Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,6 Úžasná dovolená za nízkou cenu! Doporučuji kupovat pouze ze cenu LM, která je o polovinu nižší než původní :). Byli jsme celkově...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasná dovolená za nízkou cenu! Doporučuji kupovat pouze ze cenu LM, která je o polovinu nižší než původní :). Byli jsme celkově spokojení. Samozřejmě pokud někdo očekává velký luxus tak musí hledat jiný hotel, ale také za jinou cenu. Pro normálního člověka je tento hotel dostačující a určitě zde bude spokojený, jak s lokalitou, která je rušnější tak i s jídlem a ubytováním. Bohužel, v této době je zde méně turistů a to udělá svoje. Pláže jsou sice poloprázdné, takže je zde dostatek místa,ale v centru města turisté chybí... Jinak je to krásné místo, doporučuji se podívat k přístavu, kde jsou nádherné velké lodě. Výlet s takovou lodí vám krásně spestří den :-). Jinak v Turecku nezapomínejte hlavně smlouvat, ikdyž je to s Turkama hodně složité, ale když budete šikovní dovezete si krásné značkové věci za pár korun jen to chce pevné nervy. Je lepší podívat se do více obchodů ceny se u každého obchodníka lišší tak se nenechte zmást. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jednoduché, ale dostačující :). Měli jsme pokoj s bočním výhledem na moře.

Strava
Velké množství čerstvého ovoce i zeleniny. Zákusky jsou zde velmi sladké, ale doporučuji ochutnat jejich pudink. Na snídani jsme mívali spoustu sýrů, pečiva, šunky, marmelád občas vajíčka na více způsobů. Na oběd a večeři většinou výběr ze dvou hlavních jídel + dvou polévek k tomu samozřejmě ovoce pečivo sýry atd. Vždy bylo vše k snědku. Neočekávejte žádný velký luxus, ale to za tak nízkou cenu ani nejde. Myslím, že člověk co neočekává zázraky se zde určitě dobře i zdravě nají.

Nápoje: Káva, čaje, přeslazené"džusy", pivo, víno, sprite, cola, fanta, základní tvrdší alkohol (vodka)

Služby hotela
Ochotný usměvavý personál. Pokoj uklizečky každý den vzorně uklízeli. Žádný problém jsme neměli, takže nevím jak hotel řeší případné problémy...

Pláž
Krásná pláž kousek od hotelu, konkrétně se mě líbila část pláže, které patřila k našemu hotelu. Čisté moře. Pro neplavce to ale moc není jsou zde větší vlny. :-)

Anonym, 16.01.2017, Dátum pobytu: 6.6. - 13.6.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

výhled na moře 3 fotografie

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Anonym 2017-01-16 8.6 1 10 Kleopatra Güngör

Celkom: 5,2 Krásný areál, zahrada i pláž. Tragédie - rusky hovořící návštěvníci, opravdu dokázali otrávit pobyt svoji neskutečnou neurvalostí,...

  • 6 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný areál, zahrada i pláž. Tragédie - rusky hovořící návštěvníci, opravdu dokázali otrávit pobyt svoji neskutečnou neurvalostí, drzostí, nevychovaností, viděla jsem již dost, ale toto už byla zvěř. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobré, jen na úklidu by mohli mnoho vylepšit, vše je o lidech a vedení. Škoda, že u tak pěkného hotelu je ubohý servis.

Strava
Každý den opravdu stejná, každý den něco chybělo - máslo ke snídani, shnilé ovoce, zmrzlina, hranolky, citrony, každý den něco došlo. Najíte se dosyta, ale nejde o gurmánský zážitek (podprůměrná závodka). Fronty, fronty, fronty a když už na vás přijde řada, tak jídlo dojde:).

Služby hotela
Velmi špatný, neochotný, nekvalifikovaný personál. Obsluha restaurace - katastrofa:), už jsme se museli smát. Lehátka obsazena od večera ručníky, velmi těžko se hledá místo pokud vstanete později.

Pláž
Krásná. Místo nádherné, ale vybrat jiný hotel v této lokalitě.

Petra V., 12.01.2017, Dátum pobytu: 15.7. - 29.7.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:Marti Myra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Marti Myra, Kemer, Turecko Petra V. 2017-01-12 5.2 1 10 Marti Myra

Celkom: 8,8 Super dovolená.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zařízení pokoje zánovní, až na plast. židle na balkoně, ze kterých se odlupovala barva. Pokoje prostorné s výhledem na moře, pravidelný úklid. Výtah občas vydával divné zvuky, ale jinak ok.

Strava
Strava byla pestrá, hodně ovoce, každý den výborné ryby. Sladké mě moc nenadchlo,menší výběr, zvláštní chutě - zažili jsme v Turecku podstatně lepší dobroty.. Zato zase dělali výborný bulgur. Bylo možno vybrat i z dalších druhů příloh, zeleniny..

Služby hotela
Ze služeb jsme využili pouze turecké lázně hamman a masáž. Super zážitek, určitě stojí za vyzkoušení.

Pláž
Pláž je hned vedle hotelu, místo na koupání není velké, nicméně dostačující. Je bez skalek a mořských ježků. Všude jinde, kde se dá koupat, je to však mimo ohraničení pro turisty, jsou skalky i s ježky. Zvláště na levé straně pláže u útesů jich je spousta, jsou vidět hned od břehu. Určitě doporučuji potápěčské brýle, podmořský svět je zde opravdu pestrý a nádherný. Pláž je čistá. Dopoledne je moře klidné ideální k potápění, odpoledne fouká silný vítr a jsou obrovské vlny - super na vydovádění se hned u břehu. Voda čistá, akorát studenější moře oproti třeba turecké riviéře.

Kateřina, 10.01.2017, Dátum pobytu: 14.8. - 24.8.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská Riviéra, Hotel:Maxima Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Maxima Bay, Egejská Riviéra, Turecko Kateřina 2017-01-10 8.8 1 10 MAXIMA BAY

Celkom: 8 Fantastická dovolenka v príjemnom hotely so skvelým vybavením, službami a milým personálom. Určite by som si dovolenku v tomto hoteli...

  • 9 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolenka v príjemnom hotely so skvelým vybavením, službami a milým personálom. Určite by som si dovolenku v tomto hoteli zopakovala :)

Malá nevýhoda polohy: Ako už bolo spomínané v niektorých recenziách, cesta z letiska v Antalyi dlhá, asi také 3 hodiny. Autobusy našťastie klimatizované a 1x za cestu 15-20 minútová prestávka pri pumpe s nákupnými možnosťami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vcelku hotel veľmi pekný, moderný.

Recepcia veľká a priestranná (akurát okolo 8-9tej hodiny večer takmer plná a všetci na internete) + wifi na recepcii zadarmo (ale my sme bývali na druhom poschodí a niekedy nám šlo aj na izbe), napriek veľkosti hotela výťahy počas dňa v pohode, avšak v čase večere celkom plno - treba nejakých tých 5 minút počkať.

Izba skvelá, boli sme 2ja a dostali sme veľkú 3jku dokonca aj s kreslom, taktiež balkón, veľká kúpelňa s vaňou; klimatizácia bez problémov, krásny výhľad na bazén a more. Izby sú na kartičky (treba si dávať pozor a podľa možnosti kartu nenechávať v blízkosti mobilu, ale ak sa vám náhodou pokazí, na recepcii bez problémov bezplatne vymenia). Izby naozaj velké, nič typu "otvorím dvere a som v posteli". S izbou teda maximálna spokojnosť.

Hlavný bazén naozaj veľký, ďalej bazén pre detičky so šmýkalkou, bazén s tobogánmi a vnútorný bazén. Lehátok pri bazéne dostatok.

Hrací kútik + detské ihrisko k dispozícii, odporúčam pre rodiny s deťmi.

Nákupné možnosti v okolí hotela bohaté. Hotel sa nachádza ozaj len nejakých tých 250m od centra Mahmutlaru, kde nájdete v podstate všetko (my sme v centre Alanye neboli ani raz). Oplatí sa ale počkať na bazaar, kde majú ceny zvyčajne nižšie než v kamenných obchodoch a navyše - dajú sa ešte zjednávať. Priamo za hotelom býva bazár v soboty, v centre Mahmutlaru v utorky a neďaleko pri hoteli Ideal Beach v piatky. My sme teda boli aj na tom bazári v piatok, išli sme miestnou komunikáciou - dolmušmi: zastavia vám priamo pred hotelom, stačí prejsť cez cestu. Nám tesne pred nosom jeden ušiel ale to nebol veľký problém, do 10 minút prišiel ďalší. Vodič ohľaduplný, dostali sme sa aj s kočiarom, navyše veľmi lacno, za 3 dospelých + 2 deti len nejaké 1-2€, čakali sme viac. Turci veľmi milí, pohostinní, cestou späť sme opäť čakali nejakých 5 minút a zatiaľ nás v jednom stánku prichýlil milý pán, aby sme teda mohli počkať v tieni, a hneď nám aj ponúkal zadarmo vodu, čaj.

Ak ste v Turecku poprvýkrát, ženy, určite nechodte nikam samé v noci :)

Strava
Niesom vyberavý typ, ale nemôžem povedať aby bola strava taká, akú som očakávala. Na raňajky ako obyčajné pečivo, tak hrianky, vajíčka, syr, šunka, saláma, zelenina a cereálie + turecké želé a nejaké keksíky. Kľudne by som si tu vedela predstaviť aspoň pár krát do týždňa nejakú obmenu, niečo sladké, napríklad lievance, palacinky, ako zvyknú byť v nejakých hoteloch. Na obed a večeru rozmanitosť zeleniny a šalátov veľká, 2 druhy mäsa to áno, ale deťom napríklad chýbali hranolky alebo nejaká pizza; a po niekoľkých dňoch sa vám zdá, že jete stále dookola to isté. Koláče taktiež to isté. Pár druhov ovocia.

Pri bazéne teta piekla turecké placky, odporúčam. Na pláži taktiež jedlo zdarma, nejaké mäso, zelenina, hranolky. Z mäsa naríklad aj nugetky avšak nemyslím si, že boli s kuracím mäsom.

Za mňa veľké plus reštaurácii na streche. Možnosť jesť aj na otvorenej terase s výhľadom na more, bazény a mesto. Ozaj niečo, čo človek nemá každý deň.

Niesom si celkom istá pravdivosťou informácie v popise hotela, ktorá hovorí o skutočnosti, že v hoteli sa nachádza okrem hlavnej reštaurácie aj 1x turecká a 1x stredomorská. Stredomorskú sme videli, raz za pobyt vstup zdarma. Avšak vraj tam podávajú len ryby. Rezervovať treba aspoň deň vopred na recepcii. Akurát raz keď sme chceli ísť v sobotu, bolo nám povedané, že majú zatvorené kôli nejakému špeciálnemu večeru. My sme si vstup do tejto reštaurácie nechávali na posledný večer a nakoniec sme sa tam kôli tomu ani nedostali - rezervujte si teda stôl čím skôr. A teda spomínanú druhú reštauráciu, tureckú, sme ani nevideli.

Služby hotela
Služby naozaj dobré, niet čo vytknúť. Chyžné chodili tuším každý deň, dodávali čo chýbalo. Prekvapili nás aj krásnymi labuťami pripravenými z uterákov. Zabezpečia čo si poviete, známi si od jednej popýtali mlieko pre malého a ona im ho doniesla z kuchyne. Veľmi ústretové a milé :) Nie všetky však rozumejú anglicky, rusky, rukami nohami to ale nejako ide.

Animátori sa nezastavili, celý deň sa tuším niečo niekde robilo. Tanec pri bazéne, hry pri bazéne, vodný aerobik, vodné pólo, šípky, plážový volejbal,.. Pre deti maľovanie na tričká a iné. Večerný program taktiež každý deň, mini diskotéka pre maličkých + normálny program. Normálna diskotéka pod hotelom spojená s nejakou penovou párty alebo možnosť ísť do Alanye.

Avšak, musím poznamenať, že ako animátori, tak recepčná - veľmi SLABO hovoria po ANGLICKY. Niektorí aj vedia, ale anglicky sa väčšinou s vami porozprávajú súkromne. Programy zvyknú byť turecky a rusky, avšak aj úplný neznalec v celku pochopí o čo ide. Nedá sa ale povedať, žeby nebrali ohľad aj na ostatné národnosti. S recepčnou to taktiež nejako rukami nohami šlo.

Praktická rada: veľa ľudí sa tam nechávalo tetovať a ja som nebola výnimkou. K dispozícii tetovanie v hoteli (pri bazéne) aj v salóne v Mahmutlari. Pozor, človek by ani nepovedal, ale v hoteli to je lacnejšie! Treba sa však s dotyčným dohodnúť na čase, pretože je v stánku premenlivo. Ja som si to nechala na posledný deň a just vtedy tam nebol. Tak som teda bola v salóne (kde to mimochodom stálo asi dvoj až trojnásobok než v hoteli). Pozor ale, tvrdia, že tetovanie vydrží 3-4 týždne. To ale nieje pravda, mne vydržalo asi len 1 týždeň!!! A to som si ho dala v posledný deň, teda som sa ani po tom veľmi nekúpala.. Robia to ako keby s takou farbou na obočie, po pár dňoch je z čiernej hnedá až úplne vybledne. Preto si radšej premyslite či si ho dáte a koľko peňazí ste zaň ochotní dať..

Pláž
Pláž naozaj priamo pri hoteli, krásna, čistá, piesočnatá. Na noc sa vstup zatvára. Vstup do mora nie je vhodný pre malé deti a pre neplavcov, po celej dĺžke sú hladké kamenné pláty, v niektoré dni sme mali aj celkom velké vlny - hotel to má ale vyriešené super a k dispozícii má mólo, ktoré sme využili. More inak čisté, taktiež bez medúz a pod.

Ako som už spomínala na pláži bar s jedlom a pitím, veľmi pekné posedenie a lehátok taktiež dostatok.

Anonym, 02.01.2017, Dátum pobytu: 28.8. - 3.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Grand Santana

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Grand Santana, Alanya, Turecko Anonym 2017-01-02 8 1 10 Grand Santana

Celkom: 9,6 Doporučuji

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji Zobraziť celú recenziu

Tomáš, 22.12.2016, Dátum pobytu: 16.9. - 23.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Sea World Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Sea World Resort & Spa, Side, Turecko Tomáš 2016-12-22 9.6 1 10 Sea World Resort & Spa

Celkom: 10 Doporučuji pro ty, kteří mají v plánu dělat absolutní nic. Samozřejmě je k dispozici spoustu volnočasových aktivit, ale ty zastíní...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučuji pro ty, kteří mají v plánu dělat absolutní nic. Samozřejmě je k dispozici spoustu volnočasových aktivit, ale ty zastíní možnost věnovat se jídlu a pití, které je k dispozici 24/7. Zobraziť celú recenziu

Tomáš D., 14.12.2016, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel:Orka Lotus Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Orka Lotus Beach, Marmaris, Turecko Tomáš D. 2016-12-14 10 1 10 ORKA LOTUS BEACH - ECONOMY

Celkom: 9,6 Dovolená se nám vydařila nad očekávání. V Turecku jsme byli poprvé a byli jsme příjemně překvapeni úrovní služeb, vstřícnými lidmi,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám vydařila nad očekávání. V Turecku jsme byli poprvé a byli jsme příjemně překvapeni úrovní služeb, vstřícnými lidmi, kvalitou stravováním a hlavně golfovými hřišti, kvůli kterým jsme tuto dovolenou hlavně absolvovali. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nebyl supermoderní, byl půvabný svou architekturou. Pokoj dostatečně prostorný, vybaven vším potřebným. Denně čistě uklizený.

Strava
Ačkoli bylo po hlavní sezóně, nebo právě proto, jídlo bylo výborné, vždy včas doplňované. Pochutnali si jak milovníci turecké kuchyně, tak i středoevropané.

Služby hotela
Služby hotelu byly též na úrovni. Mimo jiné nám zajišťovali hrací časy na čtyřech golfových hřištích, včetně dopravy a vždy vše na minutu klaplo.

Marie H., 11.12.2016, Dátum pobytu: 1.12. - 8.12.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Limak Arcadia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Limak Arcadia 2 fotografie

Limak Arcadia, Belek, Turecko Marie H. 2016-12-11 9.6 1 10 Turecko, Belek, Limak Arcadia Golf and sport resort

Celkom: 8,8 Příjemná dovolená. Krásné prostředí. I v září tropické počasí. Nádherné bazény a čisté moře...bohužel totálně mrtvé :( ale to bude...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená. Krásné prostředí. I v září tropické počasí. Nádherné bazény a čisté moře...bohužel totálně mrtvé :( ale to bude problém asi celého Turecka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v obrovském hotelovém komplexu, který je tvořen spoustou jednotlivých objektů se více pokoji. Celý komplex je provozován jako "tropický prales" tzn. všude zeleň. Krásné prostředí. Čisto. Ale díky permanentnímu zavlažování dosti dusno :)

Ubytování jsme byli v klimatizovaném pokoji s vlastním sociálním zařízením. Pokoj čistý a útulný s velkou terasou.

Strava
Považuji se za náročnějšího strávníka, takže bohužel za mne v tomto ohledu hotel neuspěl. Jídlo nevýrazné chuti. Každý den stejné pokrmy(ale výběr byl, možná kdyby tu byl člověk na 6dní, tak OK)

Služby hotela
Nevyužívali jsme žádné nadstandardní služby. Ale v hotelu všechen personál milý a příjemný. Můžeme doporučit.

Pláž
Pláž čistá. (celý den se zde uklízí) na pláži sprchy, bar i toalety. Dále velmi příjemné poležení na molu odkud je nejlepší vlez do vody (skokem)...člověk se nemusí mačkat na pláži s rusákama. Moře také čisté a průzračné. Nic méně díky velkému množství turistů totálně mrtvé a tudíž nevhodné pro šnorchlování.

Po cestě k moři jsou obrovské bazány a s lehátky a několika bary. Ty jsme nevyžívali....také proč, když jedeme k moři, že?? :)

David Tregler, 11.12.2016, Dátum pobytu: 5.9. - 16.9.2015
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:Marti Myra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

26 fotografií

Marti Myra, Kemer, Turecko David Tregler 2016-12-11 8.8 1 10 MARTI MYRA

Celkom: 9,4 Velká spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Za dané peníze velmi dobře ubytování..

Strava
Velky a rozmanitý výběr.

Služby hotela
Dostačující.

Pláž
Pláž kousek od hotelu, čistá s pozvolným vstupem do moře.

Anonym, 08.12.2016, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Sultan Sipahi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Sultan Sipahi, Alanya, Turecko Anonym 2016-12-08 9.4 1 10 SULTAN SIPAHI

Celkom: 8 Dovolená byla v pohodě.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla v pohodě. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 08.12.2016, Dátum pobytu: 22.9. - 1.10.2016
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel:Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa, Side, Turecko Anonym 2016-12-08 8 1 10 Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220