Recenzie hotelov
Koh Samui - Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 Doporučuji si půjčit motorku a projet si ostrov, je tam toho hodně k vidění. Jídlo na ulici je výborné a levné, nebojte se najíst ve...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji si půjčit motorku a projet si ostrov, je tam toho hodně k vidění. Jídlo na ulici je výborné a levné, nebojte se najíst ve venkovních kuchyní domorodců nebo na trzích. Dovolenou byla nádherná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I když hotel je starší, bylo tam čisto, každý den čisté osušky jak v koupelnové tak i plážové.

Strava
Měli jsme pouze snídani, ta byla celých 14 dní stejná, ale vždy jsme si tam něco vybrali.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nijak zvlášť nevyužívali, hotel jsme měli pouze na přespání, cestovali jsme po ostrově.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, koupali jsme se tam pouze 2x, na ostrově najdete hezčí pláže a bez lidí.

Alena Holická, 01.01.2020, Dátum pobytu: 12.12. - 28.12.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4 Ostrov Samui je krásné místo na aktivní i pasivní dovolenou, rozhodně stojí za shlédnutí, ale hotel bych volil jiný

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov Samui je krásné místo na aktivní i pasivní dovolenou, rozhodně stojí za shlédnutí, ale hotel bych volil jiný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování podprůměrné. Neskutečně tvrdé postele, staré ošklivé a zrezlé vybavení.. Jediné plus že každý den uklizený pokoj a čisté ručníky..

Strava
Snídaně, velký skromné a každý den stejné..

Služby hotela
Na recepci málo kdo mluvil aspoň trochu slušně anglicky a když jsme se zeptali na jedno místo, tak nás podle adresy stejně poslali jinam.

Pláž
Pláž, která byla u hotelu byla sice hned za rohem, ale písek zde byl většinou z rozdrcených mušlí a chůze po nich nebyla moc příjemná. Moře většinou velmi rozbourene, lepší sednout na skútr a dojet si na pláž v jiné části ostrova.

Radek Sovák, 19.12.2019, Dátum pobytu: 29.11. - 16.12.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui First House Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 vyborny

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
vyborny Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
perfektne

Strava
v norme

Služby hotela
dobre

Pláž
pristuo do mora horši skrz kamene ale su aj miesta pristupne

Ivan Konečný, 05.07.2019, Dátum pobytu: 23.6. - 2.7.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (8)

Celkom: 9,2 Dovolená naprosto úžasná, krásná země, úžasní lidé, šílené a ukrutné vedro, skvělé jídlo (pouliční), krásné moře, hotel úžasný, snídaně...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená naprosto úžasná, krásná země, úžasní lidé, šílené a ukrutné vedro, skvělé jídlo (pouliční), krásné moře, hotel úžasný, snídaně výborně a pestré, personál milý a ochotný.

Pokud by jsme to ale pojali jako valeci dovolenou u moře, byli by jsme zklamaní, pro nás na pláži nuda, pláž písečná a nic tam neplave, musíte tam kde jsou alespoň nějaké kameny, pokud chcete vidět nějaké rybičky.. my jsme si půjčili skútr a projeli celý ostrov, viděli jsme vše co bylo na mapě s hvězdičkou a co jsme vidět mohli, úžasné vzpomínky a zážitky, výlety na Koh Tao a do národního Marine parku byly nezapomenutelné, skvěle organizované. Opravdu je Thajsko nádherná země, ale chce to poznávat a ne se válet na pláži. ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, my ale nejsme nároční, pro opravdu náročnou klientelu superior pokoje asi nejsou, pro nás to bylo krásné. Hotel v nádherné tropické zahradě, hotelový bazén úžasný.

Strava
Snídaně výborně, obrovské, od všeho něco, pořád doplňovali. Výborné zákusky ????

Služby hotela
Žádné služby jsme nevyužívali, jen skútry z půjčovny hotelu. Úklid pokojů standartní, žádné labutě z ručníků ani orchideje na posteli nebyli ????

Ale maserky na pláži uuzasneeeee????

Pláž
Pláž krásná, čistá, lehátka i slunecniky zdarma, personál přinesl okamžitě co nás zahlédl,

Denisa Vilimovská Fořtová, 27.05.2019, Dátum pobytu: 10.5. - 22.5.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Fair House Beach Resort & Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (9) Nie (6)

Celkom: 10 Dovolená na mě udělala výborný dojem, krásné prostředí pro relax i poznávání exotiky.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na mě udělala výborný dojem, krásné prostředí pro relax i poznávání exotiky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, krásné,nové, čisté, výborný servis.. nemám absolutně co vytknout.. krásný je celý hotel i jeho okolí a pláž.. úžasný a ochotný personál

Strava
výborné jídlo a pití.. není co vytknout

Služby hotela
bez problémů.. personál ochotný, ve všem vyjde vstříc a pomůže, člověk je zde jak v bavlnce

Pláž
nádherná pláž hned u hotelu.. velká spokojenost

Blanka Flanderová, 16.05.2019, Dátum pobytu: 28.4. - 10.5.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: White Sand Samui Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 9,8 Nádherná dovolená, předčila naše očekávání. Měli jsme jen problémy při cestování, kdy nám ne naší vinou uletěly 3 ze 6 letů...., ale je...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená, předčila naše očekávání. Měli jsme jen problémy při cestování, kdy nám ne naší vinou uletěly 3 ze 6 letů...., ale je pravda, že i toto nám bylo leteckou společností vykompenzováno a celkový dojem z dovolené nám to nepokazilo:-). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné, nově zrekonstruovaný hotel ( již se nejmenuje Coral Cove, ale Coral Cliff Beach Resort ) zasazený do skal přímo u moře s překrásným výhledem, vše čisté, služby bez jediné připomínky.

Je to hotel ve spíše klidnějším prostředí, takže není možné pěšky dojít do centra, a to i přesto, že není příliš daleko. Měli jsme půjčený skůtr na 10 dní za necelé 2 tis Kč a to bylo ideální. Taxi jezdí nepřetržitě, ale je podstatně dražší.

Strava
Měli jsme jen snídaně, vše v pořádku.

Služby hotela
Viz ubytování

Pláž
Pláž malá, krásná, privátní přímo u hotelu, vhodná pro šnorchlování, moře plné korálů, různých ryb, viděli jsme i chobotnice. Pak je hned vedle hotelu moc pěkná pláž Coral Cove s restaurací za velmi rozumné ceny, nebyla přelidněná.

Všude čisto, voda velmi teplá, odhadujeme min. 30 st, spíš více.

Michaela K., 17.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 14.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (4)

2 fotografie

Celkom: 10 Nejkrásnější dovolená, moc se nám líbilo a vlastně úplně všechno...ubytování (hotel už se nejmenuje Coral Cove Chalet, ale Coral Cliff...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější dovolená, moc se nám líbilo a vlastně úplně všechno...ubytování (hotel už se nejmenuje Coral Cove Chalet, ale Coral Cliff Beach Resort a je nově komplet zrekonstruovaný je skutečně moderní, vkusné, čisté, plně dostačující. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jak jsem psala viz níže, za nás úžasné. Hotel leží na klidnějším místě, do centra pěšky nelze, pouze taxi nebo skůtrem či autem z půjčovny. My měli půjčený skůtr 150 na 10 dní a bylo to velmi levné ( necelé 2 tis. Kč ). Taxi vychází cca 250 kč za jednu cestu do města pro dva, což je oproti půjčovně ekonomicky nevýhodné.

Na ostrově je pak spoustu možností, kam cestovat a co vidět.

Strava
My měli jen snídani, vše v pořádku, výběr ne tak pestrý, ale dostačující a chuťově v pořádku.

Služby hotela
viz v celkovém shrnutí, vše OK, výborný milý personál jako bonus:-)

Pláž
Nádherné malé, klidné pláže hned u hotelu, velmi vhodné pro šnorchlování, k vidění korály, různé druhy ryb i chobotnice.

Michaela K., 16.04.2019, Dátum pobytu: 2.4. - 14.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (2)

Celkom: 10 Dovolená se vydařila, vše bylo zařízeno do detailů, příjemně jsme byli překvapeni s odbavením na letišti-super! Výborný nápad, že se nás...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila, vše bylo zařízeno do detailů, příjemně jsme byli překvapeni s odbavením na letišti-super! Výborný nápad, že se nás při přestupu ujal letištní personál a převedl na další let, ušetří to spoustu času, starostí a nervů. Děkujeme. Doprava z letiště na hotel a i zpět byla bez problému, vše bylo zajištěno na jedničku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo příjemné, úklid, doplňování potřeb vše bylo v pořádku. Personál byl příjemný a milý.

Strava
Ke stravě není co dodat, thajská kuchyně je výborná, měli jsme pouze snídaně, které byly bohaté a rozmanité. Číšníci ochotní a kuchaři šikovní.

Služby hotela
Pro nás vše super.....

Pláž
Pláž přímo u hotelu, menší, tichá, upravená, nepřelidněná lehátka byla volná vždy. Super bylo, že hned u pláže toalety, sprcha, fitness, bazén i masáže. Personál restaurace donesl na pláž jídlo a pití, jelikož restaurace byla přímo tam. Stravovat se dalo i venku na terase a dívat se na moře- nádhera.

Zdeněk Šikl, 03.04.2019, Dátum pobytu: 24.12.2018 - 13.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (2)

Celkom: 10 Hotel, ubytování, restaurace a stravování , vše bylo výborné a na vysoké...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, ubytování, restaurace a stravování , vše bylo výborné a na vysoké úrovni..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................U Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skvělé, vždy čisté ručníky i povlečení. U vilky byl čistý bazen pro osvěžení, prostě úžasné.!

Strava
Stravovali jsme se v restaraci a to snídaně i večeře. Snidaně byly podávány formou švédkych stolů a bylo vešho dost ,různorodé jídla teplá i studená, sladké pečivo, jogurt mysli td., ovoce, melouny. Večer jme měli servírovanou večeři a ta byla vždy skvělá -- delicius !

Služby hotela
Služby na hotelu pefektní, spokojenost.

Pláž
Pláž velmi blízko u hotelu, čistá a pravená. Slunečníky i lehátka zdarma, moře čisté a teplé.

Antonín Plachta, 02.04.2019, Dátum pobytu: 9.3. - 20.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,8 Krásna exotika, milí ľudia a veľa úžasných zážitkov.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásna exotika, milí ľudia a veľa úžasných zážitkov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytovaním sme boli maximálne spokojný .

Strava
Zájazd bol bez stravy.

Služby hotela
Spokojnosť.

Pláž
Boli sme na jednej z najkrajších a tichej pláži Lamai.

Ján Berčák, 22.03.2019, Dátum pobytu: 2.3. - 18.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Bill Resort Koh Samui

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)