Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Sympatický hotel s příjemným personálem.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Sympatický hotel s příjemným personálem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Slušný pokoj, jen chybí police nebo zásuvky pro uložení oblečení - museli jsme nechat v kufrech. Hlasité diskotéky do noci - hotel prakticky nemá jediný tichý pokoj.

Strava
Pestrá, chutná. Jen víno prabídné kvality. Ocenila jsem nevtíravou intenzitu klasické hudby k jídlu.

Služby hotela
Přílišná hlasitost moderní muziky u bazénu.

Pláž
Chybí molo pro vstup do moře. O kameny pod hladinou při vstupu do vody si udělal drobné zranění (odřené koleno, holeň, hruď, prsty na nohou,...) snad každý.

Věra L., 22.10.2019, Dátum pobytu: 6.10. - 17.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Pohodová dovolená, až na občas otravné chování ze strany personálu, kteří mi dávali na stůl ubrousek s číslem telefonu.

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Pohodová dovolená, až na občas otravné chování ze strany personálu, kteří mi dávali na stůl ubrousek s číslem telefonu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost, úklid každý den, TV funkční, semtam nefunkční fén. Úklid probíhal random od rána do odpoledne, což bylo někdy matoucí.

Strava
Hodně zeleniny, která byla výborná. Chyběl mi větší výběr ovoce, někdy už třeba nedoplnovaly pomeranče, takže si brali "R" plný tašky, aby na ně zbylo a chodili dost brzo ráno :D Ryby každý den odpoledne i večer, plněné papriky, raviolly... vše na co si vzpomenete :))) Na pláži je od od 10 do 15 turecká pizza - super, ale zase musíte přijít docela brzo než to stihnout odklonit "R". Potom od 12.30 je bufet - jinak se podává i pizza a tam se stojí fronty vždy, než se dostanete na řadu klidně i 20 minut. V bufetu zelenina, hamburgery, kebab a hranolky. Nejvíc mě dostala zmrzlina každý den v 16 kde se klasicky stála fronta jak před Tuzexem. Ale za tu cenu jídla bylo hodně a bylo moc dobré (10 druhů oliv a asi 7 pálivých chilli papriček když jsem se nudila spočetla jsem). A 8 druhů sýrů ráno

Služby hotela
Sauna - průšvih. Chtěla jsem si zaplatit saunu, ale bylo mi řečeno, že můžu pouze nějaký jejich "program", teda i s masáží a peelingem. Na to jsem mu odpověděla, kdo by komu platil haha. Animační programy v poho, nejlepší atrakcí je nafukovací hrad, kde se v týmech soutěží kdo dřív přeběhne přes různé překážky. Zvláště v podání s vypasenýma kolegama z "R" to bylo lepší jak Česká soda. Venku doporučuju zajít večer do města, všude máte vodní dýmku zdarma v obchodech a jejich čaj.

Pláž
Pláž v poho, na to že to bylo Turecko, písek se štěrkem občas nějaký šutřík byl. Lidí jako sra.ek, všude lidi, všude smradi, co řvali. Jela jsem mimo sezonu a i tak tam bylo dost dětí. Jinak se dalo dobře zaplavat, Turci to mají na háku, takže vás nebudou hned hnát z vody, když překročíte bojky nebo vás ošplouchne vlnka - na ty vlnky pozor, protože, jak už jsem psala, je tam semtam nějaký šutřík. Za tu cenu jsem byla spoko

Anonym, 22.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,2 Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber, či pod holým nebom alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo. Viacero bazénov so sladkou ale aj s morskou soľou. Animácie, večerný program ako Kuba show alebo Hárem show zabavia hlavne dospelých, ale aj deťom sa to páčilo. Boli sme už viackrát v Turecku, ale toto bola naša najlepšia dovolenka. Pre deti ako atrakcia voľne pohybujúce sa korytnačky. Mini klub, detský vonkajší a aj vnútorný kútik s hračkami a preliezačkami. Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými lehátkami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo lehátiek a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti- pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví čipovaní veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia. Jedla neúrekom. Počas dňa robia placky, na večeri vonku naživo varia.

Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb.

Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie ce Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
PRe troch menšia izba, ale postačuje.

Strava
kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber, či pod holým nebom alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo.

Služby hotela
Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb.

Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie cez deň. A veľmi nám vadilo, že už o 18 začali upratovať lehátka na pláži a pri bazéne, čím nás vyháňali. Najrušivejším prvkom sú každé tri minúty pristávajúce a odlietajúce lietadlá. Našťastie sme bývali tak, že v noci sme ich neregistrovali. V iných izbách to šťastie nemali

Pláž
Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými lehátkami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo lehátiek a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti- pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví čipovaní veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia.

Pavol Cvicela, 22.10.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 7.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Club Hotel Sera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Hotel Sera Deluxe 18 fotografií

Celkom: 8,6 Byli jsme spokojení

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojení Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bylo dobré

Strava
Strava byla chutná ale vyběr malý.

Služby hotela
Dojem byl dobrý,služba hotelu ,byla taky dobrá

Pláž
Přistup do moře perfektní.moře čisté,prostředi pěkné

Antonín Navrátil, 22.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 12.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Top

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Výborný!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborné!

Služby hotela
Výborné!

Pláž
K pláži trochu dále, ale nebyl problém.

Alena Kneifelová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Elysee Garden Family

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená se nám moc líbila, rádi se sem opět někdy vrátíme

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám moc líbila, rádi se sem opět někdy vrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v pohodě, takové, jaké jsme očekávali.

Strava
Malý výběr, ale jídlo bylo moc dobré, hodně druhů ovoce a zeleniny.

Služby hotela
Super, velmi milý aochotný personál

Pláž
Malá, ale hned před hotelem a hlavně soukromá.Na dalších úsecích pláže bylo značně přelidněno.

Alena K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Altinkum Bungalovy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Dovolená se nám líbila i když jsem jela s čerstvým úrazem, tak jsem si to krásně užila. Musím velice pochválit našeho delegáta jeho...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila i když jsem jela s čerstvým úrazem, tak jsem si to krásně užila. Musím velice pochválit našeho delegáta jeho ochota a vstřícnost byla neuvěřitelná a moc mi pomohl. Tímto mu moc děkuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl s klimatizací a bylo tam vše co jsme potřebovali, jen úklid v koupelně a na balkoně neprobíhal denně.

Strava
Strava byla vyhovující, výběr rozmanitý, vždy jsme si vybrali a pochutnali.Služby hotelu

Služby hotela
Celkový dojem - výborný.

Pláž
Kousek od hotelu, čistota pláže dobrá, voda super čistá a krásně teplá.

Jarmila R., 22.10.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Oba Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Krásné počasí, slunečno, velmi teplé moře, čisté. Jediná vada na kráse je hrubý písek s drobnými kamínky, které podklouzávají při vstupu...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné počasí, slunečno, velmi teplé moře, čisté. Jediná vada na kráse je hrubý písek s drobnými kamínky, které podklouzávají při vstupu do vody. Ale není třeba nazouvat žádnou obuv do vody, jen pro přechod od lehátka k moři je-li horký písek, je obuv vhodná. Odlet a přílet byly bez zpoždění. A opět se opakuje to, nač si turisté neustále a marně stěžují - na palubě letadla se nepronese ani slovo česky a anglicky velmi bídně. Takže žádné informace o letu apod. nedostanete. Také se nepodává občerstvení, pouze za eura si můžete koupit nápoje nebo jídlo.No a čeští turisté, neurvalí, ještě bylo letadlo nad letištěm a už vytahovali zavazadla z prostoru nad sedadly a nedbali na upozorňování stevardů ani spolucestujících. Klasika.Všude byli, všechno znali a všechno bylo špatné.Divím se, že vůbec někam cestují. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velký pokoj, velká koupelna a balkon se dvěma křesly a stolíkem - dostačující, sušák na ručníky je pevný na stěně balkonu. Každý den bylo uklizeno a dodána láhev s vodou -2l. Nebyl problém si říci o více vody nebo si vzít vodu z uklízecí místnosti. V koupelně je sprchový gel, osušky a ručníky a vysoušeč vlasů. Výhled byl na hory i na moře.Trochu byl slyšet šum z okolní komunikace , ale nevadilo to.

Strava
Velmi dobré stravování, ohromný výběr pečiva, chleba ,toustů, sýrů, uzenin, zeleniny, kompotů, jogurtů, vaječných jídel, párků, no prostě spousta jídla pro každého. Na oběd polévky, asi 18 druhů zeleninových salátů, masa pečená, grilovaná, dušená ,rýže, brambory, těstoviny, různě upravená zelenina, to se nedá ani popsat,kolik jídla bylo na výběr. A dezerty ! Pastva pro oči! Jen jsou opravdu příliš sladké. Ale dají se vybrat i ovocné nebo sušenky. Stejný výběr byl i na večeři. Až to někdy hraničilo s plýtváním. A přesto měl někdo připomínky. Nevím, co jedí doma! Kdybyste tvořili kombinace z předložených potravin, nestačily by vám ani 2 měsíce, abyste vše ochutnali. Nápoje slazené, čistá voda, čaj, mléko, kávy. Víno nalévali,pochopitelně. Ovoce ráno, v poledne i večer - mandarinky / někdo si pro jistotu bral i 20!/ ,jablka, hrozny, pomeranče.

Služby hotela
Trezor 12 euro za pobyt, na recepci dostanete klíč, trezor je na pokoji. Doporučuji.

Internet 10 euro za pobyt, funguje v areálu hotelu, na pláži ne.

Směnárna v recepci , není třeba měnit turecké liry. Všude berou eura nebo dolary. I prodejci džusů na ulici.

V recepci je vitrína, ve které jsou informace cestovních kanceláří. Je třeba odsunout několik tabulí, CK je pěkně schovaná pod všemi zahraničními CK. Informace o odletu byla až večer před odjezdem!

Každou středu se koná velký bazar, který stojí za návštěvu. Slabá půlhodinka cesty, vlevo od hotelu směrem k nadjezdům, přejít k mešitě a první ulicí vlevo. Dojdete přímo na tržnici. Doporučuji ráno, v poledne je tam šílená spousta lidí. Platí se eury nebo dolary - obuv, koření, ovoce, cokoli chcete, tam najdete.Smlouvejte, čekají na to.

Pláž
Pláž je opravdu kousek od hotelu, lehátka i matrace jsou zdarma. Bohužel, písek je tmavý a hrubý, s drobnými kamínky.Ty jsou nepříjemné při vstupu do moře, protože podklouzávají pod nohama. Nepotřebujete obuv. Když byl pálivý písek, jsou nějaké sandále dobré. A písek byl horký, hlavně od 12ti hodin. Moře čisté! Bary fungovaly od 10.hodiny, nápoje na výběr, ne alkoholické. Jídlo - bez problémů- dopoledne placky se sýrem a zeleninou, pizza, v poledne se dalo poobědvat na pláži, byly hranolky, párky ,zeleninové saláty, kdo nechtěl jít do jídelny, měl z čeho vybírat.Od 16 -17 se dávala zmrzlina, to byl problém, protože vždy byla opravdu dlouhá řada. Ale prodávaly se mražené výrobky hned před pláží. Hodně lidí, ale pohoda!

Marcela Tomečková, 22.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Caretta Relax (ex. Xeno Relax)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 V Turecku jsem byla po sedmé, vždy jsem byla spokojená, ale tady bylo zklamání

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
V Turecku jsem byla po sedmé, vždy jsem byla spokojená, ale tady bylo zklamání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování neodpovídalo nabídce, pokoj byl příšerný, po příplatku jsme byli přestěhováni do jiného pokoje, který byl lepší

Strava
vynikající

Služby hotela
Veškerý personál milý a ochotný

Pláž
pláž ucházející, molo před rozpadnutím

Taťána Bohunová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Sensimar Belek Resort and Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Maximální spokojenost, není co dodat. V Turecku jsme byli už v srpnu a byli jsme i nyní moc spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Maximální spokojenost, není co dodat. V Turecku jsme byli už v srpnu a byli jsme i nyní moc spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo super, zde opět nemám co vytknout.

Strava
I když jsem si vzala u každého stravování od všeho jen 1kousek,zdaleka jsem neochutnala vše,co bylo v nabídce, protože toho bylo moc... a vše výborné.

Služby hotela
Skvělé.

Pláž
Hotel byl hned u pláže, perfektní, u bazénu jsme strávili jedno dopoledne, byl chladnější než moře, a my jezdíme k moři, ne k bazénu. Moře bylo vzhledem k období ještě velmi teploučké, čisté(pobyt 10.-16.10.)

Dana Vondrušková, 22.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 16.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Arcanus Side Resort (ex. Asteria Sorgun Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)