Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,2 Výborná dovolená v překrásném prostředí plné zeleně i krásném stylově postaveném resortu Limak Arcadia.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Výborná dovolená v překrásném prostředí plné zeleně i krásném stylově postaveném resortu Limak Arcadia. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování pro pár bez dětí je velmi jednoduché a málo místa pro uskladnění věcí. Šlo se s tím ale vypořádat.

Strava
Strava neustále stejná, ale v takovém rozsáhlém sortimentů, že jsme nestačili všechno "ochutnat". Výběr byl opravdu veliký a velmi nám chutnalo.

Služby hotela
Personál velmi pozorný a ochotný řešit nedostatky či problémy. Každodenní večerní animační programy v amfiteátru a celodenní nabídky různých soutěží samozřejmě i pro děti.

Pláž
Pláž v blízkosti ubytování denně upravená, vyčištěná, plážový bar, sprchy i možnosti sportovních využití.

Milan K., 10.10.2018, Dátum pobytu: 22.9. - 4.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Limak Arcadia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 až na delegátku vše super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
až na delegátku vše super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super až na malé dvojlužko

Strava
vynikající kuchyně i prostředí jídelny

Služby hotela
super

Pláž
vše užasné a čisté

Marcela N., 10.10.2018, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Gypsophila Holiday Village

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 1,2 vůbec neodpovida 4hvězdam,zdaleka NE

  • 1 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 1 Okolie
  • 1 Cena

Celkové zhrnutie
vůbec neodpovida 4hvězdam,zdaleka NE Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zly sen ,hnus,špona ,plisen a t.d.

Strava
nic moc

Služby hotela
služby hrozny,neochota recepčního,arohance

Pláž
špina špina špina

Svitlana Ryshava, 09.10.2018, Dátum pobytu: 27.9. - 5.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Yelken Mandalinci Spa & Wellness

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Dovolenka super

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo super,az na to ze nas necakala delegatka.Z letiska sme hladali cestovku a zistovali si autobus ktory nas odvezie do hotela.

Strava
Strava bola vyborna a bolo jej vela aj pocas celeho dna

Služby hotela
Hotel trochu starsi ,ale cisty

Pláž
Plaz bola cista,upravena

Anonym, 09.10.2018, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Anitas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Jídlo a služby byly výborné. Vadilo mi, že se platilo za internet na pokoji.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jídlo a služby byly výborné. Vadilo mi, že se platilo za internet na pokoji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, ale velmi tmavý. Museli jsme svítit i přes den.

Strava
Stravování bylo nejlepší, co jsem zažila. Za týden nejde všechno ochutnat. Líbilo se mi, že byly bary na pláži, u bazénu, v hotelu - dokonce 24 h. Všude bylo nepřetržitě jídlo, pití, kokteily, káva....

Služby hotela
Pečlivý úklid na pokoji byl každý den. Krásně upravená jídelna, každý večer laděná do jiné barvy. Personál velice ochotný a přátelský.

Pláž
Pláž byla nádherně čistá s útulnými lehátky a barem na molu.

Anonym, 09.10.2018, Dátum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Blue Waters Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 Dovolená v Alanyi byla vydařená, negativní dojem zanechalo bohužel stravování.

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Alanyi byla vydařená, negativní dojem zanechalo bohužel stravování. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Kleopatra Gungor je již dva roky uzavřen, takže recenze se týká přesně hotelu Kleopatra Gungor suit. Tam jsme měly být ubytované, ovšem při přidělování pokojů nás poslali do vedlejšího hotelu Sun on. Naštěstí byl hotel i sám pokoj s příslušenstvím pěkný a čistý, takže jsme nic nenamítaly.

Strava
Strava byla samostatnou kapitolou celé dovolené. Nazvat nabídku all inclusive je velmi odvážné až drzé. K snídani stále stejný výběr, pečivo pouze bílá veka. K obědu i večeři prakticky jedno hlavní jídlo - jeden druh masa, a to kuřecí (prsa, paličky, játra), takže kdo nejí kuřecí, měl vegetariánskou stravu. V nabídce převažovaly mražené polotovary (hranolky, americké brambory, kalamáry, mleté placičky). Na výběr byla čerstvá i dušená zelenina, s ovocem to bylo podstatně horší - sortimentem i kvalitou. Jelikož jsme odjížděly v noci, měly jsme připravený snídaňový balíček, který nás šokoval. Obsahoval jeden tenký plátek sýra, jednu švestku, pár oliv a byl bez pečiva. Ten udělal opravdu tečku za all inclusive.

Služby hotela
Bez připomínek

Pláž
Pláž i moře nádherné a čisté.

Anonym, 09.10.2018, Dátum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Güngör

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Tuto dovolenou hodnotíme jako tu lepší .Vše proběhlo bez chyby .Doporučujeme hlavně pro rodiny s dětmi kde je velmi velké využití pro...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tuto dovolenou hodnotíme jako tu lepší .Vše proběhlo bez chyby .Doporučujeme hlavně pro rodiny s dětmi kde je velmi velké využití pro děti.Každý večer animační programy a mini disco plus divadelní představení. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vše ok ,ale mírně zastaralé ,ale všude čisto a pokoje uklizené každý den.

Strava
Jídlo bylo pestré,dobre a každý si vybere.Chválíme ranní odštavnování pomerančů.

Služby hotela
Vše v pořádku

Pláž
naprosto bez chyby,vždy čistá ,lehátek dostatek,pravidelná úklid odpadků u lehátek,chválíme hlavně za dětské hřiště na pláži a v okolí hotelu.

Tomáš Onderka, 09.10.2018, Dátum pobytu: 23.9. - 1.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Blue Waters Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Na dovolené jsme byli na přelomu září a října, kdy už návštěvnost letoviska není tak vysoká jako během sezóny. Bonusem pak pro nás byl i...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolené jsme byli na přelomu září a října, kdy už návštěvnost letoviska není tak vysoká jako během sezóny. Bonusem pak pro nás byl i úsměv a přátelské přijetí od zaměstnanců na baru a v jídelně. Jako nejslabší z celého pobytu bychom hodnotili animační programy, které nás tolik neoslovily. To jsme si ale vynahradili pobytem na hotelové pláži, kde nás čekalo čisté a teplé moře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se nachází bokem od hlavní komunikace v bočních ulicích, cca 400 m hotelové pláže. Ubytování v hotelu je na vysoké úrovni, pěkné a čisté. Úklid pokoje probíhá každý den, ale záleží na Vás, zda si bude chtít nechat uklidit. Personál hotelu byl během našeho pobytu milý, ochotný a usměvavý. Což je na konci sezóny obdivuhodné. Na pokoji je k dipozici po zaplacení depozitu za ovladač klimatizace. Kromě pěkně čistých pokojů byl i celý hotel pěkně uklizený a hlavně jídelna, kde je největší koncentrace lidí byla pěkně uklizená a stůl byl ihned po odchodu strávníků uklizen tak, aby se mohli najíst další lidé.

Strava
Strava byla klasického bufetového typu 5 krát denně (snídaně svačina oběd svačina a večeře). Kdo by čekal na snídani vaječné hody se slaninou asi by byl zklamán, ale určitě by si i tak vybral něco dobrého.:-) Nejvíce mě na snídani překvapilo obrovské množství různých druhů sýrů, salámů, zeleninových salátů, toustů, vdolků a mnoho dalšího. Moc jsme si pochvalovali kávu z automatu. Svačina byla každý den stejná a a tvořili jí hranolky kuřecí nugety a mnoho dalšího, nejvíc bych vám doporučil místní placky, které místní paní vyrábí s příchutí sýra, brambor nebo špenátu. Obědy a večeře nám také moc chutnaly a zde si myslím najde taky každý to co mu chutná nebo my jsme tak aspoň učinili a byli jsme moc a moc spokojeni a chodili si i několikrát přidávat ;).

Služby hotela
Na hotelu je bezplatná wifi s přístupem na internet, biliard, stolní tenis, stolní fotbálek, turecká vana a fitko. Za poplatek je možné navštívit wellness a masáže.

U hotelu se nachází dva bazény. Jeden klidný vzdálený od hotelu přes ulici, ale přístupný soukromým podchodem. Druhý hned u hotelové recepce s tobogánem a skluzavkou pro děti.

Okolí bazénu bylo čisté a tobogán supeeer!!! :-)

Pláž
Přístup k pláži je přes hlavní a poměrně frekventovanou komunikaci, pokud ale budete chtít je možné využit nedalekého podchodu. Pláž se nachází pod úrovní hlavní cesty takže zde nejste rušeni hlukem projíždějících aut. Personál ji udržuje čistou a pomůže Vám i najít volná lehátka případně je přemístit k sobě. Na pláži je možné si zahra beachvoleyball, stolní tenis, plážový fotbal a šipky. Nachází se zde snack bar a nealkoholické nápoje. Při vstupu do moře bychom dávali pozor na kameny. Moře bylo čisté.

Anna B., 09.10.2018, Dátum pobytu: 27.9. - 5.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Blue Wave

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Doporučiji tuto destinaci a tento hotel.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Doporučiji tuto destinaci a tento hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté a dostačující.

Strava
Bohatý výběr.

Pláž
Pláž super, krasná písečná s dostatečným počtem lehátek v jakoukoliv denní dobu. Drobným mínusem jsou výčnělky ostré skály v moři, které se však nachází pouze v jednom místě pláže a je možné se jim tak vyhnout. Moře bylo čisté. Na pláži jsou k dispozici vodní sporty.

Pavel P., 09.10.2018, Dátum pobytu: 24.8. - 31.8.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Alba Queen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Krásná dovolenka.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolenka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mohla byť trošku väčšia.

Strava
Výborná

Služby hotela
Výborné,

Pláž
Výborná,ale vstup do vody trošku problém.

Daniela Chupáčová, 09.10.2018, Dátum pobytu: 26.9. - 6.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Life

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220