Recenzie hotelov
Zarzis - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Super dovolená, na kterou rádi vzpomínáme a letos se chceme zase vrátit...Velmi milí zaměstnanci, každý se usmívala a byl velmi...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená, na kterou rádi vzpomínáme a letos se chceme zase vrátit...Velmi milí zaměstnanci, každý se usmívala a byl velmi přátelský...Hotel je krásný a uklizený. Pro méně náročné klienty, není to luxusní hotel. Strava All Inclusive je pouze na pití, jinak je zde snídaně, oběd a večeře, ale i tak nám to stačilo. Nebyl problém si na svačinu pro děti něco odnést od snídaně - oběda. Animátoři se nám věnovali celou dobu pobytu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byli jsme spokojeni

Strava
Každý den výběr ze spousty jídel, hlavně hodně zeleniny. Pítí a všeho byl dostatek

Služby hotela
Se službami jsme byli spokojeni, všichni byli milí a ochotní

Pláž
První tři dny byly hodně chaluhy a tráva, ale poté se je snažili hned ráno odstranit. Samozřejmě se nepodařilo pláž úplně vyčistit, ale i tak tam bylo krásně.

Anonym, 10.01.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 11.10.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Giktis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1,4 V prvé řadě my původně chtěli jet úplně jinam. Avšak cestovní kancelar nam to vychvalila ze pry v bulharsku to za to nestoji a jedte do...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
V prvé řadě my původně chtěli jet úplně jinam. Avšak cestovní kancelar nam to vychvalila ze pry v bulharsku to za to nestoji a jedte do tunisu. Po precteni recenzi jsme to chteli zrusit ale pry recenze ani nectete nebo spokojeni lidi recenze nepisou. Uprimne taky kdo by tam byl spokojeny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo moc pekne ze jsme byli v druhem pare kde se nevyskytovaly svabi, ale je pravda ze se mi ztratil na pokoji svetr.

Strava
Byla naprosto otresna kazdy den jsme jedli to same v tom samem koreni a vsichni jsme meli strevni potize. Ke konci se nam uz jenom z vune te jidelny delali spatne. A o tom piti all inclusive ani nemluvim jako ty koralky to ma voltu snad jak pivo ty sladke piti z nejakeho prasku to byl taky dobry fekec.

Služby hotela
Ty byly teda jako rekla bych nijake je pekne ze kdyz jsme je upozornily na svabi na zachodech tak je sli vystrikat aby se na chvilku schovali ale konec koncu se svabama to nejak slo. Dost nas ale iritovalo ze jako u plaze byla nejaka pizzerie kde nam tvrdily ze jidlo je v ramci all inclusive a pak za ddba dny po nas chteli penize.

Pláž
No tak plaz byla v pozadi nejake skladky. Byla posete plasty a vajgly. A to more to bylo na tom to nejhrosi tak vzduch mate pomaly 40 stupnu celsia a to more melo pomalu 30.

Anonym, 29.11.2018, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Diana Beach (ex. Eden Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 Super lidi v hotelu i delegatka

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super lidi v hotelu i delegatka Zobraziť celú recenziu

Andrea Jesenská, 16.11.2018, Dátum pobytu: 25.10. - 1.11.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Giktis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 5 Jídlo dobré, program dostačující, pláž hnus, personál ochotný jen na recepci - u bazénu se nám zdálo že jsou znechucení a věčně naštvaní....

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 1 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Jídlo dobré, program dostačující, pláž hnus, personál ochotný jen na recepci - u bazénu se nám zdálo že jsou znechucení a věčně naštvaní. Všude bylo plno Rusáků kteří se chovali, jako by jim vše patřilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Strašné pokoje jsou nahoře nad hlavní budovou, postele na kterých se nedá spát a chodíte jak kvasimodo než to rozhýbáte, všude smrad, špína.Pokoje v blízkosti pláže byly super, nechali jsme si vyměnit pokoj. Proto při příjezdu dejte bakšiš na recepci hned ze startu at dostanete pokoj v blízkosti moře.

Strava
Strava byla podobná každý den ale na 3* hotel dobré. Jen si musíte při otevření jídelny vybojovat své místo u stolu jinak si nemáte kam sednout, nebo nejlépe dojít na jídlo později.

Služby hotela
velké množství aktivit přes den přes golf, tenis, aqua zorbing, water polo, vodní sporty na pláži, mají tam i takovou mini zoo, aj...

Pláž
Odporné! Nikdy jsme nezažili tak špinavou pláž, šlapat po velbloudích hovnech a po chaluhách, viditelnost pod vodou skoro žádná. Když je velký odliv měli by se zaměstnanci snažit uklidit pláž častěji než 1x týdně.

Pavla T., 11.11.2018, Dátum pobytu: 18.8. - 1.9.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Sangho Club Zarzis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

pokoj horní 8 fotografií

Celkom: 3,6 Zájezd jako takový hodnotíme kladně ale CK měla informaci, že jedu s 80ti letou maminkou a neupozornili na skutečnost, že v hotelu není...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Zájezd jako takový hodnotíme kladně ale CK měla informaci, že jedu s 80ti letou maminkou a neupozornili na skutečnost, že v hotelu není výtah ač jsem v info četla že hotel je bezbariérový Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje v přízemí byly vlhké byla cítit plíseň pokoje do ulice nevyhovují hlukové do 2 hod. do rána jestli šetřit hudba z okolních restaurací. Po přestěhování pokoj lepší

Strava
Strava byla na lokální poměry částečně vyhovující snídaně byli každý den stejné což mi nepřijde v pořádku největší zádrhel byl ve vodě kdy nebyla originál balená ve velkých zásobnících díky tomu jsme měli vážné střevní potíže Po rozhovorech s ostatními účastníky zájezdu jsme nebyli sami ale tyto potíže měli všichni

Služby hotela
V tomto hotelu jsem nabyla dojmu že zde mají hlavní slovo animátoři kteří nerespektovali naší prosbou o snížení hlasitosti hudby kterou pouštěli od rána až do večera na nejvyšší hlasitost styl hudby vybírali podle sebe a nerespektovali celkově vyšší Věkový průměr klientů v hotelu hudba byla slyšet až na pláž takže vůbec se nemůžeme bavit o tom že bychom si za ten týden odpočinuli a s relaxovaly a poslouchali šumění moře popřípadě i usnuli na pláži to se opravdu nedalo

Pláž
Pláž byla velmi dobře dostupná čistá uklizena tady vyjadřují spokojenost

Dana Vondráčková, 07.11.2018, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Diana Beach (ex. Eden Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 1 Dovolená se nám nelíbila do tohoto hotelu nedoporučuji nikomu jezdit

  • 1 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám nelíbila do tohoto hotelu nedoporučuji nikomu jezdit Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hrůza nejprve při příjezdu nám dali pokoj pro dva a my byli tři. Další pokoj to bylo to samé ,třetí měl sice tři postele ale výhled do skály a my měli zaplacený pokoj s výhledem na moře.Až druhý den odpoledne se to vyřešilo a dostali jsme správný pokoj a to byl hotel poloprázdný.

Strava
Nebyl vůbec výběr pouze dvě hlavní jídla a žádné ovoce.Pití hrůza . Při příjezdu nám nedali ani večeři a to restaurace měla ještě půl hodiny do zavíračky. A při jakémkoliv jídle obtěžovali místní kočky bylo to velmi nepříjemné a nehygienické.

Služby hotela
Prakticky žádné nehodlali nic řešit

Pláž
Velmi daleko přístup pouze tunelem v době naší dovolené velmi málo lidí ,ale nemohu posoudit jak by to bylo v plné sezoně

Fáten F., 05.11.2018, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Lella Meriam Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Celkem spokojenost.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkem spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost.

Strava
Moučníky výborné, hlavní jídla průměr. Mořské plody minimálně a když, tak špatně gastronomicky připravené.

Služby hotela
Spokojenost.

Pláž
Spokojenost.

Roman K., 25.10.2018, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zephir Hotel And Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)

Celkom: 10 Milý přístup perzonálu v hotelu, ochota. velmi pestrý program jak po celý den, tak především večer. Jídlo rozmanité, stále jeji doplňovali.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Milý přístup perzonálu v hotelu, ochota. velmi pestrý program jak po celý den, tak především večer. Jídlo rozmanité, stále jeji doplňovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše uklizené, připravené, každý den ukid pokoje, čisté ručníky, umyté zeme,..

Strava
Pestrá strava, mnohorodost, naprostá spokojenost.velký výběr jídel i pro děti

Služby hotela
Perfektní služby, ochota, vstřícný přístup

Pláž
Krásná, písčitá, jeden den sice bylo može plné řas, ale to je příroda a to k tomu platí. Servis na pláži byl stále připravený, celý den byl ochotný pán pomoct nachystat lehátka a také každý den probíhal úklid pláže

Iva Synková, 22.10.2018, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Sangho Club Zarzis

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (3)

Celkom: 9,4 Nádherná a pohodová dovolená, na kterou budeme všichni rádi vzpomínat. Tunis nejprve nebyla naše první volba, ale vše předčilo naše...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná a pohodová dovolená, na kterou budeme všichni rádi vzpomínat. Tunis nejprve nebyla naše první volba, ale vše předčilo naše očekávání. Všichni se určitě rádi vrátíme.... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hned po příjezdu proběhla jedna výměna pokoje na naši žádost, ale vše proběhlo v klidu a s ochotou. Pokoj byl krásný, s výhledem na moře i do zahrady, uklizeno, čisto, opět z naší strany naprostá spokojenost. Prostředí hotelu pěkné, zahrada jak v pohádce, bazén čistý, dostatek lehátek.

Strava
Opět není co vytknout, pestrá, výborně dochucená, vybrat se dá vždy, my jsme si opravdu pochutnávali, včetně mužské části naší rodinné výpravy...v jídelně opět uklizeno, personál neskutečně trpělivě a rychle odklízí pohromy po rusky mluvících hostech.

Služby hotela
Budu se opakovat, ale byli jsme všichni maximálně spokojení. Uklizeno, animátoři úžasní, celkově personál milý, ochotný, naprosto nesouhlasíme s recenzemi typu, že pokud host není rusky mluvící nebo nedává bakšiš kudy chodí, nepředřou se. My jsem tedy dávali bakšišné naopak za výborné služby, ochotu a naši spokojenost jen jako poděkování!!! Na Čechy reagují velmi vstřícně.

Pláž
Na pláži chaluhy, při kraji a při vstupu do vody, někdy méně někdy více, ale dalo se přes ně v pohodě dostat do čisté vody. Neměla jsem pocit že by s tím někdo měl vetší problém, lidé se koupají a užívají si hezkou pláž a často i vlny. Dostatek lehátek. Za chaluhy, ale určitě nemůže hotel a patří to k moři a přírodě celkově.

Kateřina N., 20.10.2018, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2018
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zephir Hotel And Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)