Recenzie hotelov
Side - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Celkově jsme byli se službami resortu velice spokojeni.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově jsme byli se službami resortu velice spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše,co jsme pro naši dovolenou potřebovali,tak pokoj splnil. Pohodlné postele, praktická koupelna se sprchovým koutem a funkční regulovatelná klimatizace. Televizi jsme ani nepotřebovali používat. Jeli jsme přece k moři.

Líbilo se nám také krásné přirozené prostředí s pouze patrovými domky,umístěné v kvetoucí,pravidelně udržované zahradě a obklopené stromy. Překvapila nás pečlivost personálu Clubu Sidelya o celý resort. Tak to bylo znát i na čistotě.

Strava
Strava byla chutná,dostatečný výběr z jídel.Myslím,že si snad každý našel to své,na co měl chuť.

Služby hotela
Libily se nám animační programy,hudební aktivity spojené s cvičením u bazénu. Pestré,kvalitní a vtipné i pro dospělého člověka,tedy nejen pro děti. Některé služby jsme ani nestačili pro sůj program využít. Oceňujeme také vstřícnost a otevřenost personálu včetně uklizečky.

Pláž
Pláž byla čistá,příjemná byla možnost využít plážového občerstvení s posezením, včetně toalety. I když byla pláž trochu dál od resortu,nijak nás to neodrazovalo. Hezky jsme se na tu chvilku prošli. Kdo chtěl,mohl využivat tušim často jezdící plážový autobus.

Pavel Hakl, 22.08.2019, Dátum pobytu: 6.8. - 14.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Club Sidelya

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 SUPER dovolenka

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
SUPER dovolenka Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
perfektná

Strava
strava top!

Služby hotela
skvelí,milí personál

Pláž
veľká, krásna

Emília Zahradníčková, 22.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 19.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Trendy Verbena Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 všem doporučuji,není výtek, služby ,strava ubytování pláž OK

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
všem doporučuji,není výtek, služby ,strava ubytování pláž OK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
přijeli jsme se sousedy,tj 2 manželské páry,první noc jsme nedostali každý svůj pokoj,přenocovali jsme v rodinném 4.lůžkovém pokoji,druhý den jsme byli ubytováni dle smlouvy

Strava
stravování nelze nic vytknout strava opravdu TOP,bohužel toto nelze říci o strávnících,kteří si nandají plné talíře,vše nesní nechávají na stolech,to samé na pláži nejsou schopni uklidit po sobě lehátka ,nádobí,myslí si,že když mají all inklusiv mohou s personálu dělat otroky

Služby hotela
na hotelu jsou masáže,wellnes,kadeřník,dětský koutek herna ,skluzavky,fotograf,postrádám,a to nejsem žádný alkoholik ,večer otevřeno více barů 1 je málo a je frekventovaný

Pláž
dle popisu není pláž 500m,ale 1 km,ale každých 10 minut jezdí autobus

Miroslav Hrdlička, 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Side Crown Sunshine

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Dojem dobrý, až na možnosti na pláži naplavené velké kameny , vodní sporty zmizeli oproti lonskému roku

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Dojem dobrý, až na možnosti na pláži naplavené velké kameny , vodní sporty zmizeli oproti lonskému roku Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Byly jsme druhým rokem ubytování se pohoršilo kvalitou čistoty pokoje

Strava
Strava Top

Služby hotela
Top

Pláž
voda ok . Velké naplavené kameny bez upozornění.

Petr Z., 22.08.2019, Dátum pobytu: 7.8. - 17.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Trendy Aspendos Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,4 Dovolená stala za to, večerní bar mohl zavírat déle :)

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená stala za to, večerní bar mohl zavírat déle :) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj a koupelna super !

Strava
Strava se často opakovala jinak jídlo výborné..

Služby hotela
Průměr

Pláž
Pěkná

Dušan P., 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Dream World Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolená v Turecka byla skvělá ???? moc jsme si to všichni užily .

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v Turecka byla skvělá ???? moc jsme si to všichni užily . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel byl čistý , pěkný , kousek od pláže a promenady , internetové fotky odpovídají skutečnosti .

Strava
Strava byla pestrá a bohatá , každý si určitě vybere :)

Služby hotela
Hotel byl příjemný , čistý , útulny , každý den chodila pokojova služba , bary i občerstvení bylo neustále :)

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu cca 3-5 minut z kopecka dolu.. More bylo čisté a však ne úplně azurove jako napr Chorvatsko nebo Egypt .. Vstup do more byl skvělý , protože dospěly člověk i dítě dlouho dosáhl. Pláž je písčitá bez kamínků .

Kateřina Cnotová, 22.08.2019, Dátum pobytu: 9.8. - 16.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sultan of Side

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8 Ubytovanie na úrovni 4 hviezdičkového hotela nie 5. Upratovanie super. Strava bohatá. Moderátory sa o rekreantov starali na úrovni. Bol...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Ubytovanie na úrovni 4 hviezdičkového hotela nie 5. Upratovanie super. Strava bohatá. Moderátory sa o rekreantov starali na úrovni. Bol som spokojný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie ako píšem v predchádzajúcom bode.

Služby hotela
Boli na potrebnej profesionálnej úrovni.

Pláž
O pláž bolo postarané akurát bolo málo kadí na odpadky, špaky od cigariet boli dosť rozhádzané po piesku. Turisti sú rôzny.

Alexander Polák, 22.08.2019, Dátum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Süral Hotel

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Cestuji s rodinou již 15 let a tato dovolená byla prostě nejlepší - luxus!

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Cestuji s rodinou již 15 let a tato dovolená byla prostě nejlepší - luxus! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v jednom ze 4 bloků (pětipatrových). Pokoj nepatřil k nejprostornějším, ale dostatečně vyhovoval našim potřebám - využívali jsme jej pouze na hygienu a přespání. Naopak koupelna byla velmi prostorná a sprcha přímo rodinná! Jediná výtka patří balkonu, terasou se totiž nazývat nedal - byl to "pidi prostor" 2 m na 1m s výhledem na okolní střechy bloků. Pravdou ovšem je, že jsme jej využili pouze na sušení osušek a plavek.

Strava
Co se stravy týče, je zde nepřeberné množství čehokoliv. Ať už jde o pečivo, maso, přílohy, dezerty či ovoce a zeleninu. V tomto hotelu si přijde na své naprosto každý a hlad nepozná nikdo :) Je zde naprosto úžasná káva i když je z automatu, dále dezerty - ty jsou neskutečně výtečné a maso umějí upravit dokonale - není třeba kořenit ani solit.

I děti si přijdou na své - mají svůj speciální "rautovací kout" , kde najdou i hamburgery....Zkrátka stravě nelze nic vytknout...za připomínku možná stojí i to, že jsme vždy měli dokonale upravený a volný stůl, který byl i nádherně zdoben detaily.

Služby hotela
Služby hotelu byly bez připomínek, recepce vždy usměvavá a vyšla ve všem vstříc. Pouze připomínám, že ubytování po příjezdu bylo skutečně až ke 14 hodině ač přílet našeho letadla byl v ranních hodinách. Ovšem po dobu čekání je k dispozici celý hotelový komplex včetně jídelen, barů, bazénů atp....

Pláž
Pláž je překrásná a je přímo u hotelu, tedy musí se projít nádhernou zahradou a celou cestu se kochat, jsou zde palmy, ibišky, fikusy, oleandry....krása s nádherou:) Voda je průzračná, teplá.. není co dodat - luxus!

Monika M., 22.08.2019, Dátum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sentido Turan Prince

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Uzasne,do tohoto hotelu se urcite mame v planu vrátit, splnil naše očekávání do puntíku,možná jeste překonal,vsem,co hledají klidnou...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Uzasne,do tohoto hotelu se urcite mame v planu vrátit, splnil naše očekávání do puntíku,možná jeste překonal,vsem,co hledají klidnou lokalitu a skvely servis doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl krásne,jednoduše a účelne vybaven, vse čisté, výhled na moře nádherný, par kroku na plaz.

Strava
Stara více než vyhovující,každý den se nabidka obmenovala,každý si zde musí prijit na své.

Služby hotela
Jedna z nejlepších služeb je skvela kavárna přímo v hotelu,opravdu vyborna káva a vyber. Fitness centrum bohuzel ale není dobre vybavené(dva pasy na běhání,jeden rozbity orbitrack,par příliš těžkých jednorucek,spatne serizeny pec deck a predkopavani,tím to hasne) a má velmi spatne otvírací hodiny-fitness centrum pro mne bylo nejslabším článkem jinak výborneho celku.

Pláž
Plaz cista ,kaminkova ale da se zvladnout i bez bot do vody. Lidi tak akorat, clovek má i dostatečný osobní prostor.

Kristýna R., 22.08.2019, Dátum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sentido Flora Garden

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 6,6 Celkový dojem z dovolené je pozitivní

  • 6 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené je pozitivní Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo čisté akorát koupelna ...pořad se něco rozvíjelo, sprcha, odpad neotekajici ...

Strava
Jídlo bylo velmi rozmanité a výborně

Služby hotela
Celkově by personál měl být k hostům vstřícnější, umsěvavější, někdy stačí tak málo a hned je vše ruzovejsi ,nemyslím ze je povinnosti rozdávat bakšiš a na základě toho je to hned jiné, s tím nesouhlasím. Příští dovolená určitě neopominu zmínit dotaz na ruskou klientelu, to byl rušivých dojem z dovolené asi největší .

Pláž
Pláž byla vždy uklizená a vše v pořádku

Dana Šnebergerová, 22.08.2019, Dátum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sultan of Side

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)