Recenzie hotelov
Antalya - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Skvělá dovolená plná odpočinku, vše bylo na 1*!

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená plná odpočinku, vše bylo na 1*! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherný pokoj, čistota, komfortní postele.

Strava
Veliký výběr jídla (vše na co si vzpomenete).

Služby hotela
Personál hotelu velmi ochotný a přátelský!

Pláž
Velmi blízko z moři, v zimě molo uzavřené.

Pavlína P., 04.01.2020, Dátum pobytu: 22.12. - 29.12.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Miracle Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 10 vyborny, mensi hotel kusok od letiska

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
vyborny, mensi hotel kusok od letiska Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
super

Strava
24 hodin AI

Miroslav L., 19.11.2019, Dátum pobytu: 6.11. - 12.11.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Melas Lara

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 S dovolenkou sme boli spokojní.....strava super,pestrá...pláž udrziavana,čistá....pozvolny vstup do mora....vyhrady máme len k...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
S dovolenkou sme boli spokojní.....strava super,pestrá...pláž udrziavana,čistá....pozvolny vstup do mora....vyhrady máme len k odletu,ktorý bol naplánovaný na 14.00 hod,no nakoniec sme leteli o 17.00 hod Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Supet

Strava
Výborná,pestrá

Služby hotela
Topka, vyjdú vám vzdy v ústrety

Pláž
Krásna,čistá

Lenka Balogová, 05.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Asteria Kremlin Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Som veľmi spokojný, hotel bol krásny a so stravou sme boli spokojný.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Som veľmi spokojný, hotel bol krásny a so stravou sme boli spokojný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie zodpovedalo 5 hviezdičkám. Veľké priestranné izby, zariadené pekným nábytkom, každý deň bola výmena uterákov, upratovanie a výmena prádla.

Strava
Strava bola veľmi chutná, veľký výber predjedla, hlavných jedál, ovocia a zákuskov. Strava sa obmieňala, každý si príde na svoje.i

Služby hotela
Sústavne upratovali všetko. Od izieb, reštaurácií, spoločných priestorov, recepcie. Len barmani boli poslabší, niektorí nevedeli namiešať kvalitné drinky.

Pláž
Pláž upravená, čistá, pieskovo kamienková pri vstupe do vody, inak piesok.

Róbert J., 29.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Wind Of Lara & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 úžástný hotel, skvelý priatelský a úctivý personál. budúci rok ideme opäť. Skvelá voľba hotelu to bola.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
úžástný hotel, skvelý priatelský a úctivý personál. budúci rok ideme opäť. Skvelá voľba hotelu to bola. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 27.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Wind Of Lara & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber, či pod holým nebom alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo. Viacero bazénov so sladkou ale aj s morskou soľou. Animácie, večerný program ako Kuba show alebo Hárem show zabavia hlavne dospelých, ale aj deťom sa to páčilo. Boli sme už viackrát v Turecku, ale toto bola naša najlepšia dovolenka. Pre deti ako atrakcia voľne pohybujúce sa korytnačky. Mini klub, detský vonkajší a aj vnútorný kútik s hračkami a preliezačkami. Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými lehátkami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo lehátiek a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti- pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví čipovaní veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia. Jedla neúrekom. Počas dňa robia placky, na večeri vonku naživo varia.

Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb.

Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie ce Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
PRe troch menšia izba, ale postačuje.

Strava
kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber, či pod holým nebom alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo.

Služby hotela
Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb.

Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie cez deň. A veľmi nám vadilo, že už o 18 začali upratovať lehátka na pláži a pri bazéne, čím nás vyháňali. Najrušivejším prvkom sú každé tri minúty pristávajúce a odlietajúce lietadlá. Našťastie sme bývali tak, že v noci sme ich neregistrovali. V iných izbách to šťastie nemali

Pláž
Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými lehátkami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo lehátiek a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti- pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví čipovaní veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia.

Pavol Cvicela, 22.10.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 7.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Club Hotel Sera

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Club Hotel Sera Deluxe 18 fotografií

Celkom: 8 Dovolená byla pěkná, hotel už je ale starší, je to poznat na koupelně, kobercích, což není z fotek úplně poznat. Bylo tam opravdu hodně...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla pěkná, hotel už je ale starší, je to poznat na koupelně, kobercích, což není z fotek úplně poznat. Bylo tam opravdu hodně lidí, i přesto, že jsme byli v polovině října. Takže je nutné počítat s frontami u jídla a přivstat si a rezervovat lehátka. Jídlo bylo velmi rozmanité, vše vypadá krásně, ale hodně masa, i vegetarián si vybere, ale je to postavené hlavně na mase. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, ale starší

Strava
Výborná, rozmanitá, ale hodně masa

Služby hotela
Kvalitní

Pláž
Pěkná, čistá

Barbora K., 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Delphin BE Grand (ex. Botanik Exclusive/Rixos Lares)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Velmi dobrý.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice dobré

Strava
Vynikajici.Velmi

Pláž
Dobrá

Jiří Bašarin, 14.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Lara Family Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 v septembri 2019, bol tu veľký festival. Hotel bol pre nás celkom vhodný, jedlo bolo pestré. Pláž - 5 minút jazdy od hotela, je tu...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
v septembri 2019, bol tu veľký festival. Hotel bol pre nás celkom vhodný, jedlo bolo pestré. Pláž - 5 minút jazdy od hotela, je tu doprava.

Nádherný spa salón, v ktorom pracujú odborníci vo svojom odbore! Zobraziť celú recenziu

Služby hotela
Nádherný tím odborníkov, masaze, citlivý prístup - bolo to skvelé!

Anonym, 13.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 1.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Ramada Plaza Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)