Recenzie hotelov
Marmaris - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,4 Parada, uzily jsme si hezkou dovolenou.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Parada, uzily jsme si hezkou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
prima

Strava
dobra

Služby hotela
fain

Pláž
Ac malinka, presto cista a hezka.

Ludmila Kašparová, 09.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 5.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Poseidon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená byla úžasná. Jak jsme se od milé paní delegátky dozvěděly, byli jsme poslední turnus letošního roku. Klidně bych si dovolenou...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná. Jak jsme se od milé paní delegátky dozvěděly, byli jsme poslední turnus letošního roku. Klidně bych si dovolenou prodloužila. Hotel to má na pláž jen pár metrů přes pěší promenádu a po procházce Marmarisem jsme dospěly k názoru, že je to nejlepší hotel, co se týče zeleně a pláže (čistá, dostatek slunečníků a lehátek s matracemi, pláž nepřecpaná lehátky). Využily jsme i možností výletů a můžu vřele doporučit. Pokud se rozhodnu znovu jet do Marmarisu, tak jedině sem. POKLONA. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl přesně jako na fotografii a vše fungovalo, jak má. Jen klimatizace už něco pamatovala, ale v OK. Boční výhled na moře s plachetnicemi krásný. Pokoj jsme měly blízko sousedního hotelu, takže jsme večer poslouchaly koncerty.

Strava
Strava výborná a pestrá, sice se řada pokrmů během týdne opakovala, ale pokaždé měl i vybíravý člověk co jíst. Stále doplňováno. Dostatečné množství zeleniny a ovoce. Zmrzlinu bych si sice dala spíš během oběda než u večeře, ale i tak v pořádku. A chválím výborný ayran. ;-)

Služby hotela
Zaměstnanci velmi ochotní a mluví mnoha jazyky - anglicky, německy a rusky (možná i něco dalšího ;-D). Úklid s výměnou ručníků a osušek probíhal denně, denně doplňována i voda (ve 200 ml kelímcích). Bazén krásný, ale voda v něm studená. Bar super, jen nikde nebylo pořádně uvedeno, na co máme nárok v rámci All inclusive programu a co si musíme zaplatit. Nápoje jsme si v plastových kelímcích mohli odnést na pláž. Na recepci je možnost vyměnit menší množství € a $ na turecké liry. Spa centrum jsme nevyužily - nemůžu hodnotit.

Pláž
Krásná, čistá, písčitá, dostatek lehátek i slunečníků - vždy jsme si našly volná místa. Osušky na pláž jsme dostaly ve Spa centru po předložení kartiček, oficiálně se mohly vyměnit 3x týdně ve stanovené dny a časy, ale po domluvě vyměnili i mimo termín. Uváděný deposit 10 € se zaplatí pouze při ztrátě osušky. Vstup do vody spíš oblázkový - doporučuji boty i kvůli rozpálenému písku. Voda v Egejském moři byla o něco chladnější než ve Středozemním, ale bylo to osvěžující. Ve vodě plavaly nenápadné rybky, které byly to jediné, co bylo k vidění při šnorchlování. Jediné mušličky, které jsem během pobytu zahlédla byly na pláži Iztuzu při výletě pořádaném CK - doporučuji.

Jitka V., 08.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Tropical Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Jídlo 6 fotografií

Celkom: 10 Naprostá spokojenost. Hotel umístěn v úžasné lokalitě. Přírodní scenérie v celé zátoce naprosto fascinující. V kombinaci s perfektně...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost.

Hotel umístěn v úžasné lokalitě. Přírodní scenérie v celé zátoce naprosto fascinující.

V kombinaci s perfektně čistou vodou, klidným mořem a dobrou stravou jsme strávili příjemnou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj prostorný, čistý, účelně vybavený. Úklid pokojů prováděn k plné spokojenosti.

Strava
Se stravou naprostá spokojenost.

Bohatý výběr zeleniny, ovoce a příloh.

Maso každý den na výběr ze dvou až tří druhů.

Skvělá čistota a stále doplňovaný sortiment.

Služby hotela
Personál hotelu příjemný, vstřícný a ochotný.

Pláž
Dobrý přístup na pláž, která byla čistá ale malá na počet ubytovaných klientů. Lehátek a slunečníků byl dostatek. ale byly na sebe "nahňácané" , slunečníky nízké což ztěžovalo pohyb po pláži.

Voda úžasně čistá a klidná. Na konec září poměrně teplá. Ve vodě drobné oblázky a mrňavé kousavé rybičky. Boty do vody se vyplatily, koupání jsme si plně užili. Super!

Karel K., 07.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 2.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Özcan

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,8 nic moc

  • 5,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
nic moc Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pruměr

Strava
hrozne na baru jen pivo . vodka a ředěné vino

Služby hotela
děs a hruza. porad vam personal stoji u stolu a čeka až dojite,, aby odnesl špinavé nadobi

Pláž
hotel zadnou plaž nemá.... autous na vzdalenou plaž nejezdil tak že ležite na pisku.. a neo jsi koupite lehatka za 10 euro na den

Pavel, 07.10.2019, Dátum pobytu: 20.9. - 2.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Selen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Velice pěkna dovolena, počasi nádherné, velká spokojenost. Delegátka Veronika je velice příjemná,ochotná, odvezla nás z letišřě do hotelu...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice pěkna dovolena, počasi nádherné, velká spokojenost. Delegátka Veronika je velice příjemná,ochotná, odvezla nás z letišřě do hotelu a zpět az na letiště k terminálu, což máme jiné zkušenosti z jiné cestocní kanceláře, kde nás nechali a museli si najít číslo letu sami. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
s ubytováním spokojenost, čistota, denně čisté osušky a ručníky.

Strava
strava rozmanitá, uvítali jsme denně podávání ryb. Jediný nedostatek vidíme v ovoci, pouze meloun, někdy ráno jablko.

Služby hotela
K službám hotelu nemáme námitek.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, nevýhoda byla, že lehátka hodně natěsnaná, že se nedalo projít k moři. Moře teplé, čisté, pro šnorchlování v moři to není,

Josef Suchánek, 04.10.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 25.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Poseidon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 V tomto hotelu jsme byli prvně. Byli jsme velice spokojeni. Hotel pěkný, velice čistý a dobře vybavený. Velké plus asi dvacet metrů od...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsme byli prvně. Byli jsme velice spokojeni. Hotel pěkný, velice čistý a dobře vybavený. Velké plus asi dvacet metrů od pláže. Velký bazén, lehátek dostatek. Tři výtahy vždy fungovali. V okolí spousta obchodů a restaurací. Dopravíte se všude dolmušem za 4tur.libry. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné a čisté, měli jsme dvoulůžkový pokoj dostatečně velký. Také koupelna plně vyhovovala. Velký balkon se stolkem a židlemi. Ručníky měnili během deseti dnů třikrát, když požádáte i vícekrát.

Strava
Strava byla velice dobrá a pestrá. Kuřecí, vepřové, ryby, mušle a kalmary. Také byl řízek. Pica, těstoviny, hranolky, kuskus i brambory. Spousta zeleniny, salátů sýrů a ovoce. Dokonce bramborový a vajíčkový salát. Dortíků a zákusků nepřeberné množství, což se ukázalo na naší váze. Celý den nápoje, pivo i drinky, které si nosíte i na pláž. Snídaně též bohaté. Musí se najíst každý.

Služby hotela
V hotelu vše fungovalo velice dobře. Personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž kousek od hotelu, ale malá a lehátka moc u sebe. Musíte ráno běžet dát osušky na lehátka. Pozvolný přístup do vody. Vlny žádné.

Antonín D., 02.10.2019, Dátum pobytu: 27.8. - 6.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: L Etoile

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 Byly jsme ubytovány ve velmi malém pokoji. Je pravda, že jsme měly přisltýlku, ale prostor mezi postelemi a skříni byl opravdu malinký....

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byly jsme ubytovány ve velmi malém pokoji. Je pravda, že jsme měly přisltýlku, ale prostor mezi postelemi a skříni byl opravdu malinký. Vzhledem k tomu, že jsme ráno odešly a večer se vracely, zvykly jsme si. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Není co vytknout. Mylím, že není si vybrali všichni. Dostatek masa i příloh k masu. Velké množství zeleniny, salátů, ať už namíchaných nebo zeleniny, kterou jsme si mohli nakombinovat podle vlastní chuti. K obědu a večeři spousta krásně upravených a chutných zákusů. S ovocem to bylo slabší. Každý den mělouny vodní a žluté,pomeranče a někdy jablka.

Strava
Služby v pohodě. Na upozornění delegátky, že jsme v pokoji 3 a máme jen dva ručníky a 2 osušky blyly tyto okamžitě doplněny. Takže všechni v pořádku, úklid pokoje v pohodě.

Služby hotela
Pláž super, písčitá, blizoučko u hotelu. Jenom lehátka na pláži jsou moc blízko u sebe. Vstup do moře super, moře čisté..

Tamara Turková, 01.10.2019, Dátum pobytu: 3.9. - 14.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Poseidon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Dovolená splnila má očekávání, protože Turecko jsem už navštívila několikrát a byly jsem vždy spokojená Hotel odpovídal mým požadavkům.

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená splnila má očekávání, protože Turecko jsem už navštívila několikrát a byly jsem vždy spokojená Hotel odpovídal mým požadavkům. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl menší, ale jinak byl vždy čistý a uklizený. Ručníky měněny podle mé potřeb, toaletní potřeby pravidelně doplňovány.

Strava
Strava pestrá a v dostatečném množství, jenom ovoce bylo málo druhů (jablka a pomeranče).

Služby hotela
Celkově se mi hotel líbil, veškerý personál ochotný a příjemný. Pokud nastal nějaký problém, vše bylo vždy v přiměřeném čase vyřešeno.

Pláž
K množství hostů na hotelu je pláž malá a přeplněná. Rovněž místa u bazénu byla brzo obsazená. Přístup do moře pozvolný. Pláž a okolí čisté.

Blanka Strejcová, 01.10.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 28.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Poseidon

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)