Recenzie hotelov
Djerba - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3,6 Po naší návštěvě tento hotel rozhodne nedoporucujeme - raději vyberte jiný Totálně lživý titulek CK, ze mají 5 restauraci a 8 barů ????...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Po naší návštěvě tento hotel rozhodne nedoporucujeme - raději vyberte jiný

Totálně lživý titulek CK, ze mají 5 restauraci a 8 barů ???? restaurace jedna hlavní kde mají furt to samé a druhá je na objednání 1 ,,tuniske” večeře, víc nic.. bary jsou dva, z toho jeden zavírá v 17h a u toho zbývajícího se pak stojí jen fronty a pití naléváji do mini kelímku.. nehledě na to ze si objednáte Colu s rumem a on vám tam místo rumu naleje tequilu se slovy ze tequila je tunisky rum ???? nejedna se o jediný incident.. objednáte si vodka sunrise a místo vodky opět dostanete tequilu nebo jejich palenku z fiku.. no totálně výsměch Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl v pohodě, ze začátku nám jen netekla teplá voda, ale po dvou dnech nám údržbáři dali vše do pořádku

Jako velké plus vidí tři bazény, z toho dva mají se slanou vodou a dva hned u pláže což je skvělé

Strava
Pokud sem jedete kvůli jídlu nebo pití - určitě nejezděte.. na snídani každý den úplně to samé, hrůza, no a obědy a večeře to samé furt dokola, mění se jen hlavní jídlo které se střídá a opakuje stále dokola, no a ostatní nemění vůbec

Už jsme nevěděli ani co si dávat..

O příbory musíte neustále někoho zadat, totálně nezvládnuta opatření kdy vše nabírá jeden kuchař a stojí se tak neskutečné fronty.. svačiny stále stejné zadna změna, pizza jenom se sýrem ???? pokud nechcete trávit dovolenou ve frontě na jídlo či na pití zkuste to raději jinde..

Služby hotela
Za všechny služby navíc si tu připlatíte, jinak úklid v pohodě, ale mají hrozny nedostatek personálu, nestíhají nezvládají vůbec bohužel

Pláž
Shrnul bych to jen snad jedním - všude samá tráva ???? sice každý den jezdí a uklizi bagrem, ale kupi to jen na hromadu vedle pláže.. bohužel spousta te trávy tvoří naplaveninu kterou se musíte narodit při vstupu do moře.. většina lidi tak trávila dovolenou u bazénu, což je Škoda..

Anonym, 19.09.2020, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

15 fotografií

Celkom: 8,6 Úžasná dovolená, odpočinuli jsme si. Letěli bychom znovu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, odpočinuli jsme si. Letěli bychom znovu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování příjemné, prostorný pokoj s balkonkem a výhledem na vjezd do hotelu a silnici, ale nebyl slyšet žádný ruch a všude kolem byly palmy.

Strava
Strava vynikající, velký výběr z mnoha jídel, hodně ovoce, zeleniny, saláty, maso většinou kuřecí a hovězí, výborně ochucené, rýže na více způsobů, též hranolky, zapékané, či opečené brambory a nezapomenutelné dortíčky a zákusky. Jídlo nabíral personál v roušce a v rukavicích, i přes to byli všichni moc milí.

Služby hotela
Úklid pravidelný, denně výměna ručníků a povlečení, dezinfekce celého pokoje. Personál vstřícný.

Pláž
Pláž u hotelu krásná, velká, lehátka byla vždy k dispozici, moře teplé, čisté, jen na začátku moře chaluhy, ale dál už průzračné. Chaluhy - to je asi boj s větrnými mlýny, mohli by je shrabávat častěji, ale nám nějak nevadily. Byly větší vlny, ale jelikož jsme stačili v hloubce i 100m od břehu, tak se v nich dalo skákat, plavat, houpat. Dá se říci, že vlny byla jedna z nejlepších věcí na této dovolené, kromě stravy :-)

Martina Berková, 18.09.2020, Dátum pobytu: 8.9. - 15.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Východ slunce 1 fotografia

Celkom: 9 Bez ohledu na moře (velké kameny, nebezpečný vstup, nutná vysoká opatrnost) bych si rád celý pobyt zopakoval. Hotel by měl provést...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bez ohledu na moře (velké kameny, nebezpečný vstup, nutná vysoká opatrnost) bych si rád celý pobyt zopakoval. Hotel by měl provést vyčištění přístupu do moře - zbavení balvanů. Nicméně pobyt v daném hotelu má tolik předností, že asi většina lidí tento nedostatek odpustí. Ještě je jedno řešení : vzdálená pláž - asi 1,2 km je zcela bez balvanů, ale zase není k ní doprava - a v sypkém písku šlapat tuto vzdálenost je těžké. Postarání se o dopravu - motokáry a pod. by problém vyřešilo.

Vše ostatní je na 1 s !! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj fantastický, prostorný, vše funkční. Koupelna, přídavná zařízení fén, atd. vše přepychové a čisté. Čistota, vzorný úklid, lednice i trezor zdarma, funkční klimatizace, nelze jinak, než vše pochválit. (Kéž bych měl vždy takové ubytování.!)

Strava
Strava je věc osobní. Takže můj pocit - snídaně absolutně výtečné, obědy, večeře průměrné, ale dobré. Hodně zeleniny. Vynikající nápoje - velmi dobré pivo !, dobrá zmrzlina, pomerančový "skwosh" placený, ale výtečný. Absolutně vynikající přehled sladkostí !!! - na své si přišli ti, co nemají cukrovku.

Celkový můj dojem - skvělé, opravdu skvělé.

Služby hotela
Recepce - normální. Obsluha při jídle - vynikající. Úklid pokoje - vynikající. S angličtinou je to vesměs horší. (ale to říkám jen ze svého pohledu člověka, který angl. učil).

Pláž
Pokud pláží rozumíme i přístup do vody - tak není dobrá. Hned po cca 10m v metrové hloubce začínají velké kameny (i balvany),

některé s chaluhami,, velmi nebezpečné, na hloubku -před hotelem - se dostat je prakticky nemožné. Skutečná pláž je až asi 1,2 až 1,5 km od hotelu, tam je moře již volné. Nicméně tam nemá hotel zařízenu dopravu a šlapat tuto dálku v jemném písku je velmi obtížné. Snad by nedalo velkou práci vyčistit moře od balvanů před hotelem - až do přijatelné hloubky na plavání. Hotel - podle mne - nahrazuje tento nedostatek velikým bazénem, který je na plavání vhodný.

Karel Havlíček, 16.09.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 12.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

bazén 2 fotografie

Celkom: 7 Vše až na moře dobré ale k moři se se kvůli tomu jezdí, nejhorší dovolená u moře na které jsem kdy byl

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 2 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Vše až na moře dobré ale k moři se se kvůli tomu jezdí, nejhorší dovolená u moře na které jsem kdy byl Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ok

Strava
Dobra

Služby hotela
Dobre

Pláž
Pláž dobrá ve vodě tráva voda zakalená

Jan Pernt, 14.09.2020, Dátum pobytu: 2.9. - 10.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 3,6 Cestovní kancelář neposkytla informace o zákazu vycházení z hotelu ani o uzavření vnitřního termálního bazénu. Delegátka, která...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 1 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Cestovní kancelář neposkytla informace o zákazu vycházení z hotelu ani o uzavření vnitřního termálního bazénu.

Delegátka, která navštěvovala náš hotel cca jednou za 2 dny ani při setkání tváří v tvář nepozdravila,neusmála se ani se nezeptala, zda se máme dobře.

Specialita tohoto hotelu je, že balenou vodu poskytuje jen ve vnitřním baru a to po 18,00, jednu láhev na pokoj!!!!!!!!.Takto služba on inclusive nevypadá.

Na ostrov Djerba jezdím pravidelně minimálně 10 let do různých hotelů, ale tolik suti jsem ještě na pláži neviděla. Zobraziť celú recenziu

Strava
V rámci Covid 19 nám podávali kuchaři ze švédských stolů, bohužel jen omezené množství a já opravdu nejsem velký jedlík.

Zuzana M., 14.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 11.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Jerba Narjess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byla to paráda ,všude klid a perfektně uklizený hotel, jídlo také dobré.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to paráda ,všude klid a perfektně uklizený hotel, jídlo také dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v pohodě , každý den čistě uklizeno, zaměstnanci milí a vstřícní, jídlo bylo dobré a každy si mohl vybrat dle svých představ.

Strava
Dobrá a velký výběr

Služby hotela
Vynikající, animáci když viděly, že nemate zájem neotravovaly ale byly velice hodní a ochotní

Pláž
Krásná, pekně uklizená.

Martin Matuška, 14.09.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Checkin Bakour Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

13 fotografií

Celkom: 8,8 spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
kvalitní dle očekávání

Strava
pestrá samoobslužný výběr, ochotný a vstřícný personál restaurace

Služby hotela
spolehlivé

Pláž
bezprostředně dostupná, horší kvalita vody a znečištění pláže v souvislosti s vyplavením kvanta chaluh či mořských trav

Karel Krsňák, 14.09.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Bohužel musíme konstatovat, že vzhledem k omezením vyvolané COVID-19 se nám zřejmě již nikdy nepodaří získat pobyt s takovým poměrem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bohužel musíme konstatovat, že vzhledem k omezením vyvolané COVID-19 se nám zřejmě již nikdy nepodaří získat pobyt s takovým poměrem cena/kvalita. Upozorňujeme, že v době naší návštěvy byl hotel obsazen údajně na 50 %, takže při plné obsazenosti může být hůře. Bylo nám doporučeno opouštět hotel pouze na akce pořádané CK, jinak měla hrozit minimálně nepříjemná debata s místní policií. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ačkoliv jsem neúmyslně objednal tzv. promo pokoj (údajně horší), bylo na velmi dobré úrovni, čistota, servis splňující všechny standardy. Uvítali jsme trezor bez poplatku, což se nám jinde dosud nestalo. Pokoj soukromí, nevidíte do jiných pokojů ani ostatní k Vám. Drobné příjemné vychytávky, jako např. pevný sušák na balkoně,

Strava
Rozmanitá, velká část připravovaná přímo před očima z kvalitních surovin, občas se nevyplatí váhat, protože když dojde např. tuňák, tak kuchař "jede" další rybu a musíte čekat až zase vezme požadovanou potravinu na gril nebo pánev. Jídla jsou podávána tématicky, v každé části restaurace něco jiného: místní je vesměs dost pálivá, evropská - spíše italská a francouzská kuchyně je standard. Potěšilo např. u snídaně stále připravené lívanečky nebo ochotně dělané omelety podle vlastního výběru

Služby hotela
Odpovídající proponovanému hodnocení hotelu někde mezi ****+ a *****. Dodržována slibovaná 24/7 all inclusive, při požadavku sklenice vína ve 4:30 se na Vás obsluha tváří, že jste dlouho očekávaný příbuzný. wifi silná v celém areálu, Opět drobné příjemné vychytávky, např. místo oblíbeného zákazu vynášení skla od baru jsou rozmístěny po hotelu, zahradě, pláže sběrné tácy na odkládání použitého skla, které obsluha pravidelně vyprazdňuje. Personál usměvavý rychle zařazující do své jazykové výbavy češtinu. Animátoři kromě běžných denních sportovních aktivit prakticky na každý večer mají připravený kulturní program rozhodně na vyšší, než amatérské úrovní.

Pláž
Cesta pláž je krásnou udržovanou palmovou zahradou. Bílý písek, čisto. Do prostoru lehátek a slunečníků různí prodejce nesmějí, na pásu mezi tímto a vodou nabízejí různé projíždky na koních, velbloudech, občas i prodej. Středozemní moře pravidelně přetváří příbřežní pás, občas je nutno překonat pás nepříjemných kamenů nebo vyhledat průchod.

Karel S., 14.09.2020, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Seabel Rym Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 5,2 Dovolená byla nakonec super, ale podle fotek jsme měli větší očekávání.

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla nakonec super, ale podle fotek jsme měli větší očekávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byli úplně jiné než na fotografiích. Mnoho Čechů, kteří přiletěli s námi měli šváby na pokoji.

Strava
Jídlo bylo dobré.

Nela H., 14.09.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Magic Palm Beach Club Djerba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)