Recenzie hotelov
Belek - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Byli jsme nadmíru spokojeni naprosto se vším, vřele doporučuji.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme nadmíru spokojeni naprosto se vším, vřele doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovali nás v prostorném pokoji s krásným výhledem na moře a veškerým potřebným vybavením. Ocenili jsme klid v nočních hodinách i zákaz kouření. Denně doplňovali minibar

Strava
Vynikající, a ačkoliv jsme byli poslední turnus, velmi bohatý výběr všeho

Služby hotela
Tady budu zase jen chválit. I když jsme přijeli ve dvě hodiny ráno, byl nám doplněn minibar a měli zájem, zda-li nemáme hlad nebo něco nepotřebujeme.

Pláž
Hotelová, písečná, čistá, pozvolný vstup do moře, plážový servis, bar na pláži

Jana K., 07.11.2019, Dátum pobytu: 27.10. - 4.11.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Zeugma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,2 Vše bylo tak jak má být,super

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo tak jak má být,super Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásné

Služby hotela
Služby skvělé

Pláž
Pláž čistá ,stale udržovaná,

Martin Urban, 07.11.2019, Dátum pobytu: 27.10. - 4.11.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Ayscha

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše bylo super. Jen delegát by mohl vědět víc věcí a hlavně informovat o akcích po okolí (např. trhy) dřív než po jejich skončení.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše bylo super. Jen delegát by mohl vědět víc věcí a hlavně informovat o akcích po okolí (např. trhy) dřív než po jejich skončení. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 06.11.2019, Dátum pobytu: 25.10. - 1.11.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Xanadu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vše perfektní jen hotel je mimo Belek asi 5km od centra možno se tam dopravit taxikem za 10eur prý jezdí i autobus dolmuz,ale neviděl...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vše perfektní jen hotel je mimo Belek asi 5km od centra možno se tam dopravit taxikem za 10eur prý jezdí i autobus dolmuz,ale neviděl jsem ho Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Standartní pokoj s příslušenstvím až sterilní čistota

Strava
Strava velmi pestrá každý si vybere , chybí jedině vepřové ,ale Při tak širokém výběru to nevadí

Služby hotela
Perfektní všichni velmi milý a ochotný

Pláž
Dostatek lehátek a vždy uklizena a čistá pláž s možností stravování přímo na pláži

Anonym, 30.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Xanadu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 super dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
super dovolená Zobraziť celú recenziu

Strava
vše výborné,nestačili jsme vše ochutnat

Služby hotela
nejlepší jaké jsem zažila

Pláž
krásná pláž,dokonale čistá

Marie Tomášková, 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Xanadu

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 V hotelu jsme byli prvně , nemáme co vytknout. Pouze v budově kde jsme byli ubytováni nebyli sítě do oken. Skvělé jídlo a bylo ho...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli prvně , nemáme co vytknout. Pouze v budově kde jsme byli ubytováni nebyli sítě do oken. Skvělé jídlo a bylo ho dostatek. Milý a ochotný personál. Wifi byla dostupná i na pokoji a téměř po celém arealu. Tento hotel můžeme doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V budově kde jsme byli ubytováni nebyli sítě do oken. Jinak v pořádku.

Strava
Vynikající.

Služby hotela
Na vysoké úrovni.

Pláž
Pěkná , čistá.

Hana Šmídková, 28.10.2019, Dátum pobytu: 28.8. - 8.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Limak Arcadia

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 8 Celkove jsme byli spokojeni, protože byla dobra cena za Last minutě, ale zaplatit plnou cenu, určitě bychom byli trochu rozčarovaní.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove jsme byli spokojeni, protože byla dobra cena za Last minutě, ale zaplatit plnou cenu, určitě bychom byli trochu rozčarovaní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel krásný, působí velmi luxusně na první dojem. Pokoj jsme měli obrovský, s malým balkónem - velká spokojenost, ale čistota v pokoji nic moc. Koberec opravdu až nechutný, povrchy by chtěly více utrit (zaschle fleky od kdoví čeho), gauč flekaty..

Strava
Jidlo perfektní, vybere si každý, včetně dietaru a malých děti. Tady obrovská spokojenost. I vyber nápojů byl opravdu vynikající - měli vse, na co si člověk vzpomněl.

Služby hotela
Se službami celkove jsme byli spokojeni, personál ochotný, usměvavý, nápomocny.

Pláž
Pláž byla fajn, udržována, blízko z hlavní budovy. Ovšem v hlavní sezóně by byla určitě mala a byla by tu hlava na hlavě.

Anonym, 28.10.2019, Dátum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Zeugma

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 I přes připlacení si za lepší pokoj jsme byli ubytováni v průměrném pokoji, který neodpovídal prezentaci hotelu *****. Na recepci nám byl...

  • 4,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
I přes připlacení si za lepší pokoj jsme byli ubytováni v průměrném pokoji, který neodpovídal prezentaci hotelu *****. Na recepci nám byl přidělen pokoj, kde na ubytovací kartičce bylo přepsáno číslo pokoje (původní bylo v lepších apartmánech). Při reklamaci pokoje delegátem nám bylo sděleno, že se jedná o úsporné opatření, i když se na pláži každý den vyhazovalo neskutečné množství plastových a papírových kelímků. Mrzelo nás, že se delegát nechal takto snadno odbít. Se službami a prostředím spokojenost. Díky tomu, že nás zklamalo ubytování nepředpokládáme, že bychom se vrátili. Zobraziť celú recenziu

Petr C., 27.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Soho Beach (ex.Armas Belek)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,4 Hotel je uplně nový a opravdu odpovída kvalitě 5*

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel je uplně nový a opravdu odpovída kvalitě 5* Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování naprosto výborné, denně doplněná lednička kterou jsme pořádně ani nebyli schopní využít jelikož hotel nabízí dostatek tekutin , drinku, alkoholu a spoustu jídla.. Denně úklidová služba uklidila, vytřela.

Strava
Jídla a pití bylo opravdu hodně. Vše opravdu výborné , jen možná výtka že jídlo se docela hodně opakuje..

Služby hotela
jednoduše výborné.. Hotel je nový a opravdu splnuje normu 5*

Pláž
Plaž by mohli trošku více udržovat, v říjnu 2019 byla doděláná tak 50%..restaurace na pláží bez problému . Drinky jidlo , kafe apod. věci samozřejmosti.

Radek S., 23.10.2019, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Aydinbey Queens Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,4 V Turecku jsem byla po sedmé, vždy jsem byla spokojená, ale tady bylo zklamání

  • 6,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
V Turecku jsem byla po sedmé, vždy jsem byla spokojená, ale tady bylo zklamání Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování neodpovídalo nabídce, pokoj byl příšerný, po příplatku jsme byli přestěhováni do jiného pokoje, který byl lepší

Strava
vynikající

Služby hotela
Veškerý personál milý a ochotný

Pláž
pláž ucházející, molo před rozpadnutím

Taťána Bohunová, 22.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Blue Resort & Spa (ex. Sensimar Belek)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)