Recenzie hotelov
Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Skvělá dovolená mimo sezónu plnou lidí. Ideální počasí pro výlety i opalování. Teplota cca 25 °, což je na únor perfektní.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená mimo sezónu plnou lidí. Ideální počasí pro výlety i opalování. Teplota cca 25 °, což je na únor perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, vše v pořádku.

Pláž
Pláž perfektní, čistá.

Anonym, 06.03.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 3.3.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Tato dovolená je pro nenáročné. Byli jsme mimo sezónu, takže málo lidí, žádné děti a důsledek malý výběr jídel.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Tato dovolená je pro nenáročné. Byli jsme mimo sezónu, takže málo lidí, žádné děti a důsledek malý výběr jídel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný, jen kolem vany byla plíseň.

Strava
Každý den to samé, ale dalo se vybrat. Byli jsme mimo sezónu, tak snad to bylo tím.

Služby hotela
Byli jsme pod drobnohledem animátorů, každý den jsme něco podnikli. ;-)

Pláž
Největší zklamání, radši jsme byli u bazénu, nebo jeli na výlet.

Anonym, 27.02.2020, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Lella Meriam Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 S dovolenou jsme byli spokojeni jidlo, ubytováni v pořádku.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni jidlo, ubytováni v pořádku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný denně uklizený.

Strava
Výborná rozmanitá

Služby hotela
Pěkný

Pláž
Tady bylo trochu zklamání v době naší dovolené byla na pláži vyplavená Neptunova tráva.

Taťjana Grimlová, 26.02.2020, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Koupili jsme zájezd a až poté pročetli recenze. Mnoho lidí si stěžovalo, že dostali příšerný pokoj a museli si připlatit za lepší a že...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Koupili jsme zájezd a až poté pročetli recenze. Mnoho lidí si stěžovalo, že dostali příšerný pokoj a museli si připlatit za lepší a že hotel byl přeplněný. Tak jsme měli obavy ale naštěsí se nic z toho nekonalo. Nejspíš protože jsme jeli mimo sezónu, v zimě. Dle slov delegáta má hotel kapacitu asi 1000 lidí ale ubytovaných bylo prý pouze 50-100. A opravdu, hotel byl skoro prázdný a pěkný pokoj jsme dostali hned napoprvé. Za mě spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Protože jsme jeli v zimě, byl hotel skoro prázdný a dostali jsme pěkný pokoj na kartu, nebylo třeba připlácet za lepší. Pokoj byl vybaven funkční klimatizací a topením s termostatem, ledničkou, sprchovým koutem atd...

Strava
Na snídani i večeři byl velky výběr. Nicméně věřím, že v sezóně by byl výběr ještě lepší.

Služby hotela
V zimních měsících jsou venkovní bazény příliš studené. Nicméně k dispozici je i velký vnitřní vyhřívaný bazén, bohužel otevřený pouze od 10h do 17h. Po 17h je bazén pro hosty uzavřen a pořádají se tam kroužky plavání pro místní děti. Dále nás mrzelo, že průchod na pláž se velmi brzo uzamyká, snad v 17h?

Pláž
Pláž je pěkná s velmi jemným pískem. Vytknul bych jedině výtok smradlavé stoky do moře asi 200m severně od hotelu.

Michal K., 21.02.2020, Dátum pobytu: 11.2. - 18.2.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Na Djerbu průměr

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na Djerbu průměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Areály je hezký, dobře vyřešený, ubytování je bokem od centra dění,takže pokud chce mít člověk klid, nic ho neruší.

Strava
Nedostatek příborů a skleniček,doplňování jídla trochu zaostávalo, pozdější oběd u venkovního okénka nedoporučuji

Služby hotela
Čisto, uklizeno, celý areál neustále udržovaný

Pláž
Pláž velká, lehátka dost natěsno u sebe. Moře katastrofa... chaluhy neřeším, to je normální,denně je odklízejí, ale navrhnout to na hromady po stranách pláže, kde to hnije a smrdí.Dno moře je kamenité, prorostlé travnatým kobercem, naštěstí byl kousek

Anonym, 21.02.2020, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 V Tunisu jsem v minulosti byla s manželem převážně s cestovní kanceláři vždy bez problému . Preferovali jsme většinou destinaci Mahdii. V...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V Tunisu jsem v minulosti byla s manželem převážně s cestovní kanceláři vždy bez problému . Preferovali jsme většinou destinaci Mahdii. V minulém roce 2019 jsem se tentokrát vypravila s kamarádkou opět do Mahdie. Rozhodly jsme se pro hotel Nour Palace. Zájezd nám zajistila CA s tím, že pořadatelem byla CK . Jsme 2 už

starší ženy tak po minulých zkušenostech jsme věřily, že prožijeme zde klidnou dovolenou. Po příletu do Monastýru

nám bylo a i celé výpravě do tohoto hotelu sděleno, že hotel pro nás ubytování nemá a budeme převezeny do náhradního

hotelu . Všichni jsme trvali na hotelu, který jsme si vybrali a zaplatili . Bylo nám řečeno, že toto bude řešit s námi náš

delegát na hotelu. Byl to místní delegát , který se nás ujmul, a hned tuto situaci se snažil vyřešit. V dalších 2 dnech

nás postupně po dohodě s hotelem Nour palácem zde umístil. Hodnotily jsme jeho snahu toto urychleně vyřešit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo celkem pěkné a klidné. Úklid na pokoji byl prováděn denně všude i v celém areálu hotelu bylo

čisto.

Strava
Se stravou jsme byly spokojené. Vždy se dalo dle naši chutě vybrat. Moc dobré byly zákusky a stále k obědu

i večeři zmrzlina. Ovoce bylo také dostatek. Jen na tak velký hotel si myslíme, že kapacita jídelny by mohla být

větší.

Služby hotela
Služby dle potřeby byly vyhovující.

Pláž
Pláž byla uklízená , pěkný pozvolný vstup do vody , plná různých mušliček.

U pláže byla další menší jídelna s možnosti dostatečného výběru jídel a pití , že nebylo nutné

se převlékat a docházet do hlavní jídelny .

Anonym, 21.02.2020, Dátum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace Resort & Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená odpovídala ceně, naprosto v pořádku. Příště asi zvolíme jinou destinaci, cítíme se lépe v Řecku.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená odpovídala ceně, naprosto v pořádku. Příště asi zvolíme jinou destinaci, cítíme se lépe v Řecku. Zobraziť celú recenziu

Zuzana M., 20.02.2020, Dátum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Azur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 V tomto hotelu jsem byla 4 krát.. Rok od roku se bohužel jeho kvalita horší. Personál neochotný, na recepci sedí pan recepční který ani...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsem byla 4 krát.. Rok od roku se bohužel jeho kvalita horší. Personál neochotný, na recepci sedí pan recepční který ani jednou za pobyt nebyl příjemný. Číšníci jsou milý pokud se jim líbíte, nebo jim dáte nějaký dinárek navíc. ale nebyl problém. Uklízečka chodila každý den, vyměnila ručníky,doplnila toaletní papír a standartní služby . Do tohoto hotelu jezdí velká spousta Ruských turistu,kteří se chovají jako kdyby jim hotel patřil. Největší zážitek byl, když se dvě ruské ženy poprali přímo uprostřed oběda. Animátoři jsou milý,ochotný a dělají zábavu a ochotně vám se vším poradí a pomohou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo cenně.. Nenáročný člověk bude spokojený. Dveře od balkonu byli rozbité a i po opakované žádosti o jejich opravu nikdo nedorazil. Na žádost o trezor taky nikdo nedorazil, pokaždé řekli, že za 10 minut přijdou ale nikdy nikdo nepřišel.

Strava
Jídlo nám vyhovovalo, každý den jsme neměli problém si vybrat. Saláty,zelenina,dorty,maso,pizza,ruzné jejich speciality. Doporučuji využít možnost návštěvy jejich restaurace s obsluhou,opravdu to stojí za to

Služby hotela
Animátorské programy jsou super, cvičení,zumba,voleybal,fotbal,stolní tenis a další a další. Každý den jiný večerní program. Diskotéka nesmí chybět jsou to skvělý tanečníci

Pláž
Za 15 dní pobytu jsme u moře byly dvakrát.. Pláž špinavá,neudržovaná.

Anonym, 13.02.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 20.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Caribbean World Monastir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 8 Nově zrekonstruovaný hotel, v klidné části městečka, do centra cca 1,5 km. Hotel čistý, převládá mramor a dřevo. Jeden z mála hotelů,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Nově zrekonstruovaný hotel, v klidné části městečka, do centra cca 1,5 km. Hotel čistý, převládá mramor a dřevo. Jeden z mála hotelů, který ještě neobjevila ruská klientela. Otevřený od června 2019. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je dvoupodlažní, přízemí a patro. Každý pokoj má balkonek. vybavení pokojů standardní, lednička, TV a trezor zdarma. Chtěli jsme pokoj v 1 patře, dostali jsme ho za všimné 10 euro recepčnímu. doporučuji si k tomu ještě říct že chcete ubytovat v klidné části hotelu. Náš pokoj byl směrem na diskotéku , která řvala minimálně do 23:00 hod i déle.

Strava
Strava výborná, vybere si vegetarián i masožrouti. Víno v láhvích k obědu i večeři. Podivný je jen režim s vodou, v PET lahvích je možné koupit vodu v hotelovém obchůdku, ale v areálu si do PET láhve nesmíte nikde načepovat, i když jsou zde automaty na vodu, pouze do malých plastových kelímků.

Služby hotela
Animátoři jsou výborní, a neúnavní, neustále se starali o zábavu a sport.

Pláž
Pláž písčitá a udržovaná, voda čistá a daleko mělko, můžete se svézt na všudypřítomných velbloudech nebo koních, na skútru nebo na padáku. Sem tam toulavý pes, ale neobtěžují. na poslední dva dny jsme zažili bouři, která zdevastovala pláž a nanesla na břeh hromady chaluh, které nikdo neodklidil, už jsme se koupali jen v bazénu.

Ivana Tomasová, 12.02.2020, Dátum pobytu: 27.9. - 5.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Checkin Bakour Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 4,6 Poměr kvalita a cena - při realistickém očekávání vyhovuje.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr kvalita a cena - při realistickém očekávání vyhovuje. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První pokoj jsme museli vyměnit za jiný - méně neútulný....celkem ochotně nám bylo vyhověno.Ale za tu cenu jsme nečekali nic víc než ubytování. Před pokojem celý týden hromádka špíny a chuchvalec prachu, ze stropu v jídelně kapala voda. Ve společných prostorách se uklízelo.

Strava
Tady bych velmi poděkovala - konečně all inclusive, při kterém se mi podařilo na dovolené ZHUBNOUT! Malý výběr a i když nejsme velcí jedlíci,toho chutného jídla byl nedostatek a bylo odmítnuto doplnění.

Služby hotela
V restauraci jsme byli "vykázáni" k obsluhou vybranému stolku (na druhé straně jídelny od bufetu) a byli opakovaně nuceni tam sedět při každé návštěvě.....

Pláž
Přístupnost k hotelové pláži soukromou cestou rovnou z hotelového areálu - super. Čistá a střežená. Místní,kteří nabízejí zboží chodí jen u vody, na pláž nevstupují a neobtěžují. Dokonce při pozvání upozornil zájemce, že tam nemůže-také jednička????

Zuzana Zábojníková, 08.02.2020, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Jinene Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)