Recenzie hotelov
Phuket - Thajsko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,6 Dovolená byla fajn. Semtam zapršelo ale jinak super.

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla fajn. Semtam zapršelo ale jinak super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoj se často uklízel. Čistota byla v pořádku.

Strava
Snídaně byly v pořádku.Večeře chutnaly taky.

Služby hotela
Personál se v hotelu choval hezky. Všichni s úsměvem zdravili.

Pláž
Pláž byla dost znečištěna. Po přílivu byly hodně viditelné vyplavené plasty,zapalovače,kelímky,pět lahve atd. V okolí hotelu to samé. Různě se povalovali mimo resort u pláže a u chodníku odpadky. Koše nemají skoro nikde. Nikdo tam úklid u pláže a u chodníku neřeší.Jinak pláž byla obrovská a hezká. Vlny byly velké a hlavně koupání bylo i nebezpečné. Lepší je jet o kus dále kde jsou vlny menší.

Anonym, 15.11.2019, Dátum pobytu: 3.11. - 12.11.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Maikhao Dream Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Příjemná dovolená, hotel čistý, kvalitní služby.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená, hotel čistý, kvalitní služby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj luxusní, spokojenost s úklidovými službami.

Strava
Typ stravy snídaně - pestré.

Služby hotela
Příjemný, ochotný personál.

Pláž
Na pláži spousta rybářských lodí, odliv cca. 1,5 km, poblíž Secret beach

Martina B., 01.11.2019, Dátum pobytu: 13.10. - 29.10.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Rawai Palm Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Vešekerý dobrý dojem zklazil delegát od německé CK, informace jsme očekávali minimálně v angličtině, když už ne v češtině, ale byla k...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Vešekerý dobrý dojem zklazil delegát od německé CK, informace jsme očekávali minimálně v angličtině, když už ne v češtině, ale byla k dispozici pouze němčina. Delegát se nám absolutně nevěnoval, na domluvenou schůzku nedorazil, věnoval se pouze německým hostům... kdyby se jelo bez CK vyšlo by to úplně nastejno... zaplacené služby nebyly absolutně k dispozici Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo vpořádku, uklízelo se každý den, klimatizaci do 10min od nahlášení opravili a ještě se telefonicky ujišťovali, zda funguje.

Strava
Měli jsme pouze snídaně - co se našlo pvní den, bylo i poslední, nic se neměnilo, na zájezd na 3 týdny to chtělo změnu.

Stravování v okolí hotelu - v pouličních stánkách jsme neměli odvahu se stravovat, ceny v restauracích jsou hodně vysoké.

Služby hotela
nabídka masáží výborná, cena za hodinu v přepočtu asi 240-400kč/hod, vřele doporučuji!

Pláž
pláž i moře čisté, lehátka slunečníky byly pouze u bazénu, ale vůbec nevadilo.

Kristýna H., 03.10.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 23.8.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kamala Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolená byla nad očekávání. Hotel služby super, jídlo také a zájezdy perfektní. Trochu mě jen zklamalo že nejsou u moře lehátka. Monzunu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla nad očekávání. Hotel služby super, jídlo také a zájezdy perfektní. Trochu mě jen zklamalo že nejsou u moře lehátka. Monzunu se nikdo bát nemusí. Byl jsem tam v červnu a pršelo jen jednou na 10min. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úžasné-nešlo co vytknout. Vše čisté..

Strava
Strava z 10 bodů dávám 11.????????????

Služby hotela
Cítil jsem se jak Pretty Women ????

Pláž
Nádherná.. Žluto bílá písčitá.. Žádné odpadky.. Čisto.. Jediné co je vytknout nejsou tu lehátka ani deštníky.

Marie Čech, 14.07.2019, Dátum pobytu: 30.6. - 8.7.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kamala Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 10 Zatím asi naše nejkrásnější dovolená. Ani v jednom směru neměla žádné nedostatky.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zatím asi naše nejkrásnější dovolená. Ani v jednom směru neměla žádné nedostatky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemný hotel přímo u pláže,denně čisté povlečení i ručníky,doplněná chladnička balenou vodou,rozpustnou kávou i cukrem a smetanou.Klimatizace fungovala bez problémů a trezor na pokoji byl též velmi vítaný.Samozřejmě WIFI v celém areálu zdarma.

Strava
V ceně pobytu jsme měli pouze snídaně formou bufetu. I když bylo pořád to samé,kombinací jídel jsme měli každý den něco jiného,výběr byl opravdu široký a velmi chutný.

Služby hotela
Personál hotelu,ale i Thajci mimo hotel byli velice přátelští .

Pláž
Pláž písčitá,čistá.

Jaroslav Bálint, 02.07.2019, Dátum pobytu: 15.6. - 26.6.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kamala Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,2 Celkový dojem z ubytování velmi dobrý. Fungující klimatizace, pěkný pokoj s balkonem a pěkným výhledem. Úklid každý den. Co by se dalo...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z ubytování velmi dobrý. Fungující klimatizace, pěkný pokoj s balkonem a pěkným výhledem. Úklid každý den. Co by se dalo zlepšit: výměna ručníků min. aspoň každý druhý den, a ne až po sedmi dnech po našem upozornění, a je třeba je vyvařovat, aby nesmrděly cizí pěnou na holení. To se týká i prostěradla, kdy nám den před odjezdem dali nové, vyzehlene, avšak s fleky od ovoce, které bylo možno místy ještě částečně seskrabat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytování celkem na slušné úrovni, zlepšení bych viděl v pravidelné deratizace hmyzu bezprostředně po úklidu. V koupelně totiž putoval sem tam drobný hmyz podobný mravencům "faraonum".

Strava
Strava rozmanitá a pestrá. Každý si určitě přijde na své.

Služby hotela
Služby hotelu: Nikdo nám na recepci nenabidl možnost využití fitness, které tam bylo, dále při odjezdu, kdy je kvůli úklidu check out ve 12:00,musi být kufry venku v hale před recepcí, místo aby se zamkly v nějaké místnosti, která by ktomu byla určena. Takže někdo z hostů u toho pořád musí být, aby to hlídal až do 19:00, kdy je odvoz, místo aby se šel ještě projít.

Pláž
Přístup k pláži je téměř bezprostředně přes silnici, ovšem je vykoupen děsným zápachem z popelnic a ze stojaté vody u vývodu ze stoky.

Pláž má příjemný písek a vždy jsme těm našli trochu stínu z nedalekých palem. Přístup do moře je pozvolný.

Stanislav Lepšík, 29.04.2019, Dátum pobytu: 15.4. - 26.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Karona Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Velmi pekna dovolena, prijemny personal, vsude cisto

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pekna dovolena, prijemny personal, vsude cisto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vyhled na more, cistota, mila uklizecka

Strava
Tematicke vecere, vse moc dobre

Služby hotela
Zamestnanci moc hodni a ochotni

Pláž
Plaz hned u hotelu, nejsou lehatka, lehatka jen u bazenu. Plaz cista a more krasne

Petra, 22.04.2019, Dátum pobytu: 8.4. - 18.4.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kamala Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 dobry

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobry Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bylo tu prijemne

Strava
vyber dostacujici,chutny

Služby hotela
personal prijemny,ochotny

Pláž
u hotelu hure dostupna,kamenita,patong plaz 2 km

Miroslav N., 07.04.2019, Dátum pobytu: 15.3. - 31.3.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kalim Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 2,6 Ubytování bylo velmi podprůměrně, potkání, plíseň apod. Delegát na letišti nebyl, musely jsme hledat. Žádné vylety, nebyla možnost...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování bylo velmi podprůměrně, potkání, plíseň apod. Delegát na letišti nebyl, musely jsme hledat.

Žádné vylety, nebyla možnost vycestovat! Loď jezdila na pevninu v 9,30 a zpět v 15 hodin. Nikdo nenabídl vylety! Prý je vse na ostrově- smenarna, obchod. Obchod tam byl - ale nic tam neměli, museli jsme jezdit pro nákupy na pevninu. Do Thajska bez cestovky. Nedala bych nikomu doporuceni. Přijeli tam i další Češi s CA, kteří také byli překvapeni ubytováním a službami, ktere jste nabízeli. Uvažujete o odškodnění? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Strasne, nikdy bych nedoporucila s potkany! Úklid denně. Voda nepitna, dostávali jsme 0,5 litru balení na den. Sprchovat jsme se mohly az vecer., kdy se voda trochu ohrala.

Strava
Vrámci moznosti hotelu, nektara jidla se nedala jist

Služby hotela
Aspon vlídni lidé. Elektřina jen od 18-7 hodin, tzn bez Wi-Fi. Opet žádná informace předem!

Pláž
Pláž Ok. Při odlivu v kohoutku černá voda. Přes den stovky lidi a spousta lodi. Střepy ve vodě.

Vladimíra Nováková, 10.03.2019, Dátum pobytu: 12.1. - 22.1.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Coral Island Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

5 fotografií

Celkom: 9 Dobrá lokalita.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá lokalita. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovidající nabídce

Strava
Strava pestrá.

Služby hotela
Služby hotelu na úroni

Pláž
Pláž je 30 m od hotelu. V nabidce hotelu se uvádí bezplatné používání lehátek na pláži. Není to pravda lehátko stojí 200 bahtů na osobu a den.

Rostislav Burkot, 28.02.2019, Dátum pobytu: 16.2. - 25.2.2019
Oblasť: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Phuket Graceland

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Hotel Graceland 1 fotografia