Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Krásná dovolená, vše bylo perfektni!!!

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, vše bylo perfektni!!! Zobraziť celú recenziu

Martina Turková, 09.12.2018, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Grand Kaptan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená. Pojedeme nejméně ještě jednou.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Pojedeme nejméně ještě jednou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše OK. Máte možnost s výhledem na moře nebo na hory.

Strava
Strava znamenitá. Přibral jsem 5 kilo. Alkohol všeho druhu a kvality i zahraniční.Výdej obědu z jednotlivých autíček (

Volkswagen Transporter ) zajímavý nápad.

Služby hotela
Neměli jsme žádný problém. Většina hostů z Ruska, ale chovali se velmi slušně.

Pláž
Pláž je užší jako všude přímo v Kemru, ale lehátek bylo dost.

Anonym, 08.12.2018, Dátum pobytu: 11.9. - 21.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Doubletree By Hilton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Bolo to celkom v pohode. Pre náročného zákazníka to už, ale až také super nebolo... Dal by som max. 7 bodov z 10. Celkovo.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Bolo to celkom v pohode. Pre náročného zákazníka to už, ale až také super nebolo... Dal by som max. 7 bodov z 10. Celkovo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Fajn, aj keď vidno, že hotel už má najlepšie časy za sebou.

Strava
Dalo sa, ale opäť - nečakajte exotiku a morské špeciality.

Služby hotela
Nič som nepotreboval a tak neviem posúdiť.

Pláž
Súkromná. To bolo fajn. Je to malá zátoka a tak bolo jasne, že voda je tak trochu stojaca. Aspoň tam neboli vlny.

Juraj Drotár, 01.12.2018, Dátum pobytu: 28.6. - 5.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Sentido Gold Island

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Otrava z jídla - již nikdy více.

  • 10 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 5 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
Otrava z jídla - již nikdy více. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádhera, nemělo chybu, pro naši 5-člennou rodinu naprosto ideální a luxusní: patrový rodinný pokoj s přímým vstupem do bazénu. V přízemí: předsíň, pokoj s manželskou postelí a samostatným lůžkem, TV, koupelna s WC, terasa a přímý vstup do sdíleného bazénu. V patře to stejné, jen s balkónem. Každý den doplňovali do ledničky nápoje a uklízeli. Wi-fi na pokoji.

V areálu hotelu další bazény, u moře aquapark.

Strava
Nejhorší zkušenost, postupně jsme se od půlky dovolené nakazili ze zkaženého jídla u večeře. Jídlo bylo na 4* hotel velmi ubohé, vhodné pro vegetariány, na večeři pouze dva druhy masa, na které se stály fronty. Už podle hnilobné chutě bylo poznat, že je maso zkažené, u některých kousků to bohužel poznat nebylo.

Hotel byl plný nakažených turistů, pro které jezdili sanitky, hosté nestíhali dobíhat na WC, takže všude zvraceli a kadili do bazénů, které byly pak na malou chvilku zavřené, než je personál vyčistil.

Náš průběh onemocnění: po večeři vážné zdravotní problémy: zvracení, průjem, teplota, bolesti břicha, postupně celá rodina a každý několik dní: manžel, jedna dcera, syn, druhá dcera, já.

Museli jsme volat přes zdravotní pojišťovnu lékaře na pokoj, nakonec jsem skončila v místní nemocnici, bohužel pár hodin před odletem, kde mě naštěstí postavili na nohy, takže jsem silou vůle byla vůbec schopná doletět domů. Velké díky patří paní doktorce Ivoně z České republiky, která se v Turecku vzdala a pracuje tam.

Velká kritika patří CK , která zkaženou stravu v hotelu s pomocí hotelového personálu kryje a neuznala nám ani 1 Kč za zkaženou půlku dovolené. Bohužel s touto cestovkou jsme byli naposledy. Hotel se ohání různými oceněními a certifikáty, kuchaři maso vaří před vámi a mají gumové rukavice, což je sice krásné, ale když je to maso zkažené nepomůže nic.

Služby hotela
Obrovský hotel. Vše OK, kromě jídla. Obsluha v baru milá v sezóně všude nával, s tím člověk bohužel musí počítat. Boj o lehátka u bazénu, fronty na zmrzlinu, boj o místo v amfiteátru....

Pláž
Na pláž se chodilo zapáchajícím podchodem pod 4-proudovou silnicí. Pláž docela čistá, ve vodě kameny, nutné boty do vody, voda zakalená, z hotelového areálu do vody vytékala špinavá voda z nějaké trubky. Když jsme chodili úplně na kraj areálu, voda byla již čistá. Obrovský aquapark na pláži - úžasné.

Irena S., 28.11.2018, Dátum pobytu: 23.8. - 3.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Marin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Eftalia Marin 9 fotografií

Celkom: 9,4 Hotel velmi pěkný, pokoje také. V areálu hotelu všude čisto. Klidná a tichá oblast, ale místní občas měli mešitu ve 3 ráno a to je...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel velmi pěkný, pokoje také.

V areálu hotelu všude čisto.

Klidná a tichá oblast, ale místní občas měli mešitu ve 3 ráno a to je opravdu hluk to modlení.

Po příjezdu do hotelu jsme nahlasili, že nám nefunguje světlo v pokoji, řekli nám že zavolali opraváře, který ale za celych 11 dni co jsme tam byli, nedorazil.

Po příjezdu také nefungovaly výtahy, na jediný funkční jsme čekali 20 minut

Cesta na pláž zhruba 10 minut jako procházka to ničemu nevadí.

Meli jsme zde teplo i koncem listopadu a dalo se plavat v moři.

V hotelu se dá platit eurem, kartou i jejich měnou.

Využili jsme i hotelový bazén a masáže. Kdo nešetří každý euro tak doporučuji masáže.

Chtěli jsme do města, ale nepochopili jsme system autobusů, které projížděli zastávkami a ani nezastavili. Tak jsme se prošli směrem do města a narazili na pár obchodních domů.

Dejte si pozor na turistický zloděje, nabízející a vnucuji vám věci, služby a pak požadují směšně velké částky eur, nejlépe když je budete ignorovat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krom toho, že nam po celou dobu pobytu nefungovalo světlo, tak jinak pokoje pěkný a čistý, neda se na ne stěžovat, vyhled taky pěkný.

Strava
Strava výborná, najedi se zde i vegetariáni a ruzni alergeni.

Vse je formou bufetu takže si nabírate sami a kolik chcete.

U všeho maji cedulky jestli je to dobry pro vegi nebo gluten atd..

Obsluha vam roznasi pouze pití a uklízí.

Dezerty parádní.

Služby hotela
Uklid pokoje v pořádku

Masáže v hotelu dražší ale uvolní vás to.

Je zde i kadeřnictví, tattoo to jsem nevyužil ale ocenuji.

Maji tu zadarmo bazén, sauny, drinky

Pláž
Nějaké části pláže čisté, jinde zase trošku bordelu, neda se to ovlivnit jací jsou lidi, ale videl jsem tam několikrát jak pláž uklízeji, ale hotelová část byla velmi čistá a pěkná

Michal T., 27.11.2018, Dátum pobytu: 14.11. - 24.11.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Aska Lara Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9 Hotel je přímo na pláži. Personál ochotný. Byli jsme spokojení. Recepce má mínus. WIFI signál špatný. Super byly turecké lázně, doporučuji.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je přímo na pláži. Personál ochotný. Byli jsme spokojení. Recepce má mínus. WIFI signál špatný. Super byly turecké lázně, doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji jsme byli minimálně. Na přespání a vykoupání ideální. Super je výhled na moře z balkonu.

Strava
Dalo se vybrat z hodně druhů. Ryby byly občas, škoda. Zeleniny dost. Slabší snídaně. Jogurt nic moc.

Služby hotela
OK

Pláž
Super i bazén.

Marie C., 26.11.2018, Dátum pobytu: 12.6. - 26.6.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Top

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

TOP Hotel 15 fotografií

Celkom: 6,8 S dovolenou jsme byli spokojeni.

  • 7 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byli spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je před rekonstrukcí, což se odráží ve vybavení a " odžitosti " materiálů.

Velikost pokoje dobrá, kvalitní postel.

Strava
Spíše průměrné provedení, výběr rozmanitý. Velmi špatná kultura stolování, hotel nevyžaduje dress code, což vede k tomu, že většina hostů chodí do jídelny i na večeři v kraťasech a tílku. Jedna velká jídelna- otevřený prostor s výraznou hlučností.

Venkovní bary a restaurace příjemné.

Služby hotela
Čistota dobrá, personál milý.

Zdarma upgrade ubytovaní.

Bazén úžasný, skvělá čistota.

Pláž
Skvělá, dostatek lehátek, velký prostor.

Karolína V., 25.11.2018, Dátum pobytu: 4.9. - 19.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Royal Wings

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Vyborny hotel, sluzby fantasticke, strava tiez. Velka spokojnost, boli sme s 2 7-rocnymi dcerami, velmi si pochvalovali aj tobogany,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborny hotel, sluzby fantasticke, strava tiez. Velka spokojnost, boli sme s 2 7-rocnymi dcerami, velmi si pochvalovali aj tobogany, smyklavky, animacie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mali sme junior suitu s 2 izbami, krasna velka terasa, kvalitne matrace, spokojnist.

Strava
Najlepsi all inclusive, v akom sme kedy boli. Pre decka nanuky, zmrzliny na vyber vela druhov, wafle poobede, detske jedla, fresh dzusy. Znackovy alkohol v cene!

Vela barov, restika s terasou, bohaty vyber z jedal, vela ovocia a dezertov.

Služby hotela
Na vysokej urovni, ochotny personal, upratovacky ok. Velky hlavny bazen, paradna cast bazenova aj pre uplne male deti. Velky miniklub pre deti, kde sa da v pohode stravit niekolko hodin :)

Jedine minus je hotelovy fotograf, ktory bol trochu drzy a pyta 9€ za 1 fotku!

Pláž
Krasna, siroka, pieskova, dostatok lehatok. Z mola sa dalo skakat. Rozne vodne sporty, vramci detskeho minikluby aj zadarmo.

Anonym, 23.11.2018, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: IC Santai

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Bazen, v pozadi hlavna hotelova budova 1 fotografia

Celkom: 10 Fantastický hotel, luxus..strava úžasná

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastický hotel, luxus..strava úžasná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, pekné, pohodlné

Strava
Veľký výber jedál.. rozmanitá kuchyňa aj pre náročnejších

Služby hotela
Na skvelej úrovni.

Pláž
Krásny červený koberec vedie od hotela až k moru.. pláž menšia, ale o kúsok ďalej je aj verejná, takže sa dá ísť aj tam

Anonym, 22.11.2018, Dátum pobytu: 11.5. - 18.5.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Club Hotel Sera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)