Recenzie hotelov
Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 1,4 V prvé řadě my původně chtěli jet úplně jinam. Avšak cestovní kancelar nam to vychvalila ze pry v bulharsku to za to nestoji a jedte do...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
V prvé řadě my původně chtěli jet úplně jinam. Avšak cestovní kancelar nam to vychvalila ze pry v bulharsku to za to nestoji a jedte do tunisu. Po precteni recenzi jsme to chteli zrusit ale pry recenze ani nectete nebo spokojeni lidi recenze nepisou. Uprimne taky kdo by tam byl spokojeny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo moc pekne ze jsme byli v druhem pare kde se nevyskytovaly svabi, ale je pravda ze se mi ztratil na pokoji svetr.

Strava
Byla naprosto otresna kazdy den jsme jedli to same v tom samem koreni a vsichni jsme meli strevni potize. Ke konci se nam uz jenom z vune te jidelny delali spatne. A o tom piti all inclusive ani nemluvim jako ty koralky to ma voltu snad jak pivo ty sladke piti z nejakeho prasku to byl taky dobry fekec.

Služby hotela
Ty byly teda jako rekla bych nijake je pekne ze kdyz jsme je upozornily na svabi na zachodech tak je sli vystrikat aby se na chvilku schovali ale konec koncu se svabama to nejak slo. Dost nas ale iritovalo ze jako u plaze byla nejaka pizzerie kde nam tvrdily ze jidlo je v ramci all inclusive a pak za ddba dny po nas chteli penize.

Pláž
No tak plaz byla v pozadi nejake skladky. Byla posete plasty a vajgly. A to more to bylo na tom to nejhrosi tak vzduch mate pomaly 40 stupnu celsia a to more melo pomalu 30.

Anonym, 29.11.2018, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Diana Beach (ex. Eden Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Pěkná dovolená, zajištěný celodenní program a vyžití pro celou rodinu. Pláž byla přímo u resortu, vse po ruce - bazény, restaurace i bary

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená, zajištěný celodenní program a vyžití pro celou rodinu. Pláž byla přímo u resortu, vse po ruce - bazény, restaurace i bary Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokojích bez balkonu je celkem obtížně sušit mokré ručníky a oblečení. Jinak pokoj v pořádku, vybavení dostačující, klimatizace super, jen okno nešlo zavřít a WiFi na pokoji byla velice slabá

Strava
Jídla i pití bylo dostatek, výběr velký. Když jsme nešli do jídelny mezi prvními, bylo obtížně najít čistý příbor.

Služby hotela
Personál byl milý, ale vlezlý. Neustále za námi někdo chodil a něco nabízel, ať už u bazénu, v hotelu, nebo na pláži, otravné. Večerní animační programy a sportovní aktivity přes den byly dobré

Pláž
Pláž čistá, lehátka a slunečníky zdarma, bar na pláži super. Prodejci, kteří chodili po pláži byli neodbytni, neustále vyřvávali po lidech a nabízeli své zboží

Anonym, 28.11.2018, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Skanes Family Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Okolí hotelu a pláž krásné,ale hotel je hrozný. .

  • 4,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Okolí hotelu a pláž krásné,ale hotel je hrozný.

. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na chodbách 3 dny zaschlá krev.. šílené..v posteli cizí vlasy a špinavé povlečení.

Strava
Hrozné,nebyly švédské stoly, číšník pouze donesl talíř s jídlem (výběr ze tří druhů)velmi malá porce, jídelna tmavá, ponurá

Služby hotela
Pán na recepci po mě chtěl nesmyslně pobytovou taxu o které nikde nebyla ani zmínka,po každém chce jinou částku.

Pláž
Krásná

Iveta F., 25.11.2018, Dátum pobytu: 13.11. - 20.11.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Hotel obrovský, nás dali docela daleko od recepce.(Oranžové bungalovy) Na jídlo,pláž,bazén apod. se pokaždé trochu projdete. Zase jsme...

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel obrovský, nás dali docela daleko od recepce.(Oranžové bungalovy) Na jídlo,pláž,bazén apod. se pokaždé trochu projdete. Zase jsme byli rádi, že nebyl v noci tolik slyšet animační program který byl kolikrát do pozdních ranních hodin. Strava opakující se,ale týden se to dalo přežít. Velké vyžití pro děti, velký výběr fakultativních výletů. Personál milý, připravte si spoustu drobných na bakšiš.Očekává se to skoro u všeho,o co je požádáte. Pláže i hotel hlídaný.Všude u hotelu taxi,dostanete se za pár korun přímo do města. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velmi skromné ale stačilo. Každý den uklizeno, pokud necháte uklízečce pár dinárů máte uklizeno precizněji. Každý den, nové ručníky,toaletní papír apod. Jen nás občas obtěžoval zápach kanalizace. Byli jsme v oranžových domech, jediné plus že nešel slyšet animační program. Jinak docela daleko, všechno co potřebujete je přímo u recepce. Tudíž jste se pokaždé pěkně prošli.

Strava
Strava kapitola sama o sobě. Jídlo se docela opakovalo, týden se to dalo přežít ale ke konci už jsme se těšili domů na jídlo. Osobně mi chybělo dost ovoce, když něco dali na stůl bylo to hned rozebrané. Sladkého bylo plno,ale vše přeslazené. Pokud nechcete na hlavní jídlo,snack bar je otevřený do noci a vždy se tam něco najde k snědku. Co se týče pití: Vody dostatek, všude si můžete načepovat po celý den, večer na baru si můžete vzít láhev vody na pokoj, na baru alko i nealko,káva,čaj apod. Vše dávají do malých kelímků. U piva se dvakrát napijete a můžete jít znovu.

Služby hotela
Přímo na recepci směnárna a wifi připojení. Několik barů. Animační program je dost pestrý, ale každý den opakující se to stejné. Uprostřed týdne už jsme znali všechny písničky nazpaměť. Pro děti ale program pestrý. V hotelu jsou i koníci,možnost vyjížděk na pláži. V komplexu dost obchůdků, vše seženete. Velký bazén s tobogánem, jen lehátek méně.

Pláž
Pláž krásná,čistá. Lehátek dostatek,nebyl problém si najít místo. Bar přímo na pláži. Animační program byl i na pláži. Plážový volejbal, aqua aerobic a jiné. Za poplatek plno vodních sportů, jízda na velbloudovi.

Anonym, 24.11.2018, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše bylo výborné,velké mínus pouze za to,že po celý pobyt nebyl za námi delegát/ čekali jsme přes hodinu ve stanovený den a hodinu/ a tak...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo výborné,velké mínus pouze za to,že po celý pobyt nebyl za námi delegát/ čekali jsme přes hodinu ve stanovený den a hodinu/ a tak jsme nepodnikli ani jeden z nabízených výletů/na nástěnce v hotelu/,které jsme si s vnukem vybrali.Velké štěstí jsme měli při odjezdu z hotelu ve 03,30 hod,neboť jsme byli 4 osoby a dle rozpisu měl řidič napsané pouze 2.Nechybělo mnoho a s vnukem jsem v hotelu mohla zůstat možná dodnes.Delegát,který byl na letišti při příletu a odletu mi řekl,ať si stěžuji,pomuže mi to?!?§ Zobraziť celú recenziu

Václava Boho, 23.11.2018, Dátum pobytu: 30.10. - 6.11.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,8 Dovolená byla naprosto úžasná, spousta zážitků, nádherné prostředí i počasí nám vyšlo. Asi dva dny z celého pobytu bylo zamračeno a to...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto úžasná, spousta zážitků, nádherné prostředí i počasí nám vyšlo. Asi dva dny z celého pobytu bylo zamračeno a to jsme zase využili k nakupování, Jinak krásné plážové a koupací počasí. Nakupovat jsme jezdili místním taxíkem do Yasmine Hammamet (cca 3-5km), který vždycky stojí u vchodu do komplexu a zaveze vás až ke vchodu do shopu. Můžete využít místní malé obchůdky, většinou se smluvními cenami, nebo obchodní dům, kde jsou ceny pevné a zboží hodně. Všude v pohodě, jen nakupování v Medině příliš nedoporučuji, snaží se turisty nalákat na slevy a nízké ceny, ale ve finále je stejně oškubou, pozor na ně.Všude lze platit kartou, nebo pokud potřebujete hotovost, na každém kroku je bankomat. Na recepci hotelu byla jak směnárna, tak bankomat, ten byl v době našeho pobytu bohužel nefunkční. Další byl ve vedlejším hotelu, pár kroků procházkou. Všichni místní lidi, jak v hotelu, tak mimo něj byli naprosto v pohodě. Příjemní, milí, ochotní. Nikde jsme se nesetkali se špatným přístupem k nám, Evropanům. Tunisané jsou příjemní, někdy až moc komunikativní, ale dá se to zvládnout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jednoduché, ale praktické a dostačující. Všechno, co jsme potřebovali, jsme měli. Klimatizace fungovala až po výměně baterií v ovladači, ale to je jen maličkost. Ubytování v barevných bungalovech bylo skvělé, Samira není hotel v pravém slova smyslu, ale je to komplex bungalovů, kdy jeden bungalov je vlastně jeden pokoj i s verandičkou, uprostřed nádherné přírody a ve stínu stromů.

Strava
Strava rozmanitá a v dostačujícím množství. Každý si vybral, co mu vyhovovalo. Hotová jídla, minutky, ovoce, zelenina, zákusky, zmrzlina a stále dostatek nápojů k jídlům. Měli jsme all inclusive, takže naprosto všeho dost. Během dne nanuky a lehká jídla ve snack baru, na recepci a v jejím okolí rozmístěné barely s pitnou vodou. Někdy sice chyběla, ale to personál v krátké době doplnil. U barelů a i v barech k dispozici pouze malé jednorázové kelímky na pití, doporučuji si vzít s sebou větší kelímek nebo třeba 1/2 l lahvičku, aby člověk pořád nemusel chodit doplňovat. V plážovém baru k dispozici veškeré nápoje, včetně automatu na kávu. Večer bar se vším všudy. Za nás opravdu nemám co vytknout. Při takovém množství ubytovaných skvělé zvládnuté.

Služby hotela
V tomto komplexu se o své hosty vzorně starají. Každý den úklid, výměna ručníků a osušek, vysypané koše. A to všechno ještě i s úsměvem. Na recepci i v jídelně taktéž. Občas se sluší personálu dát nějaký bakšiš. Za jedno si to zaslouží a za druhé mají tak nízké výdělky, že za každý denár jsou nesmírně vděčni. Všichni byli moc ochotní a při každém našem požadavku jej tak rychle vyřídili, že jsme se nestačili divit. Např. jsme potřebovali vyměnit baterie v ovladači klimatizace. Nahlásili jsme to před večeří na recepci a než jsme došli z večeře na pokoj, baterie byly vyměněné a ovladač fungoval. Ano, byli jsme zde naprosto spokojeni.

Pláž
Komplex stojí v podstatě pár kroků od pláže, takže super. Její velikost je dostatečná, vždycky jsme si místo našli. Někdy hned, někdy jsme chviličku hledali, ale vždycky s úspěchem. Slunečníky i lehátka zdarma, jak u pláže, tak u bazénu. Na pláži se o zábavu starali animátoři a byli dobří. Do své produkce dokázali vtáhnout spoustu lidí a bylo to fajn odreagování. Snažili se o legraci a myslím, že se jim to dařilo. Po okraji pláže se často pohybovali místní na velbloudovi nebo na koni, takže nějaké ty bobky tam po nich zůstaly, ale nebylo to nic dramatického, jen kdo je na to choulostivý, asi by mu to vadilo. Ale na druhou stranu, oni se tam pohybují pro zábavu turistům, takže nějaká maličká daň za to, ani nevadí. Kde u nás se můžete při koupání koukat na velblouda? Celkové hodnocení - spokojenost :-).

Lenka D., 23.11.2018, Dátum pobytu: 5.9. - 16.9.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Ustlaná postýlka 2 fotografie

Celkom: 10 Krásný čistý hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný čistý hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj s výhledem na moře (pouze boční vyhled), čistý krásný pokoj, denně uklízeli, teplá voda tekla během chvilky.

Strava
1 restaurace, ale dostatečná. Číšníci nosili jen nápoje, nijak si baksis nevynucovali, bylo to na nás. Kvalita jídla výborná, dost čerstvých salátu, zeleniny, ryby, 3 druhy masa, hranolky, raznici, vynikající dorty a moucniky....jediné ovoce bylo celý týden naprosto stejné: jablka, datle,granát.jablka a mandarinky.

Pláž
v listopadu byli na pláži už jen otuzili Češi, pláž čistá se spoustou musli, půjčovali petanque. Moře krásné pozvolné, .možnost výletů po pláži doprava nebo doleva několik km. Písek bez kamenů.

Jitka D., 23.11.2018, Dátum pobytu: 13.11. - 20.11.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,2 Velice příjemný hotel, kvalitní stravování, všude čisto, přátelští animátoři. Krásná pláž s jemným pískem u hotelu.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velice příjemný hotel, kvalitní stravování, všude čisto, přátelští animátoři. Krásná pláž s jemným pískem u hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, velice prostorný.

Strava
Velký výber, všeho dostatek.

Pláž
Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře.

Anonym, 19.11.2018, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Super lidi v hotelu i delegatka

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super lidi v hotelu i delegatka Zobraziť celú recenziu

Andrea Jesenská, 16.11.2018, Dátum pobytu: 25.10. - 1.11.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Giktis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,4 Hotelové vybavení je, například oproti hotelu Salammbo, ve velmi dobrém stavu a je vidět, že se o hotel pečuje. Určitě je velkou...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Hotelové vybavení je, například oproti hotelu Salammbo, ve velmi dobrém stavu a je vidět, že se o hotel pečuje. Určitě je velkou nevýhodou, že na pláž se musí chodit přes silnici. Ale vzhledem k tomu, že jsem zde byla v listopadu, tak už jsem se v moři nekoupala. Zaměstnanci jsou moc milí. Uklízečky uklízí kvalitně, opět v porovnání se Salammbem, kde nám za celou dobu pobytu ani jednou neumyli balkon. Chyběla mi jen vysačka na dveře, kterou bych označila, že nechci být rušena. Uklízečka mi ji našla v jednom ze sousedních pokojů, ale druhý den už mi zase ze dveří zmizela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalitní a hezké.

Strava
Ne úplně velký výběr, například v zákuscích a ovoci. Ale chápu, že už bylo po sezóně a hotel nebyl plný. Takže nebylo potřeba tolik jídla.

Služby hotela
Personál milý a ochotný. Animátoři se zjevně nudili. Před večeří stáli u dveří do jídelny a měli potřebu mě všichni obejmout. Což pro Čecha není úplně běžná záležitost a docela mě zaskočili :-D. Ale taky hned hlásili, že kdybych cokoliv potřebovala, ať jim dám vědět. Obsluha v jídelně byla velice akční a rychlá. Jen se člověk zvedl od stolu, už měl odnesený talíř a připravený nový příbor. Na druhou stranu, když jíte a stále vás pozoruje 6 párů očí, není to úplně příjemné. Ale to je samozřejmě způsobeno i tím, že bylo klientů v hotelu málo a občas jich bylo v jídelně méně než personálu.

Pláž
Nevyužila jsem.

Dana Macková, 16.11.2018, Dátum pobytu: 6.11. - 13.11.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

bar 6 fotografií