Recenzie hotelov
Djerba - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8 výborná dovolená kvalitní služby i hotel samotný

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
výborná dovolená kvalitní služby i hotel samotný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hotel byl dostatečně velký a klimatizace je všude. sice trochu starší vybavení ale nic hrozného

Strava
jídlo bylo velmi dobré a pestré když něco dojde ihned doplní

Služby hotela
hotel sme měli čitý každý den takže spokojenost

Pláž
pláž byla dobře přístupná a velká jenže nebyla celá využita v sezoně musíte vstávat v 7 aby ste měli lehátko jinak moc hezké a teplé moře.další věci jsou dotěrní arabáši kteří se furt vnucovali

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 8.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Celkový dojem z dovolené jsme si nenechali pokazit drobnými nedostatky,které by stálo za to vylepšit! Prožili jsme pohodovou dovolenou.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené jsme si nenechali pokazit drobnými nedostatky,které by stálo za to vylepšit! Prožili jsme pohodovou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pořádku, pokoje každý den uklizené, čisté ručníky, v hotelu příjemné prostředí,personál ochotný, milí.

Strava
V jídelně byl každý den chaos, personál absolutně nestíhal uklidit stoly a opět je prostřít. Byl nedostatek příborů, talířů, hrnečků...muselo se nějakou dobu čekat na doplnění. U barů přes den často chyběla voda, soda...nestačili opět doplňovat. Většinou byl jen jeden nebo dva druhy pečiva (bageta). Dalo se ale vždy něco vybrat, hlady nikdo trpět nemusel.

Služby hotela
V hotelu bylo vždy čisto, rovněž okolí bazénů čisté, upravené. Zlepšit by chtěla zahrada, která má velice málo zeleně,málo udržované, kazí to potom celkový dojem z hotelu. Pláž udržovaná, je zde hodně řas, které se neuklízí.Málo míst na sezení u baru....při pozdějším příchodu byla velice malá šance na sezení. Chtělo by to zlepšit obsluhu...pomalá, nestíhají ,rovněž jako v jídelně.

Pláž
Pláž upravená, někdy byly na pláži výkaly od velbloudů a koní...ulkidily se tak, že se zahrabaly do písku....Přístup pozvolný ale přes kameny. Musí se jít k dalšímu hotelu, kde je přístup do moře lepší. V moři dost trávy, hlavně odpoledne...ale to nikdo neovlivní.

Zdeňka Andrlová, 22.08.2019, Dátum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Celkovo dobrá, oddychová dovolenka.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 1 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo dobrá, oddychová dovolenka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v tomto rezorte,nezodpovedá počtu hviezdičiek. Izby upratané, aby sa nepovedalo, ale upratovačky so stálym úsmevom. Vybavenie izieb už niečo prežilo. Komplexne, hotel čistý,záhrady zelené,bazény čisté, lehátka vedľa bazénov natlačené tesne vedľa seba, nie je tu možnosť ani prechodu.Zábava s hudbou, vodné športy každý deň-super.

Strava
Stravovanie v podobe švédskych stolov,jedlo dopĺňané priebežne ako prichádzajú ubytovaní, každý si tu niečo našiel.Málo európske, malý výber ovocia, výborné koláčiky, vždy teplé a čerstvé. Výhrada - balená voda za poplatok.

Služby hotela
Personál milý,animátori vyťažení na 100%,všade sedí ochranka 24 hod.

Pláž
Prístup na pláž čistý, hotelová pláž čistená aj počas dňa. Našla sa aj tráva, ktorú vyplavuje more, ale iba k večeru. More teplučké, ale ako mlieko, pláva v ňom nie len tráva. Na pláži v rozmedzí 70m stojí k dispozícii 15 kusov koní a v priemere aj toľko kusov tiav, ktoré svoju živočíšnu potrebu celý deň vykonávajú priamo do piesku na pláži medzi hrajúce sa deti. Ak chcete vôňu mora, tak tu okrem zápachu močoviny nebudete cítiť nič. Ak by sa toto odstránilo tak sa sem ešte vrátim.

Emil J., 22.08.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 16.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Holiday Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Rodinný pobyt srpen 10 dní, pohodová dovolená. Starší hotel, pokoje by potřebovali renovaci,ale vše bylo funkční, klima super, TV z 90...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Rodinný pobyt srpen 10 dní, pohodová dovolená. Starší hotel, pokoje by potřebovali renovaci,ale vše bylo funkční, klima super, TV z 90 let - nezajimavé kanály.Personal velmi příjemný a ochotný Překvapivě strava na velmi solidní úrovni, vždy bylo z čeho vybrat, jídla chutné. Moc hezký, velký bazen, nikdy nebylo přelidněno. Pláž moc hezká, klidná, čistá bez řas ( možná jsme měli štěstí), vždy se našli lehátka se slunečníkem.Animátoři celého dne i večera na vysoké úrovni, programy zábavné. Co mi vadilo byla účast Tunisanů jako hostů hotelu , pocitově , ale byli v pohodě.

Doporučuji - za menší peníz dobrá muzika Zobraziť celú recenziu

Rostislav T., 22.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 19.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Castille

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Už podruhé na tomto místě, krásná dovolená.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Už podruhé na tomto místě, krásná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo fajn, všechno čisté, funkční klimatizace, nic negativního. Hotel je po rekonstrukci a je to znát.

Strava
Jídlo dobré, ale bylo ho poznání méně - asi třetina.

Služby hotela
Celkově jsme s hotelem spokojení, ale našli se i negativa...např. po příjezdu nebyl na pokoji doplněný minibar, a ani po celou dobu pobytu ho nikdo nedoplnil - nahlášeno delegátovi, ale nepomohlo to.

Pláž
Pláž čistá, každé ráno uklízeli místní řasy a další naplaveniny z moře. Pozvolný sestup do moře je úžasný hlavně pro děti.

Radek Skalák, 22.08.2019, Dátum pobytu: 30.7. - 8.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Caribbean World Thalasso Djerba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 S cestovni kancelari velice spokojen. Hotel, ubytovani i plaz s bazenem nadhera. Doporucuji.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S cestovni kancelari velice spokojen. Hotel, ubytovani i plaz s bazenem nadhera. Doporucuji. Zobraziť celú recenziu

Jan V., 22.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 18.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Castille

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Hotel úžasný,personál velice ochotný a vstřícný.Jídlo bylo fantastické a pokoj suprový.Animace pro děti výborné.My i malá jsme byli...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel úžasný,personál velice ochotný a vstřícný.Jídlo bylo fantastické a pokoj suprový.Animace pro děti výborné.My i malá jsme byli nadšeni.Moře bylo teda trochu špinavé,ale za to hotel absolutně nemůže✌????A delegát Ondra??nejlepší co jsme si mohli přát????Užili jsme si nádhernou dovolenou a určitě resort navštívíme příští rok znovu???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Luxusní

Služby hotela
Výborné

Pláž
Pláž super,moře špinavé

Arťom Kravčenko, 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená pěkná, jen okolí hotelu horší. To je ale v těchto zemích běžné, to jsme už zažili v Tunisu, takže jsme s tím počítali.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená pěkná, jen okolí hotelu horší. To je ale v těchto zemích běžné, to jsme už zažili v Tunisu, takže jsme s tím počítali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, každý den měnili ručníky, 2x za pobyt výměna povlečení.

Strava
Vždycky se dalo vybrat

Služby hotela
Příjemný a ochotný personál

Pláž
Pláž není vzdálená 300 metrů, jak je v popisu, ale tak cca 400-500 metrů. Cesta na pláž neudržovaným okolím, ale to nás ani nepřekvapilo. Jinak pláž každé ráno uklizená, urovnaná. Moře při odlivu hodně mělké, ale čisté, bylo jako v Karibiku. Bílý písek, čistá voda.

Dana Paulíková, 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: GREEN PALM DJERBA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 fajn, ikdyž pár zlepšení by to chtělo

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
fajn, ikdyž pár zlepšení by to chtělo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný, ale zlobila nás klima - tekla voda opravdu hodně, když jsme to říkali delegátce, poznamenala si to a že to předá na recepci. Když jsme se vrátili z pláže na pokoj, tak již bylo vidět, že s tím někdo něco dělal, ale nebylo to lepší, nýbrž mnohem horší, klima tekla mnohem více, měli jsme vodu na zemi takřka přes čtvrt pokoje, táhlo se to až k posteli. Stále jsme vytírali ručníkama, dávali pet flašky, abychom zachytili co nejvíce vody atd.. No nelíbilo se nám to, tudíž jsme šli na recepci říct, jaký máme problém. Paní na recepci dělala že nás nevidí, pak se tam bavila s dalšíma dvěma lidma z recepce, všichni viděli, že tam stojíme, ale nikko se nás nezeptal na nic a jen si povídali. Když jsme se konečně začali bavit spolu, paní na recepci byla velmi neochotná a neměla moc snahu něco řešit a napravit, pak nás odbyla s tím, že technik přijde za půl hodiny. Odešli jsme, schválně jsme se vrátili v určený čas na pokoj, protože jsme chtěli technokovi ukazát a říct, co to dělá - schválně jsme nevytírali podlahu.. Technik se ovšem nedostavil ve smluvený čas, čekali jsme asi další 2 hodiny..Musela jsem si naštvaná jít na recepci o půl 12 v noci, jelikož voda v místosti byla už opravdu nesnesitelná.. Na recepci byl tentokrát jiný pán, hned mi řekl že technik jde se mnou, šel si akorát pro nářadí. Když došel na pokoj, zděsil se, začal vodu vyhazovat dveřmi ven a něco tam opravil. Nespravil to sice úplně, stale to pak kapalo po zbytek dovolené, ale už to bylo aspoň snesitelné, po místnosti se dalo normálně chodit, nemuseli jsme se bát o věci atd...

Strava
Strava fajn, jídlo na výběr. Číšníci byli taky fajn, nemají to lehké. Mají vše nachystané, ale když přijdete ve špičce, tak nestíhají nic - nemáte příbor, skleničky, vodu, musíte si o vše říkat a vše shánět čtvrt hodiny... Ale makají, nedivím se jim. Když jim ale dáte spropitné pár dinárů, tak už si vás pamatují a automaticky když vás vidí, tak vás jdou obsloužit přednostně, zeptají se co chcete přinést, usmívají se, jsou milí... Takže zde hraje velkou roli jestli zacinkáte mincema nebo ne, i přesto , že máte zaplacené all inclusive...

Služby hotela
Služby hotelu popsány výše - na recepci po většinu času jsme museli čekat velmi dlouho, přehlíželi nás, hlavně jedna černovlasá paní... Číšnici popsáni taky výše, plavčíci a security ok. Animátoři hotelu naprosto perfektní, uplně špičkoví - velká pochvala :) Animátoří po celý den se starali o hosty, snažili se dělat zábavu od rána do večera, byli aktovní, zábavní, veseli, zkrátka šikovní. Snažili se zapojit co nejvíce lidí a večer na jejich show byli taky naprosto geniální a ssenzační :) Číšníci taky super, chápu že něco déle trvalo, jelikož když jsme sledovali to množství lidí a jaký jsou lidi prasata, tak opravu lítali od rána do večera a měli pěknou honičku - velký obdiv :) Recepce by se měla polepšit. Delegátky jsme mohly poznat 3 - všechny fajn :)

Pláž
Dostupnost na pláž skvělá, hned vedle hotelu. Písek fajn, moře veeeelmi teplé, až moc, ale jakmile přišel příliv, tak se moře trochu ochladilo, což jsme uvítali. Krásné dvojbarevné moře. Čistota optimální. Na pláži security, plavčíci - ok. Bezpečné a hezké.

Anonym, 22.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 18.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Jerba Narjess

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Poprvé jsme se opravdu nemuseli o nic starat. Personál se snažil mluvit i Česky. Hlavně ˇˇJežišmarjaˇˇ umí všichni Tunisané :-) Jídlo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Poprvé jsme se opravdu nemuseli o nic starat. Personál se snažil mluvit i Česky. Hlavně ˇˇJežišmarjaˇˇ umí všichni Tunisané :-) Jídlo úžasné, stále doplňovali. Velká výhoda byla naše slabší francouzština, ale i německy, italsky by se dalo dobře domluvit. Angličtina trochu, ale moc tam nefrčí. Při stravování je dobré dát občas nějaké drobné obsluze, zaslouží si to. Mají neskutečný maraton. S krádeží jsme se nesetkali. Delegátky super. Nevím co bychom ještě sdělili, prostě super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v pohodě, vlastně tam člověk jen přespí. Moc nás ani nezajímal, ale čisto a funkční, dobře oddělené kvůli soukromí, každý den uklizeno a čisté ručníky

Strava
Tady jen super. Dostatek masa, zeleniny a ty sladké, to byl sen :-)

Služby hotela
Směnárna v recepci, příjemná recepční (také tam byla stále jedna chudák) Menší krámek v hotelu, sice dražší než ve městě, ale pochopitelné.Cigarety, nafukovací věci na vodu a tak

Pláž
Pláž moc pěkná, čistá, dostatek lehátek, píseček. Daleko do vody stačíte, pak tak 2,2 m a dále zase mělčinka na potápění - kameny. Super

Jan Prchal, 21.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 17.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Meninx

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)