Recenzie hotelov
Turecká riviéra - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9 Super dovolená.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Perfektní ubytování.

Strava
Strava výborná,velký výběr i občerstvení.

Služby hotela
Služby hotelu na úrovni,spokojenost.

Pláž
Krásná procházka na pláž,pláž čistotná,moře super čisté,lehátka zdarma.

Libor W., 24.02.2020, Dátum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Sunmelia Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Bylo to super, moc se nám líbilo.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Bylo to super, moc se nám líbilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše bylo uklizene a čisté.

Strava
Strava výborná, rozmanitá.

Pláž
Překvapilo mě, ze na plazi bylo strašně málo lidi. Jinak směs písku s drobnými kamínky, vstup do moře pozvolný.

Anonym, 22.02.2020, Dátum pobytu: 24.8. - 1.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Sunmelia Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Krásný hotel s krásnou pláži a výborným jídlem????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel s krásnou pláži a výborným jídlem???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherný rodinný pokoj s výhledem na moře. Všude čisto, úklid každý den.

Strava
Strava výborná každéj si vybere, hodně zeleniny,masa, ovoce, ryb... A pizza.

Služby hotela
Nejlepší bylo pro děti mimi disco :-) moje dcera nesměla chybět ????

Pláž
Nádherná pláž. Všude písek a pozvolný vstup pro děti ideální. Rozdělení pláže na kuřáckou a nekuřáckou.

Petra Svobodová, 09.01.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 12.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Pegasos Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (3)

Výhled z pokoje 5 fotografií

Celkom: 4,6 podpriemerná

  • 6 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
podpriemerná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pomerne slušné

Strava
Jedlá nedostatočne tepelne upravené.Slabý výber. Všade nekonečné rady.

Služby hotela
Málo personálu,slabá úroveň.Neprofesionálne.

Pláž
Preplnená ale čistá. Málo lehátok.

Roman Mikula, 08.12.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Sunmelia Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9 krásný 5* hotel s dobrými službami, spa, výborné jídlo, krásné čisté moře, velká pláž. Před hotelem cca 200 m velký Bazar s oblečením,...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
krásný 5* hotel s dobrými službami, spa, výborné jídlo, krásné čisté moře, velká pláž. Před hotelem cca 200 m velký Bazar s oblečením, obuví, kabelkami, potraviny atd. Taxi do Side a Manavgatu před hotelem... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zrenovovaný hotel, krásné pokoje. Úklid dle toho, jak si nastavíte tlačítka na pokoji, super vychytávka. Koupelna se sprchovým koutem. Fén samozřejmostí, taktéž sprchový gel, šampon, kondicionér a mýdlo. Lednička na pokoji s pitím, denně doplňují vodu, při příjezdu máte i džusy a kolu. Na pokoji rychlovarná konvice a čaj a rozpustná káva. Klimatizace individuální. Na balkóně sušák na plavky.

Strava
Naprosto boží. Jídlo v hotelové restauraci a v poledne i v baru u bazénu. Chuťově výborné a rozmanité, spoustu druhů masa, ryb, příloh. Spousta ovoce a zeleniny i salátů. Mořské plody.

Zmrzlina od 11-16 v baru na pláži, většinou 3-4 druhy.

Pití čepované pivo, víno, balená voda ve velkých lednicích v restauraci i v barech u bazénu a na pláži, i v barech v hotelu. Míchané alkohol.nápoje.

Služby hotela
Krásný hotel, hlavní bar 24 hod all. Spa pod recepcí. Výměna ručníků - do 19 hod vrátíte , dostanete kartičku (první kartičku dostanete na recepci při příjezdu). Ráno od 9-11 dostanete ručník. Pozor - nevyměňuje se kus za kus.

V recepci stále nachystané pití čepované a chlazené mimo bar. V baru plno nápojů a voda.

V hotelu obchod se šperky, oblečení a kabelkami. Ceny srovnatelné jako v bazaru před hotelem

Pláž
velká dlouhá pláž. Pláž u lehátek písek, v moři oblázky, dá se bez bot naprosto pohodlně. Lehátka s matracemi. Velký slunečník, kam se lehátka pohodlně vejdou. Čisté moře. Pozor 3 kroky a hloubka, není moc pro úplně malé děti.

Martina Koktová, 14.11.2019, Dátum pobytu: 17.9. - 24.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Washington Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

11 fotografií

Celkom: 5,4 Hotel nesplnil očekávání, ale jinak jsme byli spokojeni. Ovšem vůbec odletět byl boj. CA nespolupracovala, jakmile jsme zaplatily zájezd...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel nesplnil očekávání, ale jinak jsme byli spokojeni. Ovšem vůbec odletět byl boj. CA nespolupracovala, jakmile jsme zaplatily zájezd byli jsme všem ukradení. Ještě asi 12h před odletem jsme neměli žádné cestovní pokyny. Až po několikátém telefonátu se začali zajímat a po dalších třech, kdy jsem byla opravdu nepříjemná (vymlouvali se na CK , tam jsem ale také volala a na jejich straně bylo vše v pořádku). nám poslali informace. Na letišti v Turecku pak CK vůbec netušila, že máme přiletět, říkali, že je to u klientů od CA běžné. Vše ale zařídily, akorát delegáta jsme za celý pobyt neviděli a ani nevěděli, kdy bude schůzka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mysleli jsme, že budeme ubytování v menších bungalovech, jako v roce 2015. Bohužel nás umístily do hotelu, ale alespoň jsme měli všechno blízko. Pokoj byl hezký, ale v koupelně už byly znát známky opotřebení. V rozích byla plíseň, i když čištěná a několik dní jsme měli prasklou a upadenou hadici od sprchy. Vyměnili nám ji až třetí den po naší žádosti.

Strava
Strava byla dobrá, rozmanitá. Dokonce i v hlavní restauraci se konaly tématické večery. Nejlepší ovšem byla večeře v restauraci Dragon. Jediné co nám nechutnalo byly dezerty a bohužel ani ve zdravém koutku nebyl jediný bez laktózy.

Služby hotela
Celkově jsme v hotelu využívaly služby, které nejsou extra zpoplatněné a byli jsme spokojeni. Pokud jsme nechtěli stát v baru dlouhou řadu na drinky, stačilo dát číšníkovi pár drobných a obsluhoval nás celý večer. Četla jsem hodně recenzí, že pokud nemluvíte rusky, nikdo se o vás nestará. Není to ale pravda, občas se vyplatí požádat od drink rusky, ale některý personál rusky neumí a preferuje naopak anglicky mluvící. Rusů je v hotelu dost a dělají nepořádek, ale řekla bych, že přiměřeně a vždy se dá najít např. stůl dál od nich.

Pláž
Pláž byla čistá a udržovaná. Byl zde menší nedostatek lehátek, ale v sekci pouze pro dospělé jsme si vždy lehli, ale byli zde i děti. Nabídka plážového baru ovšem není nijak hojná, ale kousek je i bazénový bar s velkým výběrem. Klid na pláši ovšem každý den rušila ta stejná hlasitá hudba z workoutového centra. Po třech dnech jsme toho měli tak akorát a smyčku písniček znaly zpaměti. Moře bylo čisté, ale vždy nám z něj i po vyprání nevábně páchly plavky a dovezla sem si i zánět močového měchýře.

Pavla B., 12.11.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Euphoria Tekirova (ex Corinthia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,2 Resort veliky a super udrzovany! Paradni dovolena!

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Resort veliky a super udrzovany! Paradni dovolena! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v mensich vilkach s par pokoji. Vybaveni super,velka koupelna,spousta ulozneho prosturu,balkon veliky,kazdodeni uklid s celkovou vymenou vseho a doplneni.

Strava
Clovek si mohl vybrat opravdu ze vseho mozneho! Jen se to moc nemenilo,ale chapu ze moc vymyslet toho uz neslo ????salaty,zelenina,syry,salamy, mlete,rizky,kebab,omacky,testoviny,dorty,polevky,zmrzliny,....

Služby hotela
Sluzby na ????

Pláž
Resort hned u plaze,plaz cista,pravidelne udrzovana. Spousta volnych lehatek,u plate hned stanek s obcerstvenim ,kde se podaval i obed. Takze take za ????

Anonym, 08.11.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,4 Týden před odjezdem nám byl změněn čas odletu na dovolenou i příletu z dovolené, takže jsme museli hledat ubytování v Praze, dceři...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Týden před odjezdem nám byl změněn čas odletu na dovolenou i příletu z dovolené, takže jsme museli hledat ubytování v Praze, dceři propadly zpáteční letenky do Holandska a nikoho to nezajímá, že se nám dovolená prodražila o nemalou částku.

Hotel nám přidělil katastrofální rodinný pokoj 3+2, bez okna (katastrofa), ale po reklamaci nám byl vyměněn.

Delegátka nám nezanechala žádné info o odjezdu z hotelu na letiště při návratu ani na recepci ani na nástěnce ani v knize, ozvala se až po urgenci přes WhatsApp. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po výměně pokoje jsme byli spokojeni.

Strava
Již jsem v Turecku zažila lepší. Na to, že to je 5 hvězdičkový hotel, tak jídlo na nižší úrovni.

Služby hotela
Bez problému, na pláži služby velmi slabé.

Pláž
I v této pozdní době málo lehátek, mají co vylepšovat.

Jana L., 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (4)

Celkom: 10 Krásný hotel v krásném prostředí. Písečná pláž čistá a udržovaná. Servis na pláži i v hotelu naprosto perfektní. Mohu jen doporučit.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel v krásném prostředí. Písečná pláž čistá a udržovaná. Servis na pláži i v hotelu naprosto perfektní. Mohu jen doporučit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování čisté, pravidelný denní úklid. Bez výhrad.

Strava
Pestrý výběr z jídel. Jídlo dostupné v jakoukoli hodinu. Nápoje taktéž a to jak v hotelu, tak na pláži i u bazénu.

Služby hotela
Vše v naprostém pořádku.

Pláž
Krásná písčitá pláž, udržovaná. Výborný servisu na pláži (nápoje teplé i studené dle libosti od ráno do rána :-).Lehátka i slunečníky k dispozici.

Marcela V., 29.10.2019, Dátum pobytu: 9.10. - 16.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Pegasos Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Naprosto úžasná dovolená,není co vytknout. Velká spokojenost. Příští rok opět zavítáme do tohoto resortu.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Naprosto úžasná dovolená,není co vytknout. Velká spokojenost. Příští rok opět zavítáme do tohoto resortu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté ,útulné,naprosto v pořádku.

Strava
Strava na 1+. Jídlo rozmanité,bohaté na ovoce a zeleninu,spousta sladkostí a různé speciality. Grilované speciality od zeleniny po maso. Neni absolutně co vytknout. Personál naprosto profesionální.

Služby hotela
Velká spokojenost. Personál slušný,vstřícný.

Pláž
Pláž velmi čistá ,uspořádání skvělé. Mnoho atrakcí.

Alena Křížková, 28.10.2019, Dátum pobytu: 24.9. - 5.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Washington Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)