Recenzie hotelov
Sousse - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Hotel z vonkajšej strany pôsobí na úrovni, tak isto z vnútra, jedlo - all inclusive sa na jednotku, ale izby neboli vysávané iba každý...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel z vonkajšej strany pôsobí na úrovni, tak isto z vnútra, jedlo - all inclusive sa na jednotku, ale izby neboli vysávané iba každý druhý deň zametané, no dá sa to prežiť.Zmenáreň ok,dohovoríte sa i po anglicky, no najmä po rusky skôr. Pláž krásna, bazény super, lehátka a slnečníky zadarmo, takže super. Do Tuniska sme dorazili neskôr, a odchádzali sme skôr ráno, takže cca - 2 dni.

Celkovo dovolenka na 1 týždeň na chválitebnú. V meste sa dá skoro všetko nakúpiť.. Oplatí sa ísť na dlhšie než týždeň. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby v poriadku až na upratovanie, každý druhý deň zametanie izieb, kde boli koberce, chodby vysávajú s vysávačom.

Strava
Strava výborná, no treba si dávať pozor, čo človek zje.

Služby hotela
Služby hotela hodnotím na 3.

Pláž
Pláž krásna, moree- voda vlažná - príjemná.

Klára Faltusová, 19.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Jinene Royal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 2,4 Do hotelu už bych se nevrátila. Kvalita velice podprůměrná. Nechápu, KDO a KDY tomuto hotelu udělil 4+*.

  • 2,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Do hotelu už bych se nevrátila. Kvalita velice podprůměrná. Nechápu, KDO a KDY tomuto hotelu udělil 4+*. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel i pokoje mají už nejlepší za sebou. V koupelně tekla po zemi voda z koupelny nad námi - nic příjemného.

Strava
To, že je každý den to samé, je na dovolené běžné. Nicméně každé ráno NEBYLY hrnky, sklenice ani příbory!! Když na oběd a večeři nepřijdete v čas otevření jídelny, je to KATASTROFA!!! Všude neuklizené stoly, není co pít, nejsou příbory ani talíře!! Jakmile poprosíte personál o uklizení stolu, řeknou Vám "Běžte si sednout jinam" - v životě jsem nic takového nezažila.

Služby hotela
Služby hotelu průměrné.

Pláž
Na pláž nutno dávat vlastní ručníky (nejsou k dispozici na kauci) kolem 7:00, poté už je plno. Byla jsem na dovolené v červenci a moře špinavé - poměrně dost. Plavat se zde nedá - malá hloubka.

Kristyna C., 19.08.2019, Dátum pobytu: 23.7. - 31.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Byli jsme spokojení, ale celkově je zájezd předražen

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojení, ale celkově je zájezd předražen Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Odpovídá 4 hvězdám, čisto, zařízení starší

Strava
Výborná, dostatečné množství a rozmanitost

Služby hotela
Služby výborné, , ale musíte počítat s tím , že je zde obvyklé za vše dávat malý bakšiš

Pláž
nádherná, počítejte s tím,že na hotelovou pláž mají přístup i místní

Jan Sazima, 17.08.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 10.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: LTI Vendome El Ksar Resort & Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,6 Zážitek dobrý ale víckrát už tam určitě nepojedu .

  • 1 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 5 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Zážitek dobrý ale víckrát už tam určitě nepojedu . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo hrozný ,přiletěli jsme tam večer v 11 když nás ubytovali tak nás dali do pokoje kde pomalu nic nefungovalo, bordel tam byl a prostě jako první dojem šílený přítelkyni se z toho chtělo málem brečet

Strava
Strava byla dobrá najedl jsem se tam akorát je prostě znát že je to jiná kuchyně jinak okořenují . Každopádně jídlo tam bylo nejlepší z toho pobytu

Služby hotela
Kapacita hotelu 1600 lidí je na kvalitě služeb znát takže prostě když je hotel narvanej tak o všechno co potřebujete musíte doslova několik hodin žádat a to jim ještě musíte dát bokem něco do kapsy

Pláž
Na pláži byla jediná výhoda že tam bylo zdarma lehátko ,jinak bordel všude vajgly a kelímky a ve vodě to samé

Milan Steinberg, 16.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,2 Odpovídalo ceně

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Odpovídalo ceně Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkem slušné až na každodenní diskotéku pod balkonem

Strava
jídlo docela slušné ale nečistota na stolech velká díky lenosti číšníků a arabských návštěvníků

Služby hotela
málo barů a nedostatek dopoledních a odpoledních svačin a dále neochota personálu vůbec pracovat a hlavně uklízet

Pláž
pláž dobrá i když tam sousedy okradly a dále tedy neuvádí cestovka že přístup k pláži je přes hlavní silnici a uličkou zase totálně v bordelu a smradu

Vladimír M., 14.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Tej Marhaba

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Naše první dovolená u moře, teď už víme co v příští dovolené rozhodně nechceme. Někteří členové rodiny jsou znechucení hotelem, děti jsou...

  • 4 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Naše první dovolená u moře, teď už víme co v příští dovolené rozhodně nechceme. Někteří členové rodiny jsou znechucení hotelem, děti jsou spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nefungující klimatizace, špatně splachujici toaleta, tekoucí odpad pod umyvadlem.

Strava
Z jídla se zde dalo vybrat. Ochucené bylo dobře. K snídani byli většinou vajíčka různě upravená, např. vařená, volské oko, omeleta, každý den párečky k tomu byl dobrý výběr pečiva, také sladké kroasanty, šneci a bulky byli chutné. K obědu a k večeři byly nejméně tři druhy masa vždy rýže, brambory, různě upravené těstoviny, občas bramborová kaše, lassane, kuskus a sladkou tečkou byli velmi chutné zákusky, ovoce a zmrzlina. Zeleninové i jiné saláty byli vždy. Na obědech byl pokaždé velký chaos, špinavé ubrusy, nepřipravené příbory, fronty na vše.

Služby hotela
Vypadávající WiFi

Pláž
Pláž je kousek od hotelu, v brzkých ranních hodinách je možné si obsadit lehátka ručníkem, jinak je zde plno. Jinak vše bylo super.

Anonym, 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,2 Celkový dojem průměrný, na hotelu nešla klimatizase, TV a v některých dnech netekla ani voda. Na upozornění klima opravena, ale stejně...

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem průměrný, na hotelu nešla klimatizase, TV a v některých dnech netekla ani voda. Na upozornění klima opravena, ale stejně nešla na plný obrátky v teplotách 45st. by měla asi jít. TV nešla po celou dobu, ale to nám tak nevadilo. Personál celkově super! Bazén, pláž i jídlo super. I pro děti byl výběr. Okolí není co dodat, není co vidět. Takže jen pro rodiny co se chcou válet a užít si volna. Zobraziť celú recenziu

Pláž
Super!

Josef T., 13.08.2019, Dátum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 2,4 Hrozný, nikdy více

  • 1,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Hrozný, nikdy více Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Katastrofa, dlouhé čekání na recepci při příjezdu, totální ignorace recepčních. Po přidělení pokoje, neuvěřitelný šok, pokoj bez přistýlky, po dvou hodinách přinesli odporné lehátko, tekla nám klimatizace, tekl záchod. ABSOLUTNĚ NESOUHLASÍ S FOTKAMI KTERÉ MAJÍ V NABÍDCE!

Strava
Jídlo dobré, jen neustále málo, doplnění dost vázlo, nádobí neustále chybělo, málo sklenic na pití i talířů na jídlo.

Služby hotela
Jediné co stojí za zmínku, jsou animační programy, ty byli super, moc hezky přístup lidi který to měli na starost. Jiné služby nejsou, na recepci stále všichni stojí a koukají do země, když chcete řešit problémy které máte na pokoji, všichni jsou hluchý.

Pláž
Pláže čisté, přes silnici od hotelu, jen přejít na druhou stranu velký problém, neustálý smrad všude.

Jana E., 12.08.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Sousse City & Beach (ex. Karawan Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,2 Děti byly nadšené z tobogánů, jinak nic moc.

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Děti byly nadšené z tobogánů, jinak nic moc. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Rodinný bungalov na příplatek je totéž, co standardní bungalov pro 2 osoby, do které byly přidány 2 postele, tzn. vybavení pokoje 4 postele, vestavěná skřín, televize a jeden malý konferenční stolek (ani židle se nevešly). Žádný prostor, dva lidé se těžko obejdou.

Strava
Jídlo dobré, výběr dostatečný. Vzhledem ke klientele - Rusové a místní, kultura stolování a stravování nula, špína, bordel, nedostatek talířů, příborů, všeho. Doporučuji obědvat na pláži, večeřet v restauracích hotelu. Jídelně se vyhýbat.

Služby hotela
Přestože se jednalo o all inclusive, byl Internet za poplatek, sejf za poplatek .... Co nebylo za poplatek, bylo na kauci - osušky na pláž, ovladač na televizi. Problém je v tom, že když vám poslední den vrátí peníze ze všech kaucí, těžko je utratit, alespoň trochu smysluplně. Z Tunisu nelze dináry vyvážet, tzn. musíte na letišti směnit.

Pláž
Písčitá, pravidelně uklízená, ale vzhledem k tomu, že se jedná o pláž ve městě, ve vodě dost odpadků. Nepříjemností byly žahavé medúzy.

Michaela H., 12.08.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Thalassa Sousse

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8 Hotel krásný, obrovský, asi jeden z nejlepších v Sousse. Pokoje čisté, bazén udržovaný, lehátek spousta, ikdyž jsme chodili zabírat v 6...

  • 9 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný, obrovský, asi jeden z nejlepších v Sousse. Pokoje čisté, bazén udržovaný, lehátek spousta, ikdyž jsme chodili zabírat v 6 ráno, abychom leželi u bazénu. Po této stránce luxusní dovolená, nebýt katastrofální kuchyně, tak vše na jedničku. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli velice pěkný, s výhledem na moře, který jsme si nepřiplatili. I děti měly normální postel, ne žádné rozkládací křeslo jako v některých hotelech. Hotel má 9 pater a čím výš, tím asi lepší pokoje, my měli 5 patro a veliká spokojenost, až na nefunkční klimatizaci. Pod naší částí hotelu byla hodně slyšet každodenní diskotéka na pláži do 1-2 hodiny noční,ale když nám fungovala klimatizace a mohli jsme zavřít balkonové dveře, tak to bylo daleko snesitelnější.

Strava
Hrozné!!!! Z 90% pořád to samé. Jím všechno, nemám problém se zeleninou ani s různými přílohami. Bohužel ale teplá rajčata, dušené papriky , cibule, lilek, cukety, špenát, fazolové lusky... vše bez chuti nejspíš vařené jen ve vodě. Maso pouze kuře a hovězí na zelenině, občas rybičky, nebo karbanátky na grilu. Občas byly hranolky, ale jen v sekci pro děti. Hodně jsem jedla rýži, ta byla dobrá a přelila jsem si to nějakou omáčkou. Z ovoce výborné melouny a hroznové víno a nektarinky. Zákusky pastva pro oči a každý den jiné a velký výběr, ale toho se člověk 11 dní nenají. Už jsme v Tunisu byli, takže jsme věděla, že jejich kuchyně je pro nás jiná, ale tohle bylo fakt hrozné, Pro mě je toto důvod proč Tunis už nikdy více.

Služby hotela
Hned po příjezdu se nám vnutil pikolík na odnešení kufrů, ikdyž jsme říkali, že nechceme a nakonec si řekl o tučný bakšiš, za který nám slíbil pozdní večeři, protože jídelna byla už prázdná a víc jsme ho neviděli. 5 dní nás nechali na pokoji bez klimatizace, ikdyž jsme tam dvakrát denně byli upomínat, až když to tam pořešila delegátka, tak nám nabídli jiný pokoj o patro výš, kde klimatizace šla, tak jsme se přestěhovali. Ovšem pan recepční si nás hned druhý den zavolal a upozornil nás, že nám tou výměnou dal dárek - tím si chtěl asi říct o tučnou odměnu, ale nedali jsme mu nic, jednak nás 5 dní nechali bez klimatizace a navíc je to jejich povinnost nám dát náhradní pokoj, to že byl volný pokoj opět s výhledem na moře jsme brali jako odměnu za 4 probdělé noci v nesnesitelném vedru s diskotékou pod okny. Uklizečkám jsme ale peníze dávali a rádi, protože nám každý den uklidily, doplnily drogerii, přinesly vodu, vyměnily ručníky - opravdu fungovaly celé dny. Personál v jídelně byl velice ochotný a fungoval jak jen mohl, což při počtu 1600 hostů není jednoduché.

Pláž
Pláž moc pěkná, moře čisté, moc jsme si ho užili!!!!

Petra J., 12.08.2019, Dátum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)