Recenzie hotelov
Djerba - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Vzhledem k covidovým okolnostem si není na co stěžovat, lidí minimálně-což je i trochu depresivní. Ale možnost změnit prostředí stála za...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k covidovým okolnostem si není na co stěžovat, lidí minimálně-což je i trochu depresivní. Ale možnost změnit prostředí stála za to,zvládli jsme v pohodě i on-line vyučování. I výlety byly,což bylo fajn. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu pouze náš zájezd,takže jsme měly s dcerou rodinný pokoj,každá své soukromi. Starší,ale udržované.

Strava
Snídaně chudé-2druhy sýra,jeden salám,sladké pečivo,omeleta,zelenina. Žádná marmeláda nebo med. Obědy i večeře dobré,neopakovaly se,ryby...Málo ovoce. Ale nechci kritizovat-hotel minimálně obsazen,třeba je to normálně jinak,ale dostačovalo to,nikdo netrpěl. Jídlo nabíral personál, ale bez problémů,aspoň se nevyhazují zbytky z přeplněných talířů.

Služby hotela
Přes minimální obsazenost se snažili do posledního dne. Při odjezdu nám tleskali,hudba...všichni umí bazálně česky.Nemůžu nic vytknout.

Pláž
Minimálně lidí-byli jsme tam jen náš zájezd,takže lehátek nadpočet,voda vzhledem k termínu již chladnější. Hotelová část uklizená,dál smetiště-ale opět,okolní hotely zavřene,tak se nestarají.

Monika S. K., 25.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel pro všestranné vyžití

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pro všestranné vyžití Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté pokoje s vybavením.

Strava
Dostačující

Pláž
Super

Iveta Dvořáková, 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 6,8 Organizace zájezdu v pořádku, delegátky bez chyby. Ubytování ok, pláž čistá, ale za hranicemi resortu všude špína a nepořádek. Jediný...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Organizace zájezdu v pořádku, delegátky bez chyby. Ubytování ok, pláž čistá, ale za hranicemi resortu všude špína a nepořádek. Jediný problém All inclusive - půlka deklarovaných restaurací měla zavřeno. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pořádku, čisto, odpovídá našim 3 ***

Strava
Strava v pořádku, jen deklarované restaurace uzavřené.

Služby hotela
V pořádku, vzhledem k termínu listopad už omezené.

Pláž
Pláž pěkná, čistá, ale jen v resortu. Jinde opak - špína, odpadky, všude.

Martin M., 24.11.2020, Dátum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 7,8 Vcelku vydařená last minute dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 3 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vcelku vydařená last minute dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné. Pěkný pokoj, bezchybný úklid, ocenili jsme trezor na pokoji, minibar, do kterého byly denně doplňovány nápoje, mikrovlnnou konvici a spolehlivý wifi signál - to vše zdarma.

Strava
Výborná. Velký výběr pokrmů a ochotný personál. Super je restaurace u bazénu, na oběd není potřeba chodit do hlavní budovy, ale lze si jen odběhnout od bazénku nebo z pláže.

Služby hotela
Bezvadné v každém směru. A jako bonus vnitřní bazén, tam jsme si chodili zaplavat před večeří, kdy už při našem říjnové termínu bylo venku chladno a tma.

Pláž
HNUS, bohužel. Pláž lemovaly hromady vyplavených chaluh. Když se člověk chtěl jít koupat, musel přes ně nějak projít a hledat si místo, kde byl nános nejmenší. Odpoledne navíc příliv tenhle sajrajt zčásti odplavoval zpátky do moře, takže po vstupu do vody bylo nutné se jím ještě pořádný kus brodit...

Delegátka nám tvrdila, že to tak v Tunisku prostě je, že by odklizení chaluh považovali za zásah do životního prostředí. Ovšem pláž hotelu asi kilometr od našeho uklizená byla. Takže to jde. Domníváme se, že by si hotel deklarující úroveň služeb čtyři a půl hvězdy měl udržovat čistou pláž, cestovní kancelář by na to měla dohlížet a v případě potřeby zasáhnout.

Tohle byla jediná vada jinak pěkné dovolené, bohužel vada podstatná.

Ivana O., 20.11.2020, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

pláž hotelu Fiesta Beach 1 fotografia

Celkom: 9,6 Vynikajici

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikajici Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krasny a prijemny hotel, uklid jazdy dem

Strava
Skvela, ryby a plody more kazdy den.

Služby hotela
Excelentni

Pláž
Cista pisecna. Vstup do more velmi pozvolny

Jana Vlčková, 18.11.2020, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Seabel Rym Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 S hotelom, jedlom, plážou, zamestnancami, počasím a vobec všetkým som veľmi spokojná.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S hotelom, jedlom, plážou, zamestnancami, počasím a vobec všetkým som veľmi spokojná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Každý deň upratané, čistota aj v spoločných priestoroch. Neni čo vytknúť. Veľmi ochotný personál.

Strava
Aj v tejto "obmedzenej dobe" si vyberie každý. Kvalitné suroviny, maso, bez masa, jedlá výborne dochutené. Raňajky každý deň to isté, slané a aj sladké varianty, výborné. Doma tiež nejeme každý deň niečo iné...

Obedy sa podávajú aj na terase (teplé jedlá), vnútri výber z množstva šalátov, omáčok, príloh ku jedlu.

Večere sa jedia iba vnútri. Teplé studené výbery.

Pizza je na obed a večeru, skvelá!

Zákusky vyzerali krásne, nejedli sme. Boli myslím pri každom jedle.

Pláž
Boli sme v neskoršom dátume, ale trávy minimum, žiadny dážď, búrka. Denne slnko, teplo a voda skvelá. Vychytali sme to najlepšie počasie v tomto ročnom období. Lagúna je pomerne teplejšia a dá sa tam aj plávať. Lehátok na pláži dostatok, málo ľudí, nie je potreba si ich obsadzovať.

Dana N., 18.11.2020, Dátum pobytu: 3.11. - 15.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

pohlad z baru u bazenu 2 fotografie

Celkom: 4,8 I kdyz kvuli covidu byly sluzby osekany na minimum, tak cena neodpovidala nabizenym sluzbam.Cena byla stejna jako kdyby hotel jel na 100%.

  • 5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 8 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
I kdyz kvuli covidu byly sluzby osekany na minimum, tak cena neodpovidala nabizenym sluzbam.Cena byla stejna jako kdyby hotel jel na 100%. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je starsi, ale personal denne uklizi pokoje, vymenuje rucniky.Byly jsme jediny co ze vsech lidi nemel problem s pokojem.Od dveri co nesly zavrit, nefunkcni trezor, vana co neodteka..........

Strava
Omezene stravovavi, je smutne ze v dnesni dobe, kdyz je restaurace otevrena od 6:30 tak tam neni jediny zamestnanec, jsou neprijemny, neochotny, nastvany co tam delate tak brzo i kdyz maj otevreno.Napred se prece musi najist personal a pak hotelovi hosti.Tohle jsem zazil naposledy pred 30 lety.K jidku kazdy den testoviny, ryby a to jen ocasy.

Služby hotela
Nejde hodnotit z dovodu omezeni kvuli covidu.

Richard S., 18.11.2020, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,2 Chtěli jsme za každou cenu někam vypadnout a tak jsme na ničem nehledali mouchy. Nikdy v životě jsem necítila takový vděk, že můžu být v...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Chtěli jsme za každou cenu někam vypadnout a tak jsme na ničem nehledali mouchy. Nikdy v životě jsem necítila takový vděk, že můžu být v teple u moře a s přáteli. Popravdě jsem ani nevěřila, ze ještě někdy někam poletíme. Digitální Covid-pas nejspíš nebude nic pro nás. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tento hotel je opravdu moc hezký, velmi vkusný. Krásně udržovaná zeleň, pěkně situované pokoje. Nikam to není daleko, ani na pláž ani do restaurace.

Strava
Jídlo bylo velmi chutné, pouze menší výběr z důvodu malé obsazenost hotelu. Dále kvůli nařízeným opatřením jsme si nemohli jídlo sami nabírat, museli jsme si říkat kolik a co a pak se přes jakýsi stolek natahovat pro talíř a tak to vždy nebylo ono.

Služby hotela
To asi nelze objektivně posoudit. Odhaduji, že v hotelu bylo cca 40 hostů, takže skoro vše bylo zavřené, bar u bazénu i na pláži, tobogány a další aktivity. To co bylo funkční, bylo bez problémů.

Pláž
Pláž je hezká, dlouhá, dá se zajít opravdu hodně daleko. V listopadu na některých místech byly velké vrstvy vyplavených chaluh, ale to je prostě příroda.

Eva Jirásková, 17.11.2020, Dátum pobytu: 7.11. - 14.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Ranní odliv 1 fotografia

Celkom: 9,4 Skvělé prostředí, milý personál, chybělo jen wi fi na pokojích

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé prostředí, milý personál, chybělo jen wi fi na pokojích Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Vítala bych více ryb a darů moře, jinak spokojenost

Služby hotela
skvělý

Pláž
Pláž krásná, písek jemný, moře blízko, jen nikdo nečistí chaluhy

Věra Doušová, 11.11.2020, Dátum pobytu: 31.10. - 8.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (3)

Celkom: 9,2 Byli jsme již 11x na Djerbě a hotel EL Mouradi patří k těm nejlepším

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme již 11x na Djerbě a hotel EL Mouradi patří k těm nejlepším Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
jak po stránce ubytování,

Strava
stravování

Služby hotela
i hotelových služeb.

Pláž
Je třeba hledat vhodné vstupy do moře.

Zdenka Župová, 10.11.2020, Dátum pobytu: 31.10. - 7.11.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)