Recenzie hotelov
Zarzis - Tunisko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 5,4 Tato dovolená je pro nenáročné. Byli jsme mimo sezónu, takže málo lidí, žádné děti a důsledek malý výběr jídel.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Tato dovolená je pro nenáročné. Byli jsme mimo sezónu, takže málo lidí, žádné děti a důsledek malý výběr jídel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pěkný, jen kolem vany byla plíseň.

Strava
Každý den to samé, ale dalo se vybrat. Byli jsme mimo sezónu, tak snad to bylo tím.

Služby hotela
Byli jsme pod drobnohledem animátorů, každý den jsme něco podnikli. ;-)

Pláž
Největší zklamání, radši jsme byli u bazénu, nebo jeli na výlet.

Anonym, 27.02.2020, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Lella Meriam Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Zavadzanie medzi katalogom a realitou

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 1 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Zavadzanie medzi katalogom a realitou Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dajte 20€ do pasu a pytajte bungalov.

Areal a bazeny ok super.

Animacie slabe pod uroven.

Strava
Supeer, kazdy den bolo z coho vyberat akorat nas urazalo, ze mäso akekolvek davali na pridel v mini kuskoch a ked ste cakali s tanierom nebolo vam pridane, naberacky nam brali z ruk po celu dobu pobytu.

Služby hotela
Vzdy vsade cisto, denne baksis na izbe, kazdy den mile prekvapko v podobe kvetov do vazy vyrobenej s pet flase, snazili sa.

V restike personal neochotny, napoje sme si brali s druheho baru do restiky cez celu halu. Ale ked date kazdy vecer 10€ casnikovi budu aj napoje aj pribor. A nebudu vam brat taniere spod nosa ked ste este nedojedli. Kto mate na toto nervy chodte do Zity :) jednu rusku tak vyticili ze sa hadala s obsluhov - nemala si totiz do coho nabrat. Ani taniere ani pribory. A to bol hotel poloprazdny. Sluzby katastrofa. Hlavne v tej jedalni. Plus to co malo byt v arealy hotela v all inclusive sa realne platilo. Opakujem katalog nezodpoveda realite.

Pláž
Horor. Lehatka mali byt v cene , ale straznik vas s krikom vyhnal na recepciu a ked ste si nezaplatili na cely pobyt hold smola a lehatka boli zdarma iba pri bazene. Uslo sa nam koli preplnenosti iba raz. Tie na plazi sme zaplatili dali na ne nase naramky s cislom izby a druhy den na nasich lezali nemci ktorych tam nechali a nam vysvetlil ze lehatka nie su a viedli nas na koniec plaze ze tam dve su - bez slnecnika.. otras. Plaz more na piaty den vyse pol metrove riasy - bager zevraj kaput tak uz sme sa do mora nedostali po zvysok dovokenky to vyriesili zakazom kupania ( s reklamacie ktoru sme tam spisali s delatom a po navrate odovzdali nic neuznali, navyse nam v den prijazdu vymenili hotel miesto edenu - zitu)

Anonym, 13.12.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,2 hezké prostředí, všude čisto

  • 9 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
hezké prostředí, všude čisto Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
dobré ubytování

Strava
snídaně byla horší, obědy a večeře byly o něco lepší

Pláž
pláž pěkná hned před hotelem

Monika Jelínková, 29.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Pěkná dovolená super počasí.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pěkná dovolená super počasí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo dobré.

Strava
Dobré jen bohužel chybělo tmavé pečivo.

Služby hotela
Ochotný personál i delegát Samir jeho čeština byla moc dobrá.

Pláž
Každý den upravená pláž a v rámci možností čistá.

Jitka H., 28.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 8,6 Celkově velmi spokojeni.Za tu cenu není co vytknout.Naopak musíme vyzvyhnout služby bezkonkurenčně nejlepšího,vždy ochotného a milého...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově velmi spokojeni.Za tu cenu není co vytknout.Naopak musíme vyzvyhnout služby bezkonkurenčně nejlepšího,vždy ochotného a milého delegáta .Jeho přístup ke klintům posunul celý zážitek z dovolené o level výš. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Našly by se drobnosti ale na přespání víc než dobré.

Strava
Možná monotónní, ale chutná a každý si vybere.

Služby hotela
Ochotný a povětšinou milý personál.

Pláž
Asi jsme měli štěstí, ale vždy čisto a uklizeno.

Josef H., 28.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Vše ok

  • 8,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vše ok Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v pořádkuVše

Strava
No popravdě jsem zažila už lepší kuchyni a to jsem byla ve 3*** hotelu.

Služby hotela
Vše v pořádku

Pláž
Vše dobrý až na to že se musí platit za lehátka a vůbec nejsou levné.

Milena Horáčková, 28.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Nedostatky ve službách byly vyváženy hlučnou hudbou nevalné kvality:-), převažují ruští turisté. Dovolená je taková, jak si jí člověk udělá.

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Nedostatky ve službách byly vyváženy hlučnou hudbou nevalné kvality:-), převažují ruští turisté. Dovolená je taková, jak si jí člověk udělá. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je pro nenáročné, zařízení pokojů je skromné a vykazuje už opotřebení.

Strava
Jídla dost, vybrat se dá, ryby jen 2x týdně, ve srovnání s jinými skromnější.

Služby hotela
Personál je většinou milý.

Pláž
Pláž blízko hotelu, stále dostupná, jemný bílý písek, pokud přijdou chaluhy uklízejí se jen pomalu. Koupání krásné, žádný plavčík nehodí plavce ke břehu.

Josef H., 25.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 22.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Diana Beach (ex. Eden Beach)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,6 Celkový dojem z dovolené je pozitivní. Byla jsem s dvouletou dcerou a obě jsem si to užily. Leč tu bylo dost lidí, tak na pláži ani v...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je pozitivní. Byla jsem s dvouletou dcerou a obě jsem si to užily. Leč tu bylo dost lidí, tak na pláži ani v bazénu to nebylo znát. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klasické pokoje, které člověk může v těchto zemích očekávat. Nebyl to žádný luxus. Ale přeci jenom, chodí se tam jen spát. I když výhled z pokoje byl až na moře

Jediné co mi vadilo byl nedůsledný úklid před příjezdem. Nábytek byl lehce ulepený (pár vlhčených ubrousků a bylo po problému) a na toaletě skvrny, které nepůsobily dobrým dojmem.

Strava
Strava byla různorodá, myslím, že každý si najde, co mu chutná. Dcera by ocenila zmrzlinu častěji než jen jednou za pobyt.

Služby hotela
Hotel působí dobrým dojem. Veškeré problémy (druhá karta, nefunkční karta,...) nám hned vyřešili.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu. Z pokoje to bylo pár metrů. V Tunisku je velice pravděpodobně, že se narazí na chaluhy. My měly štěstí, jelikož po dvou dnech je moře přestalo vyplavovat. Ale když byly, tak pláž udržovali a odstraňovaly je pryč. Takže za mě dobrý. Moře bylo teplé. Na šnorchlování to tu asi moc nebude. Všude byl písek, žádné korály. Po pláži je možné se dojít podívat i jinam. Vedle je zavřený hotel. Je u něj krasné moře. Ale bohužel neudržovaná pláž, na které jsou vyplavené odpadky z moře.

Tereza Slámová, 23.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Bazén blíže k moři, které je krásné vidět 6 fotografií

Celkom: 8,8 Dovolená krásná, měly jsme štěstí na počasí, celý týden sluníčko, moře teplé i když dost špinavé.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená krásná, měly jsme štěstí na počasí, celý týden sluníčko, moře teplé i když dost špinavé. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj se povedl hned napoprvé a bez úplatku, což se stává málokdy. Byl sice v přízemí,ale s teráskou do zahrady, která byla opravdu nádherná, prostě palmový ráj.

Strava
Nejslabší článek dovolené,jídla opravdu dost, ale bez chuti, zelenina rozvařená, nejlepší byly brambory a rýže. Saláty chudé, ovoce jen hrušky a švestky. Zákusky sice chutné, ale denně stejné.

Služby hotela
Hotel je opravdu veliký, naštěstí nebyl plný, v sezoně to je asi docela náročné, ale teď vše v pohodě.Nestalo se že by chybělo nádobí, nápoje k obědu a k večeři si každý mohl natočit sám včetně piva a vína, nikde žádné fronty. Úklid v pohodě. Animace jsme nevyužívaly, ale pořád bylo nějaké cvičení.

Pláž
První dva dny jsme měly smůlu na chaluhy, kterých bylo opravdu hodně. I když snaha o úklid byla opravdu velká, od rána jezdil traktor který je stahoval mimo pláž, ale ty z vody prostě nevytahal. Pak se kvalita vody zlepšila, i když úplně čistá nebyla nikdy, ale to je dáno tím, že je to písečná pláž. Ale plavání bylo perfektní, není to takové to brouzdaliště.Kdo má rád bazén, ten si přišel na své, ty jsou opravdu nádherné, dva veliké s ostrůvky,jeden pro malé děti.

Zdeňka F., 23.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)