Recenzie hotelov
Djerba - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Vzhledem k tomu, že hotel byl poloprázdný, tak jsme si to užili. Nevím, jaký bych měl dojem v hlavní sezóně, protože by bylo všude plno.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu, že hotel byl poloprázdný, tak jsme si to užili. Nevím, jaký bych měl dojem v hlavní sezóně, protože by bylo všude plno. Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava formou bufetu velmi dobrá. Nepovedla se jen návštěva "Italské restaurace á la carte" - předem daný chod jídel, kde kvalitu nahradila kvantita, která zmohla všechny a všichni odcházeli zklamaní.

Petr H., 18.10.2021, Dátum pobytu: 9.10. - 13.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Příjemný hotel

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vybavení starší, ale vždy čisto a uklizeno i na chodbách, v recepci.....

Strava
chutná, vždy se dalo něco vybrat, ale při pobytu na 14 dní už nevíte co....velmi příjemné byly obědy v plážové restauraci. Během pobytu byly nabídnuty i dary moře.Každý den ryby nebo krevety,občas krab a mušle.

Služby hotela
nevím nevyužila jsem

Pláž
udržovaná, za koně a velbloudy a jejich bobíky hotel nemohl, ale dalo se to přežít. Občas řasy, ale to taky patří k Djerbě...jinak plážové ležení v pohodě, dostatek lehátek i míst. Bar hodnotím na výbornou

Jana K., 13.10.2021, Dátum pobytu: 18.9. - 2.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Welcome Meridiana Djerba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 příjemný hotel s úžasným a milým personálem

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
příjemný hotel s úžasným a milým personálem Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování běžné, asi spíše pro ne příliš náročné klienty. Pokoje hezké, pohodlné, čisté, úklid každodenní a velmi pečlivý.

Strava
Díky covidovým omezením nebylo možné si jídlo nandat samostatně na talíř a díky nízké obsazenosti hotelu byla menší nabídka než v jiných letech. Tyto dva mírné nedostatky byli ale nahrazeny úžasným výběrem, pestrostí, netradičností jídla a jeho vizuální stránkou. Jsem přesvědčena, že si musel vždy vybrat každý. Vždy jsme si skvěle pochutnali.

Služby hotela
Hotel nabízí spoustu služeb - wellness, tři bary, skvělé animační programy. Jakýkoliv problém byl okamžitě vyřešen.

Pláž
Pláž byla čistá, hned u hotelu. Vstup do moře bez kamenů, pozvolný, vhodný pro děti. Moře nádherně čisté.

Kateřina Šulcová, 12.10.2021, Dátum pobytu: 24.9. - 6.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Krásné ubytování super servis. Vše krásný....moře, obsluha, úklid, pokoje, bazény, oáza klidu 100% pohoda. Děkuji a doporučuji

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné ubytování super servis.

Vše krásný....moře, obsluha, úklid, pokoje, bazény, oáza klidu 100% pohoda.

Děkuji a doporučuji Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
100%

Strava
99%

Služby hotela
100%

Pláž
90%

Marek Maxmilián, 12.10.2021, Dátum pobytu: 29.9. - 9.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená proběhla dle našich představ. Krásné ubytování a i počasí. Velmi milý a ochotný personál.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená proběhla dle našich představ. Krásné ubytování a i počasí. Velmi milý a ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje velmi pěkné.

Strava
Vzhledem covidu dostačující. Není možné si nabírat sám.

Pláž
Pláž čistá a udržovaná. Občas řasy důsledkem přílivu. Moře čisté.

Lukáš Látal, 11.10.2021, Dátum pobytu: 25.9. - 6.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: lti Djerba Plaza Thalasso & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 8,4 byla jsem spokojena, kvalita odpovídala ceně

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
byla jsem spokojena, kvalita odpovídala ceně Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj byl hezky a vždy čisty a perfektně uklizeny. Vybaveni bylo postarší

Strava
výborná a pestrá

Služby hotela
vše v pořádku

Pláž
Pláž byla horší, často byly rasy a často nějaky buldozer hrnul něco do more, byl z toho nepříjemný zápach

Milada Hanafi, 11.10.2021, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Kvalitní hotel na Djerbě, který byl ještě loňskou sezonu pro hosty +18, takže pro ty, co si chtějí odpočinout a relaxovat bez hluku,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Kvalitní hotel na Djerbě, který byl ještě loňskou sezonu pro hosty +18, takže pro ty, co si chtějí odpočinout a relaxovat bez hluku, lítání a řvaní děcek. Bohužel letos, asi díky tomu, aby hotelier naplnil kapacitu hostů, je to hotel pro všechny věkové kategorie, což bylo nejen pro mne zklamáním. Tady není pro děcka vyžití, takže max řádí v bazenu, který je jeden / nevím, kde CK vzala údaje o dětském bazenu . Hotel tím hodně ztratil na originalitě, což je prostě škoda..... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje jsou čisté, pěkné, s trezorem, ledničkou, župany, některé mají vstup do bazenu...zde je pitomé, že singl se do takového pokoje nedostane, pouze ve dvou lidech, moc obsazené nejsou. Pokud ale získáte tento vodní pokojík, je škoda, že nikoho nenapadne, že by se hodil alespoň jeden ručník navíc...Co vázne, je doplňování minibaru a setu na čaj a kávu, pokojské, i když stimulovány vcelku slušným bakšišem, to mydlily jak se dalo.

Strava
Restaurace je dobrá, čistá, bezkonkurenční číšník na snídaně a večeře. Sortiment není sice moc široký, ale nají se každý, vsadili spíše na kvalitu než kvantitu, a to je prima. Někdo zmiňoval nedostatečný sortiment slaného pečiva, což je pravda. Ke snídani bageta na kousky, a malé bulky. Diabetik si nevybere, a to ani z nápojů, jen vodu, cola zero málo kdy.

Služby hotela
Všude je čisto, ovšem dávkovače u výtahů na desinfekci zejí prázdnotou.

Pláž
Pláž je hezká, jen vodní tráva se teda moc neuklízí, ale to je příroda.

Zdenka Havlíčková, Mgr., 09.10.2021, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: TUI Sensimar Ulysse Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Zajímavé zkušenost, krásné počasí, velká vstřícnost a ochota ze strany zaměstnanců CK.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zajímavé zkušenost, krásné počasí, velká vstřícnost a ochota ze strany zaměstnanců CK. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté, příjemné

Strava
velmi pestrá, chutná

Služby hotela
velmi ochotní, 4 dny nešel bankomat a běžně se odmítají platební karty s odůvodněním, že není připojení, což je jen trik

Pláž
trochu zklamání z čistoty moře, pláž mimo hotel bohužel jako smetiště

Michaela Dvořáková, 04.10.2021, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 S hotelem jsme byli velmi spokojeni, ale očekávala bych více animacnich programu pro děti, byla pouze ve 20:30 dětská disko a přes den...

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S hotelem jsme byli velmi spokojeni, ale očekávala bych více animacnich programu pro děti, byla pouze ve 20:30 dětská disko a přes den dvakrát prevleceny Mickey a klaun. Ale děti se účastnili i programu pro dospělé, tak to nebylo tak spatne. Většina hotelového personálu mluví spatne anglicky, ale vždycky jsme se nějak domluvili Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v rodinném pokoji a zařízení spíše starší, opravdu hodně vrzajici průchozí dveře a nesli zamknout dvere na terasu. Ale pokoj čistý, úklid každý den plus voda na pokoj, pokoj s terasou přímo u bazénu, což bylo super, ale zase jsme se museli smířit s hlučným večerním programem do cca 23.hod, který se konal přímo u bazénu. Ale jinak jsme byli velmi spokojeni

Strava
Jídlo bylo v pohodě, i když po týdnu už je člověk všeho prejedeny a už jsme nevěděli, co si dávat. Ale za tu dobu jsme měli třikrát mušle a cca pětkrát krevety, dvakrát kraby (teda byli jako bahno ????‍♀️), takže to nás potěšilo. Vyber dostačující a vždy všeho dost. Jídlo vydával hotelový personal, v hotelu bylo poměrně málo lidi, takže se ani netvorily fronty, pouze ráno u kafe, ale nic hrozného

Služby hotela
Veškerý hotelový personal prijemny, super animatori, jen všichni trochu zmatení a nedokázali poradně poskytnout správně informace, ale to mohlo být částečně způsobené tím, ze úplně vše nerozuměli v AJ. Ale byli jsme na dovce, tak nám to přišlo spis vtipné ????

Pláž
Na pláž jsme to měli od pokoje cca tři minutky, krásný jemný bily pisek, hodně pozvolný vstup do moře, žádné kameny, když nefoukalo, tak i krásné čistá voda, jinak byla zcerena pískem, což je pochopitelne. Jediné, co se nám moc nelíbilo, bylo to, ze moc neuklizeli pláž od té naplavene trávy, ale bylo to vždy jen třeba dva metry široké a pak už bylo zase cisto. Na plazi bar s posezenim a velké množství lehatek a slunecniku. A samozřejmě otravni prodejci ????

Lenka L., 04.10.2021, Dátum pobytu: 15.9. - 29.9.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Welcome Meridiana Djerba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií