Recenzie hotelov
Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 Cekal jsem pestrejsi nabidku vyletu.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Cekal jsem pestrejsi nabidku vyletu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobre.

Strava
Svedske stoly a chutna, dobra.

Služby hotela
Vecne nemeli na rozmeneni, ale jinak dobre.

Pláž
Byly hodne vlny, ale jinak celkem cista, hezka.

Karel O., 10.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 7.5.2022
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5.2 Vcelku dobré, ale již takový typ dovolené volit nebudeme. Raději si připlatíme za lepší destinaci. Nicméně dětem se tam líbilo a využití...

  • 4.5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vcelku dobré, ale již takový typ dovolené volit nebudeme. Raději si připlatíme za lepší destinaci. Nicméně dětem se tam líbilo a využití je pro ne dostačující. Na recepci nám sdělili, ze nemáme ubytovací voucher, nevyznají se v dokumentech a uvedli nás do rozpaků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme rodinný pokoj standard, 2 pokoje, balkon, za nás dostačující. Koupelna malinká a jedny dveře na wc a do koupelny.

Strava
No tak tohle byl děs! Jídlo nám, zřejmě v rámci covid opatření, servírovali na talíř sami, takže jste říkali na plexisklo jak pitomci, aby vám dali minimální porci. Jídlo nebylo chutné, dalo se jíst maximálně kuřecí. Pro deti těstoviny, taková jídla byste dětem doma ani neuvařili, pokud alespoň trochu dbáte na jejich stravování. Spálené hamburgery. Nedokážu si ani v nejmenším představit, ze by byl hotel zcela kapacitně naplněn! Džusy se nedaly pít, ale proto, ze to byla sladká obarvená voda, za fresh se muselo platit.

Služby hotela
Služby vcelku dobré, klid na pokojích, chodbách, hotel voněla…co nám vadilo byli všudypřítomní prodejci různých výletu, fotografování, masáží a pod, protože před nimi nebyla možnost utéct, tak jsme říkali, ze jedeme druhy den domů???? To samé na pláži. Tam byla přítomna security, takže v případě problému bylo možné to řešit na místě.

Pláž
Pláž s pozvolným vstupem, žádné ryby, ani ty nejmenší, takže šnorchl zbytečnost. Krásný bílý písek, koupání skvělé! Možnost sběru drobných mušliček. Opět tedy za zády s prodejci jízd na velbloudech, koních apod

Marcela P., 10.05.2022, Dátum pobytu: 30.4. - 7.5.2022
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená super když teda zavřeme oči před všudypřítomnými odpadky- v okolí hotelů, podél cest, na plážích i v moři. Byla jsem svědkem,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super když teda zavřeme oči před všudypřítomnými odpadky- v okolí hotelů, podél cest, na plážích i v moři. Byla jsem svědkem, jak místní údržbář shrnuje pláž při odlivu a vše co pochytal cestou pak vesele nahrnul do moře. No prý to patří k mentalitě těchto lidí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Letěli jsme s dvěma staršími dětmi a ubytování v propojeném dvojdomečku se dvěmi koupelnami bylo nad naše očekávání. Super. Čisto, úklid každý den, čisté ručníky.

Strava
Strava skvělá, moc nám chutnalo.

Služby hotela
Personál hotelu moc příjemný, vstřícný.Vše OK

Pláž
Pláž přímo u hotelu, písečná, široká, místy dost chaluh a jak jsem již psala, odpadky, plasty na každém kroku.

Lenka Špačková, 03.05.2022, Dátum pobytu: 23.4. - 30.4.2022
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Djerba Zahra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Hotel je hezky , ale je co vylepšovat

  • 4 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je hezky , ale je co vylepšovat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj byl velký , prostorný, koupelna špatná určitě je co vylepšovat, netekla voda a nebo netekla tepla voda, vzdy musela byt zapnutá klimatizace , aby tekla tepla voda a to bylo tak po 10 / 15 minut zapnuté vody , uklid pokoje byl strašny, nedodali ručníky, po zavolaní na recepci byli dodány. a to se opakovalo po 3 dny

Strava
jídlo se opakovalo celých 10 dnu , ale vždy bylo co si vybrat, co vidím jako hodně pozitivní ,že nebyli hranolky. což je dobře, na víkend kdy v hotelu bylo hodně lidí ráno nebylo nádoby na snídani ( šálky, taliře, misky na jogurt, a lžíce)

Služby hotela
personal- na to kolik bylo lidí v hotelu bylo málo personalu, večerni zabava , je co vylepšovat.

Pláž
vzhledem k podnínkám plaž byla v pořádku

Denisa Pianka, 01.04.2022, Dátum pobytu: 20.3. - 29.3.2022
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Lella Baya & Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2.4 Na 4 hviezdičkovy hotel hrôza

  • 1.5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 7 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Na 4 hviezdičkovy hotel hrôza Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
5 výťahov z toho jeden funkčný počas celého pobytu z izby nám zmizlo oblečenie musel som si ho pýtať naspäť zaseknutý vo funkčnom výťahu po príchode vraj nemáme nárok na večeru popritom pár z Francúzska s ktorým sme prišli mal večeru na izbe. a to som bol na hotely len 4 dni

Strava
Okrem vajec si človek nemá čo dať neochutene nič moc nahnite ovocie vonku varia chutnejšie na 4 hviezdičky určite nie

Služby hotela
Po príchode bez vecere

Pláž
V januári pláž nemôžem hodnotiť

Milan H., 17.01.2022, Dátum pobytu: 30.12.2021 - 13.1.2022
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 8.4 Dovolená super, u bazénu prázdno, moře krásné pouze dopoledne, odpoledne plné chaluh, které se z pláže nesmí odvážet (hnije to). Místní...

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená super, u bazénu prázdno, moře krásné pouze dopoledne, odpoledne plné chaluh, které se z pláže nesmí odvážet (hnije to). Místní lidé nabízejí jízdu na koních či velbloudech, nabízejí i různé suvenýry, nejsou vlezlí. V této covidové době se cestuje nejlépe, všude prázdno. Personál byl milý, uměli i česky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Není co vytknout, uklizeno bylo každý den, včetně výměny ručníků.

Strava
Dalo se vybrat. Vody kolik bylo třeba. Bar i přes den k dispozici i se svačinkami.

Služby hotela
Bez problémů.

Pláž
Perfektně uklizená až na ty chaluhy, ale za to oni nemohou - nařízení vlády heslo: co moře vyvrhne, to si má také vzít.

Bílý písek, všude security. Hlídají i v noci a nejen pláž ale i bazény a okolí hotelu.

Pavel Brtnický, 16.01.2022, Dátum pobytu: 30.10. - 6.11.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (1)

Celkom: 8.8 Dovolenou určitě doporučujeme. Vhodná především pro rodiny s dětmi.

  • 8.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou určitě doporučujeme. Vhodná především pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Edia Z., 30.12.2021, Dátum pobytu: 6.9. - 12.9.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: L'Atrium

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.8 Byli jsme velmi spokojeni. Jelikož jsme jeli mimo sezónu, je mi jasné, že nemůžeme očekávat veškerý servis a zábavu. Nicméně, nám to...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni. Jelikož jsme jeli mimo sezónu, je mi jasné, že nemůžeme očekávat veškerý servis a zábavu. Nicméně, nám to nevadilo, užívali jsme si klid a pohodu. Personal byl milý a vstřícný, všude čistí, uklizeno. Můžeme doporučit Zobraziť celú recenziu

Andrea D., 01.11.2021, Dátum pobytu: 20.10. - 27.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Tui Magic Life Club Penelope Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 9.2 Skvělá dovolená, až na ten noční hluk z místní diskotéky, pro který se všichni účastníci zájezdu různě stěhovali ze svých pokojů.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, až na ten noční hluk z místní diskotéky, pro který se všichni účastníci zájezdu různě stěhovali ze svých pokojů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje s výhledem do zahrady, kde každou noc do tmy řve diskotéka. Nefunkční televize, bez signálu.

Strava
Vynikající, jak chutí tak výběrem.

Služby hotela
Pravidelný úklid, všude čisto.

Pláž
Pláž udržovaná, čistá. Krásný bílý písek. Pozvolný vstup do vody.

Hana Bořková, 27.10.2021, Dátum pobytu: 16.10. - 23.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: JAZ Tour Khalef

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

2 fotografie