Recenzie hotelov
Hammamet - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Dovolená byla skvělá.jediné co mi vadilo, byla dlouhá cesta z letiště na hotel. Byla velice únavná, protože kilometry z letiště na hotel...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla skvělá.jediné co mi vadilo, byla dlouhá cesta z letiště na hotel. Byla velice únavná, protože kilometry z letiště na hotel byly podstatně vyšší , než bylo napsané v nabídce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídalo 3 hvězdičkám a ne 4, jak nabízela cestovní kancelář. Fotografie pokojů jsou hezké, ale ve skutečnosti je vše poněkud opotřebované a omšelé, hlavně koupelna. Úklid byl každý den v pořádku.

Strava
Strava byla rozmanitá. Rozumný výběr pro všechny generace. Celková spokojenost.

Služby hotela
Při příjezdu s námi paní recepční komunikovala velmi příjemně a snažila se nám vyjít vstříc. WI-FI šlo v určeném místě- v blízkosti recepce každý den. Směnárna také fungovala dle výdejních hodin.Mile mne překvapily animační programy umělců každý večer, kteří byli skvělí. Líbila se mi možnost zakoupení fakultativních výletů, nebo u vedlejších hotelů jízda na vodním skútru, let padákem, nebo jízda a vodním banánu. Ostatní služby jsme nepotřebovali, tak nemohu hodnotit.

Pláž
Pláž byla pěkně písčitá, ale lehátka by také potřebovala vyměnit. Jediné co mi vadilo, že se pláž každý den neuklízela od naplavenin. Je zvláštní, že fotografie lehátek neodpovídají skutečnosti, jako by byly foceny u vedlejšího hotelu. Připadne mi to jako klamavá reklama.

Karla Exlerová, 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 velmi dobre

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobre Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré,par veci by se dalo vylepsit

Strava
dobrá,vseho dost

Služby hotela
dobre

Pláž
hezká,cista,neustale udrzovana

Tomas Votruba, 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Úroveň hotelu neodpovídala 3 hvězdičkám a pláž a moře úplná katastrofa. Hudbu mám rád, ale když vám hraje z každého koutu něco jiného jak...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Úroveň hotelu neodpovídala 3 hvězdičkám a pláž a moře úplná katastrofa. Hudbu mám rád, ale když vám hraje z každého koutu něco jiného jak na pouti, tak to musí otrávit každého. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
S ubytováním víceméně spokojenost, avšak nastavení klimatizace způsobily zdravotní potíže mojí ženě. (silná rýma, bolesti v krku)

Strava
Strava byla celkem jednotvárná, ale spíš mi vadilo, že kuchař neuměl vařit. Výběr ovoce žalostný, (broskve, jablka nebo slívy a 1 x meloun). Prodejci kolem cesty nabízeli daleko více, takže to nebylo o období. Ovoce bylo nabízeno hostům z bedny jako v ZOO. Jednou jsem okusil zmrzlinu po večeři (moje hloupost) a sotva jsem doběhl na WC. V hlavní jídelně nefungovala klimatizace a dveře na venkovní terasu bývaly zavřené, takže se člověk cítil jako v prádelně. Navíc tam létalo poměrně hodně much, které obtěžovaly.

Služby hotela
Nepořádek na pláži!!!

Pláž
Od pláže jsem očekával zcela něco jiného, když byla soukromá, tak se tam neměli procházet velbloud a koně, kteří vytvářeli pás výkalů, přes který musel člověk přecházet do moře. Mám to natočené na krátkém videu. Koně a velbloud se koupali společně s lidmi! Navíc přes pláž přejížděla čtyřkolka se spalovacím motorem! Sekuriťáci samozřejmě žádná reakce. Na pláži jsme ani jeden den neměli lehátka. Naštěstí jsme měli sebou vlastní plážovou deku. Dne 8. 9. se destinací přehnal přívalový déšť. Od té doby moře připomínalo 3. komoru septiku. Ve vodě plavaly mořské rostliny, což by bylo pochopitelné, ale ty odpadky a zbytky plastových obalů + velbloudí trus na hladině působily maximálně odpudivě.

Ladislav M., 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 hotel odpovídal počtu hvězdiček

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
hotel odpovídal počtu hvězdiček Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
nebyly dodrženy typy pokojů, které jsme měli ve smlouvě

Strava
U stravy chyběla pestrost, každý den byla v podstatě na výběr stejná jídla a pro děti pouze těstoviny se sýrovou omáčkou nebo pizza, protože všechna ostatní jídla byla pálivá nebo silně kořeněná

Služby hotela
Pokoje se sice uklízely každý den, ale ne důkladně jenom tzv. "po rinku" , v koutech, podél skříní a postelí byl nanošený písek a prach.

Pláž
První dny byla pláž čistá a nebyly na kraji v moři ani chaluhy a travnaté řasy. Poslední tři dny pobytu byly na pláži odpadky a vstup do moře samé nečistoty.

Olga V., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Club Omar Khayam

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem z naší dovolené je naprosto úžasný. Personál hotelu byl velice vstřícný, usměvavý. Pokoj jsme měli každý den uklizeny,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z naší dovolené je naprosto úžasný. Personál hotelu byl velice vstřícný, usměvavý. Pokoj jsme měli každý den uklizeny, krásné ustláno i každý den čisté ručníky, paní uklízečka nám na posteli vždy něco vytvořila z našich pyzam, ale to vůbec nevadilo. S detma jsme byly stále v aquaparku a párkrát v moři. Také jsme byly na výletě na pirátské lodi s koupáním na otevřeném moři, což bylo naprosto úžasný. Z naší dovolené máme spoustu krásných zážitků a fotek od hotelového fotografa. Příští rok se moc rádi vrátíme na stejné místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl krásný, čistý, z balkonu jsem viděla na moře.

Strava
Strava byla velice pestrá a vždy jsme se dobře najedli i děti. Brambory tisíckrát jinak a vždy dobre, hodně zeleniny, hovězí maso krásně mekoucke a výborně ochucené, ryby a sladké zákusky mňam, mňam mnam. Žádné střevní obtíže nikdo z nás neměl a to jsme si dávali i drinky s ledem nealkoholické pily i děti s ledem a žádný problém nebyl.

Služby hotela
Výlet v rámci hotelu pirátská loď, super, skvěla organizace i s český mluvící animatorkou. Aquaparku čisto, voda čistá. Nemáme co vytknout, velká spokojenost.

Pláž
Udržovaná pláž, čistá, moře čisté, bylo vidět na dno. Našla jsem si tam i pár muslicek.

Kateřina B., 16.09.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Maximální spokojenost ,čistá pláž ,jedině co mi vadilo byli rusky mluvící klienti kteří v noci dělali bordel ale dalo se to snést.Příští...

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost ,čistá pláž ,jedině co mi vadilo byli rusky mluvící klienti kteří v noci dělali bordel ale dalo se to snést.Příští rok jedu znova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojený ,každý den jsem nechal uklizečce 2 dináry na posteli ,a vše bylo fajn.Na konci jsem ji podaroval český šampón a deoodorant které tunisani doslova milují pro svou kvalitu.

Strava
byla dobrá ,nestěžuju si po týdnu mě to přestalo bavit tak jsme se synem chodili ven na večeři,Hlavně na mořské ryby.

Služby hotela
dostačující .

Pláž
čistá .

Valentin Rybář, 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,2 za tie peniaze v pohode

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
za tie peniaze v pohode Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
stačí na prenocovanie

Strava
dalo sa vybrať

Služby hotela
nič moc

Pláž
v pohode

Lýdia D., 16.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 12.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3,8 Domčeky rozdelené do skupín od A-D s tým,že ak dostanete na recepcii A ste vyhrali lebo je to najbližšie a najkrajšie zariadený domček...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Domčeky rozdelené do skupín od A-D s tým,že ak dostanete na recepcii A ste vyhrali lebo je to najbližšie a najkrajšie zariadený domček inak ďalej to je už katastrofa všade mačky a v posledných radoch D za nimi si miestny bezdomovci urobili posedenie čože smrad hluk špina...my sme dostali C najďalej od recepcii izba sa vôbec nezhodovala s tým čo mi v cestovke ponúkli takže sme boli sklamaní.. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nič moc

Strava
Strava bola dobrá,vždy sa dalo vybrať bolo tam toho dosť.

Služby hotela
Služby v hoteli boli dobre vždy nám vyhoveli keď sme niečo potrebovali

Pláž
Dostupnosť na plaz z hotela je výborná prejdete cez uličku plnú obchodov,stále ste v rezorte takže bezpečnosť a hneď asi tak za 2 min ste na piesku...plaz bola prvé tri dni čistá ale po búrke sa to už povedať nedalo všade bordel špina a hovna od tiav

Veronika K., 16.09.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,6 Dovolená byla fajn, až na čistotu pláže, která patřila k hotelu. Úklid pláže byl proveden až za 4dny našeho pobytu. Jinak animátoři byly...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 3 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla fajn, až na čistotu pláže, která patřila k hotelu. Úklid pláže byl proveden až za 4dny našeho pobytu. Jinak animátoři byly super a česká animatorka Míša také ????. Pokoje by chtěli poopravit. Jinak dovolenou 100% doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dá se co zlepšovat.

Strava
Výborná, každý den jiná kuchyně

Služby hotela
Výborné

Pláž
Přístup na pláž super, čistota hrůza.

Anonym, 16.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pěkná dovolená i v září.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená i v září. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo průměrné, určitě ne podle fotografii z katalogu. Ale dalo se. Starší nábytek, ale vše čisté a uklizené.

Strava
Výborná. Vždy byl výběr jídla, na co měl člověk zrovna chuť. Od zeleniny, ovoce až po párky.

Služby hotela
Program pro děti, spa, večerní program každý den něco jiného, bazén. Líbilo se mi, že bylo všude plno zeleně jak při cestě na pláž tak v areálu hotelu.

Pláž
Pláž čistá udržovaná, jen by to chtělo nové lehátka. I osušky jsme musely mít svoje jinak super. Moře čisté písčité takže jsme nemusely nosit boty do vody.

Anonym, 15.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie