Recenzie hotelov
Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Vybírali jsme hotel střední kategorie za rozumnou cenu přímo na pláži s programem all inclusive a animačním programem pro naše děti (jsme...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vybírali jsme hotel střední kategorie za rozumnou cenu přímo na pláži s programem all inclusive a animačním programem pro naše děti (jsme rodina s 2 dětmi). Nečekali jsme žádný zázrak. O to víc jsme byli mile překvapeni kvalitou poskytovaných služeb a vybavením hotelu. Dovolenou jsme si opravdu užili. Dovolená byla super, určitě předčila naše očekávání. Skvělý poměr výkon/cena. Rádi bychom se na toto místo vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl prostorný a útulný, viditelně prošel rekonstrukcí. Vybavení funkční, nic zde nechybělo. Klimatizace fungovala, každý den na pokoji láhev minerální vody. Úklid probíhal každý den, bez problémů (rovněž výměna ručníků).

Strava
Nelze nic vytknout. Kromě hotelové jídelny během dne možnost lehkého občerstvení (pizza , sedvič…) v baru u pláže. Jídlo chutné, vždy se dalo vybrat. Nabídka nápojů v baru u recepce a v baru na pláži dostačující.

Služby hotela
Personál hotelu milý, příjemný, vždy se nám snažil se vším vypomoci. Bohatý denní i večerní zábavní program pro děti i dospělé, zajímavá večerní představení. Hotel vřele doporučujeme pro rodiny s dětmi (bezva miniclub pro děti). Hotel disponuje dvěma bazény ( jeden se zábavou, druhý relaxační).

Doporučujeme návštěvu centra města (mediny), které se nachází cca 5km od hotelu (lze se dostat pohodlně a levně místním taxi).

Pláž
Široká pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu. Pláž čistá, uklizená, dostatek lehátek.

Anonym, 22.04.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 18.8.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hawaii Beach Club Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Celkový dojem odpovídá celému Tunisku. Velice chudá země, takže město Mahdia celé rozbité, všude špína atd. ale to je prostě Tunisko. Co...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem odpovídá celému Tunisku. Velice chudá země, takže město Mahdia celé rozbité, všude špína atd. ale to je prostě Tunisko. Co se týká hotelu, tak budova krásná, zaměstnanci hotelu ochotní a přitom neotravují. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je fajn. Klasický malý pokoj s TV, koupelnou a trezorem. Na pokoji je klimatizace, která ale nefungovala :D (ale byli jsme mimo sezónu, tak třeba to souvisí s tím). Perfektní systém uklízení pokojů. Ani jednou jsme se nepotkali s uklízečkou a vždy bylo perfektně uklizeno, když jsme se vrátili například ze snídaně. Hned první den doporučuji položit na postel několik €. My jsme dali 2€ a na památku českou pětikorunu :D a uklizeno bylo úplně dokonale.

Strava
S jídlem to bylo výrazně horší. Pořád dokola strašně malý výběr. Jídlo úměrné opět tomu, že je to hodně chudá země u moře, takže většinou nějaká hodně kořeněná ryba, nějaké úplně obyčejné těstoviny, minimum ovoce. To je asi celé.

Služby hotela
V hotelu je ,,posilovna,, která je umaštěná a zacvičit si tam prostě ani nejde. Byl jsem tam jednou za 10 min. Přítelkyně byla na masáži a ta byla fajn. V hotelu je vnitřní bazén (tam jsme nebyli ani jednou). V hotelu je několik salónků a restaurace mimo klasickou jídelnu. Během našeho pobytu nefungovala wifi což byl pro nás docela problém z pracovních důvodů. Takže jestli potřebujete 100% kvalitní připojení k wifi a nechcete platit několik desítek tisíc za připojení k internetu mimo EU, tak určitě Tunisko ne. Venkovní bazény jsou super, 2x venkovní bar ale tam dostanete víceméně jen pivo.

Pláž
Pláž celkem špinavá od mořských řas vyplavených z moře, ale po cestě do města jsme se bavili s jedním místním domorodcem a říkal, že v sezóně je to lepší, protože to každý den ráno uklízí. Pláže jsou strašně malé, ale moře je krásné ale pro někoho moc teplé, protože je tam málo vody i když se jde třeba 100m od pláže do vody tak je voda po hrudník, tak už je moře naopak hodně hluboké. Na žádné potápění to rozhodně není i když je moře krásně čisté, ale je tam prostě jen písek. Nic víc tam není :)

Lukáš S., 13.04.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 10.6.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: One Resort El Mansour

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 6,8 Dovolená byla hezká. Do Tuniska jezdíme často a opět nezklamalo. Hotel je hezký, všude čisto. Krásná procházka zahradou na pláž. Personál...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla hezká. Do Tuniska jezdíme často a opět nezklamalo. Hotel je hezký, všude čisto. Krásná procházka zahradou na pláž. Personál příjemný, komunikativní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, každý den ráno úklid.

Strava
Strava rozmanitá. Žádný problém

Služby hotela
Služby hotelu jsou skvělé. Vždy ochota a úsměv.

Pláž
Pláž čistá, od hotelu asi 200 metrů krásnou procházkou zahradou. Moc hezké

Pavlína Řeháková, 30.03.2019, Dátum pobytu: 19.3. - 26.3.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,6 Příjemný, klidný hotel, krásná zahrada s bazénem, čistá pláž, ochotný personál, zájezd s CK byl na začátku sezóny za dobrou cenu,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný, klidný hotel, krásná zahrada s bazénem, čistá pláž, ochotný personál, zájezd s CK byl na začátku sezóny za dobrou cenu, naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Dana H., 22.03.2019, Dátum pobytu: 12.3. - 19.3.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolenou jsme si moooc uzily.Hotel byl obrovsky,spousta lidi,kazdy den krasne uklizene pokoje,jidlo bylo vynikajici,vseho obrovsky...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si moooc uzily.Hotel byl obrovsky,spousta lidi,kazdy den krasne uklizene pokoje,jidlo bylo vynikajici,vseho obrovsky vyber.More a plaz supeeeer,byl to nadherny, nezapomenutelny tyden a urcite se sem jeste znovu vratime!!Vubec se nam nechtelo domu.Helca Zobraziť celú recenziu

Anonym, 22.03.2019, Dátum pobytu: 10.7. - 17.7.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 1,6 Hrozné, velké zklamání. Nedoporučuji!!! Na Djerbě jsme byli už několikrát a vždy jsme byli se službami hotelů spokojení. Tento hotel...

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 2 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hrozné, velké zklamání. Nedoporučuji!!! Na Djerbě jsme byli už několikrát a vždy jsme byli se službami hotelů spokojení. Tento hotel odpovídá max.3*. Ani jsme si nevybalovali a po 24 hodinách pobytu v tomto hotelu jsme zažádali o výměnu hotelu a do hodiny jsme se stěhovali jinam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Malý, tmavý pokoj připomínající kobku s výhledem kamsi do vnitřního dvora.

Strava
Cestovkou jsme vůbec nebyli upozorněni na to, že se v hotelu bude nacházet velká skupina izraelských turistů, pro které hotel vařil zvlášť, a pro které byla vyhrazena celá hotelová restaurace. Ostatní turisté, kteří v hotelu v tu dobu byli (Češi, Němci, Rusové atd.) se stravovali pod stanem u bazénu. Jídlo bylo naprosto otřesné, velmi malý výběr a to, co tam nabízeli, se nedalo vůbec jíst. Jídlo nebylo čerstvé, bylo staré, přesolené, přepepřené, nápoje (vč.horkých) byly při snídani, obědě i večeři byly servírovány do plastových kelímků (na pláži a u bazénu to pochopím, ale v žádné hotelové restauraci jsem to ještě neviděla). Při snídani jsme zažili, že mezi hosty kolem stolů procházel kuchař a mával kolem sebe velkým nožem - v dnešní bezpečností situaci naprosto NEPŘIJATELNÉ!! Personál, který venku servíroval jídlo (těstoviny s odpornou omáčkou), měl na sobě špinavé oblečení - více připomínal uklízeče než kuchaře. Na pláži ke svačině servírováno shnilé hroznové víno.

Služby hotela
Nevyužili jsme, odstěhovali jsme se do jiného hotelu.

Pláž
Pláž byla od hotelu daleko (nevhodné pro malé děti), na lehátkách nebyly matrace.

Barbora K., 20.03.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (0)

Celkom: 6,6 Celkom dobrá dovolenka, ktorá naplnila očakávania 3* hotela.

  • 6 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkom dobrá dovolenka, ktorá naplnila očakávania 3* hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prvý deň bol hrozný, dostali sme izbu, v ktorej zapáchalo a nefungovala klimatizácia, na druhý deň, po viacnásobnom sťažovaní sa na recepcii hotela sme dostali dobrú izbu s klimatizáciou.

Strava
Strava bola pestrá a chutná. Stále bolo z čoho vyberať.

Služby hotela
Na požadovanej úrovni.

Pláž
Cesta na pláž asi 200-300 metrov okolo čističky odpadových vôd, takže nič moc ale pláž pekná a more teplé.

Marko A., 19.03.2019, Dátum pobytu: 10.3. - 17.3.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Miramar Petit Palais

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,6 Tento hotel je nejlepší na Mahdii a Mahdie je nejlepší z celého Tunisu.Jezdíme sem již 12 let,v Tunisu bych už nikam nejela.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel je nejlepší na Mahdii a Mahdie je nejlepší z celého Tunisu.Jezdíme sem již 12 let,v Tunisu bych už nikam nejela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Někdy za ty léta jsme dostali pokoj s téměř nefungující klimatizací.Jinak vše v pořádku, již si připlácíme za výhled na moře vyhneme se tím pokojům s výhledem do zdi

Strava
velký výběr

Pláž
jako v Caribicu

Romana H., 18.03.2019, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Lukas 1 fotografia

Celkom: 8 Hotel i služby odpovídají ****. Hotel se nachází v centru města, takže výhoda že je možnost kdykoliv i kamkoliv se podívat, projít,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel i služby odpovídají ****. Hotel se nachází v centru města, takže výhoda že je možnost kdykoliv i kamkoliv se podívat, projít, posedět i mimo hotelový komplex. Za sebe mohu jen doporučit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou jako v každém hotelu téhle dystinace. Každý pokoj má vlastní balkon, což je taky výhoda. Hotel čistý,uklizeji denně. Nedostatek je že nebyla na pokoji lednice.

Strava
Strava dobrá. Ovoce, zeleniny spousta. Hodně zákusků

Služby hotela
Nemám co dotknout

Pláž
Jelikož bylo mimo sezónu takže nemůžu posoudit. Nebyl ještě připraven. Nedostatek že se musí chodit přes veřejnou komunikaci

Mariya Pavlyshyn, 16.03.2019, Dátum pobytu: 5.3. - 12.3.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)