Recenzie hotelov
Phi Phi - Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Pokud chcete dovolenou v ráji, vřele doporučuji tento resort. Je ovšem na zvážení, zda přes cestovní kancelář. V ceně jsem měla mít...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud chcete dovolenou v ráji, vřele doporučuji tento resort. Je ovšem na zvážení, zda přes cestovní kancelář. V ceně jsem měla mít zahrnuty veškeré cestovní náklady, což platilo pouze po přístav v Phuketu. Veškeré následující náklady na lodní přepravu na a z Phi Phi byly v mé režii a to v částce několika tisíc bathů. Bez více než základní znalosti angličtiny bych byla v Phuketu ztracena. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov na hezkém místě, doslova v zahradě. Každý den ustláno, nové ručníky na pláž a do koupelny, doplněna základní kosmetika, doplněný minibar a mísa čerstvého ovoce. Úklid kvalitní. Náročný klient si může všimnout, že na vybavení se již (opravdu lehce) podepsal zub času. Místo přímo vybízí k romantickým procházkám.

Strava
Co se tyče resortu, mohu hodnotit pouze snídaně. Čas podávání (6-10 AM) vyhovuje snad každému. Menu velmi bohaté, Evropan bude nadšený z čerstvého ovoce. Moučníky jednoduché, výborné. Káva průměrná.

Služby hotela
Není co vytknout

Pláž
Zasloužila by si lepší péči, tím myslím úklid. Vzhledem k tomu jak se místní resorty snaží tvářit měly by si na tom dát záležet. Natural resort měl asi “nejslabší” vybavení co se tyče lehátek atd.

Iveta Pospíšilová, 21.01.2019, Dátum pobytu: 7.1. - 16.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Natural Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,4 Procestovali jsme s manzelem spoustu exotickych destinaci, ale na toto misto se urcite vratime!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Procestovali jsme s manzelem spoustu exotickych destinaci, ale na toto misto se urcite vratime!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvely resort, vyborne sluzby, dobre jidlo a pohadkova plaz primo pred nasim bungalovem:

Strava
Vse, co jsme ochutnali, bylo vyborne!

Služby hotela
Vyborne sluzby, prijemny a vstricny personal ...

Pláž
Asi nejkrasnejsi plaz na ostrove. Nadhera!

Lucie N., 31.07.2018, Dátum pobytu: 16.7. - 27.7.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Zeavola

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 8,2 Výborná dovolená, super místo. Pouze zklamání ze strany cestovní kanceláře ohledně dopravy a špatné organizace dopravy!!

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená, super místo. Pouze zklamání ze strany cestovní kanceláře ohledně dopravy a špatné organizace dopravy!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování luxusní.

Strava
Strava zbytečně předražená v hotelovém resortu..

Služby hotela
Předražené nadstandardní služby - masáže, výlet etc.

Pláž
Pláž pěkná, ale snesla by častější uklid..

Petra L., 08.06.2018, Dátum pobytu: 12.5. - 22.5.2018
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Island Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pěkná dovolená na krásným místě. Na ostrově Phi Phi je spousta zajímavých a nádherných míst a pláží, je potřeba být v pohybu a objevovat.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená na krásným místě. Na ostrově Phi Phi je spousta zajímavých a nádherných míst a pláží, je potřeba být v pohybu a objevovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté a denně uklízené, za drobný bakšiš pokojská vykouzlí z osušek slona nebo labutě apod. Ne že by to bylo nezbytné, ale je to sympatické. Většina bungalovů je v kopci, pro starší nebo hůře chodící doporučuji předem domluvit ubytování co nejníže - nejblíž k recepci.

Strava
Jen snídaně, ale dost bohatý výběr, od klasické snídaně až po 3 - 4 normální jídla.

Služby hotela
Žádné služby jsme nevyužívali, běží zde wi-fi která dosáhla až k "nám" na kopec takže se většinou dalo připojit i v bungalovu, dokonce se nám povedlo připojit i skoro půl kilometru od hotelu na moři.

Pláž
Před hotelem je moře mělké, ale na koupání to stačí, pokud tedy není zrovna odliv kdy moře zmizí a začíná asi po 200 metrech....Lepší koupání je na vedlejší Long beach, ale hlavně na ostatních plážích na ostrově a okolních ostrovech.

Tereza Kohlová, 08.05.2017, Dátum pobytu: 24.4. - 3.5.2017
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Bay View Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dojem... úžasná dovolená..

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem... úžasná dovolená.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku. Uklízení denně. Není co vytknout.

Strava
Strava také dobrá.

Služby hotela
V resortu nikde nejsou odpadkové koše. Jen jeden u recepce a jeden u bazénu. U lehátek u moře nic. Jen by se měli zaměstnanci hotelu víc starat o pláž...vše co moře přílivem vyvrhne...od plast. lahví, přes papíry a jiné zůstává na pláži a kdyby si to turisti neuklidili, tak budou šlapat v odpadcích.

Pláž
Výše popsáno...

Ivana Pitourová, 27.03.2017, Dátum pobytu: 10.3. - 24.3.2017
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Erawan Palm Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Ubytování v pořádku,klidné, pohodlné, uklid každý den v naprostom pořádku,jednou výpadek vody na několik hodin, okolí nádherné, všechno...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování v pořádku,klidné, pohodlné, uklid každý den v naprostom pořádku,jednou výpadek vody na několik hodin,

okolí nádherné, všechno klapalo přesně nikam jsme nepřišli pozdě, jak na lod domů tak přesně naplánovaní odchodu. Klobouk dolů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
viz nahoře

Strava
snídaně v pořadku jako europska tak kontinentální. Chutné. Večeře v restauracích co bylo spestření. Volný výběr.

Služby hotela
Klobouk dolů.

Pláž
Da se najít velmi pěkné pláže pobliž rezortu. U Hotelu mala hodně skal. U Vikingoveho rezortu velmi pěkná pláž.

Vladimir Skaloš, 17.03.2017, Dátum pobytu: 4.3. - 13.3.2017
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Bay View Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,2 Jelikož jsme byli už na dosti destinacích chudších než je tato, je tady na tomto hotelu i ostrově co zlepšovat. Když vezmu v potaz okolní...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 4 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož jsme byli už na dosti destinacích chudších než je tato, je tady na tomto hotelu i ostrově co zlepšovat. Když vezmu v potaz okolní podmínky a nabídky, tak je to velice pěkný a útulný hotel a klidně bych se do něj vrátila, pokud by cesta byla kratší(tři letadla, 1h autem a necelé 3h lodí a to samé zpět) a cena nižší.Až na tu úmornou cestu, to byla pěkná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
I když jsme věděli že hotel má jen 3* a ne 4*, dosti nás překvapilo. Hotel jako takoví,tak byl velice pěkný, ale pokoje poměrně malinké, za to s pěkným balkonkem a výhledem na moře. Koupelna je vydlážděná a na oko dobře vypadající akorát velké mínus polorozbité dvířka u sprchy.Nám to zas až tak moc nevadilo.Personál ochotný za každé situace, milý a usměvavý.Uklizečky to samé. Každý den čisté ručníky a uklizeno, dokonce bez dání bakšiše udělali slona na postel a nebo dali květiny.

Strava
Měli jsme jen snídani a z té jsme byli po několika dnech dosti zklamaní, jelikož bylo každý den to samí. Sice obměňovali různé druhy nudlí a rýže byla taky stejná jen 2 druhy a maso střídali kuře a vepřoví.Jinak ovoce, salámi, pečivo, zelenina a křupky pořád stejný.

Služby hotela
Snažili se zpříjemnit dovolenou co to jen šlo.

Pláž
Z pláže jsme byli velice zklamaní, jelikož nás přivítal bordel a humus, v krásně čistém moři a písčité pláži se povalovaly odpadky, jak naplavené tak i pohozené.Z těch krásných fotek co si všude člověk dohledá je realita úplně jiná.Moře jako takové utíkalo asi 500 m a ukázala se krásná písčitá pláň a v dáli trochu kamení. Rozhodně žádný podmořský život tady nenajdete.Výhoda žádné chaluhy, jen velice zřídka se sem tam na pláži objevila.Pokud chcete šnorchlovat,tak buď výletem nebo si najmout loď a vyjet okolo ostrova a ta je poměrně dost drahá.Pláž před hotelem je jen v určitých hodinách, jinak moře zaplaví úplně pláž a rovnou z hotelu se po schodech jde do moře a nebo uteče. Na pláži tedy nejsou žádné lehátka ani deštníky, to vše je zadarmo u bazénu, ze kterého je krásný výhled na moře a okolí.

Lucie, 26.10.2016, Dátum pobytu: 14.10. - 23.10.2016
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Island Cabana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherné miesto, perfektný hotel, voda neskutočná a zážitok na celý život

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherné miesto, perfektný hotel, voda neskutočná a zážitok na celý život Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola vždy čistá, personál velmi milý a starostlivý

Strava
Rôznorodá bolo z čoho vyberať, každý sme si prišli na svoje

Pláž
Super jedinou nevýhodou bol ten veľký odliv a že sa nedalo kúpať počas celého dňa. Ale ako som si všimla veľa hostí sa nekúpalo v mori.

Gréta P., 22.07.2016, Dátum pobytu: 2.5. - 13.5.2016
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Island Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 7,4 Celkový dojem z dovolené je fantastický!! Lepší dovolenou jsem nikdy nezažila, určitě bych se tam chtěla podívat ještě jednou. :)

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je fantastický!! Lepší dovolenou jsem nikdy nezažila, určitě bych se tam chtěla podívat ještě jednou. :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj průměrný. Vybavení v pořádku - čisté, celkem asi nové. K dispozici byla terase, ale bohužel výhled pouze do keře a za keřem nonstop zkratovalo elektrické vedení. :)

Strava
Převážně rybí speciality. :) Naprostá spokojenost se snídaněmi formou švédských stolů. Jídlo skvěle ochucené a pro mne osobně bylo i velmi příjemné, že po celou podávání byl přítomen šéfkuchař a sledoval, jestli jídlo hostům chutná.

Služby hotela
Služby hotelu dobré, vlídné a milé chování. Každý problém ihned vyřešen. Úklid pokoje výborný! Pouze moc nefungovala wifi.

Pláž
Dostupnost výborná, pár metrů od hotelu, pláž převážně čistá, velká. Nebylo tam "přelidněno", spíše méně než více, což bylo 100% plus. Mínus bylo málo barů a pouze jeden obchod. Možnost šnorchlování a výletů na kanoji - úžasný podmořský svět.

Eva H., 09.06.2016, Dátum pobytu: 19.4. - 29.4.2016
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Erawan Palm Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Pěkně zařízené bungalovy - chatičky v rozlehlé svažité zahradě. Resort pečlivě udržovaný, personál vždy ochotný a milý.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkně zařízené bungalovy - chatičky v rozlehlé svažité zahradě. Resort pečlivě udržovaný, personál vždy ochotný a milý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dostali jsme o třídu lepší ubytování, než bylo zabukováno CK. Úklid a služby byli vždy v pořádku, výměna povlečení, ručníků a plážových ručníků denně. Každý den jsme dostali pozornost resortu - zákusek, nebo ovoce.

Strava
V ceně byla pouze snídaně (na výběr bylo ovoce, pečivo, marmelády, med...., šunka, vejce připravovaná na místě, ale i teplé pokrmy včetně pečeného kuřete, nebo špaget, nudlí na thajský způsob, či zapékané brambory,... a dlší obměňované pokrmy,) myslím, že plně dostačující výběr. Ostatní stravování jsme řešili individuálně. Oblíbili jsme si " restauraci! Jasmin na hlavní pláži, kde vařili místní domorodci. Jídlo bylo na místní poměry nejlevnější (oproti resortům) a bylo dobré.

Služby hotela
Z resortu jsme měli příjemný pocit, je tam klid a pohoda. Pro někoho by se možná dalo říct, nuda. Ale nám to vyhovovalo. Jelikož na ostově Phi Phi není ani jedna silnice, nejsou tam tudíž ani auta a jiná doprava, než na pronajaté lodi s místním lodivodem :) není možná. 3/4 ostrova se dají projít pěšky, nejprve po cestě ze zámlové dlažby, následně pak přes džungli po poměrně dobře značené stezce. Pro toho, kdo nechce pouze ležet na pláži, vítaný výlet.

Pláž
Z resortu se dá jít na dvě pláže. Jedna na kterou navazují další resorty je písečná dlouhá pláž, kde ovšem resort Natural nemá žádné příslušenství v podobě lehátek a pod. Pláž je s velmi pozvolným vstupem do moře, písčitá a v rámci možností upravená, voda čistá, mírně zkalená pískem, když jsou vlny. Přímo u resortu Natural však kotví neustále místní lodě.

Druhá menší pláž, kterou v resortu prezentují jako hotelovou - soukromou, je moc pěkná písečná s čistou vodou. Několik dní jsme na ní byli sami, občas se někdo přišel vykoupat a za chvilku zase odešel, ostatní turisté ji téměř nevyužívali. Byla pěkná, ale absolutně se o ni nestarali, na hranici písku a vegetace byl nános odpadků a naplavenin z moře a lehátka tam přinesli, až když sio to česká cca 20ti členná výprava požádala :) Překvapil nás veliký odliv, při kterém se kolem 15hod nedalo vůbec koupat, protože voda ustoupila a bylo jí sotva po kotníky. S botami do vody se to dá ale přejít na větší hloubku.

Martin Urban, 19.03.2013, Dátum pobytu: 1.3. - 15.3.2013
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Phi Phi Natural Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (14) Nie (0)

Pláž rezortu pri prílive 3 fotografie