Recenzie hotelov
Turecká riviéra - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 8,2 Resort veliky a super udrzovany! Paradni dovolena!

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Resort veliky a super udrzovany! Paradni dovolena! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v mensich vilkach s par pokoji. Vybaveni super,velka koupelna,spousta ulozneho prosturu,balkon veliky,kazdodeni uklid s celkovou vymenou vseho a doplneni.

Strava
Clovek si mohl vybrat opravdu ze vseho mozneho! Jen se to moc nemenilo,ale chapu ze moc vymyslet toho uz neslo ????salaty,zelenina,syry,salamy, mlete,rizky,kebab,omacky,testoviny,dorty,polevky,zmrzliny,....

Služby hotela
Sluzby na ????

Pláž
Resort hned u plaze,plaz cista,pravidelne udrzovana. Spousta volnych lehatek,u plate hned stanek s obcerstvenim ,kde se podaval i obed. Takze take za ????

Anonym, 08.11.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme velmi spokojeni. Dovolená splnila naše očekávání. Poměr výkon - cena vynikající.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni. Dovolená splnila naše očekávání. Poměr výkon - cena vynikající. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Komfortní, čisté.

Strava
Luxus. Naprosto bez chyby.

Služby hotela
Nadstandartní a pro všechny věkové kategorie. Vše finančně dostupné nebo zdarma.

Pláž
Čistá, pohodlná. Vhodná i pro děti. Moře krásné.

Marie M., 05.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Týden před odjezdem nám byl změněn čas odletu na dovolenou i příletu z dovolené, takže jsme museli hledat ubytování v Praze, dceři...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Týden před odjezdem nám byl změněn čas odletu na dovolenou i příletu z dovolené, takže jsme museli hledat ubytování v Praze, dceři propadly zpáteční letenky do Holandska a nikoho to nezajímá, že se nám dovolená prodražila o nemalou částku.

Hotel nám přidělil katastrofální rodinný pokoj 3+2, bez okna (katastrofa), ale po reklamaci nám byl vyměněn.

Delegátka nám nezanechala žádné info o odjezdu z hotelu na letiště při návratu ani na recepci ani na nástěnce ani v knize, ozvala se až po urgenci přes WhatsApp. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po výměně pokoje jsme byli spokojeni.

Strava
Již jsem v Turecku zažila lepší. Na to, že to je 5 hvězdičkový hotel, tak jídlo na nižší úrovni.

Služby hotela
Bez problému, na pláži služby velmi slabé.

Pláž
I v této pozdní době málo lehátek, mají co vylepšovat.

Jana L., 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Celkom: 8,6 Při ubytování v pokojích lagoon tento hotel vřele doporučuji. Vše bylo na jedničku, zaměstnanci jsou ochotní, milí, čistota super, pokoje...

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Při ubytování v pokojích lagoon tento hotel vřele doporučuji. Vše bylo na jedničku, zaměstnanci jsou ochotní, milí, čistota super, pokoje nádherné, organizace bez chyby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl nádhernej, denně čistej, spoustu ručníků, uklízečky mile, na pokoji voda, cola, Fanta, sprite. jen večer poměrně hlučné, ve 22.00 začné disco a duní vám z toho hlava.. neumím si představit být zde s dítětem.

Strava
Strava nejhorší z celého hodnocení a vlastně jediná kritika. Doporučuji speciální restaurace, ale v normální restauraci je nejlepší jíst základní jídla. Člověk si vybere, ale na 5 hvězdiček je to vážně slabé!Je to opravdu mdlé a bez chute a nejhorší jsou dezerty, které chutnají všechny tak uměle a bez cuti - jen ty turecké jsou teda dobré, to ano. Jinak jen palačinky apodobně. např. míchaná vajíčka k snídani, ta se nedají ani jíst.. Oceňuji ale například točenou zmrzlinu - 4 druhy, jeden dokonce bez laktózy:).

Služby hotela
Dovolenou jsme si moc užili, hotel je krásnej, čistej, fitko taky super, zaměstnanci milí, ochotní, je to nádhernej proctor, kde najdete klid a odpočinek, nikdo vás nenutí do žádné zábavy, nic nevnucuje, všude je dostatek místa, na pláži vám zaměstnanci seženou lehátko, přinesou I se stolečkem, vážně není nač si stěžovat.

Pláž
Pláž je čistá, ihned u hotelu, more krásné, přístupné, fakt bomba a nádherné východy a západy slunce!

Anonym, 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel v krásném prostředí. Písečná pláž čistá a udržovaná. Servis na pláži i v hotelu naprosto perfektní. Mohu jen doporučit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel v krásném prostředí. Písečná pláž čistá a udržovaná. Servis na pláži i v hotelu naprosto perfektní. Mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, pravidelný denní úklid. Bez výhrad.

Strava
Pestrý výběr z jídel. Jídlo dostupné v jakoukoli hodinu. Nápoje taktéž a to jak v hotelu, tak na pláži i u bazénu.

Služby hotela
Vše v naprostém pořádku.

Pláž
Krásná písčitá pláž, udržovaná. Výborný servisu na pláži (nápoje teplé i studené dle libosti od ráno do rána :-).Lehátka i slunečníky k dispozici.

Marcela V., 29.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Pegasos Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 velmi dobré, vysoká spokojenost

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
velmi dobré, vysoká spokojenost Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
po reklamaci první noci přesun do odpovídajícího jiného pokoje

Strava
strava výborná, maximální spokojenost

Služby hotela
dojem velmi dobrý

Pláž
dostupnost pláže dobrá, pozvolný vstup do moře horší, nerovné dno, jako vymletý, členitý beton

Jiří M., 25.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Cenger Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Výborné ubytování i stravování. Více velkých bazénů. Některé večerní animace špičkové úrovně.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné ubytování i stravování. Více velkých bazénů. Některé večerní animace špičkové úrovně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prostorný pokoj s pěkným výhledem. Vše funkční, čisto, pohodlné velké lůžko.

Strava
Rozmanitá výborná strava, s možností si něco dát i třeba v noci. Vícero barů, s rychlou obsluhou.

Služby hotela
Služby výborné, ochotný personál.

Pláž
Na pláž nutno jet krátce katamaránem, lehátek je dost, v mělké vodě trochu oblázky, občas i větší kameny, na šnorchlování to není.

Pavel Škoda, 23.10.2019, Dátum pobytu: 12.10. - 20.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Trendy

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Hlavní budovy z katamaránu. 1 fotografia

Celkom: 10 Není co vytknout rádi se vrátíme

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Není co vytknout rádi se vrátíme Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré v domečcích nedaleko jídelny všude kousek

Strava
Neskutečný výběr hovězí,kuřecí, krůta, husa a jiné Turecké dobroty.Jídelna na pláži .

Služby hotela
Vše ok

Pláž
Dostatečně velká.

Jiří H., 23.10.2019, Dátum pobytu: 10.10. - 17.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená se nám velmi líbila.Určitě se do tohoto hotelu rádi vrátíme.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená se nám velmi líbila.Určitě se do tohoto hotelu rádi vrátíme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování na velmi dobré úrovni.Každý den úklid,výměna ručníků.

Strava
Strava byla pestrá a velmi chutná.Úžasné zákusky.Hodně zeleniny.

Služby hotela
Hotel v naprostém pořádku.Ochotní zaměstnanci.

Pláž
Pláž byla upravená a čistá.Velké množství lidí.Převážně Rusů,kteří se chovali slušně,takže nijak nevadili.jediné mínus byly skály v moři.Špatně se vchází do moře.Voda byla velmi teplá.Na žádné dovolené jsme si tolik nezaplavali.Moc jsme si to užili.

Marie Jonáková, 23.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 17.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Caretta Relax (ex. Xeno Relax)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)