Recenzie hotelov
Djerba - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Pěkná dovolena

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolena Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trošku stisneny prostor,ale stacilo

Strava
Vyborna

Pláž
Bohužel kvůli rozbourenemu moři se dalo koupat jen zřídka,ale bereme v úvahu již polovinu rijna

Jana Škrabalová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Hari Club Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Celkový dojem pozitivní, kvalita odpovídá ceně. Znovu bych se sem ale už nevrátila.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem pozitivní, kvalita odpovídá ceně. Znovu bych se sem ale už nevrátila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj hezky, čistý, denně uklizeny. Ubytování bylo bez problémů.

Strava
Jídla bylo dostatek, vždycky se dalo vybrat. Spousta zeleniny, zakusku...lehce okorenit a pochutnate si.

Obcas chyběly příbory a ubrousky, když ale oslovite personal, ochotně donesou.

Služby hotela
Většina personálu milá a usměvavá.

Hlavní recepční je arogantní blbec, po něm nic nechtějte :)

Pláž
Lehátek i slunečníku dostatek, bar na pláži sice chudší, ale dostačující.

Pláž nic moc...řasy uklízí tak napůl, že je odsunou o 50m dal, kde je moře zase zpátky vtáhne. Vstup 3-5m je prostě špinavý, byla jsem na Djerbe po 3.a ještě jsem takto špinavé more nezažila. Možná byl říjen špatná volba :)

Ivana H., 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Holiday Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,8 Skvělá dovolená , o všechno postaráno

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená , o všechno postaráno Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl pěkný a hlavně všude čisto !!! V celém areálu se dá chodit bez bot :)

Strava
Strava byla pestrá a všeho dostatek ( za mě , až příliš mnoho jídla)

Služby hotela
Personál byl milý a vstřícný. Každodenní úklid pokoje s milým překvapením (čerstvé květiny ve váze, hezky naaronžované osušky a ručníky ...)

Pláž
Písečná pláž je pár metrů od hotelu. Vím , že je už po sezoně , ale chaluhy, které zůstávali po odlivu na pláži, by bylo vhodné odvážet (zapáchají ).

Jana K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Holiday Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Krásná dovolená, jen to kazili Židé, kteří se neumí chovat. Jinak super, i když pláž špinavá, kvůli bouřce. Ale to se neovlivní.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, jen to kazili Židé, kteří se neumí chovat. Jinak super, i když pláž špinavá, kvůli bouřce. Ale to se neovlivní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné v malých domečkách v krásné zahradě. Klimatické šla i když měla být vypnutá, trezor i lednice zdarma. WiFi na pokoji v celém areálu zdarma.

Strava
Každý si vybere, měli každý den hranolky ????, zmrzlinu, i řízek asi dvakrát. Polévky, vynikají, maso měkké a dobře ochucené.

Služby hotela
Personál super, WiFi v celém areálu zdarma.

Pláž
Pláž čistá, ale moře špinavé byla bouřka a nestiho se to za tyden vyčistit. Snažili se uklízet, ale mají pravidlo, co vyplaví moře, musí se vrátit zpátky.

Lenka J., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8 Pěkná dovolená se středně velkým resortem ????

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená se středně velkým resortem ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nejdříve jsme dostali dosti zatuchlý špinavý pokoj s rozbitou sprchou a dveřmi na balkón, což jsme nejdříve byli v přízemí a to byl ten problém. Po stížnosti na recepci pokoj okamžitě vyměnili za 100% lepší a v patře.

Strava
Velký výběr všeho

Služby hotela
Velmi rozmanitý animační programy...stále se někdo zajímal o zábavu hostů. I pan uklízeč se stále ptal, zda je vše v pořádku.

Pláž
Velké množství řas vyplavených na břehu, ale hotelová služba stále řasy odklízela, ale stejně to nebylo ono.

Nikola, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Pohodová dovolená, cena odpovídala kvalitě

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená, cena odpovídala kvalitě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování útulné, čisté, úklid každý den

Strava
strava - různé chutě...někdy až moc přesolená jídla, jídla se opakovala

Služby hotela
Služby hotelu výborné, milý personál

Pláž
Dostupnost a přístup na pláž dobrá, o čistotě se to nedá říci i když tu pláž čistili každý den, pořád tam byly řasy a zápach, moře špinavé ( údajně po velké bouři ), o potápění nebo šnorchlování se nám mohlo jenom zdát....škoda

Ingrid D., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásná dovolená v nádherné palmové zahradě

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená v nádherné palmové zahradě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalovy byly krásné, čisté i když starší. Nádherné uličky plné zeleně.

Strava
Velice rozmanitá, každý si vybere.

Služby hotela
Extra služby jsme nevyuzivali, personál milý a ochotný

Pláž
Pláž čistá, jen ve vodě spousta trávy po bouři, ale to je příroda

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel Vincci Djerba resort je můj oblíbený hotel na Djerbe...navštívila jsem jej asi 6x a ráda se opět na tento hotel vrátím

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Vincci Djerba resort je můj oblíbený hotel na Djerbe...navštívila jsem jej asi 6x a ráda se opět na tento hotel vrátím Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je perfektní, prostorný, čistý pokoj s dostatečným úložným prostorem na šatstvo

Strava
Tunisská strava mně vyhovuje, dostatek zeleniny jak čerstvé tak i dušené,ovoce je dle sezóny, maso jako hovězí, kuřecí, krůtí a nejlepší jsou ryby všeho druhu velmi chutně upravené...jinak vynikající kuskus a další dobroty,zákusky jsou lehké a velký výběr..

Služby hotela
Co se týče služeb na hotelu tak mohu hodnotit na výbornou...nikdy jsme neměli žádný problém, vždy nám bylo vyhověno, vstřícnost, ochota,

Pláž
Pláž není přímo u hotelu, jezdí se tam hotelovým vláčkem, cesta trvá asi deset minut, je to příjemné zpestření...jinak pláž je čistá a vstup do moře je mělké takže vhodné i pro neplavce

Alena Šebestová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Djerba Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Chci se podělit s dojmy z dovolené na tomto hotelu.Hotel je čistý a udržovaný a personál příjemný a ochotný.Denně výměna ručníků a...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Chci se podělit s dojmy z dovolené na tomto hotelu.Hotel je čistý a udržovaný a personál příjemný a ochotný.Denně výměna ručníků a osušek.Jídlo dobré dá se vybrat jen snídaně jsou stejné.Bazény čisté a pláž udržovaná lehátka,podušky a osušky zdarma jak u bazénu tak na pláži.Jen v období našeho pobytu od 12.10.(trošku už blížící se konci sezóny)na pláži dost trávy.Výlety v pohodě a delegátka paní nebo slečna výborná.Jen bych chtěl upozornit na chování CK, která nabízí tento hotel v Ultra All Inclusive!!!!!Tento hotel nabízí jen stravování v All Incliusive ale to zjistíte až na místě!!!Po dotazu u CK jsem se dozvěděl že tento hotel nabízí služby 24 hodin a to je to Ultra jenže to není pravda!!!Služby nabízejí od 10.00 do 23.00 hod. a můžete konzumovat jen alkohol jejich výroby a ne dovozový.Takže pozor při placení!Jinak přeji hezky pobyt v tomto hotelu. Zobraziť celú recenziu

Fanda H., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Pláž plná řas, uklízení až okolo jedenácté hodiny. V moři řasy a místy velké kameny. Voda špinavá a nedostatečný počet lehátek . Jídelna...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 2 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Pláž plná řas, uklízení až okolo jedenácté hodiny. V moři řasy a místy velké kameny. Voda špinavá a nedostatečný počet lehátek . Jídelna nestíhala. Fronty na jídlo i patnáct minut a občas hledání přichystaného stolu. Na ostrově jsou podstatně lepší hotely. Jediné co bylo na úrovni, byla delegátka se svým pomocníkem. Tito byli nápomocni vyřešit jakýkoliv problém! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje menší ale útulné.

Strava
Co se týče jídla bylo chutné a každý si mohl vybrat na co má chuť.

Služby hotela
Služby byli dobré.

Pláž
Špinavá, řasy na pláži i ve vodě.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)