Recenzie hotelov
Yasmine Hammamet - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Přijeli jsme z ráje zažili jsme vice zajezdu s vámi ale letošní byl top nenašli jsme nic co by se nám nelíbilo super dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Přijeli jsme z ráje zažili jsme vice zajezdu s vámi ale letošní byl top nenašli jsme nic co by se nám nelíbilo super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový dojem pozitivní žádný luxus ten jsme nehledaly postele pohodlné a to je hlavní.Lednicka trezor v ceně.Každy den čisto

Strava
Strava výborná pestrá personál hodně příjemný ochotný

Služby hotela
Nemáme co vytknout ochotni úsměv na tváři pracovití na tolik lidí čistota a pořádek

Pláž
Dostupnost skvělá hotel u pláže o pláž se v rámci možností starali velmi dobře moře čisté jen kousek na začátku tráva

Petr Schorník, 19.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 16.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Concorde Marco Polo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Pres par potizi celkem spojojenost.

  • 4 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 5 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Pres par potizi celkem spojojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj bohuzel páchl,nefungovala klimatizace,pozdeji ani tv(poustime pouze vecer,jako kulisu),nakonec jsme si vse sami vyresili,delegatka,ani ceske animatorky bohuzel nase problemy neresily,prestoze to slibily.

Strava
Strava pestra,velka spokojenost

Služby hotela
Celkem dobre, jen problemy resi pomaleji,ale nakonec vyresi.Cistota na pokojich bohuzel v techto zemich zoufala.Vytiraji sice denne,ale myti wc a koupelny neprobehlo ani jednou.

Pláž
Plaz hezka,ale bohuzel pred vstupem do more naplavene velke mnozstvi ras.More spinave a temer denne vlny.

Petra M., 17.08.2019, Dátum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 3,8 1x a naposledy. Neodporúčam tento hotel.

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
1x a naposledy. Neodporúčam tento hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistota izby, narýchlo uprataná izba, stolík špinavý ani raz za celú dĺžku nášho pobytu ho neutreli. Vaňa v kúpeľni ani raz nebola umytá iba opláchnutá. Na balkón asi zabudli že majú, ani raz ho neupratali. Manželská posteľ, iba spojené postele, kde pri najmenšom pohybe sa nám postele oddeľovali.

Strava
Raňajky sa stále opakovali. Obedy a večere už boli lepšie, ale čistota stolov katastrofa. Špinavé, lepkavé obrusy. Mali sme problém nájsť čistý stôl, kde to ešte servítky.

Anonym, 17.08.2019, Dátum pobytu: 5.8. - 15.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,4 Tento "hotel" by jste měli vyřadit z nabídky

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Tento "hotel" by jste měli vyřadit z nabídky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Špína to především, ručníky a toaletní papír si člověk musel vyřvat, jinak neměl. Úklid 0

Strava
Měla jsem představu z jiných dovolených co znamená all inclusiv. Tady to byla nepovedená závodní jídelna s jídlem na příděl a výraznou preferencí arabských dovolenkářů.

Služby hotela
Veskrze špatné a jen se mohu ztotožnit se všemi zveřejněnými recenzemi o tomto, vskutku nejhorším hotelu!!!!!!

Pláž
Lidí mnoho, voda plná odpadků a chaluh, přístup na pláž přes komunikaci. Lehátka hrůza a nedostatek, osušky žádné, sprchy na pláži také žádné. Bazen bez čištění, jen v největším provozu vylitý kyblík s jakýmsi "savem"

Liběna Vochozková, 17.08.2019, Dátum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Safa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Naprosto skvělé. Příště týden nestačí.DOPORUČUJI!!!!!!!!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto skvělé. Příště týden nestačí.DOPORUČUJI!!!!!!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto skvělé.

Strava
Naprosto skvělé.

Služby hotela
Naprosto skvělé.

Pláž
Více řas, ale kousek dále krásné,čisté moře.

Lenka P., 16.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Concorde Marco Polo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Hotel, restaurace i okolí bazénů bylo krásně udržováno. Všude plno zeleně, palem. Krásné prostředí.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, restaurace i okolí bazénů bylo krásně udržováno. Všude plno zeleně, palem. Krásné prostředí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jsou zde dva druhy ubytování, jeden ve starších vilkách a druhý v novější modernější budově. Je zvláštní, že za stejnou cenu bydlí jedna rodina ve starší budově a druhá, která si zájezd objednala ve stejný čas, za stejnou cenu bydlí v modernější lépe vybavené budově. Na pokojích mravenci, ale zabíral na ně náš Diffusil :) Protíkající záchod jsme už ani neřešili :)

Strava
Velký výběr jídel, výborné čerstvé palačinky, lívance, omelety, pizzy. Jen by mohlo být více ovoce, každý den byli jen jablka, blumy, pomeranče a hrušky. Čerstvě krájené červené a žluté melouny byly super.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, první dny byla plná chaluh vyplavených z moře, ale pak je traktůrkem zahrabali do písku. Moře bohužel po celou dobu dovolené špinavé, plné chaluh, občas i igelity a cigarety :( Jinak lehátka a slunečníky na pláži super :)

Jitka M., 15.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 V Tunisu jsem byla poprvé a když srovnám s jinými zájezdy,tak tento hotel neurazí,ale ani nenadchne.Hodnotila bych ho pro méně náročnou...

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
V Tunisu jsem byla poprvé a když srovnám s jinými zájezdy,tak tento hotel neurazí,ale ani nenadchne.Hodnotila bych ho pro méně náročnou klientelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v překrásné rozkvetlé zahradě. Samostatný pokoj asi nejhorší,co jsme kde byli.Uklid probíhal každý den,ale v zrcadle jste přes samou šmouhu nic neviděli.Koupelnové baterie byly celé od vodního kamene,kolem vany plíseň.

Strava
Strava dobrá a chutná, velký výběr.Jen to stolování. Čisté příbory jsme hledali po celé jídelně, papírové ubrousky nenajdete vůbec.O dezertní vidličce ani nemluvě. Občas špatně umyté nádobí.

Služby hotela
Nevyužívali jsme.

Pláž
Pláž pro nás to nejkrásnější z celé dovolené.Velká a čistá,dostatek slunečníků i lehátek.

Anonym, 15.08.2019, Dátum pobytu: 4.8. - 10.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 dobré

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
dobré Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj v pořádku, bohužel je zapotřebí vyklidit pokoj do 12:00 i přesto že transfer z hotelu jsme měli až v 18:00. 6 hodin jsme museli tvrdnout v lobby jak žebráci

Strava
jídlo prakticky každý den stejné, ale chutné.

Služby hotela
hotelový bazén se zavírá v 18:00 hodin, což mi přijde děsné. jinak cajk

Pláž
pláž asi 6 minut pěšky, lehátek a slunečníků dost. ovšem v baru na pláži zdarma v rámci all inclusive dávají pouze balenou čistou vodu, zbytek za peníze

Richard Pasírbek, 13.08.2019, Dátum pobytu: 2.8. - 10.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Rozlehlý komplex, ubytování v dvoupodlažních domech po 6 pokojích. Vybavení pokoje skromné, ale čisté. Personál hotelu velice příjemný a...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Rozlehlý komplex, ubytování v dvoupodlažních domech po 6 pokojích. Vybavení pokoje skromné, ale čisté. Personál hotelu velice příjemný a ochotný, uklízečky by potřebovali trošku pravidelnosti tedy.

Celkové shrnutí fajn odpočinek a dovolená, cena odpovídající, pláž a moře super.

Hotel doporučuji navštívit pozitivní pocit převažuje, krásný odpočinek, dá se prožít i pěkná romantika v kavárně ve starém Hammametu Sidi Bauhdid, doporučuji tma jít na západ slunce:). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v dvoupodlažních domech po 6 pokojích, rozlehlý komplex. Pokud jste ubytování okolí aquaparku tak na recepci a jídelnu to je dobrých 200m, k moří tak 300m. První problém nastal při ubytování, kde protékal záchod a v koupelně bylo asi 1cm vody, ale hned uklidili a "opravili", stejná oprava probíhala ještě druhý den, pořád to trošku teklo tak jsme tam dávali jednu osušku na ruce. Osušky a ručníky každý den měnili, takže i pod záchodem jsme pravidelně vyměňovali:). V koupelně fén, pro kratší vlasy dostačující, ale přítelkyně si vezla vlastní z domu. Vana, na osprchování dostačující, co mě zarazilo byla toaleta, která byla naproti vaně a mezera mezi tealetou a vanou byla asi 10 cm, takže by si tam dalo kolena tak dítě:) Dospělý musí sedět bokem jinak si zláme nohy nebo se zaklíní a nikdo ho ven už nedostane:). Výměnu ložního prádla jsme nezažili ani jednou, až jsme si museli vyžádat výměnu. Na pokoji TV, se kterou nejde natáčet a je v rohu pokoje, takže z postele nekoukatelná když už by jste chtěli věnovat ten čas před spaním:). V pokoji fungující klima, trezor a lednice za poplatek. Terasa, 3 židličky, stoleček ihned naproti Aquaparku takže přes den hluk, ale v noci zase klid od těch diskoték u recepce. Okolí hotelu udržované, spousta palem, oleandrů, keříků.

Lobby bar fajn, namíchají i různé drinky, ale velice sladké:/ až se to nedalo pít, ale Cuba Libre to zachránilo i gin s tonicem, pivo kupodivu taky dobré trošku víc sycené. Plážový bar pivo, víno, nealko, voda. Byly jsme vybaveni a měli zálohované kelímky co dostanete kdekoliv v Zoo ČR, neměli problém do nich natočit pivo, vino cokoliv. Bílé víno s trouchou ledu bylo fajn, i na pláž jsme si brali.

Aquapark byl fajn, 2 tobogány, 2 skluzavky, brouzdaliště pro děti a skluzavky pro děti, jeden pátek tam měli i pěnové dělo.

Hotelový bazén velký, hloubka nějak od 0,7m až do 2,2 tuším. Každodenní aerobiky, hry ve vodě, spousta lehátek, ale pozor vždy obsazené:). Lidi vstávali už kolem 5 aby si tam mohli dát ručník.

Strava
Velká jídelna otevřené stěny k pláži, takže s výhledem na moře když si dobře sednete. Rozsáhlý výběr jídla.

Snídaně pečivo, musly, palačinky, vaječné omolety, párečky, sýry...klasika, akorát každý den stejné, ale nebyl problém si vybrat ani 10 den.

Obědy vždy několik druhů pizzy, různé masa, zapečená zelenina, různě smažené plněné kapsy, paniny, opravdu velký výběr.

Večeře hodně mořské plody, pizza, grilované kuřecí, krůtí steaky, steaky z tuňáka. Zase bylo vždy si z čeho vybrat.

Jediné co mi chybělo je kořenění jídla, všude sice sůl a pepř, ale samotné to jídlo postrádalo trošku okořenit, bylo takové neutrální. Hlady jsme určitě netrpěli, spousta ovoce ( jablka, blumy, broskve, meruňky, melouny ) na oběd i večeři byl výběr ze 3 druhů zmrzliny do kornoutu.

Služby hotela
Služby hotelů fajn, nemám asi co vytknout, až na to že u nich je normální, když řeknou 5 minut, že to může být i 3 hodiny.

Co jsem byl trošku rozčarovaný po 10 denním pobytu byla uklízečka, první 3 dny chodila dopoledne, kdy jsme byli na pláži. Po obědě mezi půl 2 a 3 jsme si chodívali chvilku dáchnout na pokoj a pravidelně začala chodit v tyto časy, někdy nedošla vůbec, někdy nám na kliku pověsila jen toaletní papír. Možná by to chtělo doplnit stavy aby se stíhal úklid dopoledne jak všude jinde:). I když jsme dali cedulku nerušit stejně vždy klepala a vlezla dovnitř, vzala všechny ručníky a nové přinesla třeba po 5 hodinách každý den. Nastávala tedy situace, že jste se neměli do čeho utřít:). My měli jen osušku k pláži a spoléhali na fungující servis hotelu, chyba. Barmani velice na pohodu, namíchají, nalijí a pokecají. Na recepcí je možné se obrátit s čímkoliv v pohodě jsme se domluvili angličtinou, ale i češi co anglicky neuměli se domluvili:).

Pláž
Pláš krásná dlouhá několik km, dost široká, spousty lehátek ...a teď pozor...skoro žádní lidé, ti blázní v hlavní sezoně byly spíš u krásně chlorovaného bazénu než aby šli k moři. Cca 70 setů po 2 lehátkách a slunečníku, na lehátku měkké podložky a z toho vždy tak 60 prázdných takže se dalo fakt vybírat kam se usídlíte. Pláž pěkná, čistá, trošku vyplavených řas, ale to je asi všude a za to určitě nemůžou lidé:).

Měli jsme i různorodé moře, 2 dny krásně průzračné a klidné, další 3 dny pěkné metrové vlny a trošku zakalené a pořád tak na střídačku. V moři sem tam plave plast, sáčky, obaly od sladkostí, vlhčených ubrousků, ale určitě nic hrozného, voda je fakt čistá a neměl bych sebemenší pochyb do té vody jít a koupat se. A přiznejme si trochu, za ty plasty si můžeme sami:). Byli dopoledne kde jsme v moři byli jen my dva. Vstup v moři označen bojky ale dostatečně velká plocha i hloubka, klasika ráno méně vody a postupně přes den se hladina zvyšuje. Na pláži velbloudi, obchodníci, ale jen u moře, mezi lehátka nesmí. Plavčík stále k dispozici a pláž je hlídané z každé strany ochrankou i když nevím jak spolehlivě:).

Jakub Jarolím, 12.08.2019, Dátum pobytu: 18.7. - 28.7.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Bazén 10 fotografií

Celkom: 9,4 Moc se nám to líbilo, jídlo super, čistota, organizátoři skvělí a znají tam základ česky. Doporučujeme

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc se nám to líbilo, jídlo super, čistota, organizátoři skvělí a znají tam základ česky. Doporučujeme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj příjemný, útulný, klima na pokoji, vifi, co si přát víc.

Strava
Není co dodat.

Služby hotela
Vifi v celém areálu, zrušený ubytovací poplatek v tomto areálu.

Pláž
Krásná a dostupná

Petr Blažek, 12.08.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

3 fotografie