Recenzie hotelov
Tunis - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Super dovolenka,veľmi sa nám páčilo s kamoškou.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolenka,veľmi sa nám páčilo s kamoškou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba pekná,čistá.Stále upratovali. Ale v cestovke povedali že budeme v hlavnej budove ubytovaný a neboli sme ale izba bola super aj tak.

Strava
Nám chutilo všetko. Varili chutne celkom veľký výber.

Služby hotela
Super , milý ochotný, animačný program super pre dospelých aj pre deti. Každý deň diskotéka do 2 rána.

Pláž
Pláž pekná ,stále čistia,lehátka super aj slnečníky, more čisté. Len mi sme mali to šťastie že jeden deň bola búrka a donieslo riasy dovtedy bolo fakt čisté krásne . Ale vyčistilo sa to.

Simona Vargová, 09.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 5.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 podla popisu zodpovedalo všetko.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
podla popisu zodpovedalo všetko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborne,čisté...

Strava
Dobra pre mna málo ovocia....

Služby hotela
ok

Pláž
v poriadku

Melinda N., 06.09.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 3.9.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Na dovolenke sme neboli spokojni ... Delegatom, ani na letisku...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenke sme neboli spokojni ... Delegatom, ani na letisku... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobrý

Strava
Super

Služby hotela
Čistota hotela

Pláž
Čistota na plazí

Alica Vesztegová, 16.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 9 Dovolenka sa nám vcelku páčila až na niekoľko detailov ale to asi patrí k arabskému svetu. Absolvovali sme fakultatívny výlet do Kartága...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka sa nám vcelku páčila až na niekoľko detailov ale to asi patrí k arabskému svetu.

Absolvovali sme fakultatívny výlet do Kartága spojený s mestom Sidi bu Said musím vysloviť poďakovanie skvelej delegátke Eme jej sprevádzanie a znalosti krajiny nám veľmi pomohlo spoznať Tunisko. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel starší bolo vidieť opotrebovanosť zariadenia, vybavenia kúpeľne zo stien občas opadávala omietka. Dvere do kúpeľne nám nešli zatvoriť trikrát sme to nahlásili na recepcii potom sme to už vzdali. Upratovanie a čistota hotela bola v poriadku.

Strava
Strava pestrá každý deň bolo z čoho vyberať. Bolo vidieť vplyv francúzskej kuchyne toľko sladkého pečiva na raňajky sme nemali ani v Turecku v 5 hviezdičkovom hoteli a veľa dusenej rozmanitej zeleniny.

Služby hotela
Obsluha v hoteli bola veľmi milá ochotná. Super animátori celý deň ich bolo vidieť a počuť. Plážový volejbal 2x denne. Aqua aerobic v mori aj bazéne. Zumba, vodné polo. Večerné programy pre deti aj dospelých.

Trocha mi chýbali nápojové automaty na nealko nápoje. Za všetkým sa muselo čakať v rade jedinom bare.

Pláž
Pláž piesková super pozvoľný prístup do mora. Zrána zvyčajne more bez vĺn poobede sa viac rozvlnilo. Škoda že posledné 3 dni dovolenky more naplavilo neskutočné množstvo trávy na pobrežie a pokazilo tak prístup do mora. Neviem ako to riešia inde ale v tomto hoteli s tým neurobili vôbec nič.Prikladám foto na porovnanie pláže.

Na pláži lehátka trocha staršie niektoré sa skoro nedali použiť boli vyležané našťastie tých použiteľných bol dostatok. Služba na pláži si všímala tak rusov, nemcov a francúzov oni mali vždy nachystané lehátka v prvých dvoch radoch. Ostatní si museli lehátka rozkladať sami.

Mária P., 02.08.2019, Dátum pobytu: 16.7. - 30.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Pláž a vstup do mora čisté 3 fotografie

Celkom: 7,8 Veľmi spokojný s delagatmi a sprievodcami zájazdu. Vysoká kvalita služieb na hotely (čašnici, barmani).

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi spokojný s delagatmi a sprievodcami zájazdu. Vysoká kvalita služieb na hotely (čašnici, barmani). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel pôsobil veľmi pekne a čisto ale boli sme veľmi sklamaný z izby. Veľmi veľký zach na izbe, vlhko a kúpeľňa bola za plesnena.

Strava
Strava bola výborná.

Služby hotela
Vysoká kvalita služieb všetci boli k nám veľmi milý a pozorný.

Pláž
More bolo špinavé nielen z burok ale aj kopec odpadkov. Pláž bola upravená. Len nám chýbal bar, ktorý síce bol napísaný ale bol spoplatnený.

Anna Šusteková, 12.07.2019, Dátum pobytu: 2.7. - 9.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel bol velmi pekne zariadeny, izby ciste priestranne, strava vyborna, prostredie velmi pekne vid, foto

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel bol velmi pekne zariadeny, izby ciste priestranne, strava vyborna, prostredie velmi pekne vid, foto Zobraziť celú recenziu

Lucia V., 02.06.2015
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Bel Azur

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

8 fotografií

Celkom: 8,8 Hotel musím ohodnotit velmi kladně. Po přečtenych recenzích tady jsme jeli s velkou obavou, a musím říct, ze jsme byli velmi mile...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel musím ohodnotit velmi kladně. Po přečtenych recenzích tady jsme jeli s velkou obavou, a musím říct, ze jsme byli velmi mile překvapeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Neříkám, ze by bylo ubytováni perfektní, ale na přepsání bylo vyhovující. Uklízečka občas zapomněla vyměnit ručníky, ale jinak bylo čisto. Klimatizace fungovala na jedničku, voda tekla a nic jiného jsme nepotřebovali.

Strava
Strava velmi dobra. Snídaně se opakovalo stále dokola. Obědy a večeře vynikající. Byly ryby, kuřata, kachna, jehneci a dokonce i vepřové, které oni vůbec nejedí . Priloha brambory, kaše, ryze na mnoho způsobu, kuskus i bramboracky. Byla i grilování zelenina , piza a dortiky. Z ovoce byl jenom meloun a také byla zmrzlina. Pití bylo velmi dobre, i pivo.

Služby hotela
Cely den je pro vás připraven program. Animatori byli skvělí , uměli i česky . A hlavně nebyli vtiravi. Hotel nabízí mnoho placených služeb například: výlet pirátskou lodi , vel bloudí karavana nebo na koni, výlet na ctyrkolkach. Na těch jsme byli my a je to super. Ty peníze za to fakt stojí. Nejhorší v hotelu je asi bazén se skluzavkami, neboť slouží jako veřejné koupaliště a odpoledne je tam hlava na hlavě. Cestovka vůbec nezmiňuje, ze jsou tobogany pustene jen asi 2 hod. Dopoledne a 3 hod. Odpoledne.

Pláž
Pláž je pěkná. Lehátek je dost a jsou nova, opravdu tam není jediné rozbité. Na plazi je moc a moc škebli. Ještě jsem takové množství nikdy neviděla . Pití je jen nealko v kelimcich, ale studené , takže super.

Zuzana Lancová, 20.08.2014, Dátum pobytu: 29.7. - 9.8.2014
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolenou jsme si užili. Nic nám nechybělo. O zábavu bylo postaráno a celkový dojem je moc příjemný

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenou jsme si užili. Nic nám nechybělo. O zábavu bylo postaráno a celkový dojem je moc příjemný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celý komplex je krásný a útulný.Pokoj vypadal krásně, nic nebylo zničené, ale nefungovali lampičky u postelí a u zrcadla. Když už přišli uklizečky tak bylo vše v pořádku ale né vždy přišli. Klimatizace super ale nelze opomenout nález 3 velkých švábů u postelí a v koupelně.

Strava
Hlad jsme neměli, jídla byla spousta. Snack a snídaně byli každý den stejný:/ nejlepší z celého dne byli večeře.

Služby hotela
Byli jsme spokojeni.Super animátoři. Doporučujeme využít tam nabízené výlety jako čtyřkolky, velbloudy a koně. V místním obchůdku se (značkovým) zbožím pořádně smlouvejte... např kabelku ze 185 euro na 25 euro :)

Pláž
Pláž čistá,dostatek lehátek a slunečníků. Moře mělké plné mušlí , krabů a medúza se taky někdy ocitne. Šnorchlování si také užijete když nejsou vlny. Lidí na pláži moc nebylo a místní spíše na vedlejší pláži. Vytknout můžu miniaturní okýnko které vydávalo jen ananasovou limonádu fantu a kolu bez jakéhokoliv občerstvení a na pláži mi velmi chyběli sprchy.

Anonym, 19.08.2014, Dátum pobytu: 7.8. - 18.8.2014
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 4,4 Dovolená za tyto peníze rozhodně nestojí. Jediné dobré na pobytu bylo jídlo. Animátoři se snaží, ale umí jenom 3 fráze v 5 jazycích.V...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená za tyto peníze rozhodně nestojí. Jediné dobré na pobytu bylo jídlo. Animátoři se snaží, ale umí jenom 3 fráze v 5 jazycích.V bazénu se koupou místní lidé, v jídelnách se stravují také. Jak bych nazval celý hotel? Veřejné koupaliště s možností přespání a stravování za příšernou cenu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je hodnoceno jako příšerné. Náš pokoj byl průmerný, ovšem klimatizace nefungovala jak měla, dveře do koupelny nešly zavřít, byla rezavá sprcha a umyvadlo, prostěradlo jsme někdy nedostaly, protože byl nedostatek.

Celkově za ubytování **+

Strava
Strava je chutná, kromě toho, že všechny jídla jsou pikantní od brambor po kuřecí maso. Pikantní, ale dobrá. Pro děti to je tedy hrůza, ale dá se vybrat jídlo pro děti, které je odděleno.

Ráno - Palačinky - s čokoládou, vajíčka, místní koblihy, zavináče.

Oběd - Grilovaná ryba, maso, zeleniny, americké brambory, vajíčková nádivky, norm. brambory. Deserty - dorty, zákusky.

Večeře - Grilovaná ryba, brambory, palačinky - s čokoládou.

Celkově je strava jeden velký koloběh s občasnými změnami. Pokud ale jednou ochutáte, tak máte vybráno na celý pobyt.

Za stravu celkově ****

Služby hotela
Služby hotelů jsou průměrné. Výlet na Saharu, projetí na velbloudech, koních po pláži, zapůjčení čtyřkolek, kajak - zdarma na pláži (plastový), dále surfing, loď táhnoucí kruh apod.

Celkově za služby ***

Pláž
Na pláži chybí dostatek lehátek. Bar na pláži je otřesný! Jste tam vytlačování.. máte malý výdejní pult na pití, a místní lidé si za peníze mohou zakoupit alkohol, který vy jako All inclusive nedostanete. Pokud jim nabídnete peníze za alkohol jako normální místní lidé, podívají se vám na náramek a ženou vás k vašemu pultu! Na pláži chybí volejbal nebo jiný plážový sport. Pláž je v celku prázdná.

Za pláž celkově **

Anonym, 05.08.2014
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (1)

Celkom: 9,2 My jsme si dovolenou opravdu užili a to i přes velmi skromné ubytování,které nás zprvu velmi překvapilo. Avšak denně jsme měli...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
My jsme si dovolenou opravdu užili a to i přes velmi skromné ubytování,které nás zprvu velmi překvapilo.

Avšak denně jsme měli uklizeno,čisté ručníky,vytřeno,ustláno,složená pyžámka,nebylo nač si stěžovat.

Jídlo velmi chutné,pravda snídaně trochu chudší,ale obědy i večeře velmi bohaté.Měli jsme štěstí i na

slušnou a ochotnou obsluhu.Ale jak já říkám,vše je v lidech.My se snažili být vstřícní a usměvaví a tak se k nám chovali i místní.Moře bylo čisté,ale byly dost vysoké vlny a trochu větrno.V tom vedru to ale vůbec nevadí.Co se týče animátorů tak spokojenost.Opravdu se velmi snažili.A mě nenapadá nač bych si stěžovala.Snad jen,že bych uvítala více obchůdků v areálu a také na pláži více a funkčních lehátek,to tedy byla fakt katastrofa.Také bylo překvapující velké množství místních v areálu,což vadilo hlavně v bazénech a na skluzavkách.Celkově řečeno,nic nóbl,ale příjemno a za slušnou cenu !!! Nám se tu líbilo.A tak chci také touto cestou poděkovat za vstřícné a vynikající jednání internet.obchodu,která nám při hledání dovolené byla nápomocna a dovču nám pomohla vybrat "na míru " ! DÍKY !!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celý areál by potřeboval zrenovovat,což údajně dle místních má nastat.Je opravdu rozsáhlý,ale tak trochu zchátralý a je to škoda,byl by opravdu moc hezký.A pro upřesnění,nejedete do hotelu,ale do bungalovů.

Pokojíky jsou velmi skromně zařízené,ale my měli štěstí,že nám fungovalo vše.Úklid byl vážně na jedničku.

Pokoje by chtěly zmodernizovat !!!!

Strava
CHUTNÁ! Snídaně spíše kontinentální,ale každý si vybere.Obědy a věčeře opravdu bohaté.Snad by bylo

dobré přidat více ovoce.Byly jen melouny, červené a žluté a broskve,takže tady by to chtělo přidat.Výborný

tu byl zapečený špenát se sýrem,různě zapečená zelenina,bramborová kaše - opravdická. Ryby,maso,kuře,

hranolky,saláty ,ba i pizza.Opravdu dobrý výběr.

Služby hotela
Na personal jsme si opravdu nemohli stěžovat.CHoval se k nám mile.Animátoři byli zábavní.A tu svou zábavu si tu našel každý pokud chtěl.Velmi doporučuji jízdu na čtyřkolkách,stojí to za to.

Pláž
Pláž je písčitá a bylo zde spoustu krásných mušliček.CHaluhy žádné !!! Byly zrovna dost velké vlny.Pro nás to bylo k naší radosti.Bylo také poměrně větrno,což někomu být příjemné nemusí,ale v tom vedru ...!!!

Ovšem lehátka na pláži KATASTROFA !!!!! A také bar na pláži by se mohl zlepšit,opravdu nic moc vábného.

Helena Kalinová, 02.09.2013, Dátum pobytu: 4.7. - 15.7.2013
Oblasť: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Bola táto recenzia užitočná? Áno (12) Nie (0)

Vchod do hotela 12 fotografií