Recenzie hotelov
Port El Kantaoui - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 Celkem hezký hotel. Neočekávali jsme luxus, ale pěkné koupání a tak to také bylo.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem hezký hotel. Neočekávali jsme luxus, ale pěkné koupání a tak to také bylo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly čisté, hezké. Někdo spokojen nebyl, ale náš pokoj byl zřejmě po rekonstrukci. Koupelna také ke vší spokojenosti.

Strava
Plus: jídlo se dalo vybrat. V nabídce bylo jídlo jak tuniské, kořeněné, tak i "evropské". Mívali jsme králíka, kuřata, hovězí maso, játra, vetgetariánská zeleninová jídla... můžete si vybrat maso grilované, nebo s omáčkou. Spousty salátů a ovoce melouny červené, žluté, broskve, víno.

Mínus: byla fuška najít místo u stolu. I když hosté odešli, zůstávaly na stolech haldy špinavých talířů. Špinavé ubrusy jsme si přehazovali na druhou stranu. Ráno fronty na omelety, kávu, atd.

Služby hotela
Zaměstnanci ochotní

Pláž
Plus: pláž čistá, moře hezké.

Mínus: Pláž patřící k hotelu je malá a vzhledem ke kapacitě hotelu má málo lehátek. Takže o ně byla rvačka, někdy jste si museli lehnout na písek.

Eva C., 13.09.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Výborná dovolená. Hotel, umístění, služby vše dle očekávání a dá se říci, že v některých věcech i předčilo. (Jedinou věcí, která mi...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená. Hotel, umístění, služby vše dle očekávání a dá se říci, že v některých věcech i předčilo.

(Jedinou věcí, která mi opravdu vadila, byla 1,5 hod. jízda autobusem na letiště vzdálené 30 minut od hotelu. Neustálé ježdění v dopravní zácpě tam a sem, abychom vyzvedli těch pár dalších cestujících....) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné. Až na agregáty.

Byli jsme ubytováni u agregátů, které 24 hod. intenzivně hučely. Druhý den po vybalení jsme se ale nechtěli už stěhovat.

Strava
Výborná.

Služby hotela
Výborné

Pláž
Mohla by být blíž. Jinak standardní tuniská, dobrá, fajn. Moře bylo úžasné.

Zuzana G., 13.09.2019, Dátum pobytu: 16.8. - 27.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Riviera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolenka v Tunise bola skvelá, hotel bol fantastický aj služby. Odporúčam všetkým, ktorí chcú zažiť peknú dovolenku :)

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka v Tunise bola skvelá, hotel bol fantastický aj služby. Odporúčam všetkým, ktorí chcú zažiť peknú dovolenku :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo presne podľa predstáv, pekná veľká čistá izba vždy uprataná.

Strava
Strava v hoteli bola dobrá, na výber bolo viacero jedál vždy chutné, čakanie na jedlo bolo minimálne, veľký výber mäsa, zeleniny, ovocia a príloh. Na výber bolo aj sladké pečivo nápoje a samozrejme káva a čaj.

Služby hotela
Služby boli super. Animátori robili super program vždy pri bazéne. Každý večer robili nejaké sútaže, aktivity pre malých aj veľkých. Ďalšie služby boli tiež dobré, čašníci boli vždy usmiati a starali sa o klientov.

Na výber máte množstvo výletov, ktoré realizuje CK. My sme navštívili Koloseum a plavbu loďou. Oba výlety boli pekné, odporúčam navštíviť minimálne Koloseum :)

Pláž
Na pláži sa našlo vždy miesto, aj napriek počtu ľudí, ktorí sa nachádzali v hoteli. Lehátka a slnečníky hneď pri pláži, osušky, ktoré si vyzdvihnete priamo pri pláži boli vždy čisté. More bolo pekné, síce kúsok studené ale všade piesok, pekne upravený a čistý tak isto ako aj more.

Nám kúsok obmedzovali vstup medúzy, ktoré sa tam nachádzali v čase prílivu. Ináč super :)

Anonym, 13.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 10.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Concorde Green Park Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 4,6 Byla to naše první a poslední dovolená v Tunisku. Kdo chce Tunisko poznat z trošku jiné stránky je dobré se si zaplatit dvoudenní výlet...

  • 4 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to naše první a poslední dovolená v Tunisku.

Kdo chce Tunisko poznat z trošku jiné stránky je dobré se si zaplatit dvoudenní výlet na Saharu, který opravdu stál za to.

Ještě jsem navštívili Kartágo, Sidi Bou Said a Tunis.

Nebýt výletů, tak bychom byli z dovolené zklamaní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V hotelu je nepříjemný zatuchlý vzduch. Pokojská nám každý den vyměnila ručníky ale o žádném velkém úklidu se hovořit nedá.

Strava
Každé ráno na snídani byl boj o čisté hrnečky na kávu, kterých byl velký nedostatek. Velké fronty na míchaná vajíčka, palačinky a bambalouni, ve kterých jsme strávili každou snídani cca 30 minut. Strava nás moc neoslovila chyběli základní potraviny jako např.: hranolky. Maso bylo dost často nedodělané.

Služby hotela
V hotelu je směnárna i bankomat. Ke sportovnímu vyžití jsou k dispozici fotbalová hřiště, tenisové kurty, mini golf.

Pláž
Pláž je krásná s jemným skoro bílým pískem. Vstup do moře pozvolný. Jen kdo chtěl lehátko na pláži, tak si musel ráno přivstat a odnést si tam osušky, po 8 hodině už byly všechny zabrané. Dva dny jsme tam měli malé medúzy.

Anonym, 12.09.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 9.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborná dovolenka, vrelo odporúčame!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolenka, vrelo odporúčame! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo na výbornej úrovni. Celý hotel aj izba samotná bola nádherná, všetko bolo dobre vybavené, čisté a denne udržiavané. Vzhľad izby sa úplne zhodoval s prezentačnými fotografiami.

Strava
So stravou sme boli maximálne spokojní, bola nie len pestrá, ale aj veľmi chutná. Bolo v podstate jedno v aký čas idete jesť, vždy bolo všetkého dostatok. Počas celého pobytu nebolo nič, čo by nám z jedál vyložené chýbalo. Po celý čas je Vám k dispozícii personál, ktorý Vás usadí, bez toho aby ste si museli hľadať voľný stôl a stará sa o Vás až kým neodídete.

Výbornou vecou bolo, že Vám vždy a všade dali veľkú fľašu balenej vody - na každom bare, v reštaurácii, na recepcii, na pláži, atď. a samozrejme denne v minibare na izbe.

Služby hotela
Hotel bol naozaj super! Nám bohužiaľ neprialo počasie a na počudovanie bolo viac zamračených dní ako slnečných, no aj napriek tomu to bola výborná dovolenka - a to hlavne vďaka službám hotela a jeho vybaveniu.

Personál, ktorý bol na každom kroku sa o nás staral ako o kráľov - samozrejme za nejaký ten dinár naviac :-)

Pláž
Hotel je hneď na piesočnatej pláži, ktorá bola čistá a udržiavaná. Plážový servis je samozrejmosťou. Nikdy sme nemali problém nájsť miesto či už na pláži alebo pri bazéne.

Dominika V., 11.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 5.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Concorde Green Park Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 4,2 Tento resort bych nedoporučila ani svým známým, ani cizímu člověku. Vedle resortu samá diskotéka do rána, že jsme se kolikrát nevyspaly....

  • 5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Tento resort bych nedoporučila ani svým známým, ani cizímu člověku. Vedle resortu samá diskotéka do rána, že jsme se kolikrát nevyspaly. Moře krásné a čisté. Jenom zrovna se množily medůzy, tak jsem byla od nich ošlehaná, jako od kopřiv. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování celkem šlo, až na nějaké maličkosti. Čekala jsem 6 hodin na přikrývku (prostěradlo). Na racepeci mi slibovali, že donesou a bohužel, až večer byl na recepci (asi ředitel hotelu) tak jsem se dočkala. Fén vůbec nepřišli opravit. Klimatizaci sice přišli opravit, ale bohužel v ní pořád jiskřilo, tak jsme měli strach, abychom nevyhořeli.

Ručníky měnili, vždy když jsme jim řekli. I když jsme jim nechávali na stolku dináry.

Strava
Strava nebyla vyhovující. Hlavně co se týče ovoce a zeleniny. Co se z těchto surovin dalo jíst byl žlutý a červený melou. Hroznové víno bylo plesnivé, až černé. Ukazovala jsem hroznové víno, asi to byl šéf směny, a ten mi odpověděl, že je to normální. Strava se zlepšila až od středy, kdy asi dorazil nejvyšší šéf, neboť jsem zahlédla, jak čichal k míse salátu a dal mísu ihned odnést, vyměnit. Strava u bazénu byla asi nejlepší, ale pořád stejná, pizza, hranolky, hovězí a kuřecí maso, dělaný na stejný způsob. V hlavní jídelně se daly jíst špagety, rýže a brambory.

Zákusky celý týden byly stejné. V hlavní jídelně byly dva automaty na kávu, který nedoplňovali a raději ho vypli a sdělili mi, že špatná elektrika. Na barel s vodou jsem čekala. Musela jsem sdělovat 6 číšníkům, než jsem se dočkala.

Od soboty do středy jsme neustále, jak při snídani, tak při obědě a večeři, čekaly na nádobí. Chyběli talíře, hrnky na kávu a příbory. Až od středy se to vylepšilo.

Nechápu, proč jsme si nemohli dát kávu po obědě a večeři se zákuskama. Automaty vypli a sdělili, že jenom káva na baru, kam jsme si, ale zase nemohli vzít zákusek.

Co se týče baru. Viděla jsem, že Rusové měli Martiny, ale bohužel na baru mi sdělili, že nemají. Chtěla jsem colu s rumem, nalil mi vodku do coly a víc se semnou nebavil. Nezájem.

Služby hotela
Na recepci a ve směnárně příjemní lidé, bez problémů. Co se týče úklidu, dá se říct, že se snažili až na opravy fénu a klimatizace.

Výdej osušek na lehátka, klučina velice milý a příjemný.

Bazén nečistili, byl vidět, že je špinavý. Možná byl čistý po středeční bouřce.

Animátoři byli skvělí. To jsme se pobavili.

Pláž
Pláž krásná písčitá. Na pláži málo lehátek a málo místa. Bar na pláži, byla zbouchaná stará bouda, že by nikdo neřekl, že je tam bar.

Danuše Machová, 11.09.2019, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Bylo to super, ale zažil jsem lepší.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to super, ale zažil jsem lepší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na ubytování si nemůžu stěžovat. Super.

Strava
Jídlo bylo dobrý, ale chyběli mi mořské plody.

Služby hotela
Nestěžuju si. Hotel byl celkově pěknej a personál byl v pohodě. Až na malé vyjímky. Ale to je všude.

Pláž
Dostupnost na pláž na výbornou. Čistota vody do pohody. Jediný co bych vytknul, trochu bordela na pláži. Ale žádnej extrém.

Ladislav Vidmuch, 11.09.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 25.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5 Služby nejhorší, co jsme na dovolených zažili, pláž ale pěkná, moře čisté, občas chaluhy. Dovolenou jsme si ale službami nenechali...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Služby nejhorší, co jsme na dovolených zažili, pláž ale pěkná, moře čisté, občas chaluhy. Dovolenou jsme si ale službami nenechali zkazit, měli jsme fajn part, počasí nám přálo, takže jsme si to i tak užili. Hodně Rusů, kteří svou hlučností a nevychovaností kazí náladu ostatním rekreantům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
My jsme dostali pokoj v novější části, takže spokojenost.

Strava
Stále se opakující, ale to je snad všude, o hladu jsme rozhodně nebyli.

Služby hotela
Služby hotelu zatím nejhorší, co jsme zažili. Neustále něco chybělo, jak v jídelně, tak v loby baru. Úklid - hrůza!!! Ve společných prostorách hotelu i na terase, pláži, u bazenu se začalo uklízet až kolem 8-9.hod. ranní, kdy už se hosté pohybovali v uvedených prostorách. Stolky neutřené, popelníky přetékaly "vajgly". Doplňování jídla v hlavní restauraci mnohdy až po upozornění rekreantů.

A co nejhorší: aby v hlavní sezoně nefungovala KLIMATIZACE v jídelně hlavní budovy, totéž u recepce v loby baru, to je už OSTUDA! To by se ve 4* hotelu stát nemělo!!!

Pláž
Pláž pěkná, udržovaná, dobrý přístup do vody. My jsme měli asi 2 dny v moři medúzy-žahavky, ale to je příroda, to člověk neovlivní.

Jana R., 10.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 7.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto skvělé!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto skvělé! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování naprosto odpovídalo popisu hotelu. Vše bylo čisté a uklizené, pokoj moc pěkný a příjemný. Dokonce posledních pár dní začala na pokoji fungovat i dobře wifi, přestože měla být pouze na recepci a venku u bazénu.

Strava
Jídlo dostupné opravdu pořád během celého dne, velká variabilita, hodně dbali o to, aby vše bylo doplňováno.

Služby hotela
Velmi kvalitní, vše bez problémů.

Pláž
Krásně čistá, takřka krok od bazénu, plavčíci hlídali bezpečí ostatních a pravidelně byla uklízena, takže velká spokojenost.

Anonym, 10.09.2019, Dátum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velký hotelový komplex s bazénem a vlastní uklizenou pláží. Kromě jídelny v hotelu, u pláže možnost grilovaných jídel, salátů,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velký hotelový komplex s bazénem a vlastní uklizenou pláží. Kromě jídelny v hotelu, u pláže možnost grilovaných jídel, salátů, nápojů.Ochotný personál. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První pokoj, který jsme po příjezdu ve 23.00 dostali, nebyl po předchozích hostech uklizený, převlečené postele atd. Zaměstnanec hotelu nám bez větších problémů dal jiný pokoj. Na základě takovýchto zkušeností si myslím, že by při příjezdu nových hostů, měl být přítomen zástupce CK, ne každý má jazykové a jiné schopnosti a tak je zbytečné počáteční rozladění.

Obecně bylo ubytování na dobré úrovni, kdo jede do této části světa tak musí očekávat poněkud jiný standard než v Evropě. Pokoj byl ale čistý, denně uklízený, včetně výměny ručníků. Každého evropana zaskočí notně opotřebované koberce na chodbách hotelu.

Strava
All inclusiv, kterému se nedá nic podstatného vytknout. Personál velice ochotný a vstřícný i bez bakšiše. Občas chvilku nebyly hrníčky, talíře, ale vše v normě a rychle doplněno, včetně rychle mizejícího melounu atd.

Služby hotela
Možnost výměny peněz v hotelové směnárně. Zapůjčení hotelových osušek na pláž oproti vrátné kauci.

Pláž
Jak u bazénu tak i na pláži dost lehátek a matrací. Pláž s jemným, téměř bílým pískem, pozvolný vstup do moře, vzhledem k mělkému moři téměř nemá smysl šnorchlování. Moře čisté i pláž, přestože o kus dále byla na břehu mořská tráva, hotelová pláž byla ráno uklizená.

Jediná nepříjemnost v moři (za kterou logicky hotel nemůže) občasný výskyt malých medůz, některé občas někoho nepříjemně popálily - asi jako naše kopřiva.

Karel S., 09.09.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)