Recenzie hotelov
Sousse - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 3,4 Hotel - špína, plíseň, zápach. Okolí - krásná zahrada a super tobogány. Moře - krásné, ale pláž si zaslouží čistit.

  • 3,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel - špína, plíseň, zápach. Okolí - krásná zahrada a super tobogány. Moře - krásné, ale pláž si zaslouží čistit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme 2 třílůžkové pokoje pro 5 lidí - 2 dospělí a 3 děti ve věku 4,6,8 let. Dvě ze tří dětí platili plnou cenu, neboť hotel nabízí 4 lůžkové apartmány a jeden by musel být v hlavní budově hotelu. Přitom jsou mezi pokoji dveře, které by se daly otevřít. My je neměli mezi sebou, ale z obou našich pokojů vedli dveře do vedlejšího. Takže jsme mezi pokoji chodili přes chodbu nebo terasu. Měli jsme přízemní pokoje v hlavní budově, když nás tam poslíček vedl, mysleli jsme si, že je to pouze zásobovací chodba pro personál. Pokoj zatuchlý, koupelna plesnivá. Na chodbě se proháněli švábi, v koupelně jen švábí miminka. Paní uklízečky se snaží, ale hotel by potřeboval rekonstrukci, myslím, že byl luxusní tak před 30 lety.

Strava
bohužel vše nedochucené, všichni solili jak o život. saláty okoralé, takže na vše si raději dáte majonézu, aby to mělo alespoň nějakou chuť. za celý týden jen 2x dobré jídlo. maso sekají, takže v každém soustě chrupavka nebo úlomek kosti. snad jen na zákuscích si děti pochutnaly, ale na mě moc sladké. dětem to ani moc nevadilo, pizza byla skoro vždy. většina jídel byla, co dům dal nebo mišmaš z oběda. jako ovoce jen švestky a granátová jablka.

Služby hotela
super tobogány, tam se děti vyblbnou, my byli mimo sezónu, takže všude volno, kruhů moc není, takže si nedovedu představit, když je tam narváno.

animátoři se snaží, ale většina akcí se děje u hlavního bazénu, kde jsme se s dětmi vůbec nezdržovali, takže jsme nevyužili.

Pláž
přístup na pláž přes krásnou udržovanou zahradu. lehátka popraskané, špinavé, odpadky na pláži, koše přeplněné. písek jemný, vstup do moře velmi pozvolný, vhodné i pro prcky a jejich řádění. občas chaluha a meduzka. bar na pláži je plus.

Tereza R., 05.11.2019, Dátum pobytu: 25.10. - 1.11.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Thalassa Sousse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená se podařila na jedničku za ty peníze

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se podařila na jedničku za ty peníze Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Služby se nedají porovnat s hotelem v Europě,ale spokojeni jsme byly ????

Strava
Jídlo mají suprove

Služby hotela
Skvělý hotel ,mužů jen doporučit

Pláž
Pláž čistá ,nebylo tak narvano jako v létě ????

Tetyana K., 01.11.2019, Dátum pobytu: 22.10. - 29.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,6 Honosný hotel v centru města prošel důkladnou rekonstrukcí (dokončeno v r.2016) a je velmi vhodnou základnou pro poznávání Tuniska....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Honosný hotel v centru města prošel důkladnou rekonstrukcí (dokončeno v r.2016) a je velmi vhodnou základnou pro poznávání Tuniska. Hradby Medina of Sousse (od r. 1988 památka UNESCO) jsou vzdálené pouze 300m a důkladná prohlídka opravdu stojí za to. Za zmínku stojí i nedaleké vlakové nádraží (200m), odkud Vám klimatizované a notně zanedbané vagóny SNCFT umožní prozkoumat i vzdálenější oblasti Tuniska. Do El-Džemu trvá jízda vlakem cca 1 hod (zpáteční jízdné 1.třída 10,5TD) do hlavního města Tunis si to vynásobte dvěma.

Nutno dodat, že Sousse je běžné arabské město (které si žije svým životem) se všemi vůněmi, ale i zápachy a všudypřítomným nepořádkem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v budově „A“ v pořádku. Na pokoji vše funkční včetně TV s plochou obrazovkou (má samozřejmě USB vstupy pro prohlížení fotek z dovči , příp. filmů v deštivém počasí). Úklid pokoje OK (každý den nové ručníky-by mě zajímalo, kdo to doma každý den mění), sympatická pokojská si při práci prozpěvovala a její snahu o umístění v Tunis hledá Superstar jsme podporovali obden částkou 5TD. Jen na úklid společných prostor (chodby) asi neměla smlouvu, takže o chuchvalce prachu a chlupů na chodbách jsme „zakopávali“ celý týden.

Strava
Vynikající, velký výběr od rybek, plodů moře přes množstí ovoce, 6 druhů zmzlin, atd. Tady je 10* v téhle cenové skupině naprosto namístě.

Komu by nestačila běžná hotelová sámoška, tak v rámci All In lze využít restauraci a la carte s obsluhou (stůl nutno objednat 24 hod dopředu na recepci)

Služby hotela
Hotel je vemi klidným, čistým a komfortním místem, dalo by se říct oázou v jinak rušném a špinavém centru města.

Ve společných prostorách zní tlumená reprodukovaná hudba (velmi povedené instrumentální podání světových hitů), v pátek živá hudba s písněmi o životě (samozřejmě ve francouzštině).

Na ukřičené animátory zapomeňte.

Inzerovaná WiFi High Speed fungovala v přízemí, na pokoji to bylo spíše Slowly Speed.

Vnitřní bazén s jacuzzi byl vzhledem k deštivému počasí v prvních třech dnech pobytu využit více než bysme očekávali.

Problém pro hotelové hosty nastal po 18hod, kdy byl k dispozici pouze jeden All In bar s velmi mdlou obsluhou a dlouhými frontami na drink.

Pláž
Vzhledem k předchozím katastrofickým recenzím hotelové pláže jsme byli připraveni na koupání pouze v hotelovém sladkovodním bazénu a do moře maximálně tak strčit palec, ALE:

Realita byla taková:

1) hotelová pláž je malá

PRAVDA, ale není problém si dojít od lůžka u bazénu cca 40m do moře

2) ušlapou nás domorodci z vedlejší veřejné pláže

BLBOST, v září byl počet domácích ve všední dny do 20ks, v sobotu cca 50ks

3) hotelový personál neuklízí pláž

BLBOST, každý den pláž zametena

4) střepy a kousky cihel při vstupu do moře hrozí poraněním

BLBOST, střepy a cihly jsou tam už velmi dlouho a obrusem pískem ztratili ostré hrany

5) vyústění městské kanalizace v těsné blízkosti pláže způsobuje znečištění

NĚKDY ASI ANO, během pobytu nás kanalda neobtěžovala (občas slabýzápach)

Asi jsme měli štěstí na mořské proudy, ale moře bylo krásně průzračné (na písečnou pláž až neobvykle - průhlednost min. 3metry) a z vody nás párkrát vyhnali pouze medúzy (malé mrchy s kloboukem o průměru cca 5-8 cm, co vypadají nejprve jak volně plovoucí chomáček trávy nebo mechu)

Anonym, 28.10.2019, Dátum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Sousse Palace & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

13 fotografií

Celkom: 9,2 V tomto hotelu jsem byla po druhé. Mohu jen doporučit. Personál hotelu velice milý a ochotný. WIFI jak v hotelu, tak na pláži. Bazény...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsem byla po druhé. Mohu jen doporučit. Personál hotelu velice milý a ochotný. WIFI jak v hotelu, tak na pláži. Bazény čisté. Bar přímo v bazénu nemá chybu. Resort čistý, moc hezký. Pláž hezká i čisté moře. V létě nedostatek lehátek, ale v říjnu když je méně turistů nebyla ani všechna obsazena. Celkově oproti létu klidnější atmosféra. Animace nevtíravé, kdo chce zapojí se, kdo ne, tak ho nenutí. Krámky pár minut chůze. Na pláži chodí prodejci, ti jsou trochu vtíravější,ale dá se s nimi dobře smlouvat. Neměla jsem nikdy žádný problém, vše v pořádku a moc se mi zde líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý, hezký s balkonem a s výhledem na moře. Stačí když dáte pár EURO do pasu.. :-) Uklízečka chodila uklízet každý den, každý den čisté ručníky i postel. Vždy dostala bakšiš, což se sluší a patří. Hlavně v těchto zemích.

Strava
Strava rozmanitá, každý si zde vybere podle své chuti. Dost ovoce, zeleniny a salátů. Nestalo se, že by něco nebylo a když došlo okamžitě dodali.

Služby hotela
Skvělé.

Pláž
Pláž čistá. Občas byly řasy, ale to je příroda... Moře krásné , čisté. V létě jsou velké vlny, ve kterých se člověk vyřádí :-) Na podzim moře klidnější.

Eva G., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 9,4 Vše bylo v pořádku, pokoje byli trochu obyčejnější žádny luxus ale za tu cenu to bohatě vyhovovalo krásná písečná pláž a výborné jídlo

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo v pořádku, pokoje byli trochu obyčejnější žádny luxus ale za tu cenu to bohatě vyhovovalo

krásná písečná pláž a výborné jídlo Zobraziť celú recenziu

Marek T., 21.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Barcelo Occidental Marhaba Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 1,4 Plavání v moři plném plastů a medůz není po čem jsem toužila a už vůbec ne za týden, který nebyl finančně zanedbatelný. Obsluha -...

  • 2 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Plavání v moři plném plastů a medůz není po čem jsem toužila a už vůbec ne za týden, který nebyl finančně zanedbatelný. Obsluha - katastrofa, úklid na pokojích hrůza, jídlo většinou jednotvárné, pokud na vás něco zbylo. Věčně špinavé stoly bez příborů, na pití čekání.. no hrůza. Kávu si lidé dávali do polévkových misek, protože byl věčně nedostatek šálků. Obsluha v baru šílená. NIKDY bych takovou dovolenou nenazvala all inclusive, Za zmrzku v hotelu chtěli 80kč za kopeček, jediná co v ceně byla, byla k večeři, pokud vůbec byla nebo roztečená, v barech se muselo platit. Tahle dovolená bylo obrovské zklamání, ztráta času i peněz. Věčné čekání u výtahů. Na dceru mi upadl nábytek hotelu, který nebyl připevněn, žádná kompenzace. NIKDY VÍCE

Jsem nespokojena s prací delegáta, kdybych se já nedomluvila anglicky a všem nepomohla, ostatní by byli bezradní. I tak byla domluva dost špatná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Polovina času u výtahů, které víc nejezdí než jezdí. Dceru mi zranilo vybavení hotelu, které nebylo připevněno. Pokoje špinavé. Úplatky si vzali a pokoj byl více neuklizen než uklizen. Často chybělo pití, vždy bylo až na základě prosby obsluhy. Mnohdy jsme byly i bez toaletního papíru... opravdu škoda mluvit.

Strava
Jednotvárná, bez chuti. Stoly věčně špinavé a bez příborů, dlouhé čekání úplně na vše. Nedostatek jídla a výběru celkově na takovou kapacitu turistů. Věděli jsme z cestovní kanceláře, že pivo k jídlu je zdarma. Nedostali jsme nic, platily jsme. Byla jsem svědkem několikrát, že kamarádce nenalili nebo "vedli řeč". Nealko pití jsme pili z plastových decilitrových pohárků.

Služby hotela
Brzy ráno jsme odjížděly na letiště a už večer jsme nahlásily, že přijdeme na snídani, kterou slíbili. Ve 4 hodiny ráno nic nebylo připraveno, recepční spal a o ničem nevěděl, ani neporadil. Měla jsem sebou šestiletou dceru a zůstala jsem opařená z této informace. Vyjeli jsme tedy bez jídla i pití.

Pláž
Denně tam plavou běžně odpadky a plasty. Na množství medůz si nemůžu nestěžovat, bylo jich tam mraky, nicméně to bych ještě pochopila.

Jana Řiháková, 20.10.2019, Dátum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 8,4 Výborné

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté každý den jsme měli uklizeny pokoj včetně výměnných ručníků personál ochotný.

Strava
Asi nejlepší co jsme kdy zažili i když se jídlo opakovalo tak nikdo neměl střevní problémy a bylo z čeho vybírat přes den koblihy a palačinky pro děti u bazénu.

Služby hotela
Bylo na hotelu vše co člověk potřebuje k příjemné strávené dovolené animační program pro děti ale každý den stejný.

Pláž
Přístup na pláž přímo z hotelu takže úžasné pláž čistá a velká na břehu moře chaluhy ale člověk jde dál do moře tak moře krásné a čisté

Aleš B., 18.10.2019, Dátum pobytu: 8.10. - 15.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Prevazuje pozitivni dojem, vetsi hotel primo u plaze, jidlo super.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prevazuje pozitivni dojem, vetsi hotel primo u plaze, jidlo super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovida spise dvema hvezdickam misto ctyrech, uklid byl tragicky, neodtekala vana ani umyvadlo...rucniky nam odebrali v osm rano a vratili treba az kolem druhe odpoledni, nedoplnovali mydla ani sampony. Ubytovani rozhodne zadne top.

Strava
Super, opravdu jsme si pochutnali. Snidane sladka, slana...bylo vse...palacinky, omelety, vajicka, parky...byli jsme velmi spokojeni

Služby hotela
Personal fajn, vzdy se vsim vysel vstric. Hotel ma jeden velky bazen i s tobogany uprostred komplexu, tam to bylo trochu rusnejsi a dalsi mensi venkovni bazen. V komplexu je i vnitrni bazen, sauna, fitko, obchudek se suvenyry a se vsim, co byste mohli behem pobytu potrebovat.

Pláž
Primo u hotelu, projde se pouze komplexem, krasny pisek, velmi pozvolny vstup. Po vetrne vichrici trochu rasy, jinak ok.

Jakub K., 14.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 Moc rusů, celkový dojem mě zklamal, myslela jsem si ,ze když 4 hvězdičky, tak to bude jiné.Jediné co Nás bavilo, byly super tobogány.

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Moc rusů, celkový dojem mě zklamal, myslela jsem si ,ze když 4 hvězdičky, tak to bude jiné.Jediné co Nás bavilo, byly super tobogány. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 10.10.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Thalassa Sousse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1 NIKDY VIAC Po prilete sme dostali izby z ktorych nas druhy deň stahovali . Personal teda hlavne čašníci arogantny , neprijemny mali sme...

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
NIKDY VIAC

Po prilete sme dostali izby z ktorych nas druhy deň stahovali . Personal teda hlavne čašníci arogantny , neprijemny mali sme all inclusive aj napriek tomu nam casnik povedal stop uz nenalieva . Jedlo pri plazi kazdy den burger a bageta popri priprave jedla obsluha krmi macku z toho co dava do jedla . Hlavna jedalen stale to iste co ma ale uplne dozralo bolo ze ked mi ochorela 2,5rocna dcerka mali problem s tym aby som jej brala jedlo na izbu asi som ju tam mala nechat o hlade . Animacia pre deti z 24hodin bola 45minut kazdy vecer UPLNE to iste bude sa mi o tom aj snivat . Ak uvazujete o tomto hoteli odporučam prestať uvazovat o celom Tunise naša rodina uz isto nikdy viac . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba celkom fajn pozor na balkon dva krat sme sa na nom vybuchli lebo len magor da balkon ktori sa da z vonku zabuchnuť .

Strava
Stale to iste

Služby hotela
Arogantny , neprijemny

Pláž
Čista ale na tolko ludi je mala

Jozef Kopiš, 09.10.2019, Dátum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)