Recenzie hotelov
Alanya - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 2 Hotová katatrofa, ubytovali nás do podkrovia. Za našou stenou bol motor od výtahu- Od rána od 5hodiny do noci stále sme počuli hukanie...

  • 1,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Hotová katatrofa, ubytovali nás do podkrovia. Za našou stenou bol motor od výtahu- Od rána od 5hodiny do noci stále sme počuli hukanie výťahu. A ten motor vyrábal neskutočné teplo a smrad. V tejto izbe sme boli 2 noci. Nebyť delegáta, tak nám ju nevymenia. Na recepcii žiadali od nás hneď 35 euro. takto si reccepčný privyrába k platu. Druhá izba bola už dobrá. Ale pokazili nám začiatok dovolenky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izbu som už opýsala.

Strava
Strava veľmi slabá. Nechutná, stále sa opakujúca. Na raňajky 2 druhy salámu. aj tesco výrobok je chutnejší. Stále len tie ich smradlavé syry. Ovocie hrozné. raz boli marhule, nedozreté tvrdé. aj melon raz nedozretý. boli len jablká alebo pomaranče. kyslé. Všetko len to najlacnejšie.

Služby hotela
V bazéne sme sa nekúapali, nakoľko počet lehátok bol asi 30 kusov na 200izieb. Lehátka boli od rána 5 hodiny obsadené uterákmi dôchodcov. čo si ich tam skoro ráno zaniesli. a lehátka neopustili celý deň. Žiadny animačný program pre dospelých ani deti.

Pláž
Lehátka sme si museli kúpiť za 30 eur. na týždeň. V mori boli obrovské skaly, šmyklavé. Ťažko sa vchádzalo aj vychádzalo z mora.

Valéria Nemešová, 17.06.2019, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Super dovolena, pokoj s vyhledem na pláž. Byli jsme spokojeni až na komunikaci s delegadkou.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolena, pokoj s vyhledem na pláž. Byli jsme spokojeni až na komunikaci s delegadkou. Zobraziť celú recenziu

Dominik, 17.06.2019, Dátum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Bluesky Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Nejlepší dovolená za poslední roky

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolená za poslední roky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super, čisto, úklid každý den, ochota

Strava
Vynikající, velký výběr všeho

Služby hotela
Ochota, příjemné prostředí

Pláž
Čistá, krásná, lehce dostupná

Pavlína K., 17.06.2019, Dátum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Dreams Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolená byla výborná ,až na delegáta, kterého jsme viděli jen pět minut při příletu.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla výborná ,až na delegáta, kterého jsme viděli jen pět minut při příletu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Výborná

Věra K., 17.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Alaiye Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,2 S dovolenou jsem byla poměrně spokojená

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenou jsem byla poměrně spokojená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj byl standartně vybaven, měl TV, klimatizaci, balkon, soc. zařízení, na dovolené naprosto dostačující

Strava
Strava ..hodně tepelně upravovaná zelenina, skopové maso a drůbež, hodně zeleninových salátů, bohatý výběr zákusků, ovoce, kompoty, syrová zelenina, polévky, uzeniny, ryby a grilované masa

Služby hotela
Hotelové služby dobré, wifi,možnost masáží,kadeřnických a kosmetických služeb, ale nejsou v ceně ubytování, animační programy spíše u bazénu, u moře pouze odpolední zumba.

Pláž
Pláž písečná s pozvolným vstupem do moře, kousek před mořem a v moří oblázky, jsou zde vhodné boty do vody. Moře poměrně čisté, občas výskyt řas při větších vlnách. Menší počet lehátek, protože tuto vyhrazenou část pláže využívá i druhý hotel caretta beach, takže v sezoně může být nedostatek. Jinak jsem byla spokojena s čistotou a službami v plážovém baru.

Soňa, 16.06.2019, Dátum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,8 Super lokalita, jídlo velmi dobre. Turecko velmi překvapilo svoji historii a místem ????

  • 5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Super lokalita, jídlo velmi dobre. Turecko velmi překvapilo svoji historii a místem ???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bohužel jsme byli ubytovani hned v prvním patře a přímo balkon na ulici, takže celkem rušno, navíc pokojik byl opravdu malý a klimatizací přímo nad posteli.

Strava
Jídlo bylo velmi dobre.

Služby hotela
Zarazilo nás, ze za cely týden pokojské nebyla schopna vyměnit ručníky, pouze je poskladat. V hotelu se nedalo platit kartou.

Pláž
Moře nádherné a čisté.

Michelle G., 16.06.2019, Dátum pobytu: 29.5. - 6.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Sultan Sipahi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,8 V hotelu se nám nelíbilo vůbec, snad jen restaurace s výhledem na moře. Vše vynahradilo okolí Alanya je opravdu krásné město a ten hrad...

  • 3 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu se nám nelíbilo vůbec, snad jen restaurace s výhledem na moře.

Vše vynahradilo okolí Alanya je opravdu krásné město a ten hrad je v noci krásně nasvícený. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj v prvním patře ani nevím které budově, má tři budovy. Koupelna byla krásná, protože byla nová, pokoj smrděl zatuchlinou, byly jsme nad kuchyní, takže smrad a kravál. Výhled do plotu...Kamarádky měli plesnivou, nefunkční ledničku a pokoj malý jak pro děti, skoro se nedalo projít kolem postele.Zato asi měli ob den z ručníku krásné labutě.

U nás nic uklizeno asi 3x ale eura si vzala vždy...

Delegátku jsme neviděli, ale jí k ničemu asi nepotřebujete, protože kamarádky s ní mluvily a stěžovali si na tu ledničku, tak jen řekla hm...

Strava
Každý den to samé jen to mělo jinou barvu. zeleniny bylo dost, ale ovoce jen meruňky a jablka, jednou meloun a jednou třešně

Služby hotela
Mají tam masáže a ty byly teda super. Má dva bazény, hlavní bazén, tam je bar kde bylo alko-nealko v rámci All.Kávičky a odpoledne nějaké pečivo..Ale chyběli tam slunečníky, tam jsem chodily jen na pivo po moři.

BAR NA PLÁŽI v rámci all mělo být nealko zdarma, ale po příjezdu do hotelu jsem se dozvěděli, ze NENÍ ZDARMA!!

To byla taky podmínka když jsem zájezd hledala, bar na pláži zdarma a NEBYL.

Obsluha katastrofa, člověk má zaplaceno ALL a ve finále mu nechtějí ani nalít.

Pláž
Pláž byla krásná, lehátka jsme si koupily na recepci na celý týden 2 lehátka a 1 slunečník 30euro

Vlny byly super, moře bylo 2 dny špinavé, ale to asi po bouřce. Jinak paráda 2 min. od hotelu.

Anonym, 16.06.2019, Dátum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

10 fotografií

Celkom: 6,4 Dovolená se nám líbila, až na to, že v katalogu byly uvedeny nepravdivé údaje - pláž nebyla písčitooblázková, ale kamenitá. Vstup do vody...

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám líbila, až na to, že v katalogu byly uvedeny nepravdivé údaje - pláž nebyla písčitooblázková, ale kamenitá. Vstup do vody byl bolestivý, nutnost zakoupit obuv do vody. 5 m od pláže nebezpečné velké kameny. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jsme byli spokojeni.

Strava
Velmi dobrá.

Služby hotela
Služby hotelu jsme nevyužili.

Pláž
Velmi špatná

Vladimír Pavelka, 15.06.2019, Dátum pobytu: 26.5. - 6.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto ideání.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto ideání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nemá chybu

Strava
Sice exotická,ale výborná.

Služby hotela
Naprosto dokonalé.

Pláž
Dostopnost dobrá sice přes molo,ale to není problém a hlavně blízko od hotelu.Voda teplá trochu vlny,ale to je u otevřeného moře normální a přijemné pohoupání,šnorchlovat se asi dá.ale není tam co vidět absence ryb i korálů.

Viktor Halada, 15.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 11.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Anitas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Turecko jsme navstivili poprve a jsme mile prekvapeni. Narod je vrely, velice pracovity a snazivy, ke vsem nesvarum turistu tolerantni....

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Turecko jsme navstivili poprve a jsme mile prekvapeni. Narod je vrely, velice pracovity a snazivy, ke vsem nesvarum turistu tolerantni. Prvni vylet safari bych neopakovala, nebezpecny, deti v terenich autech silenou rychlosti , nucena zabava, jen aby se prodalo natocene video? Druhy skvely na lodi, koupeny za polovic, zbytecne davat cestovce 2krat tolik, kdyz ta to opet koupi u nich, lanovka a vyhledy z hradu skvele, doporucuji pujcit si kolo, vzdy kvalitni, za 1€, na hod.az 2 a projet se do pristavu a zacatek Alanye... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel starsi, tudiz dispozice je dana, takovy nadprumer.Hezky vyhled, vybaveni, uklid kazdy den. A protoze jsem tutu praci brigadne delala, vim jak dlouho trva dat pokoj po nekterych naschvalniccich do kupy a tak me 1/2 pokojske prislo samozrejmost...

Strava
Jidlo dostacujici, ne prehnane jako v Egypte, ale snidane teple, studene, sladke, mnoho zeleniny cerstve, grilovane i ovoce, tepla vecere nekolik chodu, kazdy den jine maso, melouny, jahody, moucniky...A kdo o tomto tvrdi, ze to je maly vyber, ji doma beztak cinskou polivku a slevnene potraviny....Jedina velka chyba, ze u vetsiny stolu venku u jidla vykurovali kuraci, pred jidlem, behem neho, po nem, takze najednou treba 10 lidi. Kour sel tedy i do jidelny a mezi deti, ci mimina. A byli to prave cesi, takove ty vyschle typy co vypadaji o 20 let starsi, mimo to ze vykouri u jidla pul krabicky a nechutne se chrchlave rozkaslou, tak klidne luskaji na cisniky kteri kmitaji a odnaseji jejich plne nedojezene talire. Tady spolehat na slusnost nelze, jen zakaz koureni u jidla ze strany hotelu...Muzu doporucit cerstvou stavu z pomerancu ci jineho ovoce, jak u bazenu, tak na promenade 8 az 10 lir, Yemen bar pobliz a jejich uzasne koktejly, pohary, vafle -14-20 lir. A skvela je i kozi zmrzlina.

Služby hotela
Vse za tuto cenu dostacujici, personal mily, udreny, nevtiravy a trpelivy az az...Predevsim cesky turista jejich usili neoceni ani pozdravem, ani tak samozrejmym vsimnym. Jeste nedavno jsme byli chudi jako oni a ted se neumime vzit do toho, ze tito cisnici behaji 12 hodin, ale zaplati jim 8 a to minimalni mzdou, zhruba 200€. A trapny nesvar, kvuli ktereho si mlada maminka ci 2 slecny stezovali personalu. Lehatka u bazenu obsazene osuskama, klidne z predesleho dne, damy prisly na pul hodky z plaze, nebo vubec a kdyz vezmu, ze lehatek bylo tak 15 a pulka takto zela prazdnotou po cely nas pobyt...a ze to byly osusky ceskych turistu, kterym prijde hodne 3€ na plazi, tak to vyresi takto buransky...Takze mozna zpoplatni i tyto a i v me domovine pochopi, ze co je zdarma, toho si nevarime...A opet cigarka zprava, zleva, podle vedle lezici pani, ktere jsem se zeptala jestli si vsimla ze na nasich koupalistich jsou zony pro kuraky, rekla ze to zakazano neni a ke stolku chodit nebude a decka ji nezajimaji a kdyz kouri 30 cm.od me hlavy mam jit na plaz. S argumentem, ze je nas 8 tesne vedle sebe a 6 kouri najednou a ja mam astma jsem u bezohlednych buranek vyvolala jen chrchlavy smich....Na velke zahrade vedle bazenu bylo tak 20 stolu a vyresila by to zona pro kuraky...Pomohlo by to i detem, pokud kouri matka s nemluvnetem na kline, tak kde je zdravy rozum?

Pláž
Cista plaz, voda vetsinou taky, lehatko 3€, slunecnik 1€.Bazen nesmrdi chlorem a je cisty, i okoli, zachody i sprcha, napoje levne, alko drahe, za nedobre pivo za 16 lir.mate 2 cerstve stavy z pomerance, nebo vytecne frape atd.

Anonym, 14.06.2019, Dátum pobytu: 2.6. - 13.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Azak

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)