Recenzie hotelov
Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Hotel pěkný a čistý. Jídlo naprosto úžasné, obrovský výběr.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel pěkný a čistý. Jídlo naprosto úžasné, obrovský výběr. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 13.02.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Green Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Parada! Hotel odpovida 5*, je vyborne umisteny primo na dlouhe promenade vedouci k historickemu centru Side.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Parada! Hotel odpovida 5*, je vyborne umisteny primo na dlouhe promenade vedouci k historickemu centru Side. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Priplatili jsme si za lepsi pokoj a byl opravdu krasny a cisty. Bylo tam ve, co tam melo byt.

Strava
Strava ok, clovek si vzdy vybere a nebude hladovy. Akorat si clovek musi zvyknout na to, ze maso pripravuji trochu jinak, nez jak jsme zvykli u nas.

Služby hotela
Neni co vytknout. Kdyz jsme cokoliv potrebovali nebo chteli vedet, tak recepce v anglickem jazyce bez problemu. Jednou z niceho nic zhasla elektrina, tak jsme zavolali na recepci a za par minut prisel technik a vyresil (vadna zarovka na balkone - stane se). Minibar i wifi v cene a internet narozdil od nasich predchozich dovolenych opravdu po celem hotelu plny signal.

Pláž
Je unor takze plaz nemuzeme hodnotit

Michal K., 13.02.2019, Dátum pobytu: 2.2. - 10.2.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Melas Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Byli jsme všichni velmi spokojeni - celá parta 6 ti lidí.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme všichni velmi spokojeni - celá parta 6 ti lidí. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi dobře

Strava
Kvalitní

Služby hotela
Rozšířít službu u venkovního baru a umístit nápojový lístek u baru

Pláž
Velmi pěkná

Josef Z., 12.02.2019, Dátum pobytu: 27.9. - 7.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Top

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolená byla hezká, hlavně díky krásnému moři v blízkosti hotelu.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla hezká, hlavně díky krásnému moři v blízkosti hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme museli měnit, dostali jsme pokoj s malou postelí 1,5 lůžka. Potom v pohodě.

Strava
Strava dost chudá, jednotvárná, hlady jsme ale neumřeli

Služby hotela
Personál milý, ochotný.

Pláž
Pláži nelze co vytknout, snad jen placená lehátka.

Eva S., 04.02.2019, Dátum pobytu: 16.9. - 26.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Azak

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 6,8 Vše popsáno níže, něco lepší, něco horší, ale přátelům bych tento hotel nedoporučila.... Neodpovídá 5*.

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Vše popsáno níže, něco lepší, něco horší, ale přátelům bych tento hotel nedoporučila.... Neodpovídá 5*. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo velkým zklamáním a neodpovídá kategorii hotelu. Domky jsou zasazeny v krásně upravené zahradě, ale samotné pokoje jsou malé a nedomyšlené. Televize je umístěná 50cm nad jedním lůžkem, takže když se dotyčný chce dívat na TV, musí zalézt do jedné z protilehlých postelí, a to doslova, neboť na pokoji není jediná židle! Také stůl chybí, v místnosti je jen malý servírovací stolek. Lampičky nad postelí směřují do stropu a nejdou otočit dolů, takže si večer nic nepřečtete. Také koupelna je maličká, minimální úložný prostor, je tam pouze malý zrezlý třípatrový vozíček na kolečkách. Také vana chybí, sprchujete se na zemi za skleněnou zástěnou. Úklid je taky špatný, uklízečka nemá vysavač, ale pouze rýžovou metlu, kterou jen víří prach. Když dojde ke dveřím, nepoužívá lopatku, ale hromádku špíny se snaží vymést přes vyvýšený práh. Co se jí podaří dostat ven, to z horních pater vymetá pod zábradlím na hlavu lidem, kteří mají tu smůlu a bydlí v přízemí. Také toaletní papír je v tomto hotelu pravděpodobně ceněn zlatem, i na požádání uklízečka vydá pouze jednu ruličku jednovrstvého toaletního papíru, což nám pro tři osoby opravdu nestačilo. My jsme to nakonec řešili tím, že jsme si brali v jídelně papírové ubrousky.

Strava
Velký výběr. Ráno oceňuji zdarma čerstvý pomerančový džus. Jinak ale prostředí jídelny neodpovídá hotelu s 5*. Na stolech nejsou žádné ubrusy a chybí i plátěné ubrousky. Nejhorší je ale to horko, neboť v jídelně není centrální klimatizace, pouze několik mobilních. Kdo sedí v jejich dosahu, koleduje si o zápal plic, kdo sedí dále, potí se. Obsluha nemá uniformy, ale propocená trika, protože je jim taky horko. I v těchto podmínkách jsou ale milý a ochotní.

Služby hotela
Vcelku v pořádku, zaměstnanci milí a vstřícní. Delegátka taktéž. Jediné, co nás překvapilo, byla recepce pod širým nebem. To znamená, že při čekání na ubytování, na schůzku s delegátem, na příjezd busu aj. čekáte v tom horku. Recepce je také jediné místo, kde funguje wi-fi. Doporučuji si koupit místní sim kartu ( nezapomeňte si vzít pas ).

Pláž
Pláž malá, ale dostačující, čistá. Pozvolný vstup do vody, moře čisté, klidné.

Anonym, 01.02.2019, Dátum pobytu: 22.7. - 2.8.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Salima Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Pokoje krasne a ciste.Ochotny a usmevavy personal.Jidlo vyborne.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Pokoje krasne a ciste.Ochotny a usmevavy personal.Jidlo vyborne. Zobraziť celú recenziu

Jana Podlahová, 01.02.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 3.10.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Blue Waters Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel byl úžasný. Není co vytknout. Skvělé jídlo,výborné ubytování. Skvělý animační program. Vážně není co vytknout.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl úžasný. Není co vytknout. Skvělé jídlo,výborné ubytování. Skvělý animační program. Vážně není co vytknout. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé. Vše čisté,výměna ručníků kazdy den.

Strava
Naprosto luxusní. Veliký výběr jídel každý den. Jídlo na každém rohu.

Služby hotela
Top

Pláž
Pláž je uměle vytvořená ale krásná. Lehátka zdarma i osušky.

Jarmila Stehlíková, 31.01.2019, Dátum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská Riviéra, Hotel: Kefaluka Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Moc hezká dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Moc hezká dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byla jsem na dovolené sama tak jsem dostala přízemní bezbariérový pokoj. Těžko hodnotit,ale bylo hodně slyšet hovory hotelových sousedů. Jinak spokojenost měla jsem to všude blízko. K moři k baru i do jídelny. Na pokoji rychlovarná konvice čaje,káva a vše co k přípravě teplého nápoje potřebujete.

Strava
Skvělý výběr. Lepší než v (levnějším) hotelu v kterém jsem byla v červnu. Různé druhy pečiva,zákusků, ovoce a zeleniny. Sýry saláty vše skvělé. Turecká kuchyně = vše dobré a čerstvé. Až na rybí polévku ve které byly kosti.

Služby hotela
Super. Animační programy skvělé. Zmrzlina zdarma.

Pláž
Ten vstup do vody nic moc. Chodila jsem se koupat před Emir Fosse Beach. Občerstvení na pláži velké plus. I plachta která dělá stín mně moc vyhovovala.

Anonym, 27.01.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 30.9.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Krizantem Katya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 8,6 Naprostá spokojenost, skvělá dovolená.

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost, skvělá dovolená. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 23.01.2019, Dátum pobytu: 12.1. - 20.1.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Side Royal Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Super

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Super

Služby hotela
Super

Pláž
Super

Jana Zboniaková, 23.01.2019, Dátum pobytu: 27.10. - 3.11.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Saray Regency

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (2)