Recenzie hotelov
Monastir - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pěkné.

Strava
Naprosto v pořádku. Velký výběr.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Pláž dostatečně široká přímo u hotelové zahrady. Vstup do moře pozvolný. Příjemné místo.

Anonym, 18.01.2020, Dátum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Za cenu zájezdu se nám na dovolené líbilo, ačkoli zde bylo co zlepšovat.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Za cenu zájezdu se nám na dovolené líbilo, ačkoli zde bylo co zlepšovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při příjezdu (po půlnoci) nám pan recepční hned nabídl, abychom si před ubytováním zašli na pizzu, která měla otevřeno jen asi do 1. Při check-inu nám nabídl pokoj s výhledem na moře a to za "bezkonkurenční" cenu 20 euro, ačkoli bylo na tabuli na recepci info, že výhled na moře je za příplatek 5 euro/noc/osobu. Nakonec jsme ho vzali, což se nám nakonec velmi vyplatilo při krásném výhledu na noční bourku. Pokoj byl hezký, čistý, klimatizace sice fungovala jen minimálně, ale stačilo to. Uklízečky nam každý den zlepšily náladu už jen když jsme je viděli ráno na chodbách, velmi usměvavé. To samé i personál v jídelně. Koupelna poměrně stara, ale to ničemu zasadneji nevadilo.

Strava
Jídlo bylo celkově dobre. První dny jsme si to užívali, po pár dnech ale jídla začala být hodně stejná. Líbilo se mi grilování ryb, ochutnali jsme i krevety a slavky. Nejvíce mi tam ovšem chyběla sladká jídla, kterých nebylo moc a žádna z vyzkousenych mi nechutnala.

Jako zbytečnost mi přišlo to, že číšníci museli pokaždé nachystat na stoly příbory, takže při větším návalu lidi jsme museli velmi dlouho čekat, než nám je přinesli. To samé i s pitím, které bychom si zvládli nacepovat i sami, ale museli jsme čekat, až nám ho přinesou číšníci.

Pláž
Přístup na pláž skvělý, pláž samotná ovšem malinká a pláž každé ráno spínava, ale nebylo to nic co by se nedalo snest, navíc ji uklizeli. Voda ovšem podprůměrná, navíc se její průhlednost často měnila. Ve vodě bylo také hodně řas. Asi 2 dny tam navíc bylo velké množství meduz, kvůli kterým jsme se přesunuli k bazénu, protože to nebylo zrovna přijemne.

S kvalitou vody jsme počítali, s čim jsme ovšem nepočítali, byla hloubka vody. Až k bojkam jsme měli vodu stále maximálně po prsa.

Šárka Neprašová, 17.01.2020, Dátum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,2 Pokazena dovolenka - vyhodene peniaze !

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 2 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Pokazena dovolenka - vyhodene peniaze ! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
izby uz maju co to za sebou,stare ponicene, zatuchnute, stara televizia z 1 programom

Strava
ranajky hrozne slabe, obed celkom dobre ked ste prisly hned na zaciatku, nacakate sa na misky a lyzicky na polievku a doplnovanie nestihaly ale vôbec !

ALKOHOL hrozne riedeny cca 10% okrem vina :) velmi ale velmi ste ma SKLAMALI !!!

Služby hotela
Otrasny dojem ! stazujete sa u delegata aj riaditela, tvaria sa ze to riesia a stale je to tak po celu dobu pobytu ! napisete staznosti podpise to delegat cim vam to potvrdi ze je to PRAVDA. A je vam to na PRD lebo vam dôjde od cestovky zamietava odpoved ze cestovka za to nemoze !!!! TAK KTO !!! Ked som to riešil priamo v hotely !!!

Anonym, 14.01.2020
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Club Sunshine Rosa Rivage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

strop izby 4 fotografie

Celkom: 4,4 Letěla jsem s manželem a dvěmi dětmi 8,3) Sedmý nejlepší hotel? Tenhle zastaralý co už hodně pamatuje. No to snad ne? Dovolená mě stála...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Letěla jsem s manželem a dvěmi dětmi 8,3) Sedmý nejlepší hotel? Tenhle zastaralý co už hodně pamatuje. No to snad ne? Dovolená mě stála 40 000kc. Rozhodně to neodpovídalo. Syn si na tobogánu rozbil hlavu, ani lékarničku tenhle hotel nemá. Sanitka přijela rychle synovi to zašili na pokoji. Rozhodně pojištění, peníze mi vrátili. Už bych zde nejela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme zaplacený výhled do zahrady. Realita- výhled na klimatizace, které neustále hučely.

Postele- madrace proležené už pamatují na přistýlkách spali děti na tom se snad nedalo ani spát rozložené dvě křesla. Pokud necháte peníze uklidí Vám hezky.

Strava
Odpoledne- Melouny na příděl, koblihy na příděl....musíte si vystát frontu. Rusům dají i čtyři, pět koblih, jinak tři. Na hranolky taky stojite frontu a sami Vam naberou..... Ja všude brala dva talířky mám dvě děti. Snídaně, večeře si berete sami - co bylo na příděl pizza, Livance, ale kdykoli si zase mužete stoupnout do fronty.

Alko koktejly jeden mi moc chutnal

Nealko jak u nas fanta, cola ale zase vic jak dva kelimky vam nedaji. Syn donesl dva a zase jsem si treba ja musela stoupnout do fronty. Jinak pet lahev obyc. Vody k dispozici na baru.

Služby hotela
Za pět dávám směnárně. Okradou Vas. Dobre si to spocitejte. Ihned reklamace a ani se neomluvi.

Pláž
Šíleně malá. Dva dny nám pršelo takže špinavý moře. Odpatky v moři. A dva dny uplně krásné čisté moře, že jste viděli až na dno. Pláž moc neuklízí.

Anonym, 28.12.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Le Soleil Bella Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (2)

Celkom: 9,2 Krásná dovolená, personál ochotný, jídlo pestré a denně perfektně uklizeno. Příští rok letíme znovu do tohoto hotelu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, personál ochotný, jídlo pestré a denně perfektně uklizeno. Příští rok letíme znovu do tohoto hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Uklizeno, dostatek místa

Strava
Pestrá, stále doplňováno

Služby hotela
Perfektní animátoři i ostatní personál od pokojské po číšníky

Pláž
Mělčí moře ale stále uklizana pláž

Hana E., 25.12.2019, Dátum pobytu: 22.5. - 29.5.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 3,8 podprůměr

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 2 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
podprůměr Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj vybaven starším nábytkem, zápach, špinavé skříně. bydleli jsme v přízemí, nemohli otevřít balkon - terasu - všude komáři. Přiletěli jsme po velké bouřce - terasa pod vodou, roj komárů, popadané palmy, všude špína, odpadky. Po dvou dnech se to zlepšilo za pomoci uklizeček. Odpady v umyvadle i ve vaně moc nefungovaly.

Strava
Strava po celou dovolenou stále stejná, dostatečný výběr. i když bylo už po sezoně (září), mnoho lidí na jídelně i na terase, všude dlouhé fronty.

Služby hotela
Služba hotelu - nedorozuměli jsme se, pokud nedáte úplatek, máte ten nejhorší pokoj.

Pláž
Pláž po bouři 2 dny špinavá, voda černé kafe s výplavy všeho možného. Vedle hotelu velká skládka odpadků. Malá hloubka, až k bojím voda tak tak po krk. Potápění určitě nedoporučuji, není co vidět, všude jen písek, občas krab. Na pláži nedostatek místa a lehátek - pokud jsme si nepřivstali tak na půl 7, tak už jsme volné lehátko nenašli - pak zbývala jen lehátka u hotelu v trávě - komáři, nebo u bazénu, kde byl zase nedostatek slunečníků.

Eva Kuželková, 22.12.2019, Dátum pobytu: 8.9. - 18.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7 Super dovolená s přítelem. Nejsme moc nároční, takže za náš výborné. Určitě by se dalo něco zlepšit, ale celkový dojem - perfektní.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená s přítelem. Nejsme moc nároční, takže za náš výborné. Určitě by se dalo něco zlepšit, ale celkový dojem - perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje hezké, čisté.

Strava
Jídlo dobré, jen někdy problém s místem.

Služby hotela
Animátoři perfektní, sice pořád chodí okol Vás dokola, ale to určitě znáte a hlavně je to jejich práce.

Pláž
Pláž čistá, jen okolí hotelu je špinavé, kde ale stéjně nic není, takže odpadky nikomu nezavázejí.

Karolína Zastková, 20.12.2019, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2 Můj celkový dojem je špatný, voucher byl psaný na jiný termín a jiná jména,v hotelu o nás nevěděli,tudíž neměli pokoj, dopravu do jiného...

  • 3 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Můj celkový dojem je špatný, voucher byl psaný na jiný termín a jiná jména,v hotelu o nás nevěděli,tudíž neměli pokoj, dopravu do jiného hotelu jsme si platili sami 200 dinaru a pak ještě hodiny čekat.... Zobraziť celú recenziu

Michal Havlín, 11.12.2019, Dátum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Club Sunshine Rosa Rivage

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená perfektní, byla jsem v tomto hotelu již 2x, byli jsme spokojeni

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená perfektní, byla jsem v tomto hotelu již 2x, byli jsme spokojeni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při objednávání dovolené byly v nabídce pokoje s balkónem nebo terasou. Přáli jsme si alespoň balkón, protože jsme měli sebou 2 děti - pro děti je pokoj s balkónem ideální (bez balkónu nuda). Při objednávce jsem prosila a zadala do poznámky pokoj s balkónem. V hotelu nám pokoj s terasou odmítli dát, s balkónem jsme nakonec dostali. Balkón nás stál 100 EURo. Kdyby jsme nezaplatili, nedali v recepci 100 EUR, balkónu by jsme se nedočkali. Tak že to mě opravdu mrzí. Je mi líto, že balkóny jsou jen pro vybrané klienty.

Strava
Strava vynikající, v nabídce skoro každý den mořské plody. Fakt super. Pro děti po celý den něco v nabídce, ať už meloun, zmrzlina, lívanečky atd. Opravdu nabídka skvělá. Velká spokojenost !!

Služby hotela
Pokoje čisté, úklid denně, ručníky denně čisté. Vše v pořádku.

Pláž
Krásný jemný písek, mušle, moře opravdu teplé. Čistota pláže v rámci možností dobrá, co přinese moře, nikdo neví a mořskou trávu nikdo neovlivní. Hodnotím "dobře", víc než dobré.

Slavomila P., 04.12.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 10.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Le Soleil Bella Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 5 Až na neuklizenou pláž špinavé moře nikdy jsem toto neviděla

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 2 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Až na neuklizenou pláž špinavé moře nikdy jsem toto neviděla Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
po výměně pokoje za příplatek jsme byly spokojené

Strava
chaos v jídelně nestíhali

Služby hotela
nevyužívali jsme je

Pláž
nejhorší na celé dovolené pláž uklizena po 11 dnech v den našeho odjezdu reklamaci jsme odeslali i s videem a fotkami na ck

Ludmila Šantorová, 16.11.2019, Dátum pobytu: 5.10. - 16.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Le Soleil Bella Vista

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)