Recenzie hotelov
Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Velice dobrý, rád se vrátím, poznal jsem spoustu novych lidí.Jen v okolí je jen pár atrakcí(plazí farma,trhy atd. Nedá se to srovnat s...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice dobrý, rád se vrátím, poznal jsem spoustu novych lidí.Jen v okolí je jen pár atrakcí(plazí farma,trhy atd. Nedá se to srovnat s pevninským Tuniskem. Je tam čisto.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Denně krásné uklizeno a a za

každý dinár vám udělají nádhernou výzdobu.

Služby hotela
Velice milí a přijemní lidé, udělají pro vás téměř vše.

Služby kvalitní,animace jak pro děti, tak pro dospělé.. Každý si příjde na své.

Pláž
Nečekal jsem, že v Tunisku může být tak dokonale čistá pláž. Pouze jediný nedostatek, že kdo má rád šnorchlování jak já, ať nečeká podmořský život jako například v Egyptě nebo na Maledivách...

Ondřej Žerava, 08.01.2021, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Seabel Rym Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Velmi dobře vybavený hotel, ovšem některé vybavení, například výtah nebo AC, se poněkud rozpadá. Chtělo by to vylepšit údržbu

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobře vybavený hotel, ovšem některé vybavení, například výtah nebo AC, se poněkud rozpadá. Chtělo by to vylepšit údržbu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi pěkný, pravidelný úklid, čistota a dobré vybavení. Dobrý dojem kazily opakované výpadky klimatizace

Strava
Snaha byla. Například exkluzivní štědrovečerní večeře. Nicméně dojem kazí rozpadající se kávovary a automat na nápoje

Služby hotela
Standard, bez vážnějších námitek

Milan Knecht, 04.01.2021, Dátum pobytu: 24.12. - 31.12.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,8 Příjemný hotel se spoustou sportovních aktivit.

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel se spoustou sportovních aktivit. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Čistá, písčitá s pozvolným vstupem do moře

Pavel S., 27.12.2020, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 6,8 Vzhledem k covidovým okolnostem si není na co stěžovat, lidí minimálně-což je i trochu depresivní. Ale možnost změnit prostředí stála za...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k covidovým okolnostem si není na co stěžovat, lidí minimálně-což je i trochu depresivní. Ale možnost změnit prostředí stála za to,zvládli jsme v pohodě i on-line vyučování. I výlety byly,což bylo fajn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu pouze náš zájezd,takže jsme měly s dcerou rodinný pokoj,každá své soukromi. Starší,ale udržované.

Strava
Snídaně chudé-2druhy sýra,jeden salám,sladké pečivo,omeleta,zelenina. Žádná marmeláda nebo med. Obědy i večeře dobré,neopakovaly se,ryby...Málo ovoce. Ale nechci kritizovat-hotel minimálně obsazen,třeba je to normálně jinak,ale dostačovalo to,nikdo netrpěl. Jídlo nabíral personál, ale bez problémů,aspoň se nevyhazují zbytky z přeplněných talířů.

Služby hotela
Přes minimální obsazenost se snažili do posledního dne. Při odjezdu nám tleskali,hudba...všichni umí bazálně česky.Nemůžu nic vytknout.

Pláž
Minimálně lidí-byli jsme tam jen náš zájezd,takže lehátek nadpočet,voda vzhledem k termínu již chladnější. Hotelová část uklizená,dál smetiště-ale opět,okolní hotely zavřene,tak se nestarají.

Monika S. K., 25.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel pro všestranné vyžití

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pro všestranné vyžití Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje s vybavením.

Strava
Dostačující

Pláž
Super

Iveta Dvořáková, 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 6,2 Jelikož jsme díky nízké obsazenosti museli Venus Beach opustit,budu hodnotit hotely dva. Venus +pěkný, velký aquapark příjemná...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož jsme díky nízké obsazenosti museli Venus Beach opustit,budu hodnotit hotely dva.

Venus

+pěkný, velký aquapark

příjemná obsluha v lobby baru

- o to horší obsluha beach bar i jeho nabídka

ubytování malé pokoje, první dva dny dusno a při nefunkční klimatizaci, opravdu nepříjemné

animátoři ne, že bych nemohl využít služeb animátorů, ale aby mladík 20-25 let koketoval s dámami okolo šedesáti let( ne jeden) mi nepřijde vhodné hlavně když obtěžují i jiné hosty hotelu (asi už tušili brzké uzavření hotelu)

jídlo malý výběr maso většinou tvrdé

dále mi vadilo, že už na začátku při ubytování hotel věděl, že nás přestěhují jinam (jestli i CK nevím delegátka tvrdila, že nic nevěděla).Vše jsem se dozvěděl od hostů na pláži. Při dotazu na delegátku mi to bylo potvrzeno.

V krátkosti zhodnotím druhý hotel Manar

+jídla dostatek vše v pořádku

pití také včetně beach baru

obsluha všude příjemná ( beach i lobby bar, dále výdej ručníků, uklízečky,recepce,nikde nebyl problém)

Jediné co byl problém byla pláž, spíše moře jeho čistota. Moře stále vyplavovalo igelity, stavební suť atd. Zobraziť celú recenziu

Tomáš F., 24.11.2020, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Organizace zájezdu v pořádku, delegátky bez chyby. Ubytování ok, pláž čistá, ale za hranicemi resortu všude špína a nepořádek. Jediný...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace zájezdu v pořádku, delegátky bez chyby. Ubytování ok, pláž čistá, ale za hranicemi resortu všude špína a nepořádek. Jediný problém All inclusive - půlka deklarovaných restaurací měla zavřeno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku, čisto, odpovídá našim 3 ***

Strava
Strava v pořádku, jen deklarované restaurace uzavřené.

Služby hotela
V pořádku, vzhledem k termínu listopad už omezené.

Pláž
Pláž pěkná, čistá, ale jen v resortu. Jinde opak - špína, odpadky, všude.

Martin M., 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 7,8 Vcelku vydařená last minute dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 3 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vcelku vydařená last minute dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné. Pěkný pokoj, bezchybný úklid, ocenili jsme trezor na pokoji, minibar, do kterého byly denně doplňovány nápoje, mikrovlnnou konvici a spolehlivý wifi signál - to vše zdarma.

Strava
Výborná. Velký výběr pokrmů a ochotný personál. Super je restaurace u bazénu, na oběd není potřeba chodit do hlavní budovy, ale lze si jen odběhnout od bazénku nebo z pláže.

Služby hotela
Bezvadné v každém směru. A jako bonus vnitřní bazén, tam jsme si chodili zaplavat před večeří, kdy už při našem říjnové termínu bylo venku chladno a tma.

Pláž
HNUS, bohužel. Pláž lemovaly hromady vyplavených chaluh. Když se člověk chtěl jít koupat, musel přes ně nějak projít a hledat si místo, kde byl nános nejmenší. Odpoledne navíc příliv tenhle sajrajt zčásti odplavoval zpátky do moře, takže po vstupu do vody bylo nutné se jím ještě pořádný kus brodit...

Delegátka nám tvrdila, že to tak v Tunisku prostě je, že by odklizení chaluh považovali za zásah do životního prostředí. Ovšem pláž hotelu asi kilometr od našeho uklizená byla. Takže to jde. Domníváme se, že by si hotel deklarující úroveň služeb čtyři a půl hvězdy měl udržovat čistou pláž, cestovní kancelář by na to měla dohlížet a v případě potřeby zasáhnout.

Tohle byla jediná vada jinak pěkné dovolené, bohužel vada podstatná.

Ivana O., 20.11.2020, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

pláž hotelu Fiesta Beach 1 fotografia

Celkom: 9,6 Vynikajici

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikajici Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krasny a prijemny hotel, uklid jazdy dem

Strava
Skvela, ryby a plody more kazdy den.

Služby hotela
Excelentni

Pláž
Cista pisecna. Vstup do more velmi pozvolny

Jana Vlčková, 18.11.2020, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Seabel Rym Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)