokoj , kde se můžete vysprchovat před cestou. Pripojení vi-fi zdarma.

Pláž
Pláž písečná, vstup do moře pozvolný,občas moře něco vyplaví, ale vždy večer je snaha pláž v okolí hotelu uklidit.

Moře krásně čisté,teplé.Příjemné procházky.

Jaromír B., 26.03.2020, Dátum pobytu: 6.3. - 22.3.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pláž 18 fotografií

Celkom: 9,2 Celkově výborný

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově výborný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobře

Strava
Ke snídani mi chyběl chléb a bagety

Služby hotela
Velmi dobře

Pláž
Čistá, Písek, hlubší vstup, perfektní

Jaroslav Hronek, 07.03.2020, Dátum pobytu: 18.2. - 3.3.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Ibis Bophut Samui

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,2 Velmi příjemná dovolená, jak na relax, tak na poznávání ostrova.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi příjemná dovolená, jak na relax, tak na poznávání ostrova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel velmi pěkný, čistý. Personál příjemný, jak de na Thajce patří.

Strava
Měli jsme jen snídani, ale ta byla velmi dobrá.

Služby hotela
Dobré

Pláž
Pláž menší, ale čistá a s dobrým přístupem do vody. Odliv menší, vlny také.

Objevují se tam divocí psi. Doporučuji na ně nesahat.

Petr S., 02.03.2020, Dátum pobytu: 12.2. - 27.2.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Ibis Bophut Samui

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5 Celkom fajn no očakávania boli väčšie za tú nemalú cenu ako sme dostali

  • 4,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkom fajn no očakávania boli väčšie za tú nemalú cenu ako sme dostali Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na základe fotografií a skutočnosti je veľmi veľký rozdiel, Hotel by potreboval vynoviť zariadenie izieb., upratovacie služby boli veľmi povrchné, pavučiny boli všade

Strava
Raňajky boli super naozaj si viete vybrať čo len chcete

Služby hotela
Personál veľmi milí snažia sa Vám vo všetkom pomôcť

Pláž
Pláž sama o sebe je veľmi pekná . Lehátok je dosť málo ak chcete mať lehátko musíte vstávať ráno pred siedmou aby ste si obsadili miesto a keď je to dovolenka kto bude vstávať ráno pred siedmou / iba dôchodcovia, ktorých tam bolo neúrekom/ o pláž ktorá patrí k hotelu by sa mohli starať a to čo more vyplaví tak by to mali odpratať

Diana H., 28.02.2020, Dátum pobytu: 10.2. - 25.2.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8 Spokojenost

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jednoduchý, prostorný, chtělo by to polohovací židle na terasu a možná více ramínek

Strava
Měli jsme jen snídaně a ty byly v pořádku

Služby hotela
ok

Pláž
Pláž hned před hotelem, voda čistá, lidí (i plastů) málo. vhodné zvláště pro milovníky vln. Pokud vlny zintenzivní, možno popojít pár set metrů doleva, kdy se vždy vkoupete.

Miroslava V., 24.02.2020, Dátum pobytu: 2.2. - 19.2.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 4,8 Pěkný starší, ale celkem udržovaný hotel s udržovanou zahradou. Zájezd pořádaný CA byl spíše hororem, s nezájmem řešit adekvátně...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný starší, ale celkem udržovaný hotel s udržovanou zahradou.

Zájezd pořádaný CA byl spíše hororem, s nezájmem řešit adekvátně problémovou situaci. Ohledně problémů s ubytováním musíte volat někam do Londýna, kde vám řeknou, že to musíte řešit přímo s CA. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohužel je hotel již obsazen pravděpodobně štěnicemi (na 99% jde o štěnice). Po každé noci hlavně na nohou (přikrytých) přibudou nepříjemně svědící kousance, často několik v řadě za sebou, což je obvykle projev štěnic. Nejspíše žijí v dřevěných obkladech a v matracích. Komáři tam nebyli, asi jen 2 za pobyt.

Strava
Strava jednoduchá, téměř neměnná s malým výběrem.

Služby hotela
Velmi ochotný personál.

Pláž
Velice pěkná pláž u hotelu

Anonym, 18.01.2020
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Hotel 3 fotografie

Celkom: 8 Doporučuji si půjčit motorku a projet si ostrov, je tam toho hodně k vidění. Jídlo na ulici je výborné a levné, nebojte se najíst ve...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji si půjčit motorku a projet si ostrov, je tam toho hodně k vidění. Jídlo na ulici je výborné a levné, nebojte se najíst ve venkovních kuchyní domorodců nebo na trzích. Dovolenou byla nádherná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I když hotel je starší, bylo tam čisto, každý den čisté osušky jak v koupelnové tak i plážové.

Strava
Měli jsme pouze snídani, ta byla celých 14 dní stejná, ale vždy jsme si tam něco vybrali.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nijak zvlášť nevyužívali, hotel jsme měli pouze na přespání, cestovali jsme po ostrově.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, koupali jsme se tam pouze 2x, na ostrově najdete hezčí pláže a bez lidí.

Alena Holická, 01.01.2020, Dátum pobytu: 12.12. - 28.12.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 4 Ostrov Samui je krásné místo na aktivní i pasivní dovolenou, rozhodně stojí za shlédnutí, ale hotel bych volil jiný

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov Samui je krásné místo na aktivní i pasivní dovolenou, rozhodně stojí za shlédnutí, ale hotel bych volil jiný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování podprůměrné. Neskutečně tvrdé postele, staré ošklivé a zrezlé vybavení.. Jediné plus že každý den uklizený pokoj a čisté ručníky..

Strava
Snídaně, velký skromné a každý den stejné..

Služby hotela
Na recepci málo kdo mluvil aspoň trochu slušně anglicky a když jsme se zeptali na jedno místo, tak nás podle adresy stejně poslali jinam.

Pláž
Pláž, která byla u hotelu byla sice hned za rohem, ale písek zde byl většinou z rozdrcených mušlí a chůze po nich nebyla moc příjemná. Moře většinou velmi rozbourene, lepší sednout na skútr a dojet si na pláž v jiné části ostrova.

Radek Sovák, 19.12.2019, Dátum pobytu: 29.11. - 16.12.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui First House Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 8,2 vyborny

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
vyborny Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
perfektne

Strava
v norme

Služby hotela
dobre

Pláž
pristuo do mora horši skrz kamene ale su aj miesta pristupne

Ivan Konečný, 05.07.2019, Dátum pobytu: 23.6. - 2.7.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (9)