Recenzie hotelov
New York - USA

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 4,2 S cestovnou kancelariou a jej sluzbami spokojnost. Vsetky informacie nam podavali profesionalne.

  • 5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
S cestovnou kancelariou a jej sluzbami spokojnost. Vsetky informacie nam podavali profesionalne. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Priemerne, zla klima, hluk z vonka, cistota.

Strava
Strava jeden velky bordel. Ziadny system. Proste Amerika v pravom slova zmysle. Ale co cakat?

Služby hotela
Odmerany personal.

Pláž
Plaz

Viera O., 16.07.2018, Dátum pobytu: 29.6. - 4.7.2018
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Roger Smith

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Výborný

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Výborný

Služby hotela
Výborný

Pavel Hrubý, 04.12.2017, Dátum pobytu: 17.11. - 22.11.2017
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Roosevelt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dovolená byla úžasná i přes veškeré problémy, neboť při cestě do USA bylo velké zpoždění z Prahy do Británie a letadlo do USA už bylo...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná i přes veškeré problémy, neboť při cestě do USA bylo velké zpoždění z Prahy do Británie a letadlo do USA už bylo zavřené ale nakonec nás vpustily. Při návratu z USA byl problém s transférem na letiště neboť v hodinu kdy měli zajistit odvoz nedodrželi a tak jsme museli na vlastí pěst komunikovat s firmou a ty po vyjednávání přijeli více než s hodinovým zpožděním a pak 2 hod sbírali po NY další klienty . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
perfektní

Strava
stravovaly jsme se na vlastní pěst po různých zařízeních.

Služby hotela
bez poblému

Anonym, 14.11.2017, Dátum pobytu: 3.11. - 8.11.2017
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Roosevelt

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 5 První dojem z ubytování v NY hotel Pennsylvania - Mannhatan - viz níže . Celkově služby CK na VELMI DOBRÉ úrovni, vše klaplo , jak mělo ....

  • 5 Ubytovanie
  • 4 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
První dojem z ubytování v NY hotel Pennsylvania - Mannhatan - viz níže . Celkově služby CK na VELMI DOBRÉ úrovni, vše klaplo , jak mělo . Dalším zájemcům bych doporučila NEPLATIT si transfer z hotelu na letiště při zpáteční cestě. Metro stojí 3 USD/osoba a jste na letišti z centra do 40 min. Taxíkem i 2,5 hodiny . Příště bych doporučila , aby cestovní kancelář více zdůraznila klientům, že se na místě v hotelu IHNED platí poplatek 10 USD/osoba/den za internet+ gym+ uklid??.poplatek je povinný.V našem případě se za 10 denní pobyt jednalo o 200 USD a to už se v rozpočtu poznalo , :-(.. je nutné s tím počítat. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
První dojem z hotelu byl příšerný ...tmavý pokoj, 100 let nemytá okna , první co jsme hned udělali , bylo koupě vůně BRISE.. Na pokoji není lednička ,což nás v horkém městě také dost limitovalo (nápoje ,ovoce atd)... nicméně musím přiznat , že s odstupem času jsme velmi kvitovali, že se hotel nacházel přímo v centru Mannhat. , naproti MSG, kousek od Empire St.B.,přímo u vstupu do stanice metra atd atd., což nám velmi ujednodušilo přesuny za památkami. V hotelu každý den uklízeli a měnili ručníky , a tak jsme nakonec přežili i ten nevábný zápach starších koberců :-) Zájemcům , kteří jedou do NY poprvé , bych hotel doporučila , pokud chtějí hodně věcí vidět a stihnout. POZOR!! počítejte s tím, že Vám hned při ubytování strhnou 10 USD/osoba/den za : internet,gym , uklid....?? . V našem případě : za dvě osoby a 10 dní se 200 USD už celkem poznalo :-(.. je nutné s tím ve svém rozpočtu počítat.

Heslo na wifi Vám hotel dá jen na 7 dní , poté si musíte na recepci vyžádat heslo nové.

Strava
vedle hotelu Pennsylvánia je spousta míst, kde se dobře najíte (snídaně, obědy,večeře) hned za rohem je K-Mart , takže s jídlem uplně v pohodě!V samotném hotelu se nachází i restaurace , ale její služby jsme nevyužívali. Na pokoji v hotelu chybí lednice, což Vás limituje s nákupem občerstvení na pokoj (ovoce, pití . )

Renata N., 26.06.2017, Dátum pobytu: 12.6. - 22.6.2017
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Pennsylvania

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (0)

recepce hotelu 4 fotografie

Celkom: 10 Nebyla to sice dlouhá dovolená, ale stála za to! Hotel Top, Manhattan zajímavý, služby CK také na jedničku!

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nebyla to sice dlouhá dovolená, ale stála za to! Hotel Top, Manhattan zajímavý, služby CK také na jedničku! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel Lexington je příjemný, vybavený spíše moderně a celá atvosféra vyplývá z jazzu :) Personál je neustále usměvavý a je vidět, že všichni dobře naladění - vždy rádi poradí, pomohou - každodenní uklid pokoje. Musím uznat že bych se tam kdykoli vrátila

Strava
K ubytování jsme měli pouze snídaně - pestrá všeho vždy dostatek personál byl pozorný.

Služby hotela
Nenám si na co stěžovat ochotný vysmáty

Jana M., 09.03.2016, Dátum pobytu: 29.2. - 5.3.2016
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: The Lexington

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 Velmi dobře organizovaná přeprava i ubytování v hotelu, pouze jsme byli překvapeni, že jsme ještě museli v hotelu doplácet, aniž bychom...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi dobře organizovaná přeprava i ubytování v hotelu, pouze jsme byli překvapeni, že jsme ještě museli v hotelu doplácet, aniž bychom čerpali nějaké služby navíc. Nebyli jsme před uzavřením smlouvy o tomto poplatku informováni Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při našem příjezdu, ačkoliv to bylo v podvečerních hodinách, tak náš pokoj nebyl připraven. Vedení hotelu nám však po urgenci ihned nabídlo jiný připravený pokoj

Strava
nebyla součástí

Služby hotela
dobré

Pláž
nebyli jsme u moře

Miloslava K., 23.06.2015, Dátum pobytu: 6.5. - 11.5.2015
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Row NYC

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 10 supeeeeeeer, už jsem tam byl čtyřikrát

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
supeeeeeeer, už jsem tam byl čtyřikrát Zobraziť celú recenziu

Roman Beneš, 10.05.2013, Dátum pobytu: 1.5. - 6.5.2013
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Pennsylvania

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (1)

Celkom: 6,4 Celkově se zájezd vydařil

  • 7,2 Ubytovanie
  • 4,5 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Úvodné zhrnutie
Celkově se zájezd vydařil Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při ubytování v hotelu došlo k tomu, že na recepci bylo nejprve hodinu tvrzeno, že nikdo na naše jméno zde není registrován.

Kde se stala chyba nevíme.

Strava
Celkem +.

Služby hotela
Nevyužívali jsme

Karel Zinek, 02.11.2011, Dátum pobytu: 26.10. - 30.10.2011
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Best Western Plus Prospect Park

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: Příjemný 3* hotel (dle Tripadvisoru 4*) kousek od metra, na Manhattanu na rohu Broadway a 77th ulice.

Úvodné zhrnutie
Příjemný 3* hotel (dle Tripadvisoru 4*) kousek od metra, na Manhattanu na rohu Broadway a 77th ulice. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Příjemné prostředí hotelu, čisté ubytování, pokoje nejsou velké, ale dostačující a plně vybavené. Manželské postele typu Queen i King jsou dostačující pro 2 osoby, TV, tel, radio, free wifi na pokoji, žehlička, lednice, mikrovlnka, var.konvice, fén atd. Jen chybí sejf, ale ten je zdarma k dispozici na recepci.

Strava
Jako většina hotelů v NYC bez stravy, zdarma v hotelu dopoledne káva a čaj, přes den pak studený nápoj bez omezení. V okolí hotelu dostatek restaurací, pekáren, Starbucks atd.

Služby hotela
Fitko a další, nevyužili jsme.

Mesto
Hotel je kousek od metra (na 79th ulici). Na 72th ulici je express metro, takže pohodlné cestování městem. Hned u hotelu lékárna, non stop pekárna, i non stop potraviny opravdu výborně zásobené.

Celkový dojem
Velmi dobré ubytování za velmi rozumné ceny, navíc mají dvojpokoje s 3 manžel. postelemi, tj. pokoj až pro 6 osob - při rozpočítání ceny šesti je cena opravdu velmi příjemná.

Radek Šafařík, 27.09.2011, Dátum pobytu: 12.9. - 19.9.2011
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Belleclaire

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: Obrovský hotel na skvělém místě, přímo naproti Madison Square Garden, takže blízko všude.

Úvodné zhrnutie
Obrovský hotel na skvělém místě, přímo naproti Madison Square Garden, takže blízko všude. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Zvenku hotel vypadá líp než uvnitř, ale vzhledem k ceně, která je na New York celkem slušná, člověk přihmouří oko. Je čisto, nábytek sice pamatuje lepší časy, ale kdo letí do NY aby tam trávil čas v pokoji??? Ručníky mění denně, WC i koupelna v pohodě. Je tam i fén, žehlička a žehlicí prkno.

Strava
Bez jídla, v okolí tisíce možností.

Služby hotela
Na každém patře automaty na nápoje, automat na led, prádelna.V suterénu úschovna zavazadel ( za malý poplatek, ale je to šikovné, když odlétáte až odpoledne a musíte vyklidit pokoíj do 12 hod)

Celkový dojem
Je to můj oblíbený hotel, letos v květnu jsme zde byla již podruhé a a již mám rezervaci na květen 2009. Hlavně se mi líbí , že v okolí mám vše, co potřebuji, stanice metra Penn Station je hned naproti, skoro vedle hotelu je obrovský obchodní dům Macys.

Lida Souckova, 26.12.2008, Dátum pobytu: 14.7. - 19.7.2007
Oblasť: USA USA, New York, Hotel: Pennsylvania

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (2)