Recenzie hotelov
Belek - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.2 Hotel, strava, pláž, more - všetko OK. Najhoršia bola cesta naspäť. Lietadlo meškalo, letisko na prasknutie preplnené, nebolo si kde...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, strava, pláž, more - všetko OK.

Najhoršia bola cesta naspäť. Lietadlo meškalo, letisko na prasknutie preplnené, nebolo si kde sadnúť , na WC dlhé rady.

V lietadle nás umiestnili každého z rodiny inde. Ja som sedela pri osobe nadrozmernej veľkosti, ani sa nedá povedať, že to bolo sedenie.Letušky Rusky , nerozumeli čo od nich chcem. Sama som si hľadala po celom lietadle prijateľnejšie miesto. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ok

Strava
Výborná, zlepšila sa obsluha oproti minulosti.

Služby hotela
OK

Pláž
čistá v poriadku

Anna Kemeňová, 23.06.2022, Dátum pobytu: 12.6. - 20.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Belvil

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Vyborna dovolenka, urcite sa chceme raz vratit.

  • 7.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Vyborna dovolenka, urcite sa chceme raz vratit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo super. Akurat sme mali problem s tym, ze s CA bolo komunikovane, ze izba bude s bocnym vyhladom na more kedze ideme na svadobnu cestu. Dostali sme izbu s vyhladom na opacnu stranu. Nebola to az taka prekazka a kedze hotel pytal dalsich cca 240 eur doplatok za vymenu izby, tak uz sme sa na to vykaslali. Aj tak sme tam skoro vobec neboli ... Ale je to skoda...

Strava
Strava bola perfekt, akurat mi vadilo ze 50% vam naklada personal.

Služby hotela
Sluzby perfetkne ale manazer obcas kusok otravny ... Napriek tomu perfekt!

Pláž
O plaz by sa mohli kusok starat viac. Konkretne by sa mohli starat o cistotu naplavenej spiny. Minimalne raz do dna to aspon poupratovat.

Lukáš Pollák, 22.06.2022, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: TUI Magic Life Masmavi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.6 Skvělé

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělé Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skvělé

Strava
Perfektní

Služby hotela
Perfektní

Pláž
Nádherná, komfortní, skvělá.

Miroslav V, 22.06.2022, Dátum pobytu: 13.6. - 19.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Belvil

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vzhledem k tomu, ze jsme byli v Turecku již 17x, tak tento resort byl ze všech největší. Jak rozlohou, tak i s množstvím sportovního...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu, ze jsme byli v Turecku již 17x, tak tento resort byl ze všech největší. Jak rozlohou, tak i s množstvím sportovního vyžití.Podařilo se nám i v rezortu zabloudit. Do Beleku jezdí bus a dá se dojít i pěšky.Sportovní vyžití je zde velmi dobre. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj, který jsme měli byl velký s balkónem a výhledem do nádherné zahrady.

Strava
Není co vytknout

Služby hotela
Vzhledem k tomu, ze je zde převážná část klientů Rusů, tak bylo občas v jídelních nacpano a číšníci nestačili odklízet zbytky po této klientele.

Pláž
Velmi pěkná velká písčitá, moře čisté a spousta lehatek

Ladislava Ludvíkova, 20.06.2022, Dátum pobytu: 7.6. - 14.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Aquaworld Belek (ex. Waterworld Belek)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7.8 krásný čistý hotel, výborné pobřeží, hotel je populární mezi rusky mluvící obyvatele a pohodlný pro rodiny s dětmi

  • 8.5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
krásný čistý hotel, výborné pobřeží, hotel je populární mezi rusky mluvící obyvatele a pohodlný pro rodiny s dětmi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování bylo v garden view budově, která měla 3 patra. Je to tiché místo, žádný hluk tady nebyl, nebylo slyšet ani večerní show, ticho, pod oknem jsou kachny a kvetoucí stromy. Pokoj je cca 18m2 s balkonem a sprchou, všechno potřebné tam bylo včetně konvice, hrnků, čaje, papuče a županu, minibar (voda, pivo, nealko) naplňovali denně, stejně tak vyhazovali odpadky, ručníky taky vyměňovali každý den. Výměna ložního prádla je na Vás, hotel nabízí výměnu denně. TV s více než 100 kanálů z různých zemí. Postel je pohodlná, je dostatek polštářů, každý si vybere, a pokud ne, hotelový servis nabídne ještě dalších 4 druhů polštářů.

Strava
hlavní restaurace nabízí bufet skoro denně (mají malé přestávky mezi snídaněmi a obědem atd), dá se vybrat pro každého, je bezlepkový stůl, restaurace pro děti, kde nejsou okoření a neslaná jídla. Každý den navíc k večeři vybírají nějaké téma (mexická kuchyň, italská, rybní, kebaby atd.). Nealko pití (limonády, čaj, káva) je k dispozici, alko a vodu musíte objednávat přes obsluhu, která ne vždy stíhala ve špičkách, ale snažila se. Funguje 24/7 restaurace a bar. Jsou 3 restaurace k rezervaci (jednou za pobyt) - turecká (nejméně poptávaná pochopitelně), italská (s tureckým odstínem) a rybní (perfektní, o čemž svědčí fronta 7 dnů dopředu musíte rezervovat, doporučuji v první den zájezdu)

Služby hotela
všechny obecné služby hotelu tam jsou, personál je přívětivý, skoro každý mluví anglicky, rusky, někdo taky německy. Reagují rychle a snaží se vyjít vstříc všem požadavků hostů. Úklid probíhal denně, v hlavní budově můžete vyžehlit věci, pokud byste nechtěli objednávat prádelnu/čistírnu.

Pláž
pláž je mix písku a kamínek, kamínky ale jsou malé a žádné boty na plávání nejsou potřeba. Vstup je pozvolný, cca 10m můžete jít a bude až po krk (170cm osobě). Pláž je čistá a udržovaná, ovšem moře večer občas neslo pozůstatky odpadků u břehu, neznám jejich původ, kdyby někdo vyklízel lodě a vyhazoval to do moře nebo něco podobného. Hodnotím jako minus nedostatek lehátek pod palmami, hosté na nich nechávají ručníky i přes noc zřejmě, takže ani brzo ráno nenajdeš svobodné místo ve stínu. Hotel by mohl poskytnout více lehátek přímo u vody a aspoň tak vyřešit potřebu. Pavilony za 85 eur per day skoro nikdo nepoužíval.

Anonym, 20.06.2022, Dátum pobytu: 2.6. - 8.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Selectum Family Resort (ex Letoonia Golf Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

12 fotografií

Celkom: 9.6 Dovolenka v celku bola v poriadku až na služby CA, ktorá 3 dni pred nástupom na zájazd zrušila dovolenku pre tretiu osobu , ktorá mala...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka v celku bola v poriadku až na služby CA, ktorá 3 dni pred nástupom na zájazd zrušila dovolenku pre tretiu osobu , ktorá mala zájazd zaplatený v plnej výške 3 týždne pred zájazdom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super, aj keď hotel by už miestami potreboval rekonštrukciu, izby veľké, čisté, personál veľmi milý,

Strava
výborná, obrovský výber jedál

Služby hotela
vynikajúce ,organizované na úrovni

Pláž
skvelá, veľmi pekná, čistá

Adriena Böpple, 20.06.2022, Dátum pobytu: 6.6. - 15.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Susesi Luxury Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.4 Skvělá dovolená, rádi se někdy do tohoto resortu vrátíme

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená, rádi se někdy do tohoto resortu vrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj pohodlný, prostorný.

Okolí jednotlivých malých objektů (domky o jednom až dvou podlažích) bychom nazvali botanickou zahradou. Spousta zeleně: stromů, kvetoucích keřů a kytek. Uprostřed areálu protéká potůček, jeho okolí (květiny, keře a kameny) je zahradníky stále opečovávano. Okolo potůčku - promenáda pod baldachýnem z napodobenin antických sloupů a popínavých kvetoucích keřů.

Celý rozsáhlý areál skýtá velké množství stínu.

Strava
Stravování - nepřeberné množství druhů jídla, výborná obsluha číšníků.

Když jste nechtěli jít v gala oblečení na oběd do jídelny, mohli jste poobědvat u kiosků rybu, hambáče, kuře, zeleninu, sladkosti, ...

Služby hotela
Pokoje snad každý den uklízeli. Na můj vkus až moc často vyměňovali ručníky i povlečení.

Osušky k moři jste rovněž mohli mít každý den nové, čisté. Mé srdce ekologa trochu trpělo.

Pláž
Široká písčitá pláž, dostatek lehátek pod slunečníky (bez poplatku). Možnost ležet na lehátkách i na travnatých plochách pod stromy.

Věra V., 18.06.2022, Dátum pobytu: 30.5. - 9.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Magic Life Belek (ex Club Asteria Belek)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Po prvej zlej skúsenosti sme dali Turecku druhu šancu a stálo to za to! Príjemná dovolenka pri pomere cena:kvalita 8 dní nám bolo málo

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Po prvej zlej skúsenosti sme dali Turecku druhu šancu a stálo to za to! Príjemná dovolenka pri pomere cena:kvalita 8 dní nám bolo málo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Boli sme ubytovaní v hlavnej budove a aj napriek tomu sme nachodili kilometre. 2xsme sa nevedeli dostať do izby lebo sme nosili vstupné karty blízko telefónov ????‍♀️Izby boli čisté. Prekvapilo nás umývadlo mimo kúpeľne.

Strava
Strava bola pestrá veľký výber. Poskytli aj bezlepkovy chlieb. Nepostačujúci bol večerný snack. Po večeri bola len polievka a suché pečivo.

Služby hotela
Veľmi ochotný a milý personál. Animátori na 1*

Pláž
Užšia piesočnato- kamienková pláž. Čistá

Iveta S., 17.06.2022, Dátum pobytu: 5.6. - 12.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: TTH Belek Imperial (ex.Fun&Sun Family Club)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6.4 hotel je pěkný milý personál obcody se vším potřebným v hotelu,horší dostupnost do centra pouze taxi

  • 7.5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
hotel je pěkný milý personál obcody se vším potřebným v hotelu,horší dostupnost do centra pouze taxi Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj pěkný,denní úklid

Strava
dalo se vybrat ale na Tureckou pětihvězdu nic moc

Služby hotela
personál velmi ochotný ,príjemný

Pláž
pláž je čistá ,rychllý přechod na hloubku

Roland Müller, 16.06.2022, Dátum pobytu: 3.6. - 11.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Sherwood Dreams Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)