Recenzie hotelov
Yasmine Hammamet - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7 S hotelem jsem byla spokojena. Jako plus vidím lepší ubytování - zrekonstruované pokoje včetně nového nábytku. Hotel není přímo u pláže,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
S hotelem jsem byla spokojena. Jako plus vidím lepší ubytování - zrekonstruované pokoje včetně nového nábytku.

Hotel není přímo u pláže, ale v této době mně to nijak nevadilo.

Má výbornou polohu - pár metrů a jste v centru Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi hezký, je vidět, že jsou pokoje nově zrekonstruované včetně nového nábytku a TV

Strava
Co se týče stravy, nebyl až tak bohatý výběr, zde bych viděla možnost se více zlepšit, teplé jídlo se nepřikrývalo a tudíž docházelo k tomu, že bylo i studené.

Služby hotela
Se službami v hotelu spokojenost. Příjemný personál na recepci, v restauraci.

Úklid pečlivý, probíhal každý den a každý druhý den výměna ložního prádla včetně teplé přikrývky

Pláž
Pláž leží zhruba do 300 m od hotelu, procházelo se naproti hotelu přes apartmánový komplex, takže do 5 minut jsme byli na pláži.

Regina Janouchová, 29.11.2019, Dátum pobytu: 19.11. - 26.11.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Houda 2 fotografie

Celkom: 2,8 Celkový dojem z dovolené byl velice špatný, dokonce jsme se poslední dny už těšili domů, což běžně nebývá - nebyli jsme jediní. Sem se...

  • 2 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené byl velice špatný, dokonce jsme se poslední dny už těšili domů, což běžně nebývá - nebyli jsme jediní. Sem se rozhodně nevrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohužel jsme byli ubytovaní celkem daleko od hlavní recepce hotelu i od jídelny. Během pobytu jsme řešili několik nepříjemností, které se postupně tak nasčítali, že se do hotelu určitě znovu nevrátíme. Na pokoji jsme věčně řešili problémy s mraveništi (mravenci byli opravdu všude - v posteli, koupelně...), takže jsme se každé nové ráno probouzeli s desítky nových kousanců, které byli velmi nepříjemné, dále jsme na pokoji měli ještěrku a vytopený balkón, kdy nám nad balkónem trčel konec jakési trubice, ze které tekla voda (nejspíše klimatizace). Během pobytu bylo vše hotelu nahlášeno.

Strava
Strava celkově nudná a jednotvárná, třetí den už nevíte, co si dát. Po příletu jsme dostali tvrdé pečivo... Po zákuscích lezli mravenci... celkově by mě zajímala hygiena kuchyně, protože celý náš zájezd trpěl střevními potížemi. V Tunisku jsme nebyli poprvé, proto máme s čím srovnávat.

Služby hotela
Skvělým zážitkem byly úklidové služby, když necháte dináry na posteli a myslíte si, že po návratu do pokoje naleznete krásně uklizený pokoj, budete zřejmě překvapeni jako my. Dináry si sice uklízeč vzal, ale naše pyžama jsme nalezli zahozená v rohu pod nočním stolkem (v místě, kde bylo také mraveniště) a navíc jsme za celý pobyt nedostali doplněný toaletní papír, takže jsme si o něj museli chodit říkat. V pořádku byly služby recepce a restaurace. U bazénového baru věčně chyběly základní nealko nápoje. Bohatý byl animační program.

Pláž
Pláž byla sice velká a vždy byl dostatek volných míst, ale byla špinavá a moře také. Než jsme se dostali do čistější vody, museli jsme vždy projít tak metrem vody, kde nebylo vidět na krok. Z většiny se jednalo o mořskou trávu, což by bylo pochopitelné, ale zbytek byl odpad. Na pláži ale najdete dostatek zábavných atrakcí a je fajn, že je tam možnost dlouhé procházky podél moře.

Anonym, 20.11.2019, Dátum pobytu: 25.7. - 3.8.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Okolí bazénu bylo vždy uklizené, jen lehátek byl nedostatek. 7 fotografií

Celkom: 7,4 Svítilo sluníčko, bylo teplo, prostředí komplexu hotelu bylo příjemné, pokoj byl s nádherným výhledem na moře. Byli jsme spokojeni a...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Svítilo sluníčko, bylo teplo, prostředí komplexu hotelu bylo příjemné, pokoj byl s nádherným výhledem na moře. Byli jsme spokojeni a užili jsme si dovolenou v radosti a pohodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení pokoje je starší, ale zachovalé a design nám vyhovoval, vše čisté a jednoduché. Koupelna celkem nově vykachlíkovaná, moc se nám líbila. Na 1. pokoji celou noc něco hodně vrčelo a rušilo, tak jsme upozornili recepci a dali nám nový pokoj s ještě krásnějším výhledem na moře. Odměnili jsme tuto ochotu bakšišem. :)

Pohodlí dělají drobné detaily a nám přišlo, že kdyby opálili staré nátěry na zábradlí balkonu a nechali je v barvě dřeva, vypadalo a působilo by vše ještě lépe zvenku i zevnitř.

Venku se nám nelíbily špinavé a oprýskané stolky u venkovního baru, sráželo to dojem o 2*. Zase moc hezké sezení je na trávníkové ploše u baru. Nad venkovním barem by udělalo dobrou službu protažení krásné přírodní střechy. Černobílá animační stěna u venkovního podia dojem taky sráží na nižší kategorii. Veselá pálená mozaika, co použili u baru, by udělala příjemnější dojem. To jsou jen tipy, nic co by nám zkazilo dovolenou.

Strava
Výborná. Vždycky jsme si to pravé našli a labužnicky vychutnali.

Služby hotela
Jedeme si na dovolenou odpočinout, tj. nepotřebujeme k tomu hudbu na ploše tak hlasitou, že bychom pro trochu klidu museli utéct pryč. Ne každý chce ticho, ale ubrat decibely, aby to vyhovělo všem, by bylo vítané. Jeli jsme kvůli většímu klidu na konci sezony. Lidi, s kterými jsme se bavili, také obtěžovala přílišná hlasitost hudby. Oproti tomu bylo zvláštní, že večer ve vnitřním odhlučněném prostoru nepořádali diskotéky, kde bychom si mohli zatancovat a pobavit se. Mají jen hromadné speciální tanečky, které se musíte naučit. Nic spontánního.

Pláž
Do krásného moře 0 m, což je velké +. Pláž je celkem upravená, ale nějaký bordel se pořád vyplavuje. 3 dny jsme se mohli koupat, ale pak se zvedly vlny, byla červená vlajka a plavčík do moře nepouštěl. Vlny měly takovou sílu, že to bylo nebezpečné.

Petr S., 31.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Dovolená byla perfektní, mnoho vyžití i pouze v hotelu. Hotel krásný, stále čistý a udržovaný.

  • 10 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla perfektní, mnoho vyžití i pouze v hotelu. Hotel krásný, stále čistý a udržovaný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní. Velmi krásný hotel o jenž velmi pečují a neustále opravují i drobnosti (sádrování škrábanců na zdi, natírání rámů oken, ..), tak aby byl stále v pořádku. Pokoje čisté a útulné. Bazény jsou 3 (velký, dětský a plavecký) a nachází se zde i petanque, hřiště na volejbal či střílení z luku. Medina v Yasminne Hammammet cca 15 min chůze, večerní procházka krásná. Určitě jeden z nejlepších hotelů co se v dané oblasti nachází. Spousta jiných hotelů měla špinavé pláže a okolí hotelů bylo vybydlené, či strašně smradlavé. Tento hotel byl jeden z mála kde jak prostředí, tak ovzduší bylo čisté a stále opečovávané.

Strava
Co se týče stravy v hotelu tak byl velmi pestrý výběr i pro vegetariány. Spousta salátů, těstovin, bramborových specialit a zapečených zelenin. Až bych řekla, že pro vegetariány lepší jídlo než pro masožravce. Maso bylo velmi vysušené a to bohužel i ryby a tak tvrdé, že se to sotva dalo pokrájet. Maso jim sice moc nešlo, ale zbytek jídla dobrý, spoustu pizz, těstovin, ... Nejlepší byly asi dezerty, které měli skvěle dochucené i naaranžované.

Co se týče jídla mimo hotel, tak to stejný - kuřecí maso strašně vysušené. Tak to bude asi problém celkově v Tunisku.

Služby hotela
Úklid veškerých místností - jak společných, tak pokojů - probíhal každý den a to velmi důkladně. Personál velmi ochotný a milý, animátoři vytvářeli pestrý program na každý den.

Pláž
Pláž vždy čistá, každé ráno shrabán případný nepořádek z moře a celý den byla udržována v čistotě. U pláže přímo sportovní aktivity a vyžití za přívětivé ceny. Bar u bazénu je asi 1 min chůze od pláže, takže skoro plážový bar.

Dana K., 30.10.2019, Dátum pobytu: 15.10. - 22.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Příjemný hotel,jídlo výborné,velmi dobra animace

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný hotel,jídlo výborné,velmi dobra animace Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj příjemný a uklizeny každý den.

Strava
Strava naprosto dokonalá.

Služby hotela
Dojem z hotelu výborný.

Pláž
Škoda,ze hotel nemá svou vlastní pláž .Plaz byla kousek od hotelu .

Jarmila P., 24.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 5,4 Celkove shrnutí...Nevím zda tento hotel ještě někdy navstivim....

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove shrnutí...Nevím zda tento hotel ještě někdy navstivim.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj velmi příjemny byla jsem spokojena.. trochu víc úklidu by neuškodilo...

Strava
Jídlo dobré...ale vadilo mi že se v prostorách hodně kouří....při jídle je to nevhodné..

Služby hotela
Služby hotelu...nevím nevyužila jsem kromě toho že jsem zabouchlla klíče na pokoji a nebyly schopni nám po 3 hodinách odemknout...a přítel musel.lezt oknem...

Pláž
Pláž nijak neuchvatila...Vstup do moře pozvolna což jsem uvítala..Ale jinak bordel,odpadky a velbloudi trus...

Anonym, 23.10.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 1.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,2 Super dovolená

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Úklid by mohl být lepší, hlavně ustlani postelí a prostěradla s peřinami bez zapraných fleků po krvi. Stejně tak zaprané fleky na ručnících a osuškách.

Strava
Úžasná!!!! Všeho dost a velký výběr!!

Služby hotela
Dobré. Číšníci až na malé výjimky super. Milí, příjemní... Výjimka číšník u bazénu, ten byl otrávený, zpruzelý, asi by si měl najít jinou práci a nedávat najevo, že ho hosté obtěžuji!!

Pláž
Pláž super!!!

Anonym, 15.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolena byla pěkná,všechno jsme měli k dispozici.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolena byla pěkná,všechno jsme měli k dispozici. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel má vybornou polohu,do města byly prochazkou 2 kilometry,do staré časti v centru 7 km. Dá se jet I taxikem,kterých všude dost za pár jejich dinárů. K moři je na plaž asi 400 metrů.

Strava
Strava byla opravdu pestra,vybral si opravdu každý. Vždy byl ještě výběr z mnoha druhů zeleninovych salatů,ovoce,olivy,spousta druhu zakusků,zmrzlina. Napoje alko I nealko,vino,kávy.

Služby hotela
Hotel byl čisty,denně vyměněne ručniky,osušky,uklizeno taky denně. U hotelu jsou z kazde strany bazény,bar s pitim I jídlem,zmrzliny.

Pláž
Plaž byla čistá, každý měl své lehatko I slunečnik. Na plaźi je taky bar s alko I nealko napoji. Vzhledem k tomu,že jsme byli až v řijnu,plaž byla napůl prazdna,takže parada.

Lenka Jahodová, 14.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Medina Belisaire & Thalasso

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 9,6 bylo to super vse bylo uzasne

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
bylo to super vse bylo uzasne Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovidalo me predstave a byla jsem velmi spokojena kazdy den vse ciste a uklizene je poznat ze se tomu hodne venuji a je to znat velmi jsem byla spokojena

Strava
od rana az do vecera stale perfektni jak pro deti tak pro dospele

Služby hotela
celkovy dojem perfekti co jsem potrebovala to bylo neni co vytknout

Pláž
plaz hned u hotelu hlidana lehatka k dispozici byla jsem spokojena nemam co vytknout

Anonym, 09.10.2019, Dátum pobytu: 22.9. - 1.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)