Recenzie hotelov
Side - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,8 Prvýkrát v Turecku a hneď veľmi dobré.

  • 10 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prvýkrát v Turecku a hneď veľmi dobré. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bývali sne v novej časti hotela izba 502. Až na veľkosť balkóna, spokojnosť.

Strava
Nie je to nejaký veľký výber. Raňajky po celý čas nemenné. Večere chutné. Okrem melóna na večeru a raňajky žiadne iné ovocie.

Služby hotela
Čisto, pravidelná výmena uterákov i posteľného prádla.

Pláž
Nádherná, žiadne kamene. Súkromná s ležadlami a slnečníkmi zdarma. Pozvoľný vstup do mora. Od hotela asi 150 m chodníkom.

Anonym, 19.09.2021, Dátum pobytu: 28.8. - 11.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Vesta

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Tento hotel som si vybral druhýkrát z dôvodu celkovej spokojnosti. Jediné, čo sa mi nepáči, že 5 hviezdičkový hotel by mal mať rýchlejší...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel som si vybral druhýkrát z dôvodu celkovej spokojnosti. Jediné, čo sa mi nepáči, že 5 hviezdičkový hotel by mal mať rýchlejší internet zdarma a všade a nepýtať si od hostí poplatok 15,- EUR za vyššiu rýchlosť na jedno zariadenie. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
veľmi dobré

Strava
strava výborná, každy deň ryba na obed aj na večeru

Služby hotela
vynikajúci servis

Pláž
pláž piesková, vynikajúca, dobrý vstup do mora

Rudolf H., 19.09.2021, Dátum pobytu: 21.8. - 28.8.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Alba Queen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 5,6 Cestovali sme s CK, ktorá tento hotel prezentuje ako ULTRA ALL INCLUSIVE. Pričom služby ktoré hotel poskytuje sú iba ALL INCLUSIVE....

  • 5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Cestovali sme s CK, ktorá tento hotel prezentuje ako ULTRA ALL INCLUSIVE. Pričom služby ktoré hotel poskytuje sú iba ALL INCLUSIVE. Služby končia o 24.00 hod.

Po prílete na letisko sme nasadli do autobusu kde nás sprevádzala delegátka Lucia. Hneď na začiatku hovorila o službách hotela, že WIFI je za poplatok 15.eur, ale že hotelová wifi je slabá a nedá sa zdieľať. Ponúkla turecké SIM karty na 7 dni za 30 eur. Zopár dovolenkárov si hneď v autobuse zakúpili 30 eurové karty . My sme si aktivovali hotelovú wifi za spomínaných 15 eur, ktorá bola rýchla a dala sa zdieľať s iným mobilom. Takže delegátka Lucia už od počiatku zavádzala klientov. Ďalšia hlúposť čo v autobuse vravela , že treba využiť TAXI služby ktoré stoja 1 euro za 1 km . No v Turecku funguje miestna autobusová doprava tzv. DOLMUŠE ktorá stojí 1 euro po celom Side. Aj tu sa delegátka sekla, keď povedala že ak by sa niekto vybral , tak nech hodí vodičovi 1 alebo 2 eurá na osobu. Iba na okraj spomeniem , že o bakšišoch hovorila neustále. Najprv treba dať personálu hotela a neopomenula ani vodiča autobusu ktorý zarába iba 260 eur tak šup ho mu tam nahádzať zopár eur. Z jej úst sa chrlilo neskutočne množstvo klamstiev .

Delegátka prišla do hotela iba na jedno stretnutie na 2. deň pobytu a to iba ponúknuť výlety. Keď sme sa jej pýtali prečo CK prezentuje hotel ako ULTRA ALL INCLUSIVE ,keď samotný hotel to neuvádza, tak to delegátka Lucia nevedela vysvetliť. Odletové informácie nechala iba na recepcii len 7 hodín pred odletom. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
izby menšie a nedokladal sa nápojový servis / káva, čaj , nealko / .

Klimatizácia centrálna bez akejkoľvek regulácie, dá sa len zapnúť a vypnúť. Termostat je zablokovaný , keď sa večer zapla klíma, do rana bola v izbe zima, ak ste ju vypli bolo dusno.

Strava
zodpovedá kategórii

Služby hotela
NIE SÚ ULTRA AI

Pláž
málo ležadiel, bolo potrebne si ich ráno obsadiť do 9 hod.

Anonym, 19.09.2021, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: The Xanthe Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Hotel Pegasos World je opravdu rájem pro děti, měli jsme sebou batole 1,5 roku a předškoláka 5 let. Aquapark, strava včetně zmrzliny,...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel Pegasos World je opravdu rájem pro děti, měli jsme sebou batole 1,5 roku a předškoláka 5 let. Aquapark, strava včetně zmrzliny, hrací automaty, hřiště, prostě ráj.. a děti byly neustále zabavení. Minidisco pro děti byla pro nás akorát už moc pozdě (od 21h) to jediné nás ohledně dětí mrzelo.

Bohužel my si to s manželem moc neužili kvůli zdravotním obtížím, když jsme se jídlem nakazali. Věřím, že jinak bych celou dovolenou hodnotila 10body. Bohužel jsme měli smůlu, nakazit se Salmonellou můžeme i kdekoliv v čechách, ale nás to potkalo v Pegasos World.

Cesta z letište trvala 1hod 40min, protože vystupovalo spoustu jiných cestujících v jiných hotelech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo spíše podprůměrné, měli jsme mít rodinný pokoj a "dvě oddělené ložnice". Druhá ložnice, rozhodně ložnicí nebyla a jednalo se o dvě přistýlky ve výklenku (koutě) společné chodby. Sprchový kout nešel moc zavírat, klimatizace moc nefungovala, z dveří se sloupávala tapeta. Nicméně vše bylo nahlášeno a oceňuji služby hotelu, že se vše snažili opravit, kout byl po opravě hned další den o něco lepší. Klimatizaci ale přišli opravit předposlední den ve 21:30, kdy už nám spalo v postýlce batole, takže jsme opravu museli odmítnout. První tři dny byly jen vynášeny odpadky, co se týče úklidu, poté ale jak kdyby se vyměnila směna a od půlky dovolené nám každý den vytřeli, vyměnili špinavé ručníky, spokojenost.

Strava
Stravu můžu bohužel hodnotit jen první dva dny, a byla rozmanitá, výborně dochucená, všeho spoustu.. výborny.

Bohužel jsme druhý den ale s manželem snědli něco nakaženého a celou dovolenou strávili se strašnými střevními potížemi, na dietě a skoro jenom v posteli. Ještě že jsme tam měli třetího dospělýho, jinak nevím, kdo by se postaral o děti. Průjem, zvracení, horečky.. u mě přetrvávali až do příjezdu do Čech, takže jsem navštívila lékaře, který stěrem potvrdil Salmonellu.

Služby hotela
Služby ohledně úklidu společných prostor fungovali perfektně. I při výdeji jídla super, neustále úsměv na tváři. V turecku jsem byla potřetí, oni ten servis prostě umí.

Pláž
Pláž byla krásná, čistá... očekávala jsem pozvolnější vstup do moře kvůli dětem, ale byly hodně vlny, takže to pro děti moc nebylo... to ale nakonec vůbec nevadilo, děti jsme vzali v kruhu do vln a byly spokojené.

Nikola Z., 17.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Pegasos World

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 Vynikající krásný hotel

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikající krásný hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Připlatili jsme si výhled na moře a pak jsme byli spokojeni

Strava
Jidlo velmi chutné

Služby hotela
Dobré

Pláž
Čistá, lehátka v ceně k dospozici

Gabriela Černá, 17.09.2021, Dátum pobytu: 5.9. - 12.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Nerton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,2 Byli jsme spokojeni, jen nás zarazila cena ve srovnáními s jinými CK. I pojištění jsme měli nesrovnatelně dražší. A to jsme měli u Vás...

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme spokojeni, jen nás zarazila cena ve srovnáními s jinými CK. I pojištění jsme měli nesrovnatelně dražší. A to jsme měli u Vás zálohu 24000 Kč dva roky! Zobraziť celú recenziu

Pláž
Abychom se dostali na pláš patřící k hotelu, museli jsme tam být v 5.00 hod Chodili tam totiž klienti z jiného blízkého hotelu.

Přitom tam měli povoleno 8 míst, pokud je volno. První den jsme se na naši pláš nedostali, museli jsme jít na pláš FREE,

vzdálenou 200 m.

Pavel Fiala, 17.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sun Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,2 dovolena splnila očekavani

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
dovolena splnila očekavani Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pokoj u toboganu večer disko a animační program velky minus

Strava
skvěla

Služby hotela
na urovni

Pláž
neupravena

Roman Fila, 16.09.2021, Dátum pobytu: 1.9. - 8.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Orfeus Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 byli jsme spokojeni jak s ubytováním tak s personálem a stravou. Všichni ochotni a usměvaví včetně zaměstnance na pláži.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
byli jsme spokojeni jak s ubytováním tak s personálem a stravou. Všichni ochotni a usměvaví včetně zaměstnance na pláži. Zobraziť celú recenziu

Radek Mičunda, 16.09.2021, Dátum pobytu: 1.9. - 11.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Alba Queen

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 4 Tento hotel již nikdy nenavštívím a nikomu ho nedoporučím.

  • 4,5 Ubytovanie
  • 1 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Tento hotel již nikdy nenavštívím a nikomu ho nedoporučím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v celku dobré.

Strava
Strava byla strašná.Snídaně pohoda, vybíral jsem sám.Svačina jak kdy.Kolikrát byla lepší než oběd.Když byla dobrá, tak jsem si oběd již nedal, proto,že to nebylo k jídlu.Oběd malý výběr a většinou hamburgr.Výběr byl, tak ze dvou maximálně tří jídel a to jsem si ho nenandaval sám.Připadalo mi to , jako jídlo na příděl.Příklad, třeba jen 3 malé kousky picy, pokrájený malý kuřecí řízeček.Jídlo na pláži to byl jen oběd s tím rozdílem, že jsem si ho nandaval sám.Svačinu začli dělat až na naše stížnosti a to vemi rychle vyřešila naše delegátka.Večeře měla začínat v 19hodin, ale většinou až o 5minut později a do té doby nás odmítaly pouštět do jíelny a i na venkovni jídelnu.

Služby hotela
Recepce fungovala bezchybně.Úklid pokoje všelijak.Balkon s listím byl neuklizen celou dobu pobytu.Ledničku jsem musel hned odmrazovat, byla, tak namrzlá, že nešla zavřít.Pití na pokoj byl dáván .jak kdy.

Pláž
Pláž se mi líbila.Lehátka plastová, bez žádných měkčích podložek.Jen jsem si na to dával osušku.Barman tam stál, jak solný sloup.Jeden den ho vyměnily a to bylo všechno jak má na baru být.

Zdeněk G., 16.09.2021, Dátum pobytu: 5.9. - 13.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Venüs

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,6 Velmi milý personál. Jídlo vynikající, hotel čistý, vše perfektní. Na pláž je to dál, pěšky 15 - 20 minut, ale to nám nevadilo. K...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi milý personál. Jídlo vynikající, hotel čistý, vše perfektní. Na pláž je to dál, pěšky 15 - 20 minut, ale to nám nevadilo. K dispozici je zdarma minibus. Za mě tento hotel určitě doporučuji. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Všude čisto, uklizeno, hotel je po rekonstrukci.

Strava
Strava vynikající.

Služby hotela
Není co vytknout, milý personál, všude desinfekce, ochranná skla, personál nosil roušky, bylo mi jich v těch vedrech líto. Všichni odváděli svou práci na 100%, s úsměvem a ochotou.

Pláž
Od hotelu je mnohem dál, než je uváděno, možnost využití minibusu zdarma. Pláž je čistá, moře teplé, možnost využití vodních sportů. Cesta mimo pláž a udržované komplexy nic moc, ale nám to nevadilo.

Šárka P., 16.09.2021, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Oz Side

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)