Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Dovolená se nám moc líbila, letos jedeme znova.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila, letos jedeme znova. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo bez závad, nemůžeme nic špatného říci.

Strava
Jídlo nám chutnalo, přibtaly jsme.

Služby hotela
Služby byly dobré.

Pláž
Na pláži se nám moc líbilo.

Irena S., 10.01.2018, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Turtas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super uz sme tu boli druhykrat

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super uz sme tu boli druhykrat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Swim up izby odporucam

Strava
Kazdy si pride na svoje

Služby hotela
Nemam co vytknut, spokojnost

Eva C., 10.01.2018, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Marin

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Skvělá dovolená,moc všem doporučuji. ☺️ Uvažujeme ze pojedeme na stejně místo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená,moc všem doporučuji. ☺️ Uvažujeme ze pojedeme na stejně místo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvěle, měli jsme rodinný apartmán který byl čistý a proste úžasný. ☺️

Strava
Vyborne!!! ☺️

Služby hotela
Skvěle ☺️

Pláž
Přístup na pláž byl super, čistá pláž s občerstvením což se nám velmi líbilo. Pro malého úžasný hřiště které bylo přímo na plazi.

Anonym, 06.01.2018, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Limak Arcadia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Naprostá spokojenost s poskytnutými službami (až na volnou WIFI) a s přístupem personálu.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost s poskytnutými službami (až na volnou WIFI) a s přístupem personálu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi jsme ocenili prostředí, v němž byly situovány jednotlivé 2 - 3 patrové domy s jednotlivými příjemně zařízenými pokoji. Domy jsou v pravidelně vzorně udržované zahradě se vzrostlými palmami, ibišky, buganveliemi, agave a dalšími.

Strava
Široký sortiment teplých a studených jídel servírovaný formou bufetu byl naprosto dostačující. Během pobytu je možná večeře v tamní rybí restauraci, v níž jsou servírovány pokrmy jednoho ze čtyř možných menu.

Služby hotela
Personál byl příjemný a, i když šlo o konec sezony, byl vstřícný a pozorný.

Dostupnost bezplatného WiFi připojení vyžadovalo velkou dávku trpělivosti a někdy se i připojení podařilo. Takže, kdo potřebuje být i během dovolené neustále na internetu a sdílet svoje prožitky, je k dispozici i placená služba, jejíž kvalitu ovšem nemůžeme ohodnotit.

BTW doporučoval bych mnohým zdejším provozovatelům hotelů a restauračních zařízení aby se inspirovali jak poskytovat služby v tomto oboru..

Pláž
Pláž přiléhá přímo k hotelu a je pouze pro hotelové hosty s polohovatelnými lehátky. Pláž je písečná, která u vstupu do moře přechází v oblázkovou. Velmi jsme ocenili řešení zastínění.

Aleš N., 03.01.2018, Dátum pobytu: 15.9. - 23.9.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Gypsophila Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,8 Super dovolená.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování nic moc. Staré vybavení pokojů, v koupelně tekla voda pod umyvadlem a sprchovým koutem. Neuklízelo se každý den, ani nebyla výměna ručníků.

Pláž
Pláž nádherná, moře čisté a teplé.

Ivanka N., 03.01.2018, Dátum pobytu: 14.10. - 20.10.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Arsi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Super, určite sa radi vrátime.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super, určite sa radi vrátime. Zobraziť celú recenziu

Simona, 02.01.2018, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Royal Taj Mahal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Jeli jsme se po loňské dovolené na jistotu.Moje recenze je tu také.Letos děs běs.Dostali jsme 2 bungalovi,jeden,pěkný,druhý hnus.Na...

  • 5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 10 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Jeli jsme se po loňské dovolené na jistotu.Moje recenze je tu také.Letos děs běs.Dostali jsme 2 bungalovi,jeden,pěkný,druhý hnus.Na sprchovém koutě rtěnka,nejspíš je tam dodnes.Změna kuchaře,vedla k horšímu.Zřejmě došlo ke změně vedení,jediná věc co udělali,dali jmenovky na veškerou zeleň.Jen to co jsme neznali jmenovku nemělo.Raději se měli věnovat kontrole personálu.Jako loni opět je zajímali Němci a Turci.Přednostně je obsluhovali i když přišli až po vás.Po upozornění se s nechutí vrátil a doobsloužil vás.Všude krabice na spropitné,popsané německy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme možnost porovnat mezi pěkným a horším,my měli proležené matrace,plíseň,vše staré,rozhrkané.Děti měli novější ale až na konci areálu.Loni úklid super,letos uklízela jen u tureckých a německých turistů,k nám došla otevřela dveře,zavřela a odešla.Povlečení vyměnila 2x,ručníky nám neustále dávala v menším počtu než kolik nás bylo.

Strava
No oproti loňsku hnus.Míchaná vajíčka byla 2x a mastná,loni každý den a supr.Obědy děs,loni super polévky,letos se nedali jíst,hlavní jídlo,jak pro prasata.Večer to samé.Ani se mi to nechce popisovat.Potkali jsme jeden český pár a ten chválil vše,no oproti loňsku 95% pokles kvality.

Služby hotela
Nabízeli masáže,my ale využili jen vzbuzení ve 3 ráno na výlet a připravenou svačinu.To byla bageta a pitíčko.

Pláž
Stejně jako loni malá,ale mi leželi u bazénu a k moři si došli těch pár metrů,Pláž čistá,voda také.

Anonym, 29.12.2017, Dátum pobytu: 29.7. - 9.8.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Altinkum Bungalovy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Já jsem jel za teplým, houpavým mořem a bohatou a chutnou tureckou stravou a s obojím jsem byl velmi spokojen. Partnerka již tak...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Já jsem jel za teplým, houpavým mořem a bohatou a chutnou tureckou stravou a s obojím jsem byl velmi spokojen.

Partnerka již tak spokojená nebyla, protože nerada cestuje v noci, ráda vyráží na výlety do blízkého okolí a těch blízkých turisticky atraktivních cílů( kromě archeologického parku Side) tam zase až tolik nebylo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V požadavku jsme měli tuším vyšší patro a boční výhled k moři. Vyšší patro se nekonalo a boční výhled sice byl, ale byl zase jinak znehodnocen. Na druhou stranu jsme měli k dispozici dvě ložnice, takže jsme se při spaní nerušili a spokojili se s tím co nám bylo nabídnuto i proto, že se pokoj nacházel v relativně klidné zoně hotelu.

Strava
Stravování bylo výborné, bohužel často doprovázené křikem dětí, protože je hotel zřejmě doporučován pro rodiny s dětmi.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme byli spokojeni.

Pláž
Pláž byla čistá, denně uklízena, vybavena ochrannými plachtami namísto slunečníky. S těmito plachtami jsem se setkal prvně a nutno dodat, že je to skvělá věc. Člověk se pod nimi dostatečně opálí a nemusí kvůli stínu neustále přestrkávat lehátko.

Josef Hrdina, 28.12.2017, Dátum pobytu: 11.9. - 18.9.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Sea Planet

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Krásná dovolená za rozumnou cenu

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená za rozumnou cenu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi pěkne, každý den uklizeno a cisto..pokoj velmi moderně zařízený samozřejmě s klimatizací

Strava
Každý si vybere, obrovská nabídka masa,salátu, příloh a vlastně všeho na co si vzpomenu

Služby hotela
Hotel čistý, všude uklizeno

David Straka, 28.12.2017, Dátum pobytu: 15.9. - 23.9.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: TTH Family Life Pascha Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 nespokojena s CK

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nespokojena s CK Zobraziť celú recenziu

Anonym, 28.12.2017, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2017
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Insula Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220