Recenzie hotelov
Hammamet - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Všem doporučuji, hotel splnil má očekávání. Ubytování je v menších podlouhlých budovách nebo v jednopatrových, každý pokoj má balkón a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Všem doporučuji, hotel splnil má očekávání. Ubytování je v menších podlouhlých budovách nebo v jednopatrových, každý pokoj má balkón a výhled do udržované zahrady, chodníky lemují živé ploty kvetoucích ibišků. Kolem palmy, banánovníky a kaktusy. K moři je to od hotelu necelých 5 min. pomalé chůze příjemným koridorem vytvořeným kvetoucími oleandry, které dělají pěkný stín. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni normální, vše co člověk na dovolené potřebuje. Klimatizace je centrální, nemůžete si navolit teplotu, občas bylo v noci vedro, ale dalo se to, nechávaly jsme otevřené dveře na balkón.

Českých klientů bylo v hotelu málo, většina byla z Ruska, ale to nám vůbec nevadilo.

Strava
Strava pestrá, výběr dostatečný. Každý den byla i tuniská specialita. Kdo chtěl, mohl si vše dochutit dle svého. Z ovoce meloun, na snídani pomeranče, občas broskve. A kdo je na sladké, měl možnost vybírat z mnoha jejich zákusků. Vše stále doplňovali. Jen se někdy člověk stydí za některé lidi kolem, kteří si všeho naberou kvanta a pak to stejně nesní.Ale tak je to všude.

Služby hotela
Delegátka příjemná, dozvěděli jsme se, co jme potřebovaly. Zaměstnanci hotelu byli příjemní, ochotní,usměvaví. Denně bylo uklizeno, vyměněné ručníky. Dávají na pokoj vždy jednu PET láhev s vodou, když jsme požádali, dali nám dvě, občas jme nechávali pokojské 1 DIN bakšiš.

Dalo se vyjít i mimo hotel a navštívit místní obchůdky nebo se taxíkem nechat dovézt do většího města.

Pláž
Na pláži jsou slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Místo jsme si vždy našli. Moře čisté, občas u kraje řasy. Vstup do moře pozvolný, po pěti metrech od kraje se už dalo plavat. Kdo chce, užije si i vln.

Šárka M., 19.07.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 12.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Le Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 4,2 Hotel neodpovídá **** hvězdičkám, museli jsme zažádat o nový pokoj, plíseň v koupelně, ručníky zatuchlé, pokoj nebyl uklizen po...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel neodpovídá **** hvězdičkám, museli jsme zažádat o nový pokoj, plíseň v koupelně, ručníky zatuchlé, pokoj nebyl uklizen po předchozích hostech. Zobraziť celú recenziu

Strava
Každý den stejné jídlo, menu...

Pláž
Pláž v pohodě, celou dovolenou jsme prakticky strávili na pláži...

Zuzana D., 18.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 1,6 Velké zklamání.

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Velké zklamání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování 1 Eurem denně pro pokojskou, vylepšíte na denně vyměněné ručníky, květiny na posteli apod.

Strava
Velmi průměrná, rybu jsme viděli za devět nocí pouze 2x, stále kuřecí jedné úpravy, nedochucené. Fronta na talíře a příbory, protože nestíhali umýt.....Při snídaních fronta na vaječnou omeletu - pokud vůbec byla, sýr a šunka na příděl. Šunka není šunka, ale nějaký prefabrikát. Přídělový systém byl i na dezerty. Fronta s líným "barmanem" u obědů a večeří zhruba na 15 minut. Jídelna nebyla vůbec klimatizována, takže po deseti minutách jste se dívali na několik stovek totálně propocených lidí.....

Služby hotela
Až na vyjimečné případy - neochotný personál na recepci i v barech.

Pochvala za přístup české průvodkyne.

Pláž
Cestuji po celém světě od roku 1990. Za celou dobu jsem neviděl tak špinavou pláž i moře. Moře plné plastových odpadků, velbloudího trusu a řas. Nebyli jsme se ani jednou na hotelové pláži vykoupat a to jedete k moři.... Půjčil jsem si na pár dní vůz, v okolí většinou voda průzračná.

Robert Černík, 18.07.2019, Dátum pobytu: 4.7. - 14.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Pouze na pláži bychom to asi nevydrželi, ale s doplňkovými výlety a akcemi paráda

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pouze na pláži bychom to asi nevydrželi, ale s doplňkovými výlety a akcemi paráda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pro naše potřeby plně dostačující

Strava
Pestrá, celodenně dostupná, velmi chutná

Služby hotela
Velmi dobré

Pláž
Dostačující

Anonym, 17.07.2019, Dátum pobytu: 29.6. - 6.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,6 Po změně Hotelu Hawai za jiný hotel vše v pořádku. Služby delegátky (reakce na potíž okamžitá a promptní zajištění potřebného) a místní...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Po změně Hotelu Hawai za jiný hotel vše v pořádku. Služby delegátky (reakce na potíž okamžitá a promptní zajištění potřebného) a místní CK naprosto v pořádku.

Vícekráté bych do tohoto hotelu nejela. A nedoporučuji ostatním. Hotel odpovídá ** spíše než ***. Celkový dojem hotelu zkrátka zkazilo ostatní osazenstvo hotelu.

Za pár dinárů se pohodlně dostanete přímo do centra města či nové části města (přístaviště). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čtyřlůžkové pokoje buď v zatuchlém suterénu (to jsme odmítli) nebo jako náš bez balkónu (obtížné sušení plavek a osušek).

Strava
Jedním slovem nespokojenost. Nicméně nutno podotknout, že není plně ovlivněna službou hotelu, ale ostatními turisty, z 99% všeho osazenstva hotelu tvořen ruskou klientelou. Ta zkazila celkový dojem. Snídaně jen bageta, sýr a salámy kvalitově nepoživatelné, taktéž džus z nerozpuštěného prášku, káva s konvice, taktéž čaj z tanku (jen zelený), na ranní palačinky a vajíčkové omelety v jakýkoliv ranní čas neuvěřitelná fronta (rus před vámi vám krade i váš talíř s vajíčkem atd). Při chování ruské klientely není možné udržet jakoukoliv čistotu stolů a prostředí jídelny. Výběr jídel obědů a večeří poměrně obstojný, pokud tedy na vás něco zbude. Ze sladkého k dispozici dorty a šlehaná pěna, zmrzlina nikoliv. Z ovoce pouze meloun a opět čekáte frontu u obsluhy, která meloun sedá a servíruje po dvou kusech na váš talířek.

Celkový dojem služeb stravování zkrátka ničí rusáci (berou vám lžici z ruky při nabírání jídla) a nedostatečná

Při obědech a večeřích opět čekáte frontu na pití u malého pultíku, jediné místo, kde mohou všichni obdržet pití. Pití podávané v celého hotelu je 1dcl měkkých plastových kelímků, které pokud vezme do ruky se krabatí jako látkové. Vyjma pokud obdržíte náhodou na baru kelímek s pevného tvrdého plastu.

Při příjezdu na pokoji lahev s vodou a tu pak nutno ze speciálního kohoutku doplňovat sami. Chce-li novou lahev, tak za poplatek.

U bazénu bar s nápoji, opět fronty na min. 10 min., pokud jste na řadě a máte opravdu žízeň a chcete pro 4 člen. rodinu o jedno pití navíc, tak nedají.

Odpolední snack u bazénu je čekací doba tak 15-20 min. a dle počtu talířku v ruce vám kuchař dá kostičku pizzy na jeden talířek. Víc ani tuď nebo se usilovně dohadovat s kuchařem či ostatními rusáky, kteří se opět dychtí po kusu jídla.

Služby hotela
V pokojích čisto, v areálu taktéž. Wifi free na recepci. Animační program běžný, ale vše v ruštině. U bazénu vyjma ranního času 8-10h velmi silná hudba.

Pláž
Na pláži o víkendu bar s velmi, ale opravdu velmi hlasitou hudbou. Na nabídku baru na pláži se nevztahuje all incl. Pláž poměrně čistá, slunečníků a lehátek dostatek (červen). Moře čisté, po větších vlnách tráva, ale to pochopitelně nelze ovlivnit, ale i tak v přijatelné míře.

Zuzana, 17.07.2019, Dátum pobytu: 25.6. - 2.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hawaii Beach Club Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 3,2 Nikdy více , jídlo každý den stejné,žádné ovoce , to jsme si kupovali na pláži, večerní program opět každý den to samé. Pláž byla po...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Nikdy více , jídlo každý den stejné,žádné ovoce , to jsme si kupovali na pláži, večerní program opět každý den to samé. Pláž byla po příjezdu pěkná ovšem na druhý den na se nám napravili řasy a igelitové obaly , vložky atd na pláž, které nebyl hotel schopný po zbytek dovolené uklidit , tímto jsme se nemohli chodit koupat do moře.zatimco u druhých hotelu toto uklízení fungovalo bez problémů, nám na dotaz proč to není i na naší pláži ,bylo nám zběleno že si musíme jako klienti tento úklid zaplatit sami. Bazén byl otevřen pouze do 18.3O a tobogány pouze do 17 hodiny.takže ani moře ani bazén a pokud jsme si ráno nepřistáli o 5 hod a nedali osušky na lehátka tak jste si neměli po snídani kam sednout.Tahle dovolená byla pro naši rodinu i druhé klienty velké skládání .takhle si dovolenou a odpočinek nepředstavuji. Tímto reklamujeme dovolenou a žádáme o finanční kompenzaci. Zobraziť celú recenziu

Strava
Jídlo na příděl, pouze jeden druh salámu, sýrů.

Služby hotela
Po příjezdu televize se konal i dopolední program, cvičení ve vodě, vodní pólo, tancování s animátory,

Petr, 16.07.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 12.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 7,2 Dovolená se nám velmi líbila, celkový dojem zkazilo velmi špinavé moře, celé pobřeží velmi špinavé od vyplavené, trávy, plastů a...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila, celkový dojem zkazilo velmi špinavé moře, celé pobřeží velmi špinavé od vyplavené, trávy, plastů a velbloudího trusu(až 1m vrstva), po týdnu bylo vše bagry uklizeno. Personál byl velmi ochotný a milý. Pěkné animační programy pro děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dostačující, vše čisté a funkční

Strava
Strava dobrá, ale neustále se opakující. Personál občas nestíhal doplňovat,ale při takovém množství lidí,to jinak nejde.

Pláž
Pláž velmi dobře dostupná, hned u hotelu. V moři často plavalo spousta plastů a vyplavené trávy. Při příznivých podmínkách bylo moře velmi čisté.

Martin L., 16.07.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 13.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Do Samiry jsme se vrátily po roce.Byly jsme opět velmi spokojené.Mohu jenom doporučit.Letos byl navíc otevřen aqvapark,přímo v...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Do Samiry jsme se vrátily po roce.Byly jsme opět velmi spokojené.Mohu jenom doporučit.Letos byl navíc otevřen aqvapark,přímo v areálu.Skvělé,jak pro děti,tak dospělé.

Navíc jsme se zde sešly s kamarády z loňska a těšíme se opět za rok. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Věděly jsme do čeho jdeme,pro moji vnučku ideál,Domečky jsou barevně rozlišené,Poprosily jsme o oranžové,protože jsme v nich byly už v loni,moc se nám tam líbilo.

Pokoje jsou skromnější,ale je v nich vše co na dovolené potřebujete a hlavně je v nich čisto.Uklizečky(my měly uklizeče)každý den měnili ručníky,sice je brali ráno,odpoledne přinesli čisté,ale to myslím není žádný problém.Postele jsme každý den měly krásně upravené,a to i bez bakšiše.

Strava
Jídlo v pohodě,chutnalo nám.Vždy bylo co vybrat.Nejvíce jsme si pochutnaly na hovězím,to umějí udělat.

Služby hotela
Služby hotelu jsou na vysoké úrovni.Od recepčních,přes číšníky a všichni, co tam pracují,jsou vstřícní,milí,usměvaví.Animátoři mají velkou jedničku,snaží se vás bavit od rána do nočních hodin.Na služby hotelu si určitě nikdo nemůže stěžovat.

Pláž
Pláž je veliká,moře teplé,předposlední den byly velké vlny,ty však přinesly hodně řas.

Výhodou je plážový bar,takže když jste nechtěli jít do špinavé vody,tak jste si v baru dali výborný drink a s kamarády chutnal výborně.

Naděžda Pantlíková, 16.07.2019, Dátum pobytu: 24.6. - 5.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8 Do Tuniska jezdíme už několikátým rokem. Moře je zde krásně čisté,alespoň v období, kdy jsme byli na dovolené my. Na pláži je bar, kde...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Do Tuniska jezdíme už několikátým rokem. Moře je zde krásně čisté,alespoň v období, kdy jsme byli na dovolené my. Na pláži je bar, kde obsluhují příjemní zaměstnanci. Jediné, co trochu dojem kazilo, byli rusové. Je jich moc a neumějí se chovat, a to ani v hotelu a ani na pláži.... Personál milý a vstřícný, hotel starší,ale čistý... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme ubytováni ve dvoulůžkovém pokoji, naprosto dostačující pro dovolenou. Vše fungovalo, jak mělo. Denně bylo uklizeno, láhev vody, čisté ručníky

Strava
Strava pestrá, každý si určitě vybere to, co má rád. Jak jsem již psala, jediná věc, která byla nepříjemná byli rusové, kteří se všude hrnuli, div vás neporazili. Je jim to jedno a musejí být všude první... Jsou strašní!!!! Ufff. Ale za to hotel opravdu nemůže...

Služby hotela
Vše OK

Pláž
Pláž uklizená, moře čisté.

Markéta, 16.07.2019, Dátum pobytu: 11.6. - 22.6.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Le Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Pravděpodobně se jednalo o nejlepší hotel, kde jsem byl ubytován. Naprosto skvělé a representativní služby. Personál absolutně...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pravděpodobně se jednalo o nejlepší hotel, kde jsem byl ubytován. Naprosto skvělé a representativní služby. Personál absolutně profesionální s ochotou splnit vše, o co požádáte. Pro relazaci absolutně bezkonkurenční dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborně vybavené, rozlehlé a komfortní pokoje. Trezor, koupelna se sprchou i vanou, obsáhlé úložné prostory a vynikající postel. Nemám nic, co bych vytkl.

Strava
Strava pestrá, s dostatkem ovoce, všech druhů masa, zmrzlina, přílohy, saláty a zelenina a výborné dortíky odpovídající téměř evropskému typu.

Služby hotela
Vstřícnost, ochota, profesionalita a všudepřítomná tolerance s respektem k hostovi.

Pláž
Pláž s lehátky, slunečníky a beach barem je super. Vstup do moře je bohužel špinavý s chaluhami a lisdkými odpadky - vyplavenina moře. Dále asi po metru je moře krásné. Vstup do moře z pláže je opravdu jediná skvrna na tomto opravdu vyjímečném resortu.

Tomáš Chudoba, 16.07.2019, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: TUI SENSIMAR Oceana Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)