Recenzie hotelov
Isla Coche - Venezuela

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9,6 Nádherná pláž, skvělí personal a skvělé jídlo

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná pláž, skvělí personal a skvělé jídlo Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl v celku dobrý, ale uklizečky moc neuklízely :-)

Strava
strava byla skvělá, velký výběr jídla

Služby hotela
Služby jsme moc nevyužili

Pláž
Přístupnost na pláž skvělá v celku i čistá a voda byla skvělá

Karolína Čadílková, 17.03.2015, Dátum pobytu: 3.3. - 14.3.2015
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Coche Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

pláž 1 fotografia

Celkom: 7,8 Celkově se nám dovolená líbyla.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově se nám dovolená líbyla. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo pěkné,až na vodu kterou nám pouštěli pouze od 7do8,12do13 a 19do20hod což je na 4hvězdy málo a nikdo nás na to neupozornil ani delegátka.

Strava
Množství a rozmanitost stravy byla dobrá.

Služby hotela
Služby na hotelu se oproti roku 2013 podstatně změnily k lepšímu.

Pláž
Pláž a koupání je velice pěkné proto jsme si tuto destinaci vybrali znovu.Moře je zde velice klidné.

Miroslav Šesták, 03.02.2015, Dátum pobytu: 20.1. - 31.1.2015
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Punta Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 8 Suprová dovolená.Jediný stín dovolči je při nedůstojném odbavení na jejich letišti.Ale s tím musíte počítat,když se vracíte z komunismu...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Suprová dovolená.Jediný stín dovolči je při nedůstojném odbavení na jejich letišti.Ale s tím musíte počítat,když se vracíte z komunismu do reality.Jinak je zde levně,velmi levně! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování průměrné, které neřešíme,není pro nás podstatné.

Strava
Strava výborná,tolik steakových ryb nikde jinde nebylo.

Služby hotela
Na recepci se snaží...

Pláž
Nejlepší koupání,kde jsme kdy byli.Žádné vlny, čisto.U bazénu je také nádherně,pro relax a odpočinek je zde několik "budníčků" ve stínu s polštářema...

Ivan Trojan, 26.01.2015, Dátum pobytu: 8.1. - 21.1.2015
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Coche Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

západ slunce 3 fotografie

Celkom: 10 Dovolená byla nádherná a pohodová. Hotelové bungalovy jsou v tropické zahradě. Měli jsme štěstí na pokoj č. 1001, který byl pár metrů od...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla nádherná a pohodová. Hotelové bungalovy jsou v tropické zahradě. Měli jsme štěstí na pokoj č. 1001, který byl pár metrů od otevřené jídelny, obchůdku, bazénu, baru. Naše obavy po přečtení recenze na delegáta Michala se rozplynuly ihned po setkání, byl velice sympatický a příjemný, žádnému nenutil výlety, jak psali v recenzích a ta odletová a letištní taxa, tak ta je ve smlouvě a kdo ji nechce platit, tak ať tam neletí, jeho škoda. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bungalov byl prostorný, velice čistý, postel veliká, sprcha pod karibským nebem, každý den pečlivě uklizená, terasa veliká.

Strava
Jídlo bylo velmi chutné a pestré, omelety na přání s cibulí, kapií, šunkou, sýrem, na plotně smažené, množství omelet na přání, šunka, sýr, míchaná vejce, zelenina, lívanečky, fazole, džusy, melouny, ananas, gr. jablíčka, hovězí maso na všechny způsoby, rýže, brambory, opeč. Banány, kuře, grilovačka, ryby, dortíčky, zelen. saláty aj., no samé dobroty, žádné kilo jsem neshodila, ba naopak.

Služby hotela
Po příjezdu na hotel jsme byli hned ubytovaní. Je zajímavé to, že jsme do Punta Blanky přijeli jen já s manželem, vedle do hotelu Paradise přijeli dva páry a to za papouškama, kteří tam už nebyli, neboť poklovali děti, a tak je zavřeli do klecí a papouškové zemřeli steskem po svobodě, v každém případě je to škoda. Hotel Punta Blanka je opravdu nádherný, klientela se skládá z turistů z Columbie, pevniny Venezuely, hrstky Poláků, hrstky Němců a pár Čechů, naše škoda. V obou hotelech jsou u bazénu nádherní leguáni, je to supr zážitek. Barmani jsou velice příjemní a usměvaví, je zde klid. Kdo chce řádit musí na Isla Margaritu.

Pláž
Pláž je čistá, bílá, obrovská, moře je čisté, při naší návštěvě mělo pouze 24 stupňů, a to asi díky arktické zimě v Americe. Šnorchlováni před hotelem žádné, ale cestou podél moře k městečku San Pedru, jsme potkali domorodce a ten lovil kraby, perlorodky a mimo jiné mi přinesl z moře mořského cca 20 cm velkého koníka, kterého jsme vykoupili a vrátili zpět do moře no úžasný zážitek. Jinak jsme milovali dlouhé, bezpečné procházky podél moře, všude se povalovaly lastury, které si můžete bez problémů dovézt domů.

Jana Śpalková, 17.02.2014, Dátum pobytu: 29.1. - 9.2.2014
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Punta Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (15) Nie (0)

Celkom: 10 nádherný hotel na nádherném místě, opravdový ráj, ještě úžasná doprava lodí do hotelu z Isla Margarity, nádherná a nezapomenutelná...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
nádherný hotel na nádherném místě, opravdový ráj, ještě úžasná doprava lodí do hotelu z Isla Margarity, nádherná a nezapomenutelná dovolená i díky delegátům CK Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Punta Blanka je nádherný hotel na překrásném místě, ubytování je v přízemních bungalovech, velmi prostorných, jejich zvláštností je venkovní sprcha, je úžasné sprchovat se přímo pod hvězdami, k hotelu patří krásný bazén kolem kterého se pohybují nádherní leguáni

Strava
jídlo bylo vynikající a bylo ho stále dost

Služby hotela
hotelové služby byly bez problému, hlavně barmani byli úžasní a vynikajícím rumem nešetřily, bezva se s nimi pokecalo i když neumíme španělsky, úklid pokoje a výměna ručníku naprosto bez problémů

Pláž
naprosto úžasná bílá pláž, nikdy tam není moc lidí, lehátka vždy volná, moře krásné, prostě Karibik

Anonym, 20.10.2013, Dátum pobytu: 14.3. - 24.3.2013
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Punta Blanca

Bola táto recenzia užitočná? Áno (20) Nie (0)

Celkom: 10 Ostrov Isla Coche byla ta nejlepší dovolená, kterou jsme zažily. Bílé pláže, (čisté), výborná a usměvavá obsluha, klidný a moc pěkný...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Ostrov Isla Coche byla ta nejlepší dovolená, kterou jsme zažily. Bílé pláže, (čisté), výborná a usměvavá obsluha, klidný a moc pěkný hotýlek Cohe Paradise no prostě úžesné. Výběr kvalitních výletů na vodopády. Tento krásný a klidný zážitek doporučuji všem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo moc příjemné. Pokoje umístěné v malinkých bungalovech je další kapkou klidné rodinné dovolené.

Strava
Nejlepší ze všech zemí kde jsme byly.

Pláž
Přístup k pláži rychlý a čistý a jen pár kroků od hotelu dalo by se říct že leží hotel na pláži. :-)

Lucie N., 05.01.2013, Dátum pobytu: 4.12. - 15.12.2011
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Coche Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (12) Nie (0)

Celkom: Hotel nás příjemně překvapil čistotou, životním prostorem uvnitř areálu, na pláži i u bazénů. Kouzelní jsou volně žijící papoušci a leguáni.

Úvodné zhrnutie
Hotel nás příjemně překvapil čistotou, životním prostorem uvnitř areálu, na pláži i u bazénů. Kouzelní jsou volně žijící papoušci a leguáni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Umístění - v hezké vzrostlé tropické zahradě. Pokoje se otvírají magnetickou kartou, která nám občas nefungovala. Pokoj velmi prostorný, 200 cm široké lůžko s vynikající matrací, individuální poměrně tichá klimatizace (i v lednu potřebná), lednice, TV sat. Pokoj čistý, na zemi dlažba, voda není pitná, na pokoji je džbán + po areálu několik míst, kde lze doplnit či vzít vodu balenou. Všechny pokoje maji terasu se stolkem a křesílky. Uklízečka perfektní a pečlivá (povzbuzená 30 Bolivary = cca 4 USD byla ochotna z osušek vystavět menší zoologickou zahradu)

Strava
All inclusive - snídaně: šunka, dva sýry, 4 druhy jogurtu, lupínky, vajíčka míchaná + smažená, fazole, kukuřičné placky, 3 druhy pečiva, Oběd a večeře - polévka, široká nabídka zeleniny a ovoce, pět hotových teplých jídel + něco pečeného - ryba, steak, těstoviny, do deseti druhů zákusků. Ke všem jídlům tropické ovoce, místní nealko + pepsi, káva, čaj, mléko. Jídla dost, maso je většinou výrazně tvrdší, než jsme zvyklí.

Služby hotela
Dva perfektní bazény (ostrůvky, vířivka, vodopád), pravidelně čištěné ve výborném stavu, okolo nich cca dvojnásobek lehátek niž lidí + "postýlky" = z palmového dřeva udělaná pevná lůžka pro dva s příjemnou matrací a střechou z listí, osušky dost malé, jde je měnit i vícekrát za den. Trochu problematická domluva - s výjimkou jednoho člověka v recepci, který tu ale není vždy neumí nikdo ani slovo anglicky či německy - odpovídá to klientele - byli jsme tu dva češi, do deseti poláků, rusů, zbytek místní = příjemní, tiší a usměvaví lidé. Nekuřácké zóny, dva bary (výborné míchané nápoje) fungující 11 - 22 hod., dost daleko od ubytovacích kapacit diskotéka (občas), před hotelem dva obchody (alkohol, cetky). V hotelovém kině jsou denně dva - tři filmy (ve španělštině), nechybí dětské hřiště a tenisový kurt. S Isla Margarita má hotel zdarma spojení cca 6x denně loďkou. Typ na perfektní procháku, po pláži do San Pedro - cca 2 km, malé jihoamerické městečko se vším všudy, tj. především hlasitou rumbou z barů, náleven, bytů, aut ..., malým obchodem, kde je vše, lékárnou, doktorem a solidním nepořádkem úplně všude - chce to ale vidět. Zpátky se svezte taxikem, z řidiče nedostanete ani slovo mimo španělštiny, povezete se ale vytuněným bourákem z osmdesátých let se ohromnou spotřebou a dunící hudbou, bez smlouvání cesta vyjde asi na dvacet korun (aby ne, benzín stojí 40 halérů). Těsně před vstupem do města v zátočině je nepřeberně nádherných mušlí (jinde moc nejsou).

Pláž
super - dva kilometry dlouhá, v oblasti hotelu cca 70 m široká pláž z bělounkého písku, vzhledem k minimu lidí čistá (ráno uklízena), spád do moře velmi pozvolný, vhodné pro malé děti - v podstatě klidné jak rybník. Lehátka + stříšky místo slunečníků v počtu značně převyšujícím počet lidí, bar na pláži není, musíte chodit do hotelu, kde si ale můžete vzít libovolný objem nápojů a ledu. Každý den přijíždí dvě lodě + dva katamarány s turisty z Isla Margarity, kteří však mají vyhrazené části pláže mimo hotel, trochu plněji (ale rozhodně snesitelně) je v sobotu a neděli, kdy na ostrov přijede pár loděk místních z pobřeží. Na přelomu ledna a února jsme zažili vodu příjemnou na koupání, teploty cca 30 stupňů přes den, 24 v noci, jeden cca tříhodinový déšť, jinak sluníčko, sluníčko, sluníčko...

Celkový dojem
vynikající, moc se nám tam líbilo, zcela splnilo a předčilo očekávání. Doporučuji zejména pro nádhernou pláž a totální absenci vln.

Václav Maněna, 13.02.2011, Dátum pobytu: 28.1. - 9.2.2011
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Coche Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 5,8 Hotel je opravdu trochu na konci světa.Náš názor je shodný s recenzemi např.s recenzemi německých turistů - kategorie XXXX,kterou si sám...

  • 3 Ubytovanie
  • 9,6 Strava
  • 5,5 Okolie
  • 8 Cena

Úvodné zhrnutie
Hotel je opravdu trochu na konci světa.Náš názor je shodný s recenzemi např.s recenzemi německých turistů - kategorie XXXX,kterou si sám hotel uvádí není odpovídající,spíše XX. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi jednoduché,spíše skromné,kdo je zvyklý na hotely v Egyptě, na Kubě či v Dominikánské republice,které si také inzerují xxxx,bude zklamán.Navíc se na noc vypínala voda,což nebylo vždy příjemné.

Strava
Strava byla dostatečně pestrá,především nabídka ryb byla velmi dobrá(většinou 2x denně).Jídlo bylo chutné.

Služby hotela
V podstatě žádné nebyly,internet většinou nefungoval.Sportovní a animační programy nebyly žádné.

Pláž
Písek ,na rozdíl od Margarity bílý,ale pláž nepatřila k nejčistším,vždy v sobotu a v neděli přijely stovky Venezuelců na víkend a částečně se ubytovali na pláži,kde se i stravovali.

Moře bylo kalnější.

Celkový dojem
Máme-li hodnotit školní stupnicí,tak 3.

Petr Salomon, 26.04.2010, Dátum pobytu: 10.4. - 22.4.2010
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Coche Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (0)

Celkom: 7,6 Klidná, solidní dovolená pro lidi, téměř normální, t.j. hledající klid, pohodu s odpovídajícím zázemím.

  • 8,3 Ubytovanie
  • 7,4 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Úvodné zhrnutie
Klidná, solidní dovolená pro lidi, téměř normální, t.j. hledající klid, pohodu s odpovídajícím zázemím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nijak přepychové, čisté a postačující na solidní úrovni.

Strava
Velmi dobrá, bez chyb.

Služby hotela
Nijak vtíravé, onechávající účastníkům svobodu a volbu dle svého uvážení.

Pláž
Báječná, romantická, čistá a bez davů.

Celkový dojem
Příjemná, klidná a pohodová dovolená pro zamilované ideální.

Jaroslav Hájek, 14.04.2010, Dátum pobytu: 31.3. - 11.4.2010
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Coche Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: Skvělé místo k relaxaci a odpočinku s možností neomezeného cestování po celé Venezuele.Výborný hotel, skvělá obsluha, čisto, krásná pláž...

Úvodné zhrnutie
Skvělé místo k relaxaci a odpočinku s možností neomezeného cestování po celé Venezuele.Výborný hotel, skvělá obsluha, čisto, krásná pláž s bílým pískem a teplým mořem bez vln.Dávám velikou 1 za vše.Ale taky velkou -5 za delegátku CK (ještě,že jsem ji nepotřeboval). Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je v prostorných domečkách vybavených klimačkou,záchodem,sprcháčem a taky ledničkou a tv,kterou ani nevyužijete.Velké dvě letiště zajistí dostatek konfortu.Vše dokola je dostupné.Bazén,moře,restaurace.Moc krásné okolí plné palem,květin,čistých dvou velkých bazénů,leguánů,papoušků a velkého klidu.Opravdu klid jak na konci světa.Někdy je to potřeba a v Coche Paradise to máte!

Strava
Pravidelně snídaně,obědy,odpolední snack a večeře.jídla dostatek a výběr byl velký.Vždy ryba,vepřové,těstoviny,brambory,hranolky(ty tam nemusí být),rýže na různé způsoby(bacha na sladkou),kuře vždy jinak.mořské příšerky obden.Tuňákové steaky nemají chybu.Mnoho ovoce a zeleniny.pečené banány,rýžové placky.prostě si vybere každý.Nápoje jsou pecka, hlavně míchačky ,které dělají dle vás.doporučuji.Nealko klasika,pepsi,7up,džusy.Po celou dobu pobytu jsme neměli vůbec žádný problém.Malá(6let) měla ráda pizu a hotdog-děti.

Služby hotela
Pokoj byl denně uklizen ale člověk neví v kolik hodin.recepce plně funkční a vždy bez problému.Obsluha na barech a v restauraci na 100%.Neměli jsme nic co by se dalo vytknout.je fakt,že je potřeba komunikace s barmanama a kuchařema-pak máte vše až pod nos.Upozorňuji bez spropitného,jen občas říct -děkuji,prosím,jak se máš.To jsem opravdu nečekal a nechápal a taky nezažil.Ve finále jsem naučil kuchaře klepat maso.To bylo výborný.Bazény jsou dva a velmi prostorné s pravidelnou obsluhou(11hod-17hod.).Pokud chcete na pláži odpočívat delší dobu, není problém si vzít svou oblíbenou láhev alko nebo nealko do chladícího boxu a zahrabat do písku.Pokud se chcete jen slunit a neprocházet k baru(cca 50m).Jo a taky papoušci.Ty tam žijí jako doma.pokud máte děti tak je jistota, že budou z toho v p.....Po čase vám to už nepříjde,ale hlavně vás točí,pokud vám berou jídlo z talíře.Ale jsou super a je s něma legrace.Exotica live.

Pláž
Udržovaná a krásně čistá pláž, kterou denně hlídala ochranka od návštěvníků sousedních hotelů(hlavně Brisas Del Mar, hotel který nemá tak čistou a udržovanou pláž(jsou tam hlavně nenároční němci).Čisté moře bylo až po 2metrech,protože na okraji byl zvířen jemný bílý písek.V moři plno ryb,krabů, občas neškodné medúzy.Plno malých mušlí, ty velké a moc krásné jsou směrem na městečko San Pedro.Tam je jich plno(doporučuji vzít si sebou velkou kabelu,jsou těžké).Jinak během dne na pláži minimálně 10 lidí- o víkendu tak 30-společně pro hotely Paradise a Punta Blanca.Na pláži panuje velká pohoda.pokud jedete odpočívat připadáte si jako na své soukromé pláž.Bílý písek je nádherný.

Celkový dojem
Klidný a překrásný areál hotelů na pobřeží s bílým pískem.Dokola je skvělé městečko San Pedro, kde poznáte život místních,nakoupíte suvený, za lidové ceny.Uvidíte místní obyvatele,jejich program života bez stres.Nebo se projedete taxi po celém ostrově(celý den za 80 bolívarů),popřípadě si pujčíte čtyřkolku,vodní skůtr,objednáte potápění,či koupíte skvělou místní muziku za 2bolívary(1CD).Prohlídnete Porlamar za 150bolívarů, nabo další výlety, které na vás čekají po 25 minutách jízdy člunem na Margaritě.Na Coche je pohodový život za pár korun, pro ty co nehledají atrakce a luxusní noční život.Cesta zpět bez žádných problémů,celníci v pohodě.Mušle jsou doma.jen trochu delší cesta(Salvádor,Paříž,Praha),ale stojí to za to!Kufry plné a nikdo nic nevážil, ani v tam, ani V Praze.Rád se tam vrátím-klid-pohoda-relax.Amigos to je maňana.

Anonym, 19.05.2009, Dátum pobytu: 18.4. - 29.5.2009
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Coche, Hotel: Coche Paradise

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)