Recenzie hotelov
Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Dovolená by byla krásná a nezměnila by se v peklo, kdyby 2,5 letá dcera nedostala SALMONELU TYPU C! Vybírala jsem hotel z těch lepších a...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená by byla krásná a nezměnila by se v peklo, kdyby 2,5 letá dcera nedostala SALMONELU TYPU C!

Vybírala jsem hotel z těch lepších a dražších, protože jsme letěli s dětmi. Ale bohužel ani to vám nezaručí, že tam něco nechytnou. První 3 dny dovolené byly krásné, všichni jsme si užívali a moc se nám to líbilo....jenže pak přišli u dcery teploty, horečky, průjem,....tamější pan doktor diagnostikoval zánět průdušek - no bohužel to byla SALMONELA, naštěstí jsme odletěli včas, aby mohla být vyléčená řádně doma. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování krásné, čisté, výměna ručníků a ložního prádla i úklid bez problémů a na jedničku.

Strava
Strava pestrá, dětský koutek s jídlem pro děti, vybere si opravdu každý. Výborné zákusky, dorty....velký výběr. Pozor na míchaná vajíčka!!!!

Služby hotela
Personál milý, vstřícný. Služby hotelu super, pro děti spoustu vyžití.

Pláž
Moře nádherné, čisté. Pláž krásná, upravená....plná velbloudů, koní, prodavačů,....vždy bylo co sledovat.

Anonym, 27.01.2020, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Tui Magic Life Club Penelope Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 10 bodů z 10,celá dovolená byla super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
10 bodů z 10,celá dovolená byla super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo útulné,každý den uklizeno,čisté ručníky vše ok.Dávalim jsme každý den na stůl 1 dolar a balíček bonbonů a hned jsme měli i krásnou výzdobu z kvítí,to potěší.Vás to moc nestojí a služebná je vděčná.Pokud chcete čistý ručník,tak používaný dejte na zem v koupelně.

Strava
Velký výběr všeho.Jak masa,ovoce,zeleniny,příloh tak ji pečiva a zákusků,kávu mají také výbornou,opravdu i když jsme zvyklí na jinou stravu,pokaždé jsme se v pohodě nadlábli.Byli jsme s dětma a i ty vyzkoušeli všechno.

Služby hotela
Perfektní,vše ok.

Pláž
Pláž byla čistá,moře také.Na pláži seženete jízdu na velbloudovi,na banánu a různou další zábavu.Koupíte zde i cigaretky s tím že mladík křičí NIKOTÝÝÝN,VITAMÍÍÍN,to jsme se i nasmáli.Jinak je lepší hned brzy ráno skočit na pláž a dát si na lehátka ručník,nikdo Vám ho nevezme a máte místo jisté.

Hana L., 25.01.2020, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 3,4 Ak chcete stráviť dovolenku tak, že vás ako európanov aj po niekoľko násobnom urgente ubytujú vedľa diskotéky a open air pódiu, že v noci...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Ak chcete stráviť dovolenku tak, že vás ako európanov aj po niekoľko násobnom urgente ubytujú vedľa diskotéky a open air pódiu, že v noci nezaspíte ani do 5 rána, vrelo do toho !

Neochota zo strany delegátky riešiť veci, vyriešili sme si to po prebdenej noci s dieťaťom na izbe, bol to horor. Hluk, buchot, rozbíjanie fľiaš to je štandard. Pláz a more bolo krásne, no oddych potrebujete paradoxne aj v noci, čo sa nestalo. Čechov, Slovákov a Rusov davajú do najhoršej časti - Francúzi idú stále do najlepšej, orientovanej do parku a nie na kolotoče a diskotéku. Absolútne nevyhovujúce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie priemer, klíma ak bola zaplnutá hučala, ak vypnutá, bolo horúco. Nedalo sa ani vetrať pretože každý deň boli diskotéky do min. 1 rána,.. no comment. Baby friendly..

Strava
Na výber bolo z masa a ryb čo bolo pozivívne, avšak počas dňa iba croasant plnený čokoládou nonstop dookola, chýbalo ovocie, nebolo takmer žiadne - melon. Vonku chodilli predavači ovocia, no hotel nemal nič, ani zmrzlinu pre deti,niečo ľahšie,..stále iba palacinky s nutelou a tie koláče. Na 4* slabé.

Počas pobytu sme našli v jedle úlomky kovu vo veľkosti 1 cm - niekomu sa niečo odlomilo a takmer sme to zjedli !!!

Služby hotela
Prístup k pláži v celku ok, neboli dobudované schodíky dole, museli sme skákať z metrového múrika, pre starších problém dostať sa dole, obchádzka cez druhú stranu areálu. Pre deti slabé programy, v čase kedy mali byť aktivity neboli, detské kutiky boli zatvorené,.... Animátory aj z ČR mali inú zábavu ako sa postarať o hostí.

Pláž
Čistá, more nádherné, teplé, tomu nieje čo vytknút. Iba to splnilo očakávania.

Anonym, 19.01.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 Výborný hotel pozrite staré recenzie Vinci El Mansour, nakoľko sa premenoval na One Resort El Mansour

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel pozrite staré recenzie Vinci El Mansour, nakoľko sa premenoval na One Resort El Mansour Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborný hotel pozrite staré recenzie Vinci El Mansour, nakoľko sa premenoval na One Resort El Mansour

Strava
Výborný hotel pozrite staré recenzie Vinci El Mansour, nakoľko sa premenoval na One Resort El Mansour

Služby hotela
Výborný hotel pozrite staré recenzie Vinci El Mansour, nakoľko sa premenoval na One Resort El Mansour

Pláž
Výborný hotel pozrite staré recenzie Vinci El Mansour, nakoľko sa premenoval na One Resort El Mansour

Pavol Kováts, 19.01.2020, Dátum pobytu: 15.6. - 27.6.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: One Resort El Mansour

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné.

Strava
Naprosto v pořádku. Velký výběr.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Pláž dostatečně široká přímo u hotelové zahrady. Vstup do moře pozvolný. Příjemné místo.

Anonym, 18.01.2020, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Za cenu zájezdu se nám na dovolené líbilo, ačkoli zde bylo co zlepšovat.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Za cenu zájezdu se nám na dovolené líbilo, ačkoli zde bylo co zlepšovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příjezdu (po půlnoci) nám pan recepční hned nabídl, abychom si před ubytováním zašli na pizzu, která měla otevřeno jen asi do 1. Při check-inu nám nabídl pokoj s výhledem na moře a to za "bezkonkurenční" cenu 20 euro, ačkoli bylo na tabuli na recepci info, že výhled na moře je za příplatek 5 euro/noc/osobu. Nakonec jsme ho vzali, což se nám nakonec velmi vyplatilo při krásném výhledu na noční bourku. Pokoj byl hezký, čistý, klimatizace sice fungovala jen minimálně, ale stačilo to. Uklízečky nam každý den zlepšily náladu už jen když jsme je viděli ráno na chodbách, velmi usměvavé. To samé i personál v jídelně. Koupelna poměrně stara, ale to ničemu zasadneji nevadilo.

Strava
Jídlo bylo celkově dobre. První dny jsme si to užívali, po pár dnech ale jídla začala být hodně stejná. Líbilo se mi grilování ryb, ochutnali jsme i krevety a slavky. Nejvíce mi tam ovšem chyběla sladká jídla, kterých nebylo moc a žádna z vyzkousenych mi nechutnala.

Jako zbytečnost mi přišlo to, že číšníci museli pokaždé nachystat na stoly příbory, takže při větším návalu lidi jsme museli velmi dlouho čekat, než nám je přinesli. To samé i s pitím, které bychom si zvládli nacepovat i sami, ale museli jsme čekat, až nám ho přinesou číšníci.

Pláž
Přístup na pláž skvělý, pláž samotná ovšem malinká a pláž každé ráno spínava, ale nebylo to nic co by se nedalo snest, navíc ji uklizeli. Voda ovšem podprůměrná, navíc se její průhlednost často měnila. Ve vodě bylo také hodně řas. Asi 2 dny tam navíc bylo velké množství meduz, kvůli kterým jsme se přesunuli k bazénu, protože to nebylo zrovna přijemne.

S kvalitou vody jsme počítali, s čim jsme ovšem nepočítali, byla hloubka vody. Až k bojkam jsme měli vodu stále maximálně po prsa.

Šárka Neprašová, 17.01.2020, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,2 Pokazena dovolenka - vyhodene peniaze !

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 2 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Pokazena dovolenka - vyhodene peniaze ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
izby uz maju co to za sebou,stare ponicene, zatuchnute, stara televizia z 1 programom

Strava
ranajky hrozne slabe, obed celkom dobre ked ste prisly hned na zaciatku, nacakate sa na misky a lyzicky na polievku a doplnovanie nestihaly ale vôbec !

ALKOHOL hrozne riedeny cca 10% okrem vina :) velmi ale velmi ste ma SKLAMALI !!!

Služby hotela
Otrasny dojem ! stazujete sa u delegata aj riaditela, tvaria sa ze to riesia a stale je to tak po celu dobu pobytu ! napisete staznosti podpise to delegat cim vam to potvrdi ze je to PRAVDA. A je vam to na PRD lebo vam dôjde od cestovky zamietava odpoved ze cestovka za to nemoze !!!! TAK KTO !!! Ked som to riešil priamo v hotely !!!

Anonym, 14.01.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Club Sunshine Rosa Rivage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

strop izby 4 fotografie

Celkom: 5,2 To, ze se mi zmenil hotel z duvodu obsazenosti (puvodni na Djerba - novy Thapsus v Mahdia) po 30 minutach od zaplaceni bych brala, stane...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
To, ze se mi zmenil hotel z duvodu obsazenosti (puvodni na Djerba - novy Thapsus v Mahdia) po 30 minutach od zaplaceni bych brala, stane se, ale to ze mi po priletu do Tuniska je na letisti oznameno ze ani druhy hotel nema volne pokoje a jsem nucena (zadny jiny vyber neni) jit do tretiho hotelu uz opravdu v poradku neni. V tomto pripade pochybeni bylo jednoznacne u specialisty prodeje, ktery mel overit s hotelem (hotely) zda jsou volne pokoje, uz jen tyto "mensi" problemy hned na zacatku dovolene opravdu nejsou vitane. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje relativne ciste, uklid kazdy den, nicmene vsechno tak 20 let stare a zazrana spina se opravdu vycistit neda.

Strava
Naprosta spokojenost, velky vyber jidla i napoju, kazdy si prijde na sve.

Služby hotela
Za vsechno v jakekoliv Africke zemi se musi pocitat s "baksisem", zkasnou vas na letisti pri pomoci s kufrem, v autobuse ze vas ridic doveze do hotelu, v hotelu na recepci ze vam recepcni poda kartu od pokoje atd. Animatori se po par dnech zmeni v pronasledovatele, kteri vas nenechaji chvilku v klidu a veta "jsem na dovolene a chci si uzivat nicnedelani" je i tak neodradi.

Pláž
Cista

Kateřina F., 07.01.2020, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Club Thapsus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená byla naprosto skvělá,byly jsme na konci června,kdy místní držely Ramadán,tudíž bylo méně lidí,když jim skončil,tak se hotel...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto skvělá,byly jsme na konci června,kdy místní držely Ramadán,tudíž bylo méně lidí,když jim skončil,tak se hotel začal pomalu plnit,ale nevadilo to ničemu.Když místní vlezly obléknutý do bazénu,tak je vyhazovaly,že se nemohou tak to v bazénu koupat.

Byly jsme komplet se vším spokojení,jak s obsluhou,jídlem,pláží,jely by jsme znovu,ale bohužel už se nelítá z ČR

Tento hotel by jsi zasloužil 4 hvězdy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skromnější, i když jsme daly do pasu 20 euro a myslely jsi,že dostaneme lepší pokoj,tak naše představy byly jiné. Po delším pobytu jsme zjistily,že jsme vlastně dostaly pokoj na jednom z nejlepších míst.Nerušilo nás nic.

Strava
Tak musím upřímně říct,že naše rodinka je hodně vybíravá na jídlo a strava byla super,velký výběr všeho. Od snídaně až po večeři.Přes den svačinka v snack baru .Nemluvě o jejich výborných zákuscích,denně čerstvé pizzy jak k obědu tak k večeři :)

Služby hotela
Služby hotelu byly super,Animační programy byly denně u hlavního bazénu,pokud jsme neměly na ně náladu tak

jsme šly k jinému bazénu,buď na tobogány,nebo k relaxačnímu.Všichni byly moc milý a vztřícní. O zábavu jsme měly postaráno.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu,což bylo pro nás velké plus.Lehátka byly zdarma,pokud jste chtěly osušku na pláž na lehátka, ta byla za poplatek.My měly své z domova. Pláž denně čistily,všude bylo čisto,občas vyplavaly řasy na kraj,ale jinak voda byla průzračná. Na pláži byla restaurace,navštívily jsme jí,jídlo bylo jako celkové menu,vlastně jsme ani nevěděly co budeme jíst,ale byl to gastronomická zážitek,od předkrmu po dezert. V této restauraci si jídlo zaplatíte,ale nebudete litovat.

Anonym, 04.01.2020, Dátum pobytu: 21.6. - 2.7.2017
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií