Recenzie hotelov
Hammamet - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Pěkný velký pokoj, vše bylo blízko a hezké místo přímo u moře.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkný velký pokoj, vše bylo blízko a hezké místo přímo u moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkný pokoj, velká koupelna i balkon

bezvadné, velká místnost i koupelna. Vše bylo super.

Strava
strava rozmanitá, hodně zeleniny a ovoce, maso bezvadně upraveno i brambory.

Služby hotela
vyšli nám vstříc ve všem, byly jsme moc spokojené.

Pláž
Velká čistá pláž, slunečníky byly dostačující.

Věra Křížková, 14.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Celkovo bola dovolenka dobrá. Krátky transfer z letiska, blízkosť mesta Hammamet, krásna pláž, krásne čisté more to boli hlavné dôvody...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkovo bola dovolenka dobrá. Krátky transfer z letiska, blízkosť mesta Hammamet, krásna pláž, krásne čisté more to boli hlavné dôvody prečo sme opäť išli do tohoto hotela. Zobraziť celú recenziu

Jana K., 21.08.2021, Dátum pobytu: 15.8. - 24.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: L'Atrium

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Super dovolená, velmi ovliněná faktem, že jsme zde byli na začátku prázdnin a bylo zde velmi málo lidí.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená, velmi ovliněná faktem, že jsme zde byli na začátku prázdnin a bylo zde velmi málo lidí. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 16.08.2021, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: L'Atrium

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Úžasná dovolená, málo lidí, velmi ochotný personál, výborní animátoři.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená, málo lidí, velmi ochotný personál, výborní animátoři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté prostorné pokoje, úklid každý den

Strava
Vždy bylo z čeho vybrat, jídlo velmi chutné, rozmanité

Pláž
Píšečná, čisté moře, vstup velmi vhodný pro děti

Martina Kubová, 15.07.2021, Dátum pobytu: 2.7. - 12.7.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Výborné vše, co se týče hotelu! Horší byla CK, její časté změny v termínu odjezdu a změn času ohledně letu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné vše, co se týče hotelu! Horší byla CK, její časté změny v termínu odjezdu a změn času ohledně letu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotela
Nadstandardní, animátoři jsou zde i pro větší děti 14+ a to je super!

Pláž
Ihned u hotelu, slunečníky i lehátka zdarma a vždy k dispozici.

Veronika P., 07.07.2021, Dátum pobytu: 26.6. - 4.7.2021
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: PrimaSol Omar Khayam Resort & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 6,2 Jelikož jsme díky nízké obsazenosti museli Venus Beach opustit,budu hodnotit hotely dva. Venus +pěkný, velký aquapark příjemná...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Jelikož jsme díky nízké obsazenosti museli Venus Beach opustit,budu hodnotit hotely dva.

Venus

+pěkný, velký aquapark

příjemná obsluha v lobby baru

- o to horší obsluha beach bar i jeho nabídka

ubytování malé pokoje, první dva dny dusno a při nefunkční klimatizaci, opravdu nepříjemné

animátoři ne, že bych nemohl využít služeb animátorů, ale aby mladík 20-25 let koketoval s dámami okolo šedesáti let( ne jeden) mi nepřijde vhodné hlavně když obtěžují i jiné hosty hotelu (asi už tušili brzké uzavření hotelu)

jídlo malý výběr maso většinou tvrdé

dále mi vadilo, že už na začátku při ubytování hotel věděl, že nás přestěhují jinam (jestli i CK nevím delegátka tvrdila, že nic nevěděla).Vše jsem se dozvěděl od hostů na pláži. Při dotazu na delegátku mi to bylo potvrzeno.

V krátkosti zhodnotím druhý hotel Manar

+jídla dostatek vše v pořádku

pití také včetně beach baru

obsluha všude příjemná ( beach i lobby bar, dále výdej ručníků, uklízečky,recepce,nikde nebyl problém)

Jediné co byl problém byla pláž, spíše moře jeho čistota. Moře stále vyplavovalo igelity, stavební suť atd. Zobraziť celú recenziu

Tomáš F., 24.11.2020, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Nejlepsi dovolena za poslednich 5 let. Servis, pohodli, personal, pokoj, klid a cistota

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepsi dovolena za poslednich 5 let. Servis, pohodli, personal, pokoj, klid a cistota Zobraziť celú recenziu

Petr Novák, 26.10.2020, Dátum pobytu: 14.10. - 21.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: TUI BLUE Oceana Suites

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 5 Od dovolené jsme neočekávali moc, kvůli Covid a chladnějšímu říjnu, ale i tak v hotelu bylo spousta věcí, které by chtělo vylepšit.

  • 5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Od dovolené jsme neočekávali moc, kvůli Covid a chladnějšímu říjnu, ale i tak v hotelu bylo spousta věcí, které by chtělo vylepšit. Zobraziť celú recenziu

Strava
Často se opakovalo a většinou nedochucené jídlo.

Služby hotela
Personál si několikrát i sám řekl o “dýško”, a když jste jim jednou nedali, tak už jste moc neměli šanci být obslouženi.

Pláž
Moře relativně čisté, problém je jako v jiných arabských zemích špína a bordel, co si sami místní udělali na plážích a u silnic(plast, lahve, ...).

Anonym, 20.10.2020, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Medina Solaria & Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,8 Skvělé prodloužení léta. Výborné služby, ochotný personál i přesto, že obsazenost byla vzhledem k okolnostem nízká.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé prodloužení léta. Výborné služby, ochotný personál i přesto, že obsazenost byla vzhledem k okolnostem nízká. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Většina pokojů s výhledem na moře přes velikou zahradu. Pokoj velmi pěkný, moderní. Úklid bez výhrad.

Strava
Vynikající. Pestrá. určitě si vybere každý.

Služby hotela
Výběr z několika bazénů. Tobogány nejen pro děti, užijí si je i dospělí. Lanové centrum. Plážové aktivity, Večerní program. Fitko průměrné. Naopak výběr z lázeňských procedur potěšil.

Pláž
Vzhledem k celosvětové pandemii Covid byly jak hotel tak pláže prázdné. Pro nás pozitivní, pro provozovatele hotelů tristní.

Lenka Karafiátová, 14.10.2020, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií