Recenzie hotelov
Mahdia - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Perfektní dovolená. Minimum lidí na hotelu.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená. Minimum lidí na hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý. Bez problému.

Strava
Každý si vybere na co má chuť. Velký výběr.

Služby hotela
Vše fungovalo.

Pláž
Krásná dlouhá písčitá pláž.

Veronika, 16.09.2020, Dátum pobytu: 5.9. - 13.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 7,8 Poměr cena služby odpovídá

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr cena služby odpovídá Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Recepce nezná stav přidělovaných pokojů.Vybavení odpovídá ceně,nikoliv počtu hvězdiček ,úklid bez připomínek.

Strava
Trochu jednotvárná,ale chutná.

Služby hotela
Bez připomínek.

Pláž
Skvělá přesně to jsme očekávali.

Jan Bláha, 15.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 9.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Krásný čistí hotel personál milý malá rozmanitost jídla a ovoce jídlo studený palivy maly výběr pití velký výběr alkoholickych nápojů

  • 10 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný čistí hotel personál milý malá rozmanitost jídla a ovoce jídlo studený palivy maly výběr pití velký výběr alkoholickych nápojů Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný čistý

Strava
Malý výběr snídaně a ovoce bar u bazénu výborná pizza a kevab studený palivy

Služby hotela
Spokojenost personál milý

Pláž
Čistá uklizena more čisté teplé všechno v pořádku

Markéta S., 14.09.2020, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach & Aqua Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nádherná dovolená v krásném hotelu,pokoj velký,čistý s výhledem na moře a golf.hřistě.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená v krásném hotelu,pokoj velký,čistý s výhledem na moře a golf.hřistě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má nádherný interiér s okázalým schodištěm.Pokoje prostorné,vkusně, dostatečně zařízené.Socialní zařízení denně uklizeno i s výměnou osušek.Postele s vysokou matrací , ložní prádlo často měněno a vždy ustláno.

Strava
Strava all inclusive z důvodů Covid-19 podávána jiným způsobem,ale to nic nemění na tom,že si hosté mohli vybrat co chtěli.Stačilo ukázat a měli jste nandáno.Jídla vždy dostatek,ovoce každý den ,více druhů,zmrzlina a neodolatelné zákusky.Váha po dovolené to potvrdila.Stoly vždy s čistým ubrusem ,na stole voda a dle přání číšník přinesl co bylo libo z nápojů

Služby hotela
Celkový dojem pozitivní ve všem.Nemáme zásadní výtku,my tři ženy jsme si to užily bez výhrad.Velké bazény s vodotrysky a menší přizpůsobené dětem.

Pláž
Pláž přímo u hotelu,dostatek lehátek i podložek na ně.Lidí méně z důvodů celosvětového omezování (Covid). Moře průzračné, pláž plná nádherných mušlí.Možnost se osprchovat sladkou vodou při návratu do areálu.

Eva Hyblerová, 13.09.2020, Dátum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 10 Krásná dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pohádkový, čistý hotel. Denně uklizeno.

Strava
Menší výběr díky menší obsazenosti. Jídlo nandával personál. Všechno dostupné a chutné.

Pláž
Čistá pláž s bílým pískem a mušlemi. Pozvolný vstup. Nejhezčí moře v Tunisku. Průzračná teplá voda v moři.

Jiřina B., 11.09.2020, Dátum pobytu: 28.8. - 8.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 9,2 Celkový dojem z dovolené byl velmi dobrý, vše bylo téměř dokonalé, drobné rezervy byly ve stravě a v okolí bazénu. Přišlo mi strašně...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl velmi dobrý, vše bylo téměř dokonalé, drobné rezervy byly ve stravě a v okolí bazénu. Přišlo mi strašně nepraktické, že slunečníky nešly přesouvat, takže člověk se musel neustále "točit" kolem slunečníku, aby na něj nesvítilo slunce, mnohem jednodušší by bylo přesouvat slunečník, pokud by to šlo. Ale to je víceméně jen detail, vše ostatní bylo fajn! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má 5*, nicméně pokoje bych hodnotil spíše 3-4*. Nicméně nic zásadního špatného tam nebylo. Klimatizace fungovala bez problému, wi-fi byla dobře dostupná a fungovala téměř všude, kde bylo potřeba (nicméně doporučuji investovat pár drobných za nákup sim karty, která přinese mnohem větší pohodli a internet všude). Chyběly tam věci jako například pilník na nehty a další podobné vybavení, což bývá u 5* hotelů standardem, ale to je opravdu jen detail a s pokojem jsme byli celkově spokojeni. Úklid probíhal dobře, tak, jak bychom očekávali. Je však škoda, že nám dali hotel s výhledem do ulice, přestože hotel byl poloprázdný a určitě nám mohli dát s výhledem na bazén a moře. Ve výsledku mi to ale nevadilo, protože jsme díky tomu klimatizaci nemuseli skoro používat, protože do okna nesvítilo slunce. Ale přijde mi to i přesto dost zvláštní přístup. K pokoji bylo potřeba jít asi 10-15 schodů, což by někoho mohlo obtěžovat. Výtah tam nebyl (jinak v hotelu je výtahů dost, ale náš pokoj byl v místech, které výtahem není dosažitelné).

Strava
Jídlo bylo rozmanité a neopakovalo se, jak někteří píšou. Výběr byl opravdu široký a dalo by se říct, že tam nic nechybělo. Každý si najde to svoje, každý den nějaké kuřecí, krůtí, hovězí, ryby, mnoho bezmasých alternativ, přilohy, těstoviny, saláty, sladké, atd. Nicméně to prostě neuměj dochutit do stavu, kdy bych tomu dal 10/10. Zase - nevím co konkrétního vytknout, ale chuťově jsem zažil lepší all-inclusive stravu. Ale rozhodně nebylo špatné, jen v té dochucenosti byly jisté rezervy.

Služby hotela
Personál hotelu byl dokonalý a předčil naše očekávání.

Pláž
Pláž soukromá, blízko hotelu, s plavčíkem, možnost si vzít nápoje s blízké "budky-baru" přímo na pláž, lehátka a slunečníky a "postele" zdarma, čistá písečná pláž, krásná voda ideální teploty, nikdo nás neotravoval, měli jsme soukromí.

Jan P., 08.09.2020, Dátum pobytu: 26.8. - 2.9.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Iberostar Royal El Mansour & Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Vyborne

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj naprosto v poradku nove vybaven. A kazdy den se o nej postaraly.

Strava
Beni co dodat. Akorat chybjela zmrzlina

Služby hotela
Velja spokojenos az na to ze neni nikde po hotelu vifi. Kro. Recepce A tam velmy padal a byl slaby

Pláž
super

Jaromír Navrátil, 06.09.2020, Dátum pobytu: 19.8. - 26.8.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

2 fotografie

Celkom: 8,8 Krásná dovolená. Hotel známe, takže jsme mohli srovnávat s obdobím před koronavirem. Přes víkend hotel částečně obsazený místními, ale...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená. Hotel známe, takže jsme mohli srovnávat s obdobím před koronavirem. Přes víkend hotel částečně obsazený místními, ale zdaleka ne zaplněn. V jídelně všeho dostatek, na nic se nečekalo a výběr slušný. Ve všední dny nás tam bylo jen pár. Personál ochotný, vše se řešilo ihned. Kdo by chtěl nakupovat, tak má smůlu, v místě obchody otevřené jen zčásti a nabídka oproti jiným letům nic moc. Taxíkem za pár korun možnost jet do městečka, nevyužili jsme, raději jsme si užívali na pláži. Moře čisté, po bouřce se objevilo pár řas. Řas zůstalo i pár na pláži, neuklízelo se. Pláž je u hotelu krásná, plná mušlí, možnost dlouhých procházek na obě strany. Jediná větší vada byla, že jsme byli jen na týden. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, sice se rozbila klimatizace, museli jsme se přestěhovat. Ale vše proběhlo rychle, pokoj jsme dostali ještě lepší.

Strava
Nabídla slušná, dalo se vždy vybrat.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Pláž blízko, jemný bílý písek, množství mušlí. Dostatek lehátek. Možnost využít i lehátka v zahradě, to se nám velice hodilo v minulosti, když foukal silný vítr.

Marcela Kubínová, 25.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Club Thapsus

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 Velice příjemná dovolená s několika drobnými omezeními v době Korona krize. Služby a hotel jsou na velice dobré úrovni. Dovolenou jsme si...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice příjemná dovolená s několika drobnými omezeními v době Korona krize. Služby a hotel jsou na velice dobré úrovni. Dovolenou jsme si užili. Rozhodně všem doporučiju navštívit toto jedinečné místo v rámci této změ. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel úvádí je udajně kategorie 5*. V této oblasti je potřeba brát označení s rezervou. Hotel je starší, takže některé drobnosti se začínají negativně podepisovat na vybavení hotelu. příkladem za vše může být trocha rzi na koši v koupelně, nebo vlhkostí poškozené područky křesílek od sušení plavek. Nejedná se o nic zásadního, co pokazí dovolenou a v této cenové hladině to ne přijatelné.

Strava
Ve stravování se projevilo největší omezení v rámci omezení šíření nákazy. Jídla jsou servírována kuchaři podle vašeho výběru. Rozhodně se nikdo nemusí bát, že kuchaři šetří a nechtějí dávat, co si host přeje, ba naopak dávají raději více. :-) Vzhledem k nutnosti servírování je nabídka pokrmů pravděpodobně trochu omezenější, ale i přesto poměrně bohatá. Dominuje zde Hovězí a kuřecí maso často v kombinaci s omáčkou. i když jsou jídla pokaždé trochu jiná, po pár dnech vám přijdou podobná a budete postrádat rozmanitost naší kuchyně. Co se týče chuti jednotlivých jídel, jsou velice chutná a vybere si jak člověk, který preferuje kořeněnou stravu, tak člověk, který má raději klasické chutě. Každý den je v nabídce množství příloh, salátů, dezertů, ovoce a zmrzliny. Drobnou nevýhodou bylo nárazové tvoření front u výdeje jídla, když se do jídelny nahrnulo mnoho lidí najednou. Velkou výtku bych pak měl na výdej nápojů. Jsou pouze na jediném místě, obsluha je velice pomalá, a pokud si nevezmete sklenici od stolu, dostanete jen velice malou odhadem do 1 dcl.V rámci pobytu máte možnost navštívit dvakrát alacarte restauraci. Na výběr jsou mořské plody a tuniská kuchyni. osobně nám více chutnaly mořské plody, tuniská kuchyně byla poměrně kořeněná

Služby hotela
Služby hotelu jsou na dobré úrovni. Úklid pokojů byl vždy v pořádku. Obsluha v barech velice ochotná a příjemná. Pokud máte náladu, prohodí i pár vět a stále se usmívají. Trochu nepraktické je rozdělení hotelu v rámci poskytované stravy. Některé byry nejsou zahrnuté v All-incluseve a jsou pro hosty s polopenzí. Jedná se především o bar u bazénů, který nahrazuje bar u pláže. Oba bary jsou jen kousek od sebe, ale první den nás to překvapilo. Pokud necháte obsluze občas dolar, budou se o vás starat o něco pozorněji, ale není to vůbec potřeba. Obzvláště bych chtěl vypíchnout služby delegáta, který bydlí přímo v hotelu, je zdejší, ale mluví velice slušně česky. Delegát je velice příjemný a snaží se pomoci s jakýmkoliv problémem. v jakoukoliv dobu...

Pláž
Pláž se nachází přímo u hotelu a je vyhrazená pouze hostům. Nejjemnější písek, množství velkých mušliček, pozvolný vstup do průzračné a odpoledne velice příjemné teplé vody, povyšují celý pobyt zase o úroveň výše. Po pláži chodí klasičtí prodejci kde čeho, ale v žádném případě neobtěžují nebo na někoho nevolají. lehátek je na pláži jen omezené množství, ale i kolem desáté se dá najít. Kdo nemusí nutně ležet na pláži, najde lehátko u bazénu a může si vybrat mezi sluníčkem nebo stínem. Trochu nevýhodou je půjčení osušek oproti vratné záloze 10 tuniských dinárů. Na konci pobytu sice dostanete zálohu zpět, ale bude právě v dinárech.

Tomáš B., 25.08.2020, Dátum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Pokoj 4 fotografie

Celkom: 7,2 Na termín co jsem si zvolil na poslední chvíli se mě moc líbilo. Jak počasí vyšlo což je u mě priorita. Ubytování čisté, klid v hotelu,...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Na termín co jsem si zvolil na poslední chvíli se mě moc líbilo. Jak počasí vyšlo což je u mě priorita. Ubytování čisté, klid v hotelu, jídlo skvělé akorát pláž je menší v sezoně to musí být náročné :)u moře. Jinak spokojenost cena vs kvalita za 1. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Se mě líbilo byl jsem sám a dvojlůžko, řádně uklizeno.Všichni milý a usměvavý .Mě to splnilo očekávání.

Strava
Strava pestro-barevná mě se moc líbila jen jsem polévkový a těch bylo méně, ale předčili to druhé chody 1!!!

Služby hotela
Služby na ůrovni za mě velmi dobré.

Pláž
Menší, ale v mém termínu to vyhovovalo skvěle.

Luboš Kalous, 22.03.2020, Dátum pobytu: 12.11. - 19.11.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia