Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,6 Myslím,že v rámci kategorii hotelu výborný, relativně všude čisto, personál příjemný, užasná je pláž a hlavně přístup a vzdálenost od...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Myslím,že v rámci kategorii hotelu výborný, relativně všude čisto, personál příjemný, užasná je pláž a hlavně přístup a vzdálenost od hotelu i poloha hotelu je dobrá kousek od hotelu trhy, markety atd..Celkově se nám líbilo. Jen výlety od cestovky bych zvážil jestli je s nima absolvovat a který, dají se u místních koupit o dost levně, tak to je takový malý tip. Zobraziť celú recenziu

Strava
Strava dobrá, odpovídající hvězdičkám hotelu, dezerty výborné, obědy byly výborné, někdy lepší jak večeře, výbornej byl turecký večer - super jídlo.

Pavel Tomeš, 19.07.2018, Dátum pobytu: 4.7. - 16.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Grand Uysal

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Perfektní dovolená.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Perfektní dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice hezké, opravdu veliká manželská postel, kde by se v pohodě vyspali i tří dospělí lidé. Uklízeno každý den, ručníky a osušky na pláž měněny dvakrát za pobyt.

Strava
Každý si vybere. Není nutné chodit brzy, vše je průběžně doplňováno.

Služby hotela
Standardní služby čtyřhvězdičkového hotelu. Jedná se o hotel zaměřený na německou klientelu, takže najít někoho kdo umí anglicky je docela problém. Pouze na recepci se dalo domluvit.

Pláž
Čistá, hromada místa, slunečníky a lehátka zdarma. Nikdo se nikde nemačkal. Hromada zákazníků byla u bazénů. Pláž upravována a uklízena každý den.

Jana A., 19.07.2018, Dátum pobytu: 5.7. - 12.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Defne Star

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Super celodenní animační program jak pro dospělé, tak děti.

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Super celodenní animační program jak pro dospělé, tak děti. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
3

Strava
1*

Služby hotela
Chyběla Wi-fi na pokoji, jeden ze dvou našich požadavků při výběru holelu.

Pláž
Zakalene moře, neustále obsazené lehátka.

Petra Černá, 19.07.2018, Dátum pobytu: 7.7. - 16.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Insula Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,4 Dovolenka v podstate splnila moje očakávania až na rôzne nedostatky ohľadom stravy a ubytovania.

  • 4 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka v podstate splnila moje očakávania až na rôzne nedostatky ohľadom stravy a ubytovania. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v štandardnej izbe, no prekvapená som bola, keď ma zaviedli do izby bez balkóna a s podmienkou doplatenia 50 € na ruku ak chcem s balkónom. Podarilo sa mi znížiť cenu na 40 €.

Komfort 2 izby so 4 posteľami. Čistota prvý deň dobrá potom hrôza, neumytý sprcháč plný vlasov a podlaha len namočená. Veľmi nepríjemné.

Strava
Vedela som do akého hotela idem, bola som v ňom pred 4 rokmi a to bola paráda. Teraz hrôza od množstva výberu až po kvalitu. Miesto umiestnenia asi 2x2 metre, tlačenica, jedlo zakryté igelitom, zvyšky, káva z automatu hnus, atď.

Služby hotela
Cení sa ochota personálu, zadarmo lehátka na pláž, fungujúca wifi.

Pláž
Výborná, super prístup do vody, čistá.

Anežka Sýkorová, 19.07.2018, Dátum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Güngör

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Dovolenka bola skvelá, oddýchli sme si.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola skvelá, oddýchli sme si. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izba bola v poriadku, upratovanie podláh (izba a kúpelňa) nebolo dôsledné. Uteráky a posteľná bielizeň boli menené.

Strava
Strava bola výborná, mne však chýbali morské plody :-)

Služby hotela
Boli sme spokojní.

Pláž
Pláž bola upravená, more čisté. Do mora je vhodná obuv

Peter H., 19.07.2018, Dátum pobytu: 8.7. - 15.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Kilikya Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 Hotel,kde jsem byla již 2x a věděla jsem co mohu od hotelu očekávat. Bohužel jsem byla velmi zklamana. Na letišti nečekal žádný delegát a...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel,kde jsem byla již 2x a věděla jsem co mohu od hotelu očekávat. Bohužel jsem byla velmi zklamana. Na letišti nečekal žádný delegát a stánek jsme vůbec nemohli najít. Nakonec po 15 ti minutách lítání v horku jsme našli stanek CK ,kde delegát mluvil pouze turecky a trochu anglicky. Delegatka vůbec nekomunikovala . Služby delegáta nebyly zadne. MT nezvedala. Tenisový kurt a posilovna ZRUŠENÍ. Hotel odpovídá dneska 3*. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl situován do ulice což bylo dobré,protože u bazénu rvali od rána do noci. Na chodbě i noci velký hluk. To jsem tam dřív nezažila. Pokoj byl uklizený. Nechávala jsem denně baksis. Voda do ledničky denně doplňována a higienicke potřeby také.

Strava
Jídlo bylo dobré pokud si měl člověk kam sednout. Turečtí hosté,kterých bylo v hotelu téměř 50% obsadili stoly ,stoly sráželi k sobě a nastolech bordel a velké množství nesnedeneho jídla. Na připravované maso fronta jak za totality na banány. I když se číšníci snažili celkový dojem v jídelně byl špatný. Na p!azi bylo možné též jíst. Těstoviny s omáčkami ,stripsy s hranolkami a kuchař dělal hamburgry ,na které byla fronta také. Pití na pláži bylo v pořádku.

Služby hotela
Toalety v hotelu celkem dobré,u bazénu nic moc a na pláži otřesné ,neodpovídají 5* hotelu. Bazén : malý bazén 2x opravovali , žádný plavčík,který by usměrňoval domácí hosty ,aby neshazovali skleničky do bazénu, aby neskakali druhým na hlavu. V době kdy jsem tam byla se topilo dítě v malém bazénku a nikdo si toho nevšiml až na muže na balkoně v 6 patře,který křičel, že se topí dítě. U bazénu je hned bar, kde si nebylo dost často sednou,protože to obsadili lidí kteří se koupali v bazénu. Pokud člověk nevstal hodně brzo a nedal ručníky na lehátka u bazénu tak neležel.

Pláž
Jediné co mě překvapilo příjemně byla pláž,kterou zvětšili a upravili vstup do moře. Pláž byla čistá. Lehátka byla k dispozici celkem vždy ,ale bez slunečníku. Po 11 hodině se lehátka uvolňovala postupně jak lidé odcházeli na oběd a už zůstávali u bazénu,kde měli od rána obsažena lehátka.

Jitka S., 19.07.2018, Dátum pobytu: 29.6. - 10.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Drita

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Výborný hotel, skvělý servis, jídlo. Vhodné pro rodiny s dětmi. Pokud budou rodinu doprovázet prarodiče, mohou využít klidnou část hotelu...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný hotel, skvělý servis, jídlo. Vhodné pro rodiny s dětmi. Pokud budou rodinu doprovázet prarodiče, mohou využít klidnou část hotelu s bazénem v zahradě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídá 3 hvězdičkám, ale jinak bylo vše dokonalé, takže to tolik nevadilo.

Strava
Výborná. Velký výběr masožravce i vegetariány.

Služby hotela
Malé mínus za wifi, zdarma pouze na recepci a má kapacitu 3 lidi. Na pokojích za poplatek, ale téměř nefunkční. Kvalita a služby hotelu to vynahradí.

Pláž
Hotel má hodně bazénů, velkou pláž a dostatečný počet lehátek. Bylo hodně lidí, ale každý si našel to své a nemačkal se.

Denisa Růžičková, 19.07.2018, Dátum pobytu: 8.7. - 16.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Club Turtas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Služby agentury Invia super. Pobyt ok. Ovšem služby CK - veliké zklamání!!! V ceně zájezdu byly zahrnuty služby delegáta. Haha... Realita...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Služby agentury Invia super. Pobyt ok. Ovšem služby CK - veliké zklamání!!! V ceně zájezdu byly zahrnuty služby delegáta. Haha... Realita naprosto katastrofální. Na letišti nám u stanoviště CK jakýsi človíček vrazil do ruky canc papíru s nečitelným jménem a stejně hrozně načmáraným telefonním číslem. Poslal nás za roh na autobus a to bylo vše!!! Naivně jsme si mysleli, že se nám dostanou nějaké informace v buse, ale nestalo se tak. U hotelu nás z busu vyložili, byli jsme 4 Češi v celém resortu. Tak jsme doufali, že se něco dozvíme z info tabule, např. čas informativní schůzky. Bohužel. Pouze jsme objevili další tel. číslo, kam můžeme v případě nouze volat. Tam jsme také na konci pobytu volali, abychom alespoň věděli v kolik hodin bude transfer na letiště. Zkrátka děs, běs!!! Všechno jsme si museli zařídit sami, včetně výletů. Na zahraniční dovolenou už jezdím spoustu let, ale tohle se mi ještě nikdy nestalo. Vždy se nám delegáti věnovali, poradili, pomohli. Je pravda, že jsem ještě nikdy nebyla s CK . A po téhle zkušenosti už to ani v úmyslu nemám!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisto, vše ok.

Strava
Strava pestrá, všeho dostatek.

Služby hotela
Vše ok.

Pláž
Pláž i moře čisté, přístup velmi dobrý, lehátek i slunečníků dostatek. Celkově za jedna

Lenka K., 19.07.2018, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sentido Roma Beach & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,2 S dovolenou jsme byly spokojení, přijeli jsme odpočatí a opálení. Jediné co nám uniklo, byla dlouhá cesta z letiště na hotel, byla dlouhá...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsme byly spokojení, přijeli jsme odpočatí a opálení. Jediné co nám uniklo, byla dlouhá cesta z letiště na hotel, byla dlouhá 110 km. Takže cca 2 a půl hodiny. Příště bychom si vybrali hotel blíže, protože jsme ztratily den, jen cestovanim na hotel.

Ale Turecko, a hotel Alaiye doporučuji, všem, kteří tu nikdy nebyly stejně jako my. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme malý ale útulny pokoj s malým balkónem. Velké pozitivum byla klimatizace na pokoji, vzhledem k teplotám, které panovali venku. Koupelna byla pro dva lidi malinká, ale stačila nám. Vana byla vysoká, na vylezani jsme tam měli stolicku.

Jako jediné minus, bych dala za dva svaby v koupelně. Ale mohli se tam dostat jakkoliv. Jinde jsem je nezahledla.

Strava
Strava byla vcelku pestrá, chyběl mi tam jen pravý turecký gyros, ale na ten jsme mohli jít do města. Občerstvení dole u bazénu bylo velmi super, každou chvíli, jiné jídlo, ovoce atd. Velmi nám tam chutnalo, doporučuji.

Služby hotela
Služby hotelu byly rozmanité. Jediné mínus bych dala za sílu internetu, né že bych na dovolené potřebovala internet, ale byla to jediná možnost spojení s rodinou. Ostatní služby byly super, každé ráno chodila paní na úklid pokoje.

Pláž
Pláž byla krásná, pisčitá. V dobu naší dovolené, nebyla přelidněná. Byla kousek od hotelu, i kdyz nevýhoda byla, že se k pláži šlo přes dvouproudovou silnici, která byla frekventovaná.

V zadní části u útesu, byla pláž místy plná odpadků od neukázněných turistů.

Vlasta R., 19.07.2018, Dátum pobytu: 9.7. - 16.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Alaiye Kleopatra

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Prezentované informace odlišné od skutečnosti. Transfer z letiště trval téměř tři hodiny. Byli jsme velmi zklamáni z přístupu cestovní...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Prezentované informace odlišné od skutečnosti. Transfer z letiště trval téměř tři hodiny. Byli jsme velmi zklamáni z přístupu cestovní kanceláře., resp. z absolutní nečinnosti delegátky. Museli jsme ji sami kontaktovat kvůli plánovanému odjezdu. Hotel je orientovaný především na ruské klienty. Restaurace je v 5. patře s hezkým výhledem. Hotel disponuje dvěma výtahy, jeden ale dva dny nejezdil. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Objednávali jsme pokoj Suite kvůli prezentovanému většímu prostoru. Pokoj je nabízen pro 4 osoby. Je zde dvoulůžko a rozkládací pohovka, která pro dvě děti není moc pohodlná. Personál navíc nebere v úvahu počet osob a standardně jsme měli k dispozici pouze 3 osušky a 2 - 4 ručníky (jak se to zrovna pokojské povedlo).

Strava
Jídlo chutné. Pestrý výběr salátů a zákusků. Teplé jídlo se dost opakuje.

Služby hotela
Služby celkem odpovídají kvalitě hotelu.

Pláž
Udržovaná, širší pláž. Je přístupná přes dost rušnou komunikaci. Snadnější je jít podchodem od sousedního hotelu. Služby na pláži velmi dobré. Poměrně rychle se svažující břeh. Voda byla v některé dny znečištěna různými odpadky.

Anonym, 18.07.2018, Dátum pobytu: 6.7. - 13.7.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Antique Roman Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220