Recenzie hotelov
Hammamet - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Bylo To super, čisto každý den. Jídlo paráda. Animační program pro dcerku super. Příští rok jedeme znova....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo To super, čisto každý den. Jídlo paráda. Animační program pro dcerku super. Příští rok jedeme znova.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pohodě, čisto. Personál ochotný, usměvavý

Strava
Super, zelenina, maso, ryby, sladké všeho dostatek

Služby hotela
Akorát, malý dosah WiFi slabý

Pláž
Super, čistá, pěkný

Magdalena Jandová, 06.11.2019, Dátum pobytu: 22.10. - 29.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Krásná dovolená

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá z nabídky, prostorný pokoj z výhledem do zahrady.

Strava
Rozmanitost stravy pro každého gurmána.

Služby hotela
Prostory hotelu a pokoj upravené a čisté. Služby všestranné, vhodné pro všechny věkové skupiny. Perfektní práce a přátelská atmosféra od personálu hotelu.

Pláž
Pláž je čistá, dostupná krátkou procházkou. Velmi dobrá přístupnost do moře. Moře čisté. Oceníte, že pláž je nepřetržitě hlídaná- bezpečnost klientů.

Danuše K., 06.11.2019, Dátum pobytu: 25.10. - 1.11.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Paradis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolenka bola fajn, avšak požiadavka bola lokalita kde bude určite teplo. Cely týždeň sme strávili v daždi, teplota bola maximálne 23...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola fajn, avšak požiadavka bola lokalita kde bude určite teplo. Cely týždeň sme strávili v daždi, teplota bola maximálne 23 stupňov, fúkal studený vietor, more ľadové a takisto aj bazény, takze za celu dovolenku sme boli vo vode asi 3 minuty. Inak hotel perfektný, animačný tím tiež, 90% turistov boli Rusi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie krásne, čisté

Strava
Strava rozmanitá, varili výborne, vždy sa dalo vybrať.

Pláž
Prístupnosť k pláži dobrá, ale pláže špinavé- neupratovali vôbec, všade kopec ohorkov, skla a plastových častíc.

Nikola O., 01.11.2019, Dátum pobytu: 22.10. - 29.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Le Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,4 Nikdy více.

  • 4 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Nikdy více. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Průměrné ubytování, každý den úklid. Apartmány umístěny těsně vedle sebe, přímo u průchozích uliček, nemožnost otevřít na noc okno. Voda někdy tekla jen teplá někdy jen studená.

Strava
Pokud je člověk skromnější, tak si každý den vybral něco na jídlo. Nicméně fronty na talíře, pak si pohlídat, ať má člověk čistý, fronta na vybrané jídlo, čekání na doplnění jídla, stoly včetně ubrusů špinavé. V běžné závodní jídelně je to podstatně lepší.

Služby hotela
Průměrné vzhledem ke kategorii hotelu

Pláž
Na pláž po dvou dnech naplaveny nečistoty z moře, týden nikdo neuklízel, v moři přímo u hotelu se nedalo koupat. Na pláži zvířecí výkaly - od koní a velbloudů. Při přechodu na jinou pláž k čistějšímu moři se šlo přes veřejnou pláž - přes odpadky.

Melánie M., 30.10.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 27.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená byla naprosto perfektní a úžasná. Krásné místo, úžasní, milí a vstřícní lidé. Určitě bych se sem vrátila.

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto perfektní a úžasná. Krásné místo, úžasní, milí a vstřícní lidé. Určitě bych se sem vrátila. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl krásný, s výhledem na bazény a moře. Paráda.

Strava
Strava v hotelu byla rozmanitá a dobrá. Navštívili jsme restauraci a la carte, bohužel poté jsme měli výrazné střevní potíže, které přetrvávaly ještě týden po návratu z dovolené. Nicméně celkový dojem z dovolené to vůbec nezkazilo.

Služby hotela
Využili jsme naprosto všechno - bazény venkovní i vnitřní, tenisový kurt, animační programy. Všichni byli opravdu velmi vstřícní a velmi milí. Hezké bylo i přivítání, když jsme do hotelu dorazili.

Pláž
Přístup na pláž a čistota pláže výborná. Každé časné ráno borci na pláži uklízeli, hrabali písek, aby bylo vše dokonalé.

Milada L., 28.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 dobré

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré

Strava
malý výběr, snídaně podpruměrné

Služby hotela
neochotný personál

Pláž
dobrá

Hana M., 26.10.2019, Dátum pobytu: 15.10. - 22.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel je jednoduše překrásný!! Zatím nejhezčí, v jakém jsem kdy byla. Velkorysé prostory, krásná jídelna, prostorná moderní lobby s...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je jednoduše překrásný!! Zatím nejhezčí, v jakém jsem kdy byla. Velkorysé prostory, krásná jídelna, prostorná moderní lobby s recepcí, ůžasné terasy, ohromující vzrostlá a skvěle udržovaná palmová zahrada, všude vonící jasmíny a oleandry, nádherně zelené a kvetoucí keře, všude tráva, čisto, bazény moc pěkné, bary fungující,pěkné, v zahradě lanové centrum- za úplatu. Toalety všude, čisté, voňavé, moderní, vše bezdotykové- utěrky,mýdla atd.Před restaurací dezinfekce na ruce i jinde v hotelu. Večer velmi vkusná hudební produkce v lobby, excelentní britský zpěvák, slušný pianista, živé kapely, v baru super koktejly, dobrá italská káva, příjemné posezení, spousta pohodlných gaučíků. V zahradě mini disco, v amfíku zábava, hotel je plný dětí, hlučný, večer někdy dlouho do noci hudba, dost hlasitá, moc se tady nevyspíte, ale zabavíte. dá se jít v pohodě mimo hotel, cca po 200m obchody, bary, kavárny, restaurace, velmi slušné, obchod doporučuji Skorpion- fixní ceny, levné, dobře zásobené,paní tam má všechno, od pochutin po kabelky apod. Večer je hotel nááádherný!!! Krásně podsvícené schodiště, palmy, krása...Na recepci vám vymění penízky, doporučuji jejich měnu jen minimálně, zpět je problém vyměnit a dináry se nesmí převážet přes hranice. Takže dolary jsou lepší.Letiště Enfidha je překvapivě moc pěkné, moderní, dobře zásobené obchůdky. Transport na hotel asi hodinu, moderním busem, vše OK. Klientela vesměs britská, ruská a německá, něco málo čechů. Určitě se sem ještě vrátím, stojí to za to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v části Manar 2, starší, ale pěkné, pokoj rodinný s ložnicí a místností s dvěmi válendami, koupelna s vanou, v zásobnících sprcháč tekuté mýdlo, čisto. Skříně, botník, malá chladnička- voda stále doplňovaná, trezor na cennosti- super. TV s arabskými, ruskými, německými a anglickými programy, hudební kanály, wifi v lobby a na pokojích- tam pomalejší. Velká terasa s posezením, výhled do zahrad. Jediné minus- velmi tvrdá matrace a gelové polštáře pod hlavou, nepohodlné,v noci letěly na zem. Z venku hluk z projíždějících kufrů po dláždění, ale na to se zvykne. Celkově velmi pěkný pokoj. Dole v přízemí jsou pokoje s privátním bazénem, to je moc pěkné, velká paráda, naše cestovky to ale nenabízí, vesměs tam byli němci a britové, ale prý by to na požádání měli zprostředkovat a zamluvit při koupi zájezdu. Cena se pohybuje od 100- 150 dinárů za den. Dinár je asi 8 kč,-. Bazén je sice sdílený pro dva až tři pokoje, ale pro partičku lidí to bude jistě perfektní relax. Je to moc hezky udělané, koupete se pod palmami a kolem bazénů je terasa.Prostě bomba!

Strava
Stravování je na tak honosný a krásný pětihvězdičkový hotel překvapivě hodně omezené, tak na tři hvězdy v Egyptě.Sice v podstatě vám nic nechybělo, jídla bylo dost, ale malý výběr. Dostatek byl zeleniny a salátů, vcelku pestrá nabídka tuniských specialit, ale ty jsou obvykle dost ostré a pikantně kořeněné. Dětská jídla bída, pořád to samé a nedochucené. Na to, kolik tam bylo malých dětí, ani jednou nebyl žádný pudink či ochucený tvaroh, to mě tedy zklamalo, pouze jogurt. Z mléčných dezertů pouze mléčná rýže ve velké lodně, ani ne v miskách, takže to vypadalo dost nevábně. Velmi malá nabídka ovoce. Stále stejné- jablko, hruška, hrozno, švestka, někdy pomeranč. Nic víc, žádný meloun ani banán!! To je na afriku pro mě nemyslitelné, to přece jedí všechny děti, když už nic. Cpaly se jen hranolkami a špagetami, nic jiného pro ně nebylo, omáčky pálivé, jen jedna boloňská a těstoviny v rajské se daly dát dětem. Dále nevábné kuřecí maso vymáchané ve smetaně, bez chuti. No nic moc, s dítětem už sem asi nepojedu. Zákusky stále stejné,nebyly moc dobré, jen pár kousků ořechových a muffiny byly dobré. Co oceňuji, byl vegetariánský a veganský koutek, možnost udělat smoothie, dobré cereálie, zmzlina.. Ostaní jídla, jako ryby, kuskus, bulgur, hovězí- velmi dobré. Hodně smaženého- prostě britové. Celkově strava neodpovídá kvalitě hotelu. Ale hlad jsme neměli, vybere si každý, jen jsem byla zklamaná.Ale i přesto hotel doporučuji, stojí za to tady pobýt, to prostředí je neobyčejně romantické.

Služby hotela
Při příjezdu uvítací drink a osvěžující ručníček- super věc po cestě. Personál kmitá od rána do večera, úslužný, ochotný, všichni milí, usměvaví. Hotel má britský management, takže upřednostňování svých hostů je bohužel znát, hlavně v nabídce ubytování a animačních programů. Pokud neumí vaše dítě anglicky, dětský klub ho nevezme. V hotelu funguje ruský klubík, který je perfektní a dětičky se vyblbnou tam. Jinak mají hřiště k dispozici a různé simulátory, kulečník, fotbálek a pod. za dinár. To je dobré, když prší. Animace nic moc, něco málo na pláži, v hotelu nuda. Tuniští animátoři se starají o všechny hosty, ti byli fajn ˇUklid super, všude čisto, stále běhají s osvěžovači vzduchu, takže hotel krásně voní.Celkově jsou služby na velmi vysoké úrovni, budete spokojeni.

Pláž
Pláž je celkem pěkná, místa dost v říjnu, v sezoně to asi bude horší s lehátky. Čisto, hlídaná, plážový bar super- nápoje, sendviče, ledová tříšť. káva. Nikdo neotravuje, nikoho k vám nepustí. Moře 25 st., v době naší dovolené velký vítr po dešti, velké asi 2. metrové vlny, takže bylo po koupání,ale krásná podívaná. Samozřejmě v té době na pláží špína a vyplavený nepořádek, ale za to hotel nemůže.

Anonym, 23.10.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Samira Club jsem letos navštívila již posedmé a opět nezklamala. Jezdíme zde parta ženských z celé republiky již několikátý rok ( některé...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Samira Club jsem letos navštívila již posedmé a opět nezklamala. Jezdíme zde parta ženských z celé republiky již několikátý rok ( některé i 2x do roka ). Ubytovaní je skromnější,ale vždy čisté. Služby hotelu na jedničku. Letos nově otevřený Aqua park, kde se děti opravdu vyřádí. Největší pochvalu a poklonu sklidí animátoři - ti pracují od rána až do večera a vždy s úsměvem. Nevtíravým způsobem zapojují klienty do večerních programů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v bungalovech, skromné,ale čisté. V okolí je nádherná zahrada.

Strava
Co se týče jídla,tak si každý vybere. Na snídaně je několik druhů marmelád, 2 druhy sýrů, salám, jogurt, musli, uvařená vajíčka a buď palačinky nebo vaječná omeleta ( střídá se ob den většinou ). Na oběd 3 druhy příloh, kuřecí maso, pizza ...na večeři také široký výběr ( někdy i tuniská večeře ). Kdo nemá čas jít na oběd ( v případě výletů apod.), může využít snack bar, který funguje od 10.00-24.00.

Služby hotela
Všichni ať už na recepci jsou velmi ochotní a vždy se snaží hned pomoci. Je dobré mít s sebou svou vlastní skleničku, jelikož pití nalévají do malých kelímků,které často dojdou nebo je musejí nejdříve posbírat a poté umýt. V případě jakékoliv poruchy na pokoji ihned volají opraváře a kolikrát i do půl hodiny je vše funkční.

Pláž
Pláž je velká,s dostatečným počtem lehátek. Moře je čisté. V průběhu pobytu jsme měli bouřku a 3 dny bylo moře horší ( chaluhy,rozvířené apod. ) - to ale člověk neovlivní,je to příroda.

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 20.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)