Recenzie hotelov
Bodrum - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,4 Poměr cena/kvalita je to fajn :-) pláž hezká, čistá ..dovolená splnila očekávání

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Poměr cena/kvalita je to fajn :-) pláž hezká, čistá ..dovolená splnila očekávání Zobraziť celú recenziu

Anonym, 05.11.2019, Dátum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Tiana Moonlight

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 9,6 Celkově spokojeni. Pěkná dovolená .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově spokojeni. Pěkná dovolená . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje pěkné, stavební záměr znemožňoval přehřívání ubytovacích prostor sluncem. Za celý pobyt jsme nemuseli pustit klimatizaci.

Strava
Velké množství pestré stravy . Přibralai jsme několik kilo.Velké množství ovoce a zeleninových salátů, kvanta příloh

bohatá teplá i studená kuchyně.

Služby hotela
Úklid v pořádku, všichni milí a vstřícní.

Pláž
Upravovaná každý den, lehátka dostupná a možnost vybrat si pobyt jak na slunci i ve stínu slunčníku či stromů.

Stanislav K., 18.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 10.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Parkim Ayaz

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Byli jsme spokojeni a dovolená splnila naše očekávání, menší hotel, málo klientů(konec sezóny),pěkný bazén,pěkné předzahrádky určené k...

  • 7 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni a dovolená splnila naše očekávání, menší hotel, málo klientů(konec sezóny),pěkný bazén,pěkné předzahrádky určené k odpočinku,útulná jídelna,ochotný personál.

Za důležité považujeme i mimořádně vstřícný a příkladný zájem specialisty prodeje zájezdu při jeho objednávání. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj malý, útulný se starším vybavením a klimatizací s každodenním úklidem- v pořádku.

Strava
Strava dobrá. stereotypní,dostatek zeleniny,ovoce meloun.

Služby hotela
Spokojenost

Pláž
Písčitá, udržovaná, možnost využití mola,dostatek lehátek i slunečníků.

Josef P., 18.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 9.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Sun and Sea Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3,2 Nic extra,

  • 3 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 7 Okolie
  • 2 Cena

Celkové zhrnutie
Nic extra, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Smrad na pokoji hniloba zdí,odpady bez pachových zátek.

Strava
Když se chcete řádně vyčistit jezte zde ,doooost předraženej klystýr

Služby hotela
Není možno se domluvit lámanou rusko,turecko,angličtinou..

Pláž
Pláž pěkná,voda čistá

Martin Miloschewitsch, 15.10.2019, Dátum pobytu: 4.10. - 12.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Bodrum Park Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4,6 Vzhledem k tomu , že končila sezóna , tak jsem neměl iluze o tom , jak vše bude fungovat. Ale hodně malý výběr jídla , od třetího dne již...

  • 3 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 8 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu , že končila sezóna , tak jsem neměl iluze o tom , jak vše bude fungovat. Ale hodně malý výběr jídla , od třetího dne již z pláže a bazénů uklízeli matrace z lehátek. U bazénů od 10 do 17 hod reproduktorů hřměla muzika a ze dvou stran zálivu 10 hodin rachotily sbíječky. Škoda , že jsem neměl špunty do uší. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj by nebyl špatný , pokud by v něm bylo dostatečné osvětlení ,byla tam tma. Světla svítila pouze led pásky a jen jedna noční lampička a to bylo málo.Nešla vypnout televize a pouze turecké programy.Pouze jedna tenká přikrývka pro dva a když jsme konečně dostali druhou , tak ta byla jako z brusného papíru.

Strava
Stále stejné jídlo , které každý den ubývalo.Vynikající zákusky.Studené těstoviny i polévka , museli jsme si ohřívat v mikrovlnce.Dost bylo zeleniny. Hladem jsme ale netrpěli.Pití bylo dost a velký výběr , káva pouze z automatu.

Služby hotela
WiFi bylo u recepce, pod a nad ní a potom nejlepší na pláží.Dva bary u bazénů a jeden zavřený na pláži.Spousta koček a potulných psů!! na pláži i u bazénů.

Pláž
Travnatá a potom štěrková pláž , čistá. Vstup do vody po kamenech a potom tráva. Koupání perfektní. Když jste stáli , tak vám rybičky okusovaly paty - zadarmo - jinde se za to platí.

Josef Suchý, 15.10.2019, Dátum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Golden Age

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6 Dovolená byla celkově příjemná, protože jsem tam jela s přítelem a se synem. V letadle při cestě na dovolenou nám v řadě před námi téměř...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla celkově příjemná, protože jsem tam jela s přítelem a se synem. V letadle při cestě na dovolenou nám v řadě před námi téměř celý let doslova vřískalo malé dítě. Bylo to velmi nepříjemné obzvlášť když si člověk jede odpočinout, ale chápu že rodiče toto neovlivní. Malé děti s rodiči letecké společnosti většinou usazují v prví řadě, nechápu proč tomu tak nebylo. Dovolená byla jinak příjemná, hotelový komplex krásný a komplexní. Co nás však nemile překvapilo bylo když nám paní delegátka oznámila, že náš hotel je již zavřený, budeme tedy ubytováni jinde. Jak může být hotel zavřený, když jsme si ho vybrali a zaplatili dle aktuální nabídky cestovní kanceláře ??? Také aquapark který byl v CK inzerován volně k užívání nebyl v provozu a syn se na něj velmi těšil. Tímto bych chtěla zažádat o nějakou kompenzaci. Děkuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné, moderní, čisté.

Strava
Velký výběr jídel i četnost chodů. Mile nás překvapily dvě snídaně a také odpolední bufet a ještě možnost dát si v noci polévku. Při příjezdu však na nás nezbyl sendvič když jsme přijeli až po skončení podávání večeře.

Služby hotela
Úklid perfektní. Maximální spokojenost.

Pláž
Blízko hotelu, čistá, všude odpadkové koše, sprchy - skvělé.

Martina H., 14.10.2019, Dátum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Cactus Charme

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Krásná dovolená, velmi ochotný personál. Vždy dítěte prostory hotelu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná dovolená, velmi ochotný personál. Vždy dítěte prostory hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velký, světlý pokoj, s výhledem na bazén a moře.

Strava
Výborné jídlo, velká nabídka ryb, sýrů.

Služby hotela
Měli jsme jediný problém, předposlední den nefunkčnost karty od pokoje. Paní uklízečka nám pokoj otevřela, abychom si mohli vzít věci a na recepci nám hned kartu zfunkčnili. Velká ochota všech.

Pláž
Pláž krásně čistá, přístup do moře po kamínkách, doporučuji boty do vody nebo přes molo a nebo cestou se zábradlím, kde je udělaná podlaha.

Dagmar P., 14.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 9.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Grand Park Bodrum (ex. Yelken Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Všechno dobré, ale první dojem z pokoje strašný. Výhled na schodiště, místnost malá. Ráno jsme zjistili, že stejně jsou na tom všichni,...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Všechno dobré, ale první dojem z pokoje strašný. Výhled na schodiště, místnost malá. Ráno jsme zjistili, že stejně jsou na tom všichni, hotel má jakoby atrium, že kterého se vstupuje do pokojů a vedle vchodu je jediné okno. To jsme podle recenzí nečekali. Úklid pokoje naprosto vzorný, hotel evidentně nový, řemeslně "linka hranka", ani chybička. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Viz výše

Strava
První dojem dobrý, ale později se základní chody opakují. Pochopitelně bez vepřového. Ryby celé i v jídlech na kousky. Kuřecí šunka normální, jediný druh salámu jedovaté červenofialový, známe již od minula, ten jsme neochutnali. Spousta sýrů na bázi tvarohu, spousta zeleniny, olivy, jogurt. Marmelády, corn fleky a pod. Káva z automatu nic zvláštního, čaj se připraví z esence podle chuti. Připravují na počkání omeletu, nechtělo se nám čekat ve frontě. Chléb bílý, k mému překvapení velmi dobrý, pečivo z vánočkového těsta, koblihy bez náplně, výborné, spousta marmelád k disposici. Chléb černý jsem nezkusil.

Jídlo k disposici po celý den, od snídaně v 7:10 až po půlnoční polévku. Pivo, limonády, dobré víno, tvrdý alkohol jsme nezkoušeli. Polévky v poledne i večer, zkoušel jsem téměř všechny, vesměs mizerné. Na dotaz, z čeho to je, se personál jen potutelně usmíval. Byla vesměs tomatová s rozmixovanými zbatky od minula. To je podle mě jediný nedostatek.

Cedulky s názvy jídel nikde nebyly, člověk musel výzkumničit.

Ideální pro tlusťochy nad 150 kg, člověk žasne, kolik toho někdo dokáže sežrat. Sotva ke korytu doleze, ale pak je vyčistí.

Služby hotela
Kapesní hotel, vše na jednom malém místě, pro lenochy ideální. O jídle jsem psal, vedle hotelu akvapark, kam je možno jít bez poplatků, nezkoušeli jsme.

Domluva obtížná, turecky neumím. Občas mizerná angličtina, němčina jen jednou, ale zato trvalé úsměvy, člověk má dojem, že je vítán.

Pláž
Pláž tři kroky od postele, vzhledem ke konci sezóny poměrně volná. Úklid vzorný,čistota. Bar s jídlem a pitím krok od lehátka. Vstup do vody přímo ze břehu, vhodné i pro malé děti. Rovněž vstup z mola do větší hloubky s udáním v centimetrech. Molo z prken, opět řemeslně bez chybičky.

Přidat foto mi z tabletu nefunguje.

Zdeněk Lutovský Csc., 14.10.2019, Dátum pobytu: 28.9. - 9.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Cactus Fleur Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 Hotel, ubytování, strava-výborné. Zaplatila jsem hotel který končil provoz během našeho pobytu. Byla jsem nucena se stěhovat jinam a tím...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel, ubytování, strava-výborné.

Zaplatila jsem hotel který končil provoz během našeho pobytu. Byla jsem nucena se stěhovat jinam a tím byl pobyt narušen. 5.10.19 010.22 nám oznámil delegát CK, že 6.10.19 ve 12.30 budeme převezeni na jiný hotel.

Delegát tvrdil že o situaci nevěděl, není to pravda, protože 1.10.19 při setkání ho na to upozorňovali další turisté.

A pokud to nevěděl, tak není vhodný delegát.

Další katastrofa byla ta, že letadlo na zpět pro nás přiletělo se zpožděním 7 hod. a 20min. Opět delegát tvrdil že nic o zpoždění neví, údajně mělo být v Praze špatné počasí, tady svítilo slunce, mám fotodokumentaci. Pak mělo přiletět letadlo z Budapešti, opět neletělo pro špatné počasí, opět lež, pat mělo letět z Tel Avivu a už prý je nad Rodosem, tedy 15 min od nál. letadlo v ten čas nebylo vůbec ve vzduchu. Jednoznačně tragedie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velice dobře.

Strava
výborná

Služby hotela
vzhledem k tomu, že se hotel zavíral, měli jsme neustále za zády personál co stále něco přemisťoval. Nebyl klid..

Pláž
Plá přímo u hotelu, čistá, lidí málo, opět díky tomu že se hotel zavíral.

Daniela Chňoupková, 11.10.2019, Dátum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Cocos The Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)