Recenzie hotelov
Alanya - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 S kamarádkou jsme byly spokojené. Jediné, co lehce zkazilo pohodu jednoho večera byl maldý Ruský náborář na exkurzi do koželužny. Ale i s...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S kamarádkou jsme byly spokojené. Jediné, co lehce zkazilo pohodu jednoho večera byl maldý Ruský náborář na exkurzi do koželužny. Ale i s tím jsme si poradily :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Na recepci jsme si domluvily ubytování dle našich představ a nemělo chybu - dobře situované, v klidné části bez nočního života a ne na celodenní slunečné straně.

Strava
Jelikož předchozí skupina měla problém s rybami, tak chyběly nám, ale celkově jsme si vždy vybraly dostatečně pestrou stravu.

Služby hotela
Využila jsem službu maséra a byla naprosto spokojena.

Pláž
Pláž dostupná, rovněž s lehátky a slunečníky nebyl problém. Čistota pláže závisí od kvality návštěvníků a jelikož člověk je sám o sobě nebetyčné prase, co si po sobě neumí uklidit odpadky a nedopalky z cigaret píchá do písku, tak to podle toho i vypadá. Až se všichni naučí čistotě a vzájemné toleranci, bude líp.

Jana Raabensteinová, 27.02.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 15.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Fatih

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Trocha přírody 5 fotografií

Celkom: 7,4 Pobyt byl trochu pokažen prvním uvítáním delegátem CK, neboť již při rozdělování do autobusů nám bylo sděleno, že budeme mít jiný hotel....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt byl trochu pokažen prvním uvítáním delegátem CK, neboť již při rozdělování do autobusů nám bylo sděleno, že budeme mít jiný hotel. Ten byl v centru města místo u pláže , tedy mnohem dál od moře. Ale nakonec to byla hezká dovolená, protože Antálya je krásná a procházka k moři a zpět jen prospěla. Služby jsou zde prvotřídní, sprchy, wc, převlékací kabinky, opravdu to nevadilo. U moře i hodně sportovního vyžití, veřejné fitness stroje, plážový volejbal, veřejná hřiště, krásné parky pro běh či procházku, dětská hřiště. Centrum rovněž nádherný, kavárničky, obchůdky, krásné promenády a hlavně vás nikdo neotravuje a nevnucuje zboží nebo vás netahají do obchodů. Dokonce tu máte možnost i nahlédnout do života místních lidí, stačí jen se projít mimo turistickou oblast. Máte-li rádi toulky přírodou, na dosah jsou kopce s nádhernými výhledy. Můžete vyjet lanovkou a zpět pěšky. Panoramata za to stojí. Každý si tu najde to své. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel jsme měli jednoduchý, ale s pěkným posezením, s milým personálem a s možností si kdykoliv přijít na kafe či čaj.

Strava
Stravování bylo nejslabším článkem. Kdo je masový, moc se nenajedl. My máme rádi zeleninu, tak nám to nevadilo. Zákusky nám nechutnaly, ovoce vždy jen meloun nebo jablka nebo hrozny.

Pláž
Pláž čistá, horší vstup do moře, jsou zde kluzké kameny po celé pláži.

Václav S., 26.02.2020, Dátum pobytu: 30.9. - 8.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Güngör Suite (Ex. Kleopatra Güngör)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

park 3 fotografie

Celkom: 9,2 příjemný personál, stravování výborné, hotel hned u pláže

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
příjemný personál, stravování výborné, hotel hned u pláže Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
každý den úklid, plně dostačující

Strava
formou all inclusive, vždy se dalo bez problému vybrat

Služby hotela
večerní programy

Pláž
čistá, jemné kamínky

Petra M., 09.02.2020, Dátum pobytu: 22.9. - 28.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Mesut

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Hotel byl čistý, všechen personál byl neuvěřitelně milý a nápomocný, kdykoli bylo potřeba.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel byl čistý, všechen personál byl neuvěřitelně milý a nápomocný, kdykoli bylo potřeba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V pokoji se nacházelo vše, co bylo k příjemnému pobytu potřeba. Byl čistý, tak akorát velký, byli jsme zcela spokojeni.

Strava
Jídlo v hotelu bylo výborné. Jsem celkem vybíravá a neměla jsme jediný problém. Jídlo bylo různorodé, teplá i studená kuchyně nabízela vše.

Služby hotela
Ihned po příjezdu (cca v 11 hod) jsme se mohli ubytovat, což bylo velmi příjemné. Služby hotelu jsme využili okamžitě a to službu ručníků, slunečníku a lehátek, rozhodně doporučuji. Byly velmi pohodlné a vždy jsme si našli to pravé místečko pro nás. Vyšlo nás to přibližně na 50eur, ale nelitovali jsme jediného eura :)

Hotelový bazén jsme nevyužili ani jednou, bylo by nám líto netrávit čas na pláži.

Pláž
Písčitá pláž, kde asi po 3-5m byla voda už dostatečně hluboká. Pláž byla nádherná, okolí se nám neokoukalo ani na konci dovolené. Jediné co mě štvalo, že byla spousta kuřáků na pláži a tím pádem i spousta nedopalků. To je ale bohužel neovlivnitelné.

Kateřina F., 06.02.2020, Dátum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Dreams Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8,4 Byli jsme velice spokojeni. Poměr cena a kvalita zájezdu výborná. Klady: ikdyž bydlíte ve 4* hotelu, máte služby 5* kromě přespání a...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni. Poměr cena a kvalita zájezdu výborná.

Klady: ikdyž bydlíte ve 4* hotelu, máte služby 5* kromě přespání a jídla, u většiny obchodníků možnost smlouvání.

Zápory: placená wifi.

Okolí - klady: skoro všude se dá dojít pěšky. Zápory: cesta pěšky okolo cesty je někdy adrenalinová, Turci se neřídí silničními pravidly jako my Češi.

Upozornění, bacha na komáry, určitě sebou repelent. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Klady: funkční klima, každý den nová voda, nové ručníky a osušky.

Zápory: přes dveře jde dost slyšet na chodbu, placená wifi.

Strava
Klady: velký výběr všeho, hodně zeleniny, čerstvé pečivo, celý den nějaké jídlo, každý den jiné zákusky. Velký výběr pití, výběr od nealka po alko.

Zápory: mezi večeří a půlnoční polévkou není co si dát, dorty mizí rychle. Podivná chuť alkoholu (jde hodně cítit lihem).

Slušné pivo, dá se přirovnat k české 10.

Služby hotela
Klady: milý, ochotný, přátelský personál, snaží se mluvit česky. Uklízečka vyhoví s časem úklidu. Dost se starají všichni. Děkují i za odnos nádobí.

Pláž
Čistá písečná pláž, moře teplé s pozvolným vstupem do vody. Později docela velké kameny.

Anonym, 11.01.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 9.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Annabella Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Moc pěkná dovolená. Antalya 1h cesty autobusem, Alanya taky. Cca 500m od hotelu jsou 1x týdně velké trhy.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Moc pěkná dovolená. Antalya 1h cesty autobusem, Alanya taky. Cca 500m od hotelu jsou 1x týdně velké trhy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli luxusní, výhled na moře i bazén. Obrovský sprchový kout. Jediná nevýhoda, slyšeli jsme vše co si ve vedlejších pokojích říkali :)

Strava
Prostě bomba! Od všeho něco, nikdy jsem nebyla tak prezrana jako tady,a to jsem v jídle rozmazlena :)

Služby hotela
Vše na 1,žádný problém

Pláž
Malá, preplnena,oblazkova. Strmý vstup do moře, tam jsme chodili jsem z mola. Pokud si chcete zajistit dobrá místa jak u bazénu i u moře, je lepší si ráno přistát a zabrat ručníkem.

Anonym, 30.12.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Galeri Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9,2 celková spokojenost, vhodné pro ty, kdo mají rádi klidnou dovolenou

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
celková spokojenost, vhodné pro ty, kdo mají rádi klidnou dovolenou Zobraziť celú recenziu

Milena L., 23.12.2019, Dátum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Anitas

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Na dovolenou v Turecké ALanyi na Kleopatřině pláži jsme byli již poněkolíkáté, místo, počasí, voda, jidlo, to vše patří k tomu, že se sem...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Na dovolenou v Turecké ALanyi na Kleopatřině pláži jsme byli již poněkolíkáté, místo, počasí, voda, jidlo, to vše patří k tomu, že se sem vracíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Melissa jsme využily podruhé a naprostá spokojenost

Strava
Jídlo moc dobé, široký výběr, dostatečné množství

Služby hotela
pokoj čistý, pokojská chodila pravidelně, spokojenost

Pláž
pláž super, voda skvělá :)

Marie M., 18.12.2019, Dátum pobytu: 10.9. - 16.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Melissa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)