Recenzie hotelov
Port El Kantaoui - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Pochvalu mají číšníci a pokojske

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pochvalu mají číšníci a pokojske Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovaní dobré jen ve sprše byl maly tlak vody

Strava
strava byla ok

Služby hotela
využili jsme masaže

Pláž
dobra písečná jen moře bylo znečištěné chaluhami

Samuel Ballango, 09.11.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Riviera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5 Jednou a dost, moře plné medůz, jinak poměrne čisté.Rusům patří celý svět. Již nikdy do Tunisu. Létali jsme každý rok, ale budeme létat...

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Jednou a dost, moře plné medůz, jinak poměrne čisté.Rusům patří celý svět. Již nikdy do Tunisu. Létali jsme každý rok, ale budeme létat jinam. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování jedna katasrofa, nám 2 dny nesvítilo světlo. Bylo to zapnuté nějak divně, vždy se vyhodily pojistky. Elektrikář byl hodně slabý. Chyběla krabička na vsunuti karty. Nevím jak to zapojil,že to potom fungovalo, krabičku tam jen tak nasunul, aby to vypadalo v pořádku, rozsvěcovalo se vypínačem. Uklizečka přišla ráno sebrala osušky a ručníky.někdy dopoledne tam trochu uklidila, navečer přinesla osušky, na oběd nemít svoje ručníky tak jsme se nemohli umýt, vodu jsme si museli vyžebrat nebo švihnout z vozíku. Koberce, které byly na chodbách ne nikdy nečistily.

Strava
Strava nebyla nic moc. Kuře nasekané na malé kousky, samá kůstka, že jsme to ani nejedli. Ovoce meloun, víno, nějaké slívy. Po každém přijití do jídelny jsme hledali místo,příbory, ubrousky, obraceli ubrusy možná několikrát otočené. Jedno na oběd jsme si připravli stůl, byli jsme 4. Stůl byl pro 6. Přišli Ruští rekreanti, aniž by se zeptali zda je volno. Sedli si ona začala přemisťovat námi připravené příbory a ubrousky. Došla jsem pro jiné a vzteky je dala na své místo. Ona si začala stěžovat asi manželovi. Ten se na mě dlouze podíval. Řekl TYTY JDI NA CHŮJ. Moc slušní. Je mi 70, jen jsem zalapala po dechu a bylo ticho. Byla jsem ráda,že u toho nebyli naši muži.

Služby hotela
Na pláži byl ten pán co obsluhoval ochotný, občas nám přinesl i pití, podotýkám bez bakšiše. Jinak číšníci vyhledávali, kdy jim někdo něco strčí do kapsy.

Pláž
malé místo na pláži lehátka na sobě, nejlepší bylo, že jsme celý den jen slyšeli Ruštinu, večer písničky i program. Ještě se zmíním o osuškách na pláži se nevyměňovaly, před hotelem bouda s osuškami v 8.30 přivezl vozík osušek a v 9.00 hod neměl ani jednu.Potom jsme na to přišli, že odpoledne v 15.hod. je vrátíme a ráno vyrazíme pro čisté.Nejvíce mě naštvalo, když k nám dorazil stín, že si chvíli odpočineme od sluníčka, šup a byly jsme hlava na hlavě,

Helena Švejcarová, 30.10.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 27.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

toaleta 6 fotografií

Celkom: 7,2 Hezká dovolená,prostředí hotelu je čisté a upravené

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hezká dovolená,prostředí hotelu je čisté a upravené Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Trochu starší vybavení,ale na přespání stačí,úklid byl každý den,ručníků dostatek

Strava
Snídaně byly skoro denně stejné,na obědě jsme si také vybrali a na večeři vždy něco grilovali,luxusní zákusky,zmrzlina,jen ovoce bylo méně

Služby hotela
služby hotelu jsme nevyužívali

Pláž
pláž asi 300 metrů od hotelu,uličkou,kde jsou nějaké obchůdky,sem tam nějaký odpad,ale nic dramatického

moře ještě v říjnu teplé,

Alena S., 23.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Palmyra Aqua Park (ex. Soviva Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Maximální spokojenost nyní mají zimní sezónu nefunguje například jídelna u pláže (hamburgery, hot dog)

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost nyní mají zimní sezónu nefunguje například jídelna u pláže (hamburgery, hot dog) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Top. ..krásný ,nový, luxusní odpovídající fotografiím. ????

Strava
Opakující se strava ..zákusky top,,,,celkově výběr dostačující. ????

Služby hotela
Naprostá spokojenost ... ...personál naprosto úžasný. ..WiFi na pokoji u bazénu i na pláži (garantován v lobby bar)

Pláž
Vhodné pro dětičky, dospělé a hendikepované....(hlidané, čisté ) Žádné medúzy... podmořský svět minimální a však jsem viděla jak se loví chobotnice. .přímo u hotelu. ..pro mě zážitek .. ????

Žaneta H., 21.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Concorde Green Park Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (1)

Celkom: 6 Ubytování slušné, jídlo dobré, chtělo by to více nabídky jídel nebo ovoce na páži

  • 5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytování slušné, jídlo dobré, chtělo by to více nabídky jídel nebo ovoce na páži Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje dostatečně velké, úklid po upozornění byl prováděn co druhý den, čistota tam není jejich hlavní prioritou, ale přímo špína nebo nepořádek tam nebyl.

Strava
Jídlo mi chutnalo, nejsem až tak vybíravá a je možné si vždycky vybrat to, co vám chutná, výborné zákusky, možná větší výběr ovoce.

Služby hotela
Co jsme potřebovaly, tak nám bylo poskytnuto, takže celkem spokojenost.

Pláž
Myslím, že pro tak velký komplex je pláž a počet lehátek malé. Museli jsme chodit brzy ráno osuškou si zajistit lehátko pod slunečníkem a to jsme nebyli v sezonu, to si teda opravdu nedovedu představit

Jarmila K., 14.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkový dojem není špatný, jsou výhrady, ale dalo se je přehlédnout. Šlo spíše o personál, než hotel samotný, ale lidé jsou různí a to...

  • 8 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem není špatný, jsou výhrady, ale dalo se je přehlédnout.

Šlo spíše o personál, než hotel samotný, ale lidé jsou různí a to nelze změnit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování skvělé, krásný a moderní pokoj.

Pokojská na našem patře byla vynikající a rádi jsme ji nechali i nějakou tu korunu na polštáři.

Strava
Strava byla zvláštní.

Hodně kořeněná a ve všem tymián. Ale tuny tymiánu. ????

Někdy nešli jídla s přílohou ani nakombinovat a přemýšlíte co si k čemu dát.

Služby hotela
Minigolf hrůza, zarostlé hřiště.

Tenis ušel.

Zbytek taková klasika, ničím nejsou výjimeční.

Okolí bazénu čisto, recepce čisto.

Jen mě zarazila drzost některých členů personálu, kteří přišli za manželkou když byla sama a za to, že vysypali popelník chtěli 10 dinarů.

Když jsem přišel já tak radši odešel.

Pláž
Moře teplé a průzračné.

Medúza se občas vyskytla.

Ale celkově čisto ( pouze nedopalky v písku )

Martin K., 14.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 9.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vydařená dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vydařená dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré

Strava
Velký výběr jídel po celou dovolenou

Služby hotela
dobré

Pláž
Pláž byla příjemná, jemný písek

Olga Horáková, 14.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 Pro nenáročné lidi, stojí za to, neočekávejte nic speciál za tu cenu. První den me okradli voňavky, náladu už jsem moc neměla. Vždy byl...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pro nenáročné lidi, stojí za to, neočekávejte nic speciál za tu cenu. První den me okradli voňavky, náladu už jsem moc neměla. Vždy byl čistý pokoj, měnili furt povlečení, jediné vodu jsem si musela kupovat sama na baru( a tak bylo to dobře ) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Stará lednice, občas nefungovalo světlo v pokoje. Chtělo by to lehkou rekonstrukci.

Strava
Super, pěkný výběr, velké fronty a čekání na příbory a talíře (

Služby hotela
Nepoužívala jsem

Pláž
Špinavý, malý, ale zda se najít lehátka bez problému, ale matrace už jiná věc, těžko sehnat.

Anastasiia L., 14.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Palmyra Aqua Park (ex. Soviva Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 7,4 Cena odpovídá kvalitě

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Cena odpovídá kvalitě Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté,každý den úklid. Neodtékala sprcha a nefungovala klimatizace. Opravovali ji, ale o moc víc se to nezlepšilo.

Strava
Strava odpovídala 3* hotelu. Sámi jsme si museli hledat příbory, ubrousky, obsluha absolutně nestíhala uklízet ze stolu, ubrusy byly špinavé. Něco jsme snědli spatného, měli jsme zažívací potíže.Alkohol je jen v baru u recepce. Na pláži je jen pivo a nealko.Káva a svačina je u bazénu. Káva je až od 10 hod

Služby hotela
Směnárna je otevřená jen pár hodin denně. Všude se může kouřit, i u jídla venku.Nedoporučuji nekuřákům

Pláž
Matrace jste si museli přinest sami. Nebyly pár dní ručníky. Pláž se neuklízela.

Eva Maříková, 11.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)