Recenzie hotelov
Egejská riviéra - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Spokojenost - trochu jsme se obávaly vedlejší budovy hotelu - bývají horší, ale předčila naše očekávání. Hotel čistý, klidný, bazény...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost - trochu jsme se obávaly vedlejší budovy hotelu - bývají horší, ale předčila naše očekávání. Hotel čistý, klidný, bazény čisté. Protože jsme byly na konci sezóny a hotel nebyl plně obsazen, měly jsme ve všech směrech pohodu, klid, žádné fronty na jídlo, dostatek lehátek u moře i u bazénů. Personál usměvavý a ochotný. Klientela převážně Němci, Francouzi, méně Poláci, nepatrně Rusové a Turci. Nikdo výrazně nerušil - jen arabské děti byly občas utržení z řetězu. Vše fungovalo, jak má. Kolem hotelu, bazénů a jídelny - odkud se je snaží personál vyhánět - se pohybuje velké množství koček a loudí, ale jsou mírumilovné. Dost hostů je krmí. V blízkosti hotelu je bazar, kde se dá nakoupit dle libosti vše, co koho napadne včetně dárečků domů. Hotel doporučuji středně náročné klientele. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byly jsme ubytované ve vedlejší budově hotelu a díky trojlůžkovému pokoji jsme měly ve dvou osobách poměrně dost místa. Pokoj byl čistý, uklizený, z balkonu jsme viděly na bazén a částečně na moře. Pokoje do ulice jsou pravděpodobně v obou částech hotelu méně komfortní na klid i výhled. Trochu vázl úklid, který spočíval ve výměně přikrývky, ručníků, vysypání košů a doplnění toaletního papíru, nezahrnoval vyluxování písku na koberci, ani kompletní výměnu ložního prádla, ani vysypání popelníku na balkoně. A to ani za bakšiš. Bacha - v ledničce zdarma pouze voda, ostatní - byť turecké sladké pití - za poplatek.

Strava
Strava byla pestrá, byť každý nejí vše, co bylo v nabídce. Maso různých úprav i druhů s obměnami, hodně druhů salátů, příloh i dortů. Myslím, že si každý měl šanci vybrat a být spokojený. Ovoce, zmrzlina, teplé moučníky každý den ke snídani, k obědu i k večeři. Balená voda u všech barů, točené sladké nápoje, kávovary s několika druhy káv též k odběru bez omezení. Na svačině jsme nikdy nebyly - nebylo to potřeba - tak nevím, ale lidé nosili sladké i slané dobroty. Pivo točí krásně chlazené do skla a dá se pít. Víno je přijatelné ve střiku.

Služby hotela
Kromě standardních služeb jsme neměly žádný problém k řešení, tak asi v pořádku. Na recepci jsme měnily pouze peníze a to bylo s úsměvem a bez problémů. Kufry poslední den odpoledne jsme měly v úschově vedle recepce zdarma. Byly jsme sice od 12.00 hodin bez pokoje, ale sprchy jsou u moře i u bazénů a stravování fungovalo až do odjezdu. Výlet do Efesu s CK byl super a samostatný výlet do vedlejší vesnice Özre - velký bazar - se nám též vydařil bez úhony. Je možný místními dolmuši, nebo taxi od hotelu. Jen si pozorně prohlédněte, kde budete vystupovat cestou zpět - vesnice je dost dlouhá.

Pláž
Na pláži nečekejte bílý písek, ale je čistý, byť se v okolí pláže i po vesnici potuluje velké množství psů, kteří jsou poměrně velcí, ale snad ne agresivní. Neměly jsme s nimi problém. Bohužel toulavé kočky a psi jsou v arabských zemích běžný jev. Moře je čisté, pokud neduje velký vítr, který přinese vlny a víření písku. Vstup do moře lemuje pruh drobných oblázků, které po dvou dnech jsou pro chodidla nepřijatelné a doporučuji botky do vody. Lehátek jsme měli všichni dostatek, ale nevím, jak to vypadá v plné sezoně.

Marcela Šalamounová, 10.10.2019, Dátum pobytu: 27.9. - 5.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Club Cactus Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 V hotelu jsme byli již potřetí. Důvodem opakování je úžasně čistá a hluboká voda vhodná pro delší plavání v moři. Bohužel v okolí hotelu...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V hotelu jsme byli již potřetí. Důvodem opakování je úžasně čistá a hluboká voda vhodná pro delší plavání v moři. Bohužel v okolí hotelu se staví, to není moc příjemné a hlavně hotelový management nevyšel s penězi ke konci sezóny, takže vypínali elektřinu a byl omezený výběr jídla. Bylo to smutné, ale CK to vyřešila a po několika dnech nás přestěhovali do velmi blízkého a skvělého hotelu Grad Efe. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
V obou hotelích byly k dispozici velké pokoje, velmi dobře vybavené. V hotelu Maxima je stav koupelny v horším stavu, chtělo by to renovaci. V Grand Efe je vše nové a udržuje se tam vysoký standard čistoty. Celkově je hotel skvěle vedený.

Strava
Maxima - bylo patrné, že zápasí s nedostatkem peněz. My jsme s manželem oba v dietním režimu a nepijeme vůbec alkohol, takže nám to moc nevadilo. Pro jedlíky a pijáky to asi bylo horší.

Grand Efe - velmi, velmi bohatá nabídka a vše velmi chutné. Pro lidi v dietním režimu až příliš lákavé a nebezpečné.

Personál restaurace a kuchyně zaslouží velkou pochvalu. Vždy bylo vše skvělé.

Služby hotela
Vše Ok, až na recepci Grand Efe mne překvapila pracovnice, která neuměla anglicky. Zeptala se mne, zda mluvím bulharsky (?????) nabídla jsem angličtinu, němčinu a ruštinu, ale trvala na svém. Dokonce se pokoušela používat google translator v telefonu. Dost zvláštní.

Pláž
U Maxima Bay skvělá, u Grand Efe dobrá, ale v blízkosti přístavu .

Anonym, 08.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 2.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Maxima Bay

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Vzhledem k tomu,že již absolvovali mnoho zahraničních rekreací , shodli jsme se na tom ,že tato patřila k nejlepším destinacím, kde jsme...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vzhledem k tomu,že již absolvovali mnoho zahraničních rekreací , shodli jsme se na tom ,že tato patřila k nejlepším destinacím, kde jsme byli.Klidně bychom se sem znovu vrátili. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
bez problémů

Strava
vyhovující pestrá

Služby hotela
bez závad- pouze nám chyběly animační programy pro dospělé

Pláž
každodenně upravená s dostatkem lehátek

Květa M., 08.10.2019, Dátum pobytu: 27.9. - 5.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Club Cactus Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme velice spokojeni.Strava byla rozmanitá a chutná. Ubytovani bylo v pohodě.Uklid byl každý den.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velice spokojeni.Strava byla rozmanitá a chutná. Ubytovani bylo v pohodě.Uklid byl každý den. Zobraziť celú recenziu

Blanka K., 08.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Hezkej, cistej Hotel v klidne casti oceni kazdy ktery si chce odpocinout. Jidlo fantasticke a dostatecne rozmanite, takze stale je co...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hezkej, cistej Hotel v klidne casti oceni kazdy ktery si chce odpocinout. Jidlo fantasticke a dostatecne rozmanite, takze stale je co vyberat. Cistota vsade na kterou si davaj pozor. Vic bazenu jeden s krasnym vyhledem na more a ostrov KOS. Odporucame, Skvele. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl hezkej s vyhledem na more, s malym balkonkem, dostatecne velkej pro dva. Vsade cisto uklizeno kazdej den.

Strava
Jidlo naprosto skvele, od mistnej kuchyne az po lidi s dietou si prijedu na svoje.

Služby hotela
Sluzby v Hotelu jsou fajn od obchudku po kadernika, ochotny vam pomoct kdykoliv. Milej personal hotelu.

Pláž
Umela pisecna plaz super, mola taky. Pristup do more je sice po schudakach ale pro nas to nebyl problem (stejne jak do bazenu). Pak je more melke takze si uzijou i deti a voda je hezky cista.

Lucie K., 07.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Kadikale Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Vyhled 1 fotografia

Celkom: 5,8 V Turecku jsem byla poprvé a vím že už nikdy do Turecka nepojedu

  • 9 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
V Turecku jsem byla poprvé a vím že už nikdy do Turecka nepojedu Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování super jen uklízečky nedělali svou práci.Jako vytřeni podlahy tam nefunguje a další

Strava
Stále dokola to samé občas něco nedělané

Služby hotela
Služby hotelu mi nepřijdou extra lepší nebo jiné než který koli 5ti hvezdickovy

Pláž
Hnus...špinavá bordel plovoucí ve vodě

Aneta B., 07.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Příjemná dovolená vhodná pro odpočinek. Vhodné i pro rodiny s dětmi.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemná dovolená vhodná pro odpočinek. Vhodné i pro rodiny s dětmi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj kategorie Large prostorný. Pravidelný úklid, výměna ručníků i doplňování minibaru.

Strava
Velký výběr kontinentální i místní kuchyně. Vše skvělé.

Služby hotela
Dobré animační programy. Do noci občas hlasitější hudba.

Pláž
Hotelová pláž (písek s oblázky) s lehátky a slunečníky zdarma. Velké molo s minibarem.

Anonym, 07.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Kefaluka Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 celkový dojem je velice dobrý,odpovídá ceně,skvělý přístup delegátky

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
celkový dojem je velice dobrý,odpovídá ceně,skvělý přístup delegátky Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisté,každý den uklizeno a doplněn minibar

Strava
velice pestrá,každý si musí vybrat,oceňuji bufet pro děti

Služby hotela
kvalitní servis,příjemný personál,animátoři skvělí

Pláž
vždy volné lehátko,čistá,nutno najít místo,kde není tolik kamenů při vstupu do moře

Václav Beneš, 07.10.2019, Dátum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Jednym slovom - vyborna dovolenka, urcite odporucam :-)

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jednym slovom - vyborna dovolenka, urcite odporucam :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie super :-) Prisli sme na recepciu takmer pred polnocou, mali sme moznost neskorej vecere, do bungalovu nas odviezlo elektricke auticko. Kazdy bungalov mal 4 ubytovacie jednotky, velku terasu so sedenim, vesiak na mokre pradlo. Domceky boli zasadene v rajskej zahrade - palmy, stromy, kriky, vela zelene,...;-) Vsade cisto, upratovanie kazdy den, tak isto vymena uterakov, v chladnicke kazdy den 2L balena cista voda. Wifi zdarma v celom areali.

Strava
Strava ...vela x som pocula, ze Turecko je oproti Grecku daleko vpredu. A bola to pravda. Strava bola vyborna, clovek nevedel co si skor vybrat. Vsetkeho vela, chutne...ci maso (bravcovina nebola ziadna :-)), prilohy, zeleninove salaty, pecivo, fantasticke zakusky, jedla z grilu, ... balena voda na kazdom kroku, zdarma, mohli ste si zobrat kolko ste potrebovali. Okrem hlavnej restauracie, na plazi beach bar, snack bar, pri centralnom bazene dalsi snack bar, pool bar,...proste nemohlo sa stat, ze by ste boli hladni alebo smadni :-)

Služby hotela
Ocenujem velmi ochotny a ustretovy personal, ak ste mali problem, snazili sa ho hned riesit k vasej spokojnosti. Animacne programy pre deti, super animatori, kazdy vecer program v amfiku, moznost hrat volejbal, cvicit jogu, ist na masaz,....V areali bola moznost aj nakupit suveniry, kozmetiku, sperky alebo sladkosti, ale dalo sa ist do mesta, peso cca 15 minut za hotelom ste uz boli na promenade. Obchodiky, restauracie, diskoteky, ...

Pláž
Plaz mensia, pieskova, ale v pohode. My sme uprednostnili vyvysene molo hned vedla plaze. Lehatok dostatocne mnozstvo, aj ked ste prisli poobede, vzdy sa dalo najst miesto. Jedine malinke minus bola, pre mna, studena voda :-) Mozno to bolo pocasim, mozno lokalitou, predsa Egejska riviera je trochu vyssie od Tureckej.

Alena M., 02.10.2019, Dátum pobytu: 18.9. - 29.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Palm Wings Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 6,8 Hotel krásný,jídlo dobré,obsluha hrozná.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel krásný,jídlo dobré,obsluha hrozná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování moc pěkné.

Služby hotela
Moc se nám nelíbila obsluha v jídelně.

První den nás obsloužili, ale ostatni dny nás

vůbec neobsluhovali. Snídaně, obědy i večeře si nás obsluha vůbec nevšímala.O zdravení ani nemluvím.Nepříjemný personál.Moc nám to vadilo a zkazilo celý dojem.Těšili jsme se na oběd s mořskýmí plody.Nebyl.

Pláž
Pláž malá a nebylo kde se procházet podél pobřeží.Lehátka děravé a nepohodlné.

Olga Kamenská, 01.10.2019, Dátum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)