Recenzie hotelov
Kemer - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.6 Dovolená byla parádní vše čisté doplňované pití v mini baru každý den,ubytování nebyl hotel ale bungalovy pěkné lepší jak hotel.Moc pěkné...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla parádní vše čisté doplňované pití v mini baru každý den,ubytování nebyl hotel ale bungalovy pěkné lepší jak hotel.Moc pěkné prostředí pod stromy s balkonem kde nesvítí slunce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj dvě postele noční stolek,skříň ,koupelna balkon

Strava
Snídaně obědy večeře vše na výběr až moc,pití tez

Služby hotela
Služby dobre

Pláž
Štěrková a oblázky boty do vody vhodne

Helena V., 29.06.2022, Dátum pobytu: 18.6. - 25.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Emelda Sun Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.6 Přesně to, co jsem očekával.

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Přesně to, co jsem očekával. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel solidní, staršího data, malé nedostatky v koupelně, s klimatizací, ale včas na to reagovali.

Strava
Výtečná. Rušivým momentem turecké a ruské rodiny, které si naloží tuny jídla a nechají to.

Služby hotela
Odpovídá to *****.

Pláž
Super, hodně deštníků, písčitá pláž, čisté moře.

Václav Šolc, 29.06.2022, Dátum pobytu: 17.6. - 24.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Miarosa Ghazal Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Super dovolená.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, každodenní úklid.

Strava
Každý den čerstvé ryby na grilu, strava bohatá vybere si snad úplně každý.

Služby hotela
Hotel čistý neustále je vidět někoho kdo zametá, popřípadě zahradníky ze sekačkama.

Pláž
Pláž štěrková, ale pohodový přístup přes molo hotelu, dno strmé, voda krásně čistá, lehátka pod pergolami, sprcha pro opláchnutí z moře sladkou vodou.

Martin K., 28.06.2022, Dátum pobytu: 18.6. - 25.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Kilikya Palace Çamyuva (ex. Elize Beach Resort)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Dovolená se vydařila se vším všudy...hotel, strava, služby cestovní kanceláře.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila se vším všudy...hotel, strava, služby cestovní kanceláře. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Malé domečky posázené po velkém komplexu resortu, každý má balkon , nádherné kytky kam se podíváš a stále chechtající se rackové :-)

Strava
Stravě není co vytknout, bylo jí až mooooc a byla výborná.

Služby hotela
Služby v hotelu v pořádku, při takovém objemu klientů v resortu si myslím, že se každý snažil mít vše pod kontrolou.

Celý den zábavný program, přes den i večer animační programy i hudba.

Pláž
Pláž u lehátek s pískem, moře s oblázky a v moři větší oblé kameny, jinak ale snad proto, moře krásně čisté a teplé.

Adéla Cíchová, 28.06.2022, Dátum pobytu: 17.6. - 23.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Gypsophila Club Marine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8.2 velká výhoda: vše blízko, perfektní pořádek, krásná pláž

  • 10 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 10 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
velká výhoda: vše blízko, perfektní pořádek, krásná pláž Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
hezké, čisté, koupelna má již něco za sebou, ale je čistá

Strava
byli jsme v Turecku již 10x, vždy v 5 hvězdách, tady strava nejslabší-nerada bych hotelu ublížila, je to možná po této těžké covidové době, hlady určitě neumřete :-)

Služby hotela
Vynikající

Pláž
Pláž krásná, vždy najdete volná lehátka

Lenka Suchá, 28.06.2022, Dátum pobytu: 15.6. - 25.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Club Boran Mare Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 CA mi našla dovolenou v Turecku co jsem požadovala,to bylo super.,Ale s CK .....jsme nebyli spokojeni. Nelíbilo se nám, že jsme měli...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
CA mi našla dovolenou v Turecku co jsem požadovala,to bylo super.,Ale s CK .....jsme nebyli spokojeni. Nelíbilo se nám, že jsme měli zaplacenou od 17.6. 2022 do 24.6.2022 a museli jsme opustit hotel 24.6.2022 v 01.00 hod, což jsme měli ještě zaplaceno.Takže jsme tam nebyli 8 dní, ale 6,5 dne . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Vynikajici

Služby hotela
Vynikajici

Pláž
Super

Alena Štrbikova, 27.06.2022, Dátum pobytu: 17.6. - 24.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Queen's Park Le Jardin Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 fotografia

Celkom: 9.8 Podnikli jsme to jako rodinnou dovolenou i se sedmiletou dcerou a byli jsme naprosto spokojeni. Chceme si to za rok zopakovat znovu s...

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Podnikli jsme to jako rodinnou dovolenou i se sedmiletou dcerou a byli jsme naprosto spokojeni. Chceme si to za rok zopakovat znovu s tím, že zařadíme i výlety do okolí (výjezd lanovkou na nedalekou 2.500m vysokou horu nebo delfinárium, či výlet lodí apod.) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné a útulné pokoje umístěné uprostřed perfektně udržované zahrady. Pokoj byl dobře vybaven vším, co člověk potřebuje, a byl klimatizován.

Strava
Vynikající kuchyně s tím nejširším výběrem předkrmů, salátů, ovoce i zeleniny, polévek, hlavních chodů a desítek dezertů. Nápoje od vody až po pivo. Kdo rád ochutnává cizí kuchyně, zde je to naprostý ráj a pak nastává problém, co si vybrat dřív.

Ale abych jen nechválil, přece jen jsme něco postrádali a to sice zmrzlinu. Ta zde byla k dispozici pouze jako balený "cuc na kládě" a nebylo možné si dát klasickou kopečkovou zmrzlinu s různými příchutěmi.

Služby hotela
Servis byl vynikající, jak pokojový (každý den úklid a výměna ručníků), tak i v restauraci, kde se mohli přetrhnout, aby nám vyhověli. Někdy možná až moc, protože pokud si ke stolu donesete talíř s jídlem, položíte na stůl, který jste si vybrali, a odskočíte si pro nápoj nebo něco dalšího, pak po návratu jste překvapeni, že na tom stole vaše jídlo není....protože jej číšník odnesl.

Nicméně se tady člověk nenudil, protože každý den byly sportovní aktivity a večer zábavný program. Naprosto super i pro malé děti.

Pláž
Pláž je písčito-oblázková, ale jsou zde mola, ze kterých se dá vstupovat rovnou do moře, které je čisté. Na pláži lehátka se slunečníky, kterých je naprostý dostatek. Dalo se využít i sportovních aktivit (volejbalové hřiště), windsurfing, vodní skútr, let padákem za motorovým člunem atd.

Igor M., 27.06.2022, Dátum pobytu: 17.6. - 24.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Emelda Sun Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9 Dovolenka sa vydarila čo som očakával nebol som v Turecku prvý raz.ubytovanie

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka sa vydarila čo som očakával nebol som v Turecku prvý raz.ubytovanie Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie veľmi dobré izba bola do peknej záhrady o ktorú sa domáci starali. Bol tam kľud pokoj.

Strava
Myslím, že turecké uoi neporazí nikto

Raňajky, obedy, večere bohatý výber nehovoriac o ovocí a tortach. No skutočne vseho chuť.

Služby hotela
V hoteli bol poriadok čisto jediné čo ma vyrušovalo boli mačky. V záhrade občas sa mohli aj v jedálni s aj ma hotelovej chodbe.

Pláž
Pláž je štrková a prístup je trochu obtiaznejsi. Vyriešil som to kupou gumennej obuvi v butiku za 10€ a problém vyriešený. More čisté a už teraz teplé..

Jozef Borároš, 27.06.2022, Dátum pobytu: 16.6. - 24.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Queen's Park Le Jardin Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9.8 Fantastická dovolenka, hotel aj služby boli na vysokej úrovni. Boli sme s malými deťmi a každý si tam našiel niečo čo ho zaujalo.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolenka, hotel aj služby boli na vysokej úrovni. Boli sme s malými deťmi a každý si tam našiel niečo čo ho zaujalo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby postačujúce zariadené prakticky vybavené. Kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom. Každý deň upratované.

Mini bar, ViFi a izbový trezor v cene.

Strava
Strava sa obmieňalo podľa mňa dostačujúco. Všetkého bolo dosť po celé dni. Na čo si len spomeniete ste v určitú hodinu dňa niekde v hotely objavili a mohli ochutnať stačilo len sledovať oznamy. Výber bol ozaj veľký takže sme ani nevyužili ala carte restaurant. Chýbal nám len ku koncu pobytu klasický vývar so zeleninou a slížikmi :)

Služby hotela
Hotel mal všetko čo na kľudnú dovolenku treba. 2 obrovské bazény s tobogánmi pre všetky vekové kategórie. Viac malých bazénov aj zvlášť pre malé deti. Bol tam aj krytý bazén wellness a masáže za poplatok. Posilňovňa, niekoľko reštaurácií, cukráreň, malá nákupná zóna, skrátka nič nám nechýbalo.

Pláž
Pláž bola z hrubším štrkom, preto odporúčam obuv do vody, ktorá ma milo prekvapila svojou čistotou, no moc morského života tam pod hladinou nebolo ale na plávanie to bolo parádne.

Marek Konc, 27.06.2022, Dátum pobytu: 10.6. - 17.6.2022
Oblasť: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Limak Limra Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)