Recenzie hotelov
Turecká riviéra - Turecko

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Krásný hotel s krásnou pláži a výborným jídlem????

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný hotel s krásnou pláži a výborným jídlem???? Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherný rodinný pokoj s výhledem na moře. Všude čisto, úklid každý den.

Strava
Strava výborná každéj si vybere, hodně zeleniny,masa, ovoce, ryb... A pizza.

Služby hotela
Nejlepší bylo pro děti mimi disco :-) moje dcera nesměla chybět ????

Pláž
Nádherná pláž. Všude písek a pozvolný vstup pro děti ideální. Rozdělení pláže na kuřáckou a nekuřáckou.

Anonym, 09.01.2020, Dátum pobytu: 1.9. - 12.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Pegasos Club

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (3)

Výhled z pokoje 5 fotografií

Celkom: 9,4 Vynikajúci pomer ceny a kvality. Boli sme veľmi spokojní. Už máme kúpený pobyt aj na rok 2020, opäť do Kilikye.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Vynikajúci pomer ceny a kvality. Boli sme veľmi spokojní. Už máme kúpený pobyt aj na rok 2020, opäť do Kilikye. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pekné, mali sme šťastie , podarilo sa nám vybaviť tú časť, ktorú sme chceli. Izby zrekonštruované v obidvoch častiach. Pri príchode balíček značkovej čokolády. Minibar každý deň dopĺňajú: voda, džúsiky, pivo, plechovky nealko nápojov, set na prípravu kávy a čajov.

Strava
Dobrá, 2 týždne a stále sme si vedeli vybrať. Boli sme radi, že sa jedlá po 3-4 dňoch opakovali, už sme sa tešili na naše obľúbené. Vyberie si každý. Pri raňajkách šťava z pomarančov a originálne Cappy džúsy.

Služby hotela
To čo všade, najlepší bol obchod so striebornými šperkami, široký výber za najlepšie ceny v meste.

Pláž
Spokojnosť

Anonym, 04.01.2020
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Kilikya Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 4,6 podpriemerná

  • 6 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 6 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
podpriemerná Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pomerne slušné

Strava
Jedlá nedostatočne tepelne upravené.Slabý výber. Všade nekonečné rady.

Služby hotela
Málo personálu,slabá úroveň.Neprofesionálne.

Pláž
Preplnená ale čistá. Málo lehátok.

Roman Mikula, 08.12.2019, Dátum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Sunmelia Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,4 Byla jsem poprvé v Turecku. Hotel splnil moje očekávání. Pěkné pokoje, skvělá lokalita s dobrým přístupem k moři.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Byla jsem poprvé v Turecku. Hotel splnil moje očekávání. Pěkné pokoje, skvělá lokalita s dobrým přístupem k moři. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Dobré pokoje, rozsahlá a krasná hotelová oblast s několika restauracemi a hlavně v blízkosti moře.

Strava
Jídlo je docela rozmanité, několikrát byla ryba a mušle.

Služby hotela
Velmi pěkný personál. Služby v Turecku jsou určitě na vysoké úrovni

Pláž
Krásná oblázková pláž. Dobrý vstup do moře

Galina Pylskaya, 02.12.2019, Dátum pobytu: 30.8. - 6.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Kilikya Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Byli jsme v Turecku potřetí, takže budu v recenzi trochu srovnávat. Incekum beach resort *****, Incekum Club Dizalya ****, Konakli...

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme v Turecku potřetí, takže budu v recenzi trochu srovnávat.

Incekum beach resort *****, Incekum

Club Dizalya ****, Konakli

Cenger beach resort *****, Cenger

Celkově velmi příjemná dovolená, klidně bychom sem jeli znova.

A jak vyznělo srovnání Cenger beach resort s ostatními hotoly, kde jsme v Turecku byli? Nejlepší byl zatím Incekum beach resort a s mírným odstupem pak Cenger beach resort a Club Dizalya, kde bych to celkově viděl tak nějak podobně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel se skládá ze dvou 6 patrových větších budov a jsme tudíž ochuzeni o bydlení ve velké kvetoucí zahradě z předchozích dvou resortů. Prostě jiný typ ubytování - hotelové. Pokoj ve 4 patře byl prostorný, klimatizovaný, vybavení vkusné, funkční, v pohodě. Dost uložného místa, ramínek atd. Žádný problém jsme nezaznamenali. V Incekumu působil pokoj luxusnějším dojmem, v Dizalyi naopak trochu skromnějším. Co zde bylo naopak supr, tak jednoznačně koupelna. Prostorný sprchový kout, dostatek úložných prostoru, vše funkční, žádné známky výrazného opotřebení, krásné obklady, čisťoučko. Palec nahoru, zatím nejlepší (v závěsu Incekum a poslední Dizalya). Balkonek pěkný s bočním výhledem na moře. Přímo před hotelem byl postaven obří hotel, takže přímý výhled na moře v tohoto hotelu nehrozí.

Trochu slabinou byl neklimatizovaný výtah. Jeden v každé budově. Bylo vždy dilema, jestli jít pěšky v horku po schodišti nebo čekat na neklimatizovaný výtah, který ve špičkách stál ve všech patrech. S počtem pokojů v budově se to ale dá čekat. Druhou a za nás poslední slabinou hotelu je připojení k internetu. Ve vstupní hale je připojení zdarma. Znamená to v průběhu nejexponovanějších časů obsazení všech sedaček různými klikači :) Druhou možností je se zaregistrovat a připojení si zaplatit. Je pak k dispozici po celém areálu. Nicméně i tak nemáte vyhráno, protože rychlost není valná a v exponovaných časech dokonce zoufalá. Placeným připojením totiž asi nejste odstínění od free klikačů v hale u lobby, leč jen máme možnost se připojit do stejné sítě odkudkoliv. Za takové připojení k internetu v dnešní době palec dolů.

Úklid, ručníky, toaleťáky v pořádku, bez připomínek

Strava
Taková turecká klasika. Ačkoliv si myslím, že tady bylo "nejslabší" (nejlepší Incekum, pak Dizalya), pořád bylo výborné. Platilo, že přijít na začátku vydeje bylo nejlepší, později rozsah klesal (né že by se ani pak nedalo najíst)

Osobně jsem měl největší problém si ke konci pobytu vybrat na snídani. Spousta všelijakého pečiva, vajíčka v různých úpravách (volské oka, vaječina, omolety, lečo), nějaké párečky a salámy (kdoví z čeho, nekonzumoval jsem, nechutnali mi - šunku neočekávejte), spousta cereálií, palačinky, spousta zeleniny, jogurtů, ovoce.

Obědy byli v pohodě. Vždy nějaká ryba, grilované maso, zapečená jídla, směsi masa se zeleninou, těstoviny, spousty příloh, salátů, zeleniny, dezertů.

Večeře tradičně nejlepší, rozšířenější nabídka oběda. Tady už byl problém, co vše zkusit, aby se to do mě ještě vlezlo :)

Co se týká ovoce. Vždy klasický meloun (červený), většinou i žlutý, hrozno, jablka, hrušky, švestky, broskve, nektarinky.

Dezerty, tak zvané dortíky, kapitola sama o sobě. Na první pohled ohromné množství, báječně vypadající. Pak zjistíte, že je to cca 5 - 6 základních druhů, které se mírně obměňují v chuti a hodně v designu (barvě a provedení). Nicméně i tak si každy, kdo sladké chce, najde ten svůj dortík :)

Pro nápoje se musí chodit, nikdo je neroznáší. Nabídka klasická. Džusíky z prášku, voda v láhvích (ta je v hotelu všude), pivo, víno, cola, fanta, spite, káva a podobné (z automatů)

Co mi chybělo oproti ostatním? Proč tedy nejhorší? Chybělo každý den pár speciálně připravovaných jídel navíc, která byla hlavně v Incekumu vynikající. Připravovali je na počkání přímo venku na terase před jídelnou. Když si na to vzpomenu, ještě teď mi ukápne slina :) Pravda, tady to díky dispozičnímu umístění restaurace v prvním patře takhle nešlo, ale nějaká speciální jidla navíc by to jistě taky pozvedla výše.

Nicméně i tak platí, na jídlo jsem si tady taky nestěžoval, dobré.

Služby hotela
Bary: Lobby u recepce, u bazénu, u pláže. Kávové automaty, automat na džusíky z prášku, cola, fanta, sprite, pivo, víno, alko zadarmo místní výroby - vodka, whisky, něco jako gin. Značkové pití za peníze (klasika).

Když se řeklo barmanovi, že chceš rum kola. Lil automaticky whisky s kolou (dost whisky :) ). Asi už byli tak naučení. No nechutnalo to tedy nic extra. Gin s tonikem byl taky takový divný, takže nakonec jsme skončili na vodce s fantou nebo spritem s citronem. Ideální bylo, nechat si nalít vodku zvlášť a nealko zvlášť a domíchat si sám podle chuťi :)

Jinak obsluha v pohodě, snaživá většinou usměvavá, stíhali. OK.

V barech u bazénu a na pláži v obědové době fastfoodový lunch. Hranolky, hamburgery, kuřecí stehna, kebab. Takže komu to vyhovuje, nemusí se chodit převlékat a do restaurace.

Dále v baru u bazenu od 16 hodin, výdej zmrzliny, výroba langošů, melouny, buchta.

Prostě nadále bych řekl turecká klasika. Spokojenost, ani nadšení, ani zklamání. Zkrátka vše cca dle očekávání.

Bazén: velký. Voda OK. Lehátek dostatek. Myslím, že vždy se daly nějaké volné najít. Rozhodně jsme netrpěli pocitem přelidněnosti. Dále tady byl tobogán a skluzavka s dojezdem do samostatného bazénku. Provozní doba určitě dostačující.

Pláž
Pláž velká, písečná u vody s kamínky. Lehátek dostatek, bar poblíž a OK. Moře teplé, čisté, sem tam vlny. Taková klasika turecké riviery.

Jediným mínusem byl vstup do vody. Ve vodě mi to připadalo jako vylité betonem. Bylo to dost hrbolaté a kluzké. S opatrností se ten cca 5 m úsek dal přejít (s boty nebo bos - to nehrálo roli)

Radim M., 13.11.2019, Dátum pobytu: 23.8. - 30.8.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Cenger Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

Celkom: 5,4 Hotel nesplnil očekávání, ale jinak jsme byli spokojeni. Ovšem vůbec odletět byl boj. CA nespolupracovala, jakmile jsme zaplatily zájezd...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel nesplnil očekávání, ale jinak jsme byli spokojeni. Ovšem vůbec odletět byl boj. CA nespolupracovala, jakmile jsme zaplatily zájezd byli jsme všem ukradení. Ještě asi 12h před odletem jsme neměli žádné cestovní pokyny. Až po několikátém telefonátu se začali zajímat a po dalších třech, kdy jsem byla opravdu nepříjemná (vymlouvali se na CK , tam jsem ale také volala a na jejich straně bylo vše v pořádku). nám poslali informace. Na letišti v Turecku pak CK vůbec netušila, že máme přiletět, říkali, že je to u klientů od CA běžné. Vše ale zařídily, akorát delegáta jsme za celý pobyt neviděli a ani nevěděli, kdy bude schůzka. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mysleli jsme, že budeme ubytování v menších bungalovech, jako v roce 2015. Bohužel nás umístily do hotelu, ale alespoň jsme měli všechno blízko. Pokoj byl hezký, ale v koupelně už byly znát známky opotřebení. V rozích byla plíseň, i když čištěná a několik dní jsme měli prasklou a upadenou hadici od sprchy. Vyměnili nám ji až třetí den po naší žádosti.

Strava
Strava byla dobrá, rozmanitá. Dokonce i v hlavní restauraci se konaly tématické večery. Nejlepší ovšem byla večeře v restauraci Dragon. Jediné co nám nechutnalo byly dezerty a bohužel ani ve zdravém koutku nebyl jediný bez laktózy.

Služby hotela
Celkově jsme v hotelu využívaly služby, které nejsou extra zpoplatněné a byli jsme spokojeni. Pokud jsme nechtěli stát v baru dlouhou řadu na drinky, stačilo dát číšníkovi pár drobných a obsluhoval nás celý večer. Četla jsem hodně recenzí, že pokud nemluvíte rusky, nikdo se o vás nestará. Není to ale pravda, občas se vyplatí požádat od drink rusky, ale některý personál rusky neumí a preferuje naopak anglicky mluvící. Rusů je v hotelu dost a dělají nepořádek, ale řekla bych, že přiměřeně a vždy se dá najít např. stůl dál od nich.

Pláž
Pláž byla čistá a udržovaná. Byl zde menší nedostatek lehátek, ale v sekci pouze pro dospělé jsme si vždy lehli, ale byli zde i děti. Nabídka plážového baru ovšem není nijak hojná, ale kousek je i bazénový bar s velkým výběrem. Klid na pláši ovšem každý den rušila ta stejná hlasitá hudba z workoutového centra. Po třech dnech jsme toho měli tak akorát a smyčku písniček znaly zpaměti. Moře bylo čisté, ale vždy nám z něj i po vyprání nevábně páchly plavky a dovezla sem si i zánět močového měchýře.

Pavla B., 12.11.2019, Dátum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Euphoria Tekirova (ex Corinthia)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,2 Resort veliky a super udrzovany! Paradni dovolena!

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Resort veliky a super udrzovany! Paradni dovolena! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydleli jsme v mensich vilkach s par pokoji. Vybaveni super,velka koupelna,spousta ulozneho prosturu,balkon veliky,kazdodeni uklid s celkovou vymenou vseho a doplneni.

Strava
Clovek si mohl vybrat opravdu ze vseho mozneho! Jen se to moc nemenilo,ale chapu ze moc vymyslet toho uz neslo ????salaty,zelenina,syry,salamy, mlete,rizky,kebab,omacky,testoviny,dorty,polevky,zmrzliny,....

Služby hotela
Sluzby na ????

Pláž
Resort hned u plaze,plaz cista,pravidelne udrzovana. Spousta volnych lehatek,u plate hned stanek s obcerstvenim ,kde se podaval i obed. Takze take za ????

Anonym, 08.11.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Byli jsme velmi spokojeni. Dovolená splnila naše očekávání. Poměr výkon - cena vynikající.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme velmi spokojeni. Dovolená splnila naše očekávání. Poměr výkon - cena vynikající. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Komfortní, čisté.

Strava
Luxus. Naprosto bez chyby.

Služby hotela
Nadstandartní a pro všechny věkové kategorie. Vše finančně dostupné nebo zdarma.

Pláž
Čistá, pohodlná. Vhodná i pro děti. Moře krásné.

Marie M., 05.11.2019, Dátum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 5,4 Týden před odjezdem nám byl změněn čas odletu na dovolenou i příletu z dovolené, takže jsme museli hledat ubytování v Praze, dceři...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Týden před odjezdem nám byl změněn čas odletu na dovolenou i příletu z dovolené, takže jsme museli hledat ubytování v Praze, dceři propadly zpáteční letenky do Holandska a nikoho to nezajímá, že se nám dovolená prodražila o nemalou částku.

Hotel nám přidělil katastrofální rodinný pokoj 3+2, bez okna (katastrofa), ale po reklamaci nám byl vyměněn.

Delegátka nám nezanechala žádné info o odjezdu z hotelu na letiště při návratu ani na recepci ani na nástěnce ani v knize, ozvala se až po urgenci přes WhatsApp. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Po výměně pokoje jsme byli spokojeni.

Strava
Již jsem v Turecku zažila lepší. Na to, že to je 5 hvězdičkový hotel, tak jídlo na nižší úrovni.

Služby hotela
Bez problému, na pláži služby velmi slabé.

Pláž
I v této pozdní době málo lehátek, mají co vylepšovat.

Jana L., 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (4)

Celkom: 8,6 Při ubytování v pokojích lagoon tento hotel vřele doporučuji. Vše bylo na jedničku, zaměstnanci jsou ochotní, milí, čistota super, pokoje...

  • 10 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Při ubytování v pokojích lagoon tento hotel vřele doporučuji. Vše bylo na jedničku, zaměstnanci jsou ochotní, milí, čistota super, pokoje nádherné, organizace bez chyby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl nádhernej, denně čistej, spoustu ručníků, uklízečky mile, na pokoji voda, cola, Fanta, sprite. jen večer poměrně hlučné, ve 22.00 začné disco a duní vám z toho hlava.. neumím si představit být zde s dítětem.

Strava
Strava nejhorší z celého hodnocení a vlastně jediná kritika. Doporučuji speciální restaurace, ale v normální restauraci je nejlepší jíst základní jídla. Člověk si vybere, ale na 5 hvězdiček je to vážně slabé!Je to opravdu mdlé a bez chute a nejhorší jsou dezerty, které chutnají všechny tak uměle a bez cuti - jen ty turecké jsou teda dobré, to ano. Jinak jen palačinky apodobně. např. míchaná vajíčka k snídani, ta se nedají ani jíst.. Oceňuji ale například točenou zmrzlinu - 4 druhy, jeden dokonce bez laktózy:).

Služby hotela
Dovolenou jsme si moc užili, hotel je krásnej, čistej, fitko taky super, zaměstnanci milí, ochotní, je to nádhernej proctor, kde najdete klid a odpočinek, nikdo vás nenutí do žádné zábavy, nic nevnucuje, všude je dostatek místa, na pláži vám zaměstnanci seženou lehátko, přinesou I se stolečkem, vážně není nač si stěžovat.

Pláž
Pláž je čistá, ihned u hotelu, more krásné, přístupné, fakt bomba a nádherné východy a západy slunce!

Anonym, 29.10.2019, Dátum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblasť: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)