Recenzie hotelov
Hammamet - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,2 Dovolená byla naprosto skvělá,byly jsme na konci června,kdy místní držely Ramadán,tudíž bylo méně lidí,když jim skončil,tak se hotel...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla naprosto skvělá,byly jsme na konci června,kdy místní držely Ramadán,tudíž bylo méně lidí,když jim skončil,tak se hotel začal pomalu plnit,ale nevadilo to ničemu.Když místní vlezly obléknutý do bazénu,tak je vyhazovaly,že se nemohou tak to v bazénu koupat.

Byly jsme komplet se vším spokojení,jak s obsluhou,jídlem,pláží,jely by jsme znovu,ale bohužel už se nelítá z ČR

Tento hotel by jsi zasloužil 4 hvězdy Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo skromnější, i když jsme daly do pasu 20 euro a myslely jsi,že dostaneme lepší pokoj,tak naše představy byly jiné. Po delším pobytu jsme zjistily,že jsme vlastně dostaly pokoj na jednom z nejlepších míst.Nerušilo nás nic.

Strava
Tak musím upřímně říct,že naše rodinka je hodně vybíravá na jídlo a strava byla super,velký výběr všeho. Od snídaně až po večeři.Přes den svačinka v snack baru .Nemluvě o jejich výborných zákuscích,denně čerstvé pizzy jak k obědu tak k večeři :)

Služby hotela
Služby hotelu byly super,Animační programy byly denně u hlavního bazénu,pokud jsme neměly na ně náladu tak

jsme šly k jinému bazénu,buď na tobogány,nebo k relaxačnímu.Všichni byly moc milý a vztřícní. O zábavu jsme měly postaráno.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu,což bylo pro nás velké plus.Lehátka byly zdarma,pokud jste chtěly osušku na pláž na lehátka, ta byla za poplatek.My měly své z domova. Pláž denně čistily,všude bylo čisto,občas vyplavaly řasy na kraj,ale jinak voda byla průzračná. Na pláži byla restaurace,navštívily jsme jí,jídlo bylo jako celkové menu,vlastně jsme ani nevěděly co budeme jíst,ale byl to gastronomická zážitek,od předkrmu po dezert. V této restauraci si jídlo zaplatíte,ale nebudete litovat.

Anonym, 04.01.2020, Dátum pobytu: 21.6. - 2.7.2017
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 10 9denní pobyt k mým narozeninám, Opravdu perfektní pobyt. Vítejte v horní části. Dávají velkou péči. Vše bylo perfektní, pokud jde o...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
9denní pobyt k mým narozeninám, Opravdu perfektní pobyt. Vítejte v horní části. Dávají velkou péči. Vše bylo perfektní, pokud jde o služby, přísný soulad s protokolem o péči o klienta při příjezdu a vysoký podíl, který má být uspokojen, ale především díky profesionalitě personálu, ať už při rezervaci nebo v restauraci.

IRREPROCHABLE služba na všech úrovních. Zobraziť celú recenziu

Veroni G., 16.12.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 9.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (2)

Celkom: 8 Klasický rozlehlý hotelový komplex, který už má svá nejlepší léta asi za sebou, ale pokud si jedete odpočinout a ne zkoumat vybavení...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Klasický rozlehlý hotelový komplex, který už má svá nejlepší léta asi za sebou, ale pokud si jedete odpočinout a ne zkoumat vybavení pokoje nebo stáří nábytku, tak si jistě hezky odpočinete,

Hotel je pěkný, udržovaný v rámci možností, čistý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jak jsem psala výše, už má leccos za sebou. Měly jsme problém ze zavíracími balkonovými dveřmi a pokud je člověk v přízemí, je dobré, aby zavírání fungovalo.

Strava
Velmi pestrá, velký výběr, chutná a kvalitní.

Pláž
Pláž je v blízkosti hotelu, dobře dostupná.

Hana M., 13.12.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 20.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Paradis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená v hotelu PARADIS PALACE byla nádherná.Skvěle jsme si odpčinuli.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v hotelu PARADIS PALACE byla nádherná.Skvěle jsme si odpčinuli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jsme měli v bungalovech uprostřed rajské zahrady a to jsme si i přáli.Moc pěkné.

Strava
Strava byla výborná.Velice chutná a pestrá.Pitný režim též.Drinky nám nosili až k lehátkům

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužívali

Pláž
Pláž byla opravdu kousíček a byla udržovaná.Bohužel jsme měli 4 dny rozbouřené moře a sem tam byla mořská tráva,což nebylo moc příjemné,ale to je prostě příroda a hotel za to nemůže.Když se moře uklidnilo,bylo už čisté.Musíme též pochválit animační programy,které neměly chybu.Například ZUMBA nebo muzikál Pomáda

Jindřiška Havlínová, 05.12.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 1.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Paradis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,8 Dovolená na začátku října pro nás byla krásným prodloužením léta. Moře bylo stále krásně teplé a teplota vzduchu cca 32 °C.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená na začátku října pro nás byla krásným prodloužením léta. Moře bylo stále krásně teplé a teplota vzduchu cca 32 °C. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při ubytování je důležité si uvědomit, že 4 hvězdičkový hotel v Tunisku není totéž co v ČR. Jinými slovy v ČR očekáváte od 4 hvězdičkového ubytování více, takže v Tunisku Vás pak nesmí zaskočit např. ulomený držák na sprchu, starší nábytek, chybějící sušák na prádlo, ...

Strava
Strava byla "upravena" tak, aby ji i evropský turista zvládl - čili nebyla extrémně ostrá jako tradiční tuniská jídla. Na výběr bylo vždy ze spousty polévek, salátů (zeleninových, ovocných), druhů masa, příloh i zákusků. Se stravou jsme byli velmi spokojeni.

Služby hotela
Služby hotelu odpovídaly ceně. Ocenili jsme možnost využít posilovnu, vnitřní i venkovní bazén. Personál byl milý a ochotný, až na animační team. Ten nebyl zrovna příjemný na české turisty. :-(

Pláž
Přístup k pláži byl umožněn cca 300 m oleandrovou alejí. Na pláži byly k dispozici zdarma lehátka i slunečníky. V rámci all inclusive je možnost využít i baru přímo na pláži, který nabízí nealko nápoje, kávu, čaj, pivo a pizzu. Moře bylo čisté a přístup do něj pozvolný - vhodné pro děti.

Anonym, 04.12.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Le Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,2 Odpočinková dovolená,odpovídá ceně,ale pěkné

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Odpočinková dovolená,odpovídá ceně,ale pěkné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý,každý den,pěkný.

Strava
Strava nebyla špatná,jen některé dny moc překořeněná a stejná,po více dnech už se opakovaně nedala moc jíst s chutí jako první dny.

Služby hotela
Hotel čistý,personál vždy upravený,příjemný bez komplikací,super.

Petra Tomšová, 03.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 8.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Ahoj. Poprvé odpočíval v Tunisku. Vzal si lístek na 7 dní v říjnu od 14 do 21 z 2019 cílů. Hotel od první minuty zapůsobil svým vzhledem....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ahoj. Poprvé odpočíval v Tunisku. Vzal si lístek na 7 dní v říjnu od 14 do 21 z 2019 cílů. Hotel od první minuty zapůsobil svým vzhledem. Personál recepce je zdvořilý, pozorný, usměvavý, přátelský člověk, který řeší jakékoli otázky a problémy s rychlostí blesku. Okamžitě vydali klíče. Pokoje jsou čisté. Čištění a výměna ručníků každý den. Jsou zde šampony, sprchové gely, čepice, fén. Uklízečka Vassille velmi děkuji. Na pláži stačila lehátka a slunečníky pro všechny. Zobraziť celú recenziu

Rudolph M., 25.11.2019, Dátum pobytu: 14.10. - 21.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 10 Měli jsme příjemných 10 dní.Naše požadavky byly splněny, nejsme rozmazleny prázdninami a neočekáváme luxus. Bez ohledu na každodenní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Měli jsme příjemných 10 dní.Naše požadavky byly splněny, nejsme rozmazleny prázdninami a neočekáváme luxus. Bez ohledu na každodenní život, jíst, s nimiž dostanu plné a jednoduché, ale čisté pokoje. Jinak léto, slunce, pláž a moře. Zobraziť celú recenziu

Edia Z., 21.11.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 17.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8,2 Dovolená byla dobrá, ale pár zlepšení by to chtělo. Hlavně co sw týče ubytování a kvality pokojů.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla dobrá, ale pár zlepšení by to chtělo. Hlavně co sw týče ubytování a kvality pokojů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší vybavení, otřesná koupelna.

Strava
Se stravou jsme byli spokojení, pouze nás zarazilo, že příliš brzy končily bary a spoustu nápojů nebylo v ceně all inclusive.

Služby hotela
Personál byl milý a ochotný.

Pláž
Od 15 hodin se již nedalo v moři koupat. Pláž i moře bylo špinavé. Hromadu plastů a bordelu v moři i na pláži.

Anonym, 20.11.2019, Dátum pobytu: 20.8. - 27.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hawaii Beach Club Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)