Recenzie hotelov
Side - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,8 Velice spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ve se nám líbilo.

Strava
Strava pestrá a výborná.

Služby hotela
Velice dobrý dojem.

Pláž
Bez problémů.

Jana Obšílová, 13.03.2020, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Side Star Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,8 Dovolená se vydařila jediné co bych vytkla byly kameny v moři ale jinak jsme byli spokojený určitě doporučujeme. Jitka Vasek

  • 10 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se vydařila jediné co bych vytkla byly kameny v moři ale jinak jsme byli spokojený určitě doporučujeme. Jitka Vasek Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj čistý prostorný velmi dobrý dojem

Strava
Každý si našel to své jenom když to srounam s jiným hotelem bylo méně druhů jídla

Služby hotela
Výborne animační programy číšníci milí starali se o nás dobre

Pláž
Čistá akorát velké kameny v mori

Anonym, 23.02.2020
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Barut Arum Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Resort je moc hezký. Hodně zeleně, čisté pláže i moře. Jen ubytování zřejmě horší pro Čechy. Rozhodně nesplňuje uvedené hvězdy.....

  • 6 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Resort je moc hezký. Hodně zeleně, čisté pláže i moře. Jen ubytování zřejmě horší pro Čechy. Rozhodně nesplňuje uvedené hvězdy..... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Smrad z kanalizace, dost hluku po celou noc, vybavení v dožilém stavu a náš přeplacený rodinný pokoj, kdy byli nabídnuty dvě oddělené ložnice, tak jedna z nich byla v podtatě neoddělitelnou součástí předsíně, kde bylo vše slyšet z přilehlé hotelové chodby. Hrůza, kopka - bouda pro psa a to by mi ho bylo ještě líto.....

Strava
Super, jako vždy v Turecku

Služby hotela
To, že si musíte připlatiti 30 euro za wifinu a to pouze max. do dvou přístrojů, mi připadlo trochu za hranou...

Pláž
Čistá, pěkná....

Karel S., 20.02.2020, Dátum pobytu: 3.10. - 10.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Pegasos World

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Fajn dovolena, dceri i mne bylo par dni spatne, ale za to nemuze hotel.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Fajn dovolena, dceri i mne bylo par dni spatne, ale za to nemuze hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme meli velky, dvoupokojovy, prestoze jsme si objednali pouze jednopokojovy. Ale neco jsme strcili pri prichodu do pasu a vsechno slo :-) Trochu minus byla opravdu pidi koupelna, ale to se da prehlednout. Jo a pokoj byl hodne stranou, docela daleko od vytahu, ale to nam nevadilo, aspon tam byl vetsi klid, nez ty pokoje, ktere koukaly primo na velky bazen. Vickrat jsem tu cetla nespokojenost s uklidem, nevim, jestli jsme meli jen stesti, nebo to bylo tim, ze jsem asi sestkrat za pobyt nechala pokojske na posteli euro nebo dve, ale uklizeno jsme meli vzdy, toaletniho papiru a rucniku dostatek, takze no problem.

Strava
Dobra, vyber veliky, tematicke vecery sushi, ryby apod. Veprove samozrejme neni, ale s tim clovek v muslimske zemi musi pocitat. Kdo ma rad salamky a parky, tak smula, ale jinak vseho opravdu dostatek. Mozna bych v bufetu u vody vytkla opravdu stale stejna jidla, chtelo by to aspon malou obmenu aspon obcas. Kdo ma rad sladke, prijde si na sve, toho bylo opravdu hodne. Ale hlady rozhodne nikdo trpet nebude. Napoje v poradku, pivo vino dobre, michane koktejly, nealko cola tonic chutnaji trochu jinak nez originaly, ale nevadi.

Služby hotela
Hotel veliky, vsude spousta lidi a docela rusno, hlavne u bazenu, ale daji se najit i klidnejsi mista. Animatori, kazdy den zabava, ale kdyz jim reknete, ze nemate zajem, nechaji vas. Lazne take nabizeji, ale nevnucuji nic na silu. Pred hotelem asi dva male obchudky a vevnitr take. To by nekomu mohlo vadit, nam ale ne. A kdo chce, staci sednout do taxiku nebo autobusu a jet na nakupy do Side. Jinak turci jsou pratelsti, ale chce to nebyt drzgresle, vylozene si o to sice nerikaji, ale kdyz date baksis, tak se pretrhnou :-) kdyz nam prisel klucik po tydnu doplnit minibar, tak za euro mi dal vice nez jsme meli narok. Budou vas i obsluhovat, zapali vam cigaro. Kdo zastava nazor zaplatil sem si zajezd, tak se smekej bude asi zklaman, ale to je pouze jeho problem :-) jinak hotel neni zadny obr luxus, ale ani spina, proste ok.

Pláž
Hned u hotelu, cista, kaminkova a brzy hloubka, takze kacak pro male deti to neni, ale to clovek vi predem, takze stezovat si pak, ze plaz je nevhodna pro deti a naprd je usmevne.

Anonym, 16.02.2020, Dátum pobytu: 14.6. - 28.6.2018
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Seaden Sea Planet Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Nejlepší dovolená, na které jsem kdy byla. Vše bylo perfektní.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolená, na které jsem kdy byla. Vše bylo perfektní. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, krásné, nové.

Strava
Jídlo vynikající, velký výběr.

Služby hotela
Služby hotelu perfektní.

Pláž
Pláž čistá, velká.

Kristýna, 13.02.2020, Dátum pobytu: 9.11. - 17.11.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 10 Bolo tam nádherne hotel úplne krásny jedlo pitie všetko super odporúčam ak sa bude dať vrátim sa tam aj tento rok :)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bolo tam nádherne hotel úplne krásny jedlo pitie všetko super odporúčam ak sa bude dať vrátim sa tam aj tento rok :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby upratané sprchový čistý všetko bolo top

Strava
Strava bola dobrá každý den niečo pridali :)

Služby hotela
Služby TOP

Pláž
Pláž krásna more čisté lehátka všetko super

Anonym, 04.02.2020, Dátum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Trendy Verbena Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,8 Spokojenost.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 5 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Spokojenost.

Strava
Bez připomínek.

Služby hotela
průměrné.

Renata Čechová, 31.01.2020, Dátum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Cooee Serra Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Dovolená byla pěkná, nemám žádné podstatné výtky. Hned po příjezdu v noci jsme dostaly náramky a mohly jsme se najíst.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla pěkná, nemám žádné podstatné výtky. Hned po příjezdu v noci jsme dostaly náramky a mohly jsme se najíst. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovány jsme byly v přízemí domku v zahradě. Jedinou výtku bych měla k tomu, že jsem jela s mojí tetou a měly jsme manželskou postel, která byla hodně úzká. Přivítaly bychom postele singl. Naštěstí v pokoji ještě byla palanda, takže jsem spala na palandě dole. Ale to pro mě už nebylo tak pohodlné. Při minulých zájezdech v Turecku jsme měly krásnou velkou postel, přitom hotel měl stejný počet hvězdiček. V koupelně nebyla moc dobře vyřešená sprcha, nebyl tam sklon k odpadu, takže voda zatékala ze sprchy až na okraj koupelny.

Strava
Strava byla chutná, byl velký výběr, ale měly jsme smůlu, v polovině dovolené jsme snědly asi něco špatného a obě jsme měly silný průjem a já jsem ještě zvracela, takže poslední tři dny jsme jen ležely a pily bylinkové čaje a jedly jen suchou rýži. Jinak nutno pochválit, že tam byl neustále k dispozici výběr čajů, různých druhů kávy atd. z automatů. A hodně ovoce a zeleniny.

Služby hotela
Služby jsme nějak zvlášť nevyužívaly, úklid byl v pořádku, uklízečka ochotná, když jsme ležely a měly zdravotní potíže, bez problému ihned vyměnila použité ručníky atd. Bazén byl taky pěkný, hodně lehátek. My jsme ale chodily k moři, dokud jsme neonemocněly.

Pláž
Pláž byla pěkná, písek, pozvolný vstup do moře bez kamenů, tudíž vhodné i pro děti, moře čisté, škoda, že jsme se kvůli zdravotním potížím nemohly koupat celou dobu dovolené..lehátka byla pohodlná, daly se využít matrace.

Zuzana M., 25.01.2020, Dátum pobytu: 9.10. - 21.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Cooee Serra Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 10 vsetko bolo super nemam co vytknnut vrelo odporucam

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
vsetko bolo super nemam co vytknnut vrelo odporucam Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytovanie ciste moderne

Strava
strava velmi pestra vynikajuca

Služby hotela
sluzby vyborne

Pláž
plaz super

Ľudmila Zemčáková, 23.01.2020, Dátum pobytu: 28.12.2019 - 8.1.2020
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Commodore Elite Suites & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 7,8 Hotel a poloha Hotela je dobrá. Pri hoteli je dostatok nákupných možností - čo bolo pre nás perfektné :-) Pláž bola vzdialená okolo 450m...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel a poloha Hotela je dobrá. Pri hoteli je dostatok nákupných možností - čo bolo pre nás perfektné :-) Pláž bola vzdialená okolo 450m od hotela a šlo sa cez cestu od hotela k nej - dobrá prechádzka z toho bola. Chodievali sme len pešo. Vybavenie hotela zodpovedalo fotografiám. Izby sme mali štandartné a vybavenie bolo pekné - jedine nám vadila poloha izieb a to na cestnú komunikáciu - prvú noc sme ani nespali poriadne nakoľko izby mali hlinikové okná a veľmi bolo cez ne počuť autá. Strava výborná!!! Vždy si bolo z čoho vybrať - ale v podstate každy deň bolo to isté. Čistota a upratovanie super - každý deň sa upratovalo, vymienali uteráky a prezliekali posteľné prádlo. Len podlahu moc nepovysávali/nezametali... Kľudne by som sa vrátila späť do tohto hotela. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté, každý deň bolo upratané.

Strava
Výborná - bolo z čoho vyberať, ale každý deň bolo v podstate to isté.

Služby hotela
Vyhoveli všetkým naším požiadavkám. Komunikácia prevažne v nemeckom jazyku a ruskom.

Pláž
Bola ďalej od hotela - to je taký menší mínus. Inak v podstate čistá - len sme si museli dosť často zháňať lehátka. Pozvolný vstup do mora - ideálne pre deti. Pozor na väčšie skaly a kameňe v mori. Ľahko sa poraníte - to je ďaľšie mínus.

Anonym, 20.01.2020, Dátum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Merve Sun hotel & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)