Recenzie hotelov
Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Pěkná dovolena

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trošku stisneny prostor,ale stacilo

Strava
Vyborna

Pláž
Bohužel kvůli rozbourenemu moři se dalo koupat jen zřídka,ale bereme v úvahu již polovinu rijna

Jana Škrabalová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Hari Club Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Celkový dojem pozitivní, kvalita odpovídá ceně. Znovu bych se sem ale už nevrátila.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem pozitivní, kvalita odpovídá ceně. Znovu bych se sem ale už nevrátila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezky, čistý, denně uklizeny. Ubytování bylo bez problémů.

Strava
Jídla bylo dostatek, vždycky se dalo vybrat. Spousta zeleniny, zakusku...lehce okorenit a pochutnate si.

Obcas chyběly příbory a ubrousky, když ale oslovite personal, ochotně donesou.

Služby hotela
Většina personálu milá a usměvavá.

Hlavní recepční je arogantní blbec, po něm nic nechtějte :)

Pláž
Lehátek i slunečníku dostatek, bar na pláži sice chudší, ale dostačující.

Pláž nic moc...řasy uklízí tak napůl, že je odsunou o 50m dal, kde je moře zase zpátky vtáhne. Vstup 3-5m je prostě špinavý, byla jsem na Djerbe po 3.a ještě jsem takto špinavé more nezažila. Možná byl říjen špatná volba :)

Ivana H., 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Holiday Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,8 Skvělá dovolená , o všechno postaráno

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená , o všechno postaráno Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl pěkný a hlavně všude čisto !!! V celém areálu se dá chodit bez bot :)

Strava
Strava byla pestrá a všeho dostatek ( za mě , až příliš mnoho jídla)

Služby hotela
Personál byl milý a vstřícný. Každodenní úklid pokoje s milým překvapením (čerstvé květiny ve váze, hezky naaronžované osušky a ručníky ...)

Pláž
Písečná pláž je pár metrů od hotelu. Vím , že je už po sezoně , ale chaluhy, které zůstávali po odlivu na pláži, by bylo vhodné odvážet (zapáchají ).

Jana K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Holiday Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásná dovolená, jen to kazili Židé, kteří se neumí chovat. Jinak super, i když pláž špinavá, kvůli bouřce. Ale to se neovlivní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, jen to kazili Židé, kteří se neumí chovat. Jinak super, i když pláž špinavá, kvůli bouřce. Ale to se neovlivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné v malých domečkách v krásné zahradě. Klimatické šla i když měla být vypnutá, trezor i lednice zdarma. WiFi na pokoji v celém areálu zdarma.

Strava
Každý si vybere, měli každý den hranolky ????, zmrzlinu, i řízek asi dvakrát. Polévky, vynikají, maso měkké a dobře ochucené.

Služby hotela
Personál super, WiFi v celém areálu zdarma.

Pláž
Pláž čistá, ale moře špinavé byla bouřka a nestiho se to za tyden vyčistit. Snažili se uklízet, ale mají pravidlo, co vyplaví moře, musí se vrátit zpátky.

Lenka J., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,6 Ubytování , strava a celkový pobyt byl velmi dobrý. Akorát i když je letiště Monastir přímo naproti hotelu, museli jsme cestovat více jak...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování , strava a celkový pobyt byl velmi dobrý. Akorát i když je letiště Monastir přímo naproti hotelu, museli jsme cestovat více jak hodinu autobusem na jiné letiště Enfida. Delegátka polské TUI byla sice milá a ochotná, ale informace člověk z ní musel získávat. Na výletě však byla velmi erudovaná, milá a perfektně zvládající průvodkyně v polštině. Klaním se nad jejími znalostmi a zapálením pro věc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly prostorné, čisté, každý den úklid a výměna ručníků, výměna ložního prádla jednou týdně. Na pokojích nebyly inzerované župany.

Strava
Strava byla pestrá a každý si mohl vybrat. K obědu a večeři byly i zákusky, zmrzlina a ovoce. Dostatek zeleniny a různých salátů. Bolestí byly grilované masa - ryby, drůbež, kalamáry, játra a jiné masa. Kuchaři je dělali před očima turistů a i když viděli že je fronta tak grilovali po jednom kuse, přičemž gril umožňoval grilování i pro několik osob. Masa nebyla ugrilovaná a často byla krvavá. Další bolestí byl častý nedostatek talířů, muselo se o ně říct nebo si počkat. Posledním a asi nejhorším byly nápoje u oběda a večeře, kdy v hotelu nebyly samoobslužné postmixy na nápoje, ale člověk se musel trapně dožadovat nápojů, které byly rozlévány z plastových lahví (víno z lahví). Pokud člověku nestačilo 1,5 deci např. coca coly nebo piva, musel uhánět číšníky aby mu znovu dolili. A pochopitelně všude natažené ruce na bakšiš. Dal jsi dva dinary, tak si Tě všímali více jak ostatních a pokud jsi dal 5 dinárů, tak jsi měl vše v nadlimitu a to ve všech barech a restauracích.

Služby hotela
Až na líné číšníky, kteří si neuměli organizovat svou práci a nestíhali prostírat a odnášet špinavé nádobí ze stolu a dolévat nápoje, byly služby v pořádku.

Pláž
Pláž byly denně uklizena a hned u hotelu. Na pláži zdarma lehátka se stolky a deštníky. Bar na pláži fungoval pouze první tři dny. Jinak se muselo chodit k bazénu, ale nebylo to daleko cca 50 m.

Lubomír M., 22.10.2019, Dátum pobytu: 3.10. - 17.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Royal Thalassa Monastir

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Pěkná dovolená se středně velkým resortem ????

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená se středně velkým resortem ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejdříve jsme dostali dosti zatuchlý špinavý pokoj s rozbitou sprchou a dveřmi na balkón, což jsme nejdříve byli v přízemí a to byl ten problém. Po stížnosti na recepci pokoj okamžitě vyměnili za 100% lepší a v patře.

Strava
Velký výběr všeho

Služby hotela
Velmi rozmanitý animační programy...stále se někdo zajímal o zábavu hostů. I pan uklízeč se stále ptal, zda je vše v pořádku.

Pláž
Velké množství řas vyplavených na břehu, ale hotelová služba stále řasy odklízela, ale stejně to nebylo ono.

Nikola, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Samira Club jsem letos navštívila již posedmé a opět nezklamala. Jezdíme zde parta ženských z celé republiky již několikátý rok ( některé...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Samira Club jsem letos navštívila již posedmé a opět nezklamala. Jezdíme zde parta ženských z celé republiky již několikátý rok ( některé i 2x do roka ). Ubytovaní je skromnější,ale vždy čisté. Služby hotelu na jedničku. Letos nově otevřený Aqua park, kde se děti opravdu vyřádí. Největší pochvalu a poklonu sklidí animátoři - ti pracují od rána až do večera a vždy s úsměvem. Nevtíravým způsobem zapojují klienty do večerních programů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v bungalovech, skromné,ale čisté. V okolí je nádherná zahrada.

Strava
Co se týče jídla,tak si každý vybere. Na snídaně je několik druhů marmelád, 2 druhy sýrů, salám, jogurt, musli, uvařená vajíčka a buď palačinky nebo vaječná omeleta ( střídá se ob den většinou ). Na oběd 3 druhy příloh, kuřecí maso, pizza ...na večeři také široký výběr ( někdy i tuniská večeře ). Kdo nemá čas jít na oběd ( v případě výletů apod.), může využít snack bar, který funguje od 10.00-24.00.

Služby hotela
Všichni ať už na recepci jsou velmi ochotní a vždy se snaží hned pomoci. Je dobré mít s sebou svou vlastní skleničku, jelikož pití nalévají do malých kelímků,které často dojdou nebo je musejí nejdříve posbírat a poté umýt. V případě jakékoliv poruchy na pokoji ihned volají opraváře a kolikrát i do půl hodiny je vše funkční.

Pláž
Pláž je velká,s dostatečným počtem lehátek. Moře je čisté. V průběhu pobytu jsme měli bouřku a 3 dny bylo moře horší ( chaluhy,rozvířené apod. ) - to ale člověk neovlivní,je to příroda.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 20.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Pohodová dovolená, cena odpovídala kvalitě

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená, cena odpovídala kvalitě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování útulné, čisté, úklid každý den

Strava
strava - různé chutě...někdy až moc přesolená jídla, jídla se opakovala

Služby hotela
Služby hotelu výborné, milý personál

Pláž
Dostupnost a přístup na pláž dobrá, o čistotě se to nedá říci i když tu pláž čistili každý den, pořád tam byly řasy a zápach, moře špinavé ( údajně po velké bouři ), o potápění nebo šnorchlování se nám mohlo jenom zdát....škoda

Ingrid D., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 V tomto hotelu jsem byla po druhé. Mohu jen doporučit. Personál hotelu velice milý a ochotný. WIFI jak v hotelu, tak na pláži. Bazény...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsem byla po druhé. Mohu jen doporučit. Personál hotelu velice milý a ochotný. WIFI jak v hotelu, tak na pláži. Bazény čisté. Bar přímo v bazénu nemá chybu. Resort čistý, moc hezký. Pláž hezká i čisté moře. V létě nedostatek lehátek, ale v říjnu když je méně turistů nebyla ani všechna obsazena. Celkově oproti létu klidnější atmosféra. Animace nevtíravé, kdo chce zapojí se, kdo ne, tak ho nenutí. Krámky pár minut chůze. Na pláži chodí prodejci, ti jsou trochu vtíravější,ale dá se s nimi dobře smlouvat. Neměla jsem nikdy žádný problém, vše v pořádku a moc se mi zde líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, hezký s balkonem a s výhledem na moře. Stačí když dáte pár EURO do pasu.. :-) Uklízečka chodila uklízet každý den, každý den čisté ručníky i postel. Vždy dostala bakšiš, což se sluší a patří. Hlavně v těchto zemích.

Strava
Strava rozmanitá, každý si zde vybere podle své chuti. Dost ovoce, zeleniny a salátů. Nestalo se, že by něco nebylo a když došlo okamžitě dodali.

Služby hotela
Skvělé.

Pláž
Pláž čistá. Občas byly řasy, ale to je příroda... Moře krásné , čisté. V létě jsou velké vlny, ve kterých se člověk vyřádí :-) Na podzim moře klidnější.

Eva G., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Dovolená perfektní.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezký pokoj s velkou terasou s výhledem na moře - fantastický.

Strava
Strava byla opravdu rozmanitá. Bohužel střevní potíže, které měla skoro celá rodina tento dojem pokazí.

Služby hotela
Krásné animační programy na pláži.

Pláž
Pláž nádherná. Pozvolný vstup do moře vhodný i pro děti. Obvyklé řasy typické pro toto období v Tunisku na pláži nebyly nebo byly uklizené. Možnost každodenního koupání.

Naděžda Poncarová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)