Recenzie hotelov
Isla Margarita - Venezuela

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,2 Časté výpadky elektřiny nejen na hotelu ale také v okolí. Proto vždy byli nahozeny záložní zdroje. Výpadky elektřiny byli někdy na 10...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Časté výpadky elektřiny nejen na hotelu ale také v okolí. Proto vždy byli nahozeny záložní zdroje. Výpadky elektřiny byli někdy na 10 minut ale také 30 nebo déle. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl kvalitní ale přesto studené sprchy jsem se nedočkal pro ochlazení. Pouze vlažná z důvodu vysokých teplot.

Strava
Strava All Inclusive byla kvaltní. V takovém vedru možná stačila polopenze.

Služby hotela
Wifi zdarma byla pouze poblíž recepce.

Pláž
Pláž byla z jemného bílého písku. Přesto často běhali po pláži psy bez doprovodu.

Anonym, 05.07.2018
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Palm Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Rozmanitosť stravy zodpovedala miestnym navykom .Celkový dojem dobrý,personál hotela ústretový čistota v komplexe vyhovujúca,animacne...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Rozmanitosť stravy zodpovedala miestnym navykom .Celkový dojem dobrý,personál hotela ústretový čistota v komplexe vyhovujúca,animacne programy super možnosť fakultativnych výjazdov super. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový dojem z ubytovania výborný. Vybavenie a čistota hotela na dobrej úrovni. Personál hotela ústretový o ochotný.

Strava
Strava menej kontinentalna ako v iných destinaciach veľa miestnych špecialít nižšia variabilita jedál pri ranajkach.

Služby hotela
Vyborny

Pláž
Prístup dobrý čistota pláže a vody dobrá viacej chaluch vo vode a nižšia vlny možnosť snorchlivania a potápania dostačujúca aj keď miestny podmorskú život nie je porovnateľný s červeným morom.

Peter Zemančík, 07.04.2015, Dátum pobytu: 24.3. - 4.4.2015
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Isla Caribe Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 4,6 Na pár nedostatků pěkná dovolená

  • 4,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Na pár nedostatků pěkná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování neodpovídalo zaplacené ceně dva plus přistýlka byly jen dvě postele pro tři osoby

Strava
Bylo z čeho vybírat maso tvrdé zelenina těstoviny super

Služby hotela
Dobré usměvaví zaměstnanci

Pláž
Přes silnici, lehátek dostatek,pláž čistá se smečkou místníh psů,kterí neobtěžovali voda krásná velké vlny, žádné plavání, šnorchlování už vůbec ne.Plavčíci dohlíželi na bezpečnost důsledně.

Šárka V., 13.03.2015, Dátum pobytu: 20.2. - 4.3.2015
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Sunsol Isla Caribe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6,6 CK Invia jen přeprodává Eximu. Kdo má problém s létáním, ať se obrní trpělivostí... 150 lidí na palubě v letadle (B 737.800) určený pro...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
CK Invia jen přeprodává Eximu.

Kdo má problém s létáním, ať se obrní trpělivostí... 150 lidí na palubě v letadle (B 737.800) určený pro střední vzdálenost. Tam mezipřistání 1.5hod asi po 6hod letu na Sal (Kapverdy), poté do Porlamaru asi 6hod letu. Ale cesta domů byla fakt utrpení (skoro 22hod). V Porlamaru několika násobná kontrola zavazadel. Po odbavení v bezcelní zóně skoro 2hod. čekání, pak další kontrola, byť byli všude vojáci...Přelet na Jamajku asi 5,5 hod. výstup/nástup cestujících (další 2hod aniž by nás nechali vystoupit), přišlo 6 uklízečů a 4x jejich doprovod kteří se prodírali sem a tam mezi námi !!! Kuřáci měli smůlu. Další mezipřistání v Kanadě po 6 hod.(teplotní šok -14C) na 1,5hod, opět bez možnosti výstupu !!! Kuřáci opět smůla ! Poté konečně do Prahy zas asi 6-7hod. Připadáte si jako prasata která jdou na porážku ! Travelu prostě na cestujících a kultuře cestování nezáleží... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Komplex hotelu skládající se z 5/3patrových budov (REAL-novější) + 2/3patrový (TROPICAL-starší) + 1/1patrový postavený do tvaru podkovy spíš pro rodiny s dětmi. V každé části bazén s barem jsou perfektní. U bazénu se prochází asi 6 leguánů. Při snídani a oběda po jídelně poletuje hejno ptáků (něco jako kos) byť je opatřena sítí !!! Kradou jídlo jakmile se zvednete od stolu pro pití. Nebo si sednou rovnou samoobslužně. Personálem to ani nehne, občas máchnou rukou. BSE nebo ptačí chřipka jim zřejmě nic neříká !!!

Strava
Měli jsme All in !!! Každý den je podle nich jiná kuchyně (mexická, italská ...). Výběr asi z 5 jídel.Podle mě to bylo skoro stejné jen přibylo něco jiného. Ale dalo se vybrat....Kafe, mléko, čaj. Všechny druhy limonád (pepsi, sprite, jujce, voda... A pokud byl hlad mohl sis vzít (ochutnat) i jiné jídlo. Mimo časů snídaně-oběd-večeře byla možnost si zajít (zdarma) udělat si - vlastnoručně hod dog, ty jejich placky a dát si na ně cokoliv a kolik sneseš.

Služby hotela
Vcelku spokojenost. Každý den na pokoji uklizeno. Vrátíte se na pokoj a klimatizace automat. puštěná na max., takže jak v lednici... Na balkoně pokoje, ale jen 1židle, nic víc ?! Na recepci nás nechali za darmo i zatelefonovat (ale Venezuelské číslo). Mluví jen španělsky, na recepci jakž tak AJ, ostatní personál vůbec. Když tak jen slovíčka (na baru u bazénu). Taxi u recepce hotelu. Wifi jen u recepce zdarma. Nic složitého (náklady) kdyby byl příjem u bazénu...

Pláž
Pláž čistá přes silnici u hotelu (50m), i když krátká (cca 100m) a úzká (cca 10m). Voda teplá, pozvolný vstup, ale vlny. Slunečníky zdarma které každý večer uklízí. Na koních plážové bary zdarma. Exim uvádí hotelový bus na pláž...žádný jsem neviděl. (prý pro nezájem dávno nejezdí) ?! Jezdili jsme hotelovým taxi na pláže Playa El Agua, Playa Puerto Cruz (300-600 BS) a nádhernou pláž u letiště (800Bs), domluvíte si čas a on pro vás zas přijede. Pozvolný vstup, mírné vlny a podívaná na serfaře a Kiteboarding.

Tibor H., 12.03.2015, Dátum pobytu: 20.2. - 4.3.2015
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Sunsol Isla Caribe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (1)

6 fotografií

Celkom: 3 Celkový dojem - podprůměrný, ne díky prostředí, ale díky Eximu a jeho delgátkám. Tragedie, arogance.

  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem - podprůměrný, ne díky prostředí, ale díky Eximu a jeho delgátkám. Tragedie, arogance. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
první pokoj musel být měněn, druhý v pořádku, čistý, denně se uklízelo, pěkný, dle katalůogu. Chtějte pokoj vpravo, vedle bazénu a na zadní stranu. Program anima ce jede do 23,00 hod.

Strava
v hotelu na úrovni, grilování denně - oběd i večeře, přílohy rýže, těstoviny, brambory, sladké dva druhy vždy, snídaně klasika - vejce, šunka, zelenina, meloun, džusy, čaj, perník, bábovka. Výběr vždy dostatečný. Na hotelu bar, na pláži bar - oba pouze na pití, nealko, pivo, alkohol. Vše dle katalogu

Služby hotela
celkově služby na vyšší úrovni, denně animace, odpoledne, večer. Na pláži šipky, fotbal. Lehátek dostatek

Program poznávacieho zájazdu
Poznávací zájezd byl na tři dny. Tragicky organizovaný. Exim to má v katalogu podchycené, že může dělat, co chce, takže se vymluví na vše. Průvodkyně Eva, Katka - tragedie. Nemluví pravdu, arogantní specielně Eva, mění dolary za bolívary 1/110 a přitom venku či mimo hotel na tržišti bez problémů 1/150. Okamžitě vybírá odletovou taxu 100 US a taxu na poznávačku 40 US. Na výletě nic neklapalo. Program byl posunut, nebyly - z Eximu ti chytrolíni - schopny sehnat letenky včas, myslí si Exim, že na něj budou všude čekat. Přijedou si delegátky 24.12.,resp. 29.12.2014 a všichni asi tady si sednou na zadnici. To bohužel v této zemi ne, a odese to kdo, no přeci klient. Jejich místní cestovka Maloka, spřažená s Eximem, tragédie -.X poddodavatelů se přiživí na našem zájezdu. Výmluvy, že nejsou letadla, politika a pod., s arogancí Evy..to je výsledek tragický. Na zájezd necháte kufry na hotelu, a pak přijedete a máte stejný pokoj..pakárna. Přílet zpět ze zájezdu poslední den v 01,00 hod., 19.1.2015 na hotelu. Následující den, 20.1.2015, odjezd na letiště v 06,00 hod. Pokud nemusíte, delegátku nehledejte. Stejně vám nic neřekne. Všude bylo bezpečno, měli jsme půjčené auto za 25 US, bez problémů.Jenom si Eva hrabe pod sebe. Prostě vás Exim oškube jako holuba, otázkou jsou odletové taxi, zjišťuji, na co mají zloději z Eximu právo. Cestuji s Exime x krát, ale takové delgáty jsem nezažil. Eva arogance sama, spřaženost s MALOKA evidentní, nemůžete nic dělat, jste její "růkojmí". Katka, nezkušená, nechápající a běda, když se ozvete, vše se přetlumočí Evě, a to s patřičným přízvukem. Takže toto vám dost poníží celkový dojem. Letadlo z Travelu, to nejnovější, co mají, aby doletělo. Nejlepší jsou místa v exitu, ale to se ví, jinal je to jako sardinky na másle. Zpět vás na letišti národní garda probere, takže kufry ani neskládejte. Výhodo je, že se kufry neváží, resp.to tolerují. Měl jsem 17 kg a v pohodě. Vzhledem, že garda s "rabováním" nespěchá, jsou otevřeny obchody, jsou trička, káva, rum.

Petr K., 22.01.2015, Dátum pobytu: 8.1. - 20.1.2015
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Le Flamboyant

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (1)

Celkom: 3,6 Exim uz nikdy...tragedie.... nebo spise bych to uvedl i jinak EXIM +Travel Servise je tragedie.....neschopni delegati na Isla Margarite...

  • 3,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 4 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Exim uz nikdy...tragedie.... nebo spise bych to uvedl i jinak EXIM +Travel Servise je tragedie.....neschopni delegati na Isla Margarite kteri si masti kapsy na ukor klientu(vymena USD na bolivary) a Travel service se divim jestli jim prijde normalni letat takovou herkou jako je boeing 737-800 do karibiku???? takove letadlo je tak na dopravu do Egypta.....a ne na 14 hodinove lety....takova sardinkarna bez TV...bez hudby....opravdu luxus.....opravdu dekuji za "krasnou "dovolenou" Zobraziť celú recenziu

Anonym, 20.01.2015
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Le Flamboyant

Bola táto recenzia užitočná? Áno (10) Nie (0)

Celkom: 8,2 V celku môžem hodnotiť zájazd ako veľmi dobrý.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
V celku môžem hodnotiť zájazd ako veľmi dobrý. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie OK žiadna výhrada.

Strava
Strava bola OK veľmi spokojný.

Služby hotela
Služby hotela OK.

Pláž
Pláž OK akurát by som doporučil vyšší počet hotelových lehátok na pláži, niekedy nebolo voľné ani jedno.

Ján H., 28.04.2014, Dátum pobytu: 12.4. - 24.4.2014
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Isla Caribe Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (11) Nie (0)

Celkom: 7,2 Super dovolená, krásné a stálé počasí ( trošku fouká, ale bez toho by tam bylo na padnutí), vlny pro toho co si s nima moc nerozumi jsou...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Super dovolená, krásné a stálé počasí ( trošku fouká, ale bez toho by tam bylo na padnutí), vlny pro toho co si s nima moc nerozumi jsou trošku větší. Pláž pěkná v týdnu jste tam skoro sami ( na víkend přijíždí lidi z pevniny). Občas se stane že něco nefunguje jako elektrika, ale nemyslim ze to nějak neovlivnilo naši příjemně prožitou dovolenou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Bydlení připomíná takovou vesničku moc hezký. Pokoje jsou standartní žadnej velkej luxus, ale čisto klimatizace funguje. Nikde nenajdete fotky koupelen asi proto, že se neni holt čim chlubit jsou čisté docela velké ale mají už něco za sebou.

Strava
Celkem v pohodě dá se vždy vybrat něco dobrého na obědy doporučuju chodit do restaurace na pláži.

Služby hotela
Tak snaží se, ale chtěli jsem si zahrát tenis a neměli rakety kurty prazdné tak spíš byli jsen líný.

Recepce v pohodě, úklid super každej den pokoj čistej .

Pláž
Čistá, lehátka sem tam prasklá vlny velké tak rybník to zrovna není.

Anonym, 26.04.2014, Dátum pobytu: 2.4. - 12.4.2014
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Hotel **** All inclusive

Bola táto recenzia užitočná? Áno (12) Nie (0)

Celkom: 6,8 Pokud chcete zažít nevšední dovolenou, jeďte určitě na Isla Margaritu. Nedoporučuji srovnávat s jinými destinacemi jako například s...

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Pokud chcete zažít nevšední dovolenou, jeďte určitě na Isla Margaritu. Nedoporučuji srovnávat s jinými destinacemi jako například s Dominikánskou republikou. Protože Isla Margarita má své kouzlo. Dovolenou nám nezkazila ani česká průvodkyně Jana, která nás měla po tak dlouhém letu spíš uvítat a navnadit, místo toho nám celou cestu do hotelu líčila, jak nás budou domorodci okrádat o zlato, foťáky, mobily. Že na Margaritě nic nefunguje, probíhající nepokoje nás v ničem určitě neomezily. Přes všechnu její negaci jsme si dovolenou skvěle užili a byli jsme spokojeni. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování odpovídá destinaci. Velmi důmyslná klimatizace na pokojích. Vilky jsou "obklopeny „nádhernou vegetací.

Strava
Jídlo bylo chutné a dobré, ale poněkud omezený výběr.

Služby hotela
Služby hotelu na dobré úrovni, ochotný, milý a usměvavý personál a to všude.

Pláž
Krásná, široká pláž. Málo lidí, takže dostatek lehátek, slunečníků. Perfektní bar. Moře čisté, jen prvních pár dní byly vysoké vlny, takže se nedalo plavat, ale zase jsme se vydováděli ve vlnách.

Iveta Šťastná, 12.03.2014, Dátum pobytu: 19.2. - 1.3.2014
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Dunes & Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Dovolená byla úžasná, moc se nám líbilo a nejraději bychom zůstali ještě déle. Se vším jsme byli spokojení, až na stravu, která nás...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 8 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná, moc se nám líbilo a nejraději bychom zůstali ještě déle. Se vším jsme byli spokojení, až na stravu, která nás trochu zklamala a leteckou přepravu, která byla přímo příšerná, protože letět přes oceán B 737-800 je nelidské. Jestli někomu není líto vyhodit 12,5 tisíce za business třídu, tak je to určitě pohodlnější, levnější variantou je pak sedadlo u nouzového východu, kde sice nejde sklopit sedačka, ale natáhnete si nožky. Pak je ještě možnost uličky, kde si taky trochu natáhnete nohy. Jinak to bylo OK. Pokoje hezké, čisté. Bazén byl veliký a také čistý. Zahrada hotelu byla přímo úžasná, vše upravené a bylo vidět, že se o to starají. Občas ještěrka, ptáci a leguán. Hotel je hlídaný, a to jak přes den, tak i v noci, takže není čeho se bát. Jsou zde i taxíky, které vás za malé peníze odvezou, kam chcete a můžete se domluvit i na cestu zpět. Málokdo mluví anglicky, ale na recepci byl vždycky někdo, s kým jsme se domluvili úplně v pohodě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v pořádku. Na pokoji klimatizace a odvlhčovač vzduchu, který jsme hodně využívali. Balkon se dvěma křesílky a prostorný, chyběl stoleček, ale my jsme nepřijeli na balkon. Uklízečka chodila každý den a vždy vyměnila ručníky, vytřela a ustlala postel, prostě normálka. Nechávali jsme jí 100 bolívarů. Trezor je na pokoji zadarmo a určitě doporučuji ho využívat. Dále malá lednička bez minibaru, prostorná skříň a televize, kde jsme našli i program v AJ. Naprosto bez problémů.

Strava
Strava byla bohužel nejslabší a byli jsme lehce zklamáni. Ne, že byste se nenajedli, ale jsme zvyklí na větší výběr jak ovoce, kterého byly tři druhy, tak i mas a příloh. Snídaně byly pořád stejné, hlavně vajíčka, tři druhy musli, různé místní placičky, hlavně z kukuřice, párečky, jeden druh bílého chleba. Sem tam sladké pečivo a jogurt, který byl moc dobrý. Obědy se taky moc neměnily (rýže, brambory, kuře, vepřové, hovězí, zelenina…). Večeře už byly lepší, protože každý den vařili jinou kuchyni a tam už se do našich chutí trefovali lépe, navíc byla pokaždé jiná. Venku před jídelnou byl vždycky kuchař a připravoval nějakou specialitku přímo před vašima očima. Některé byly moc dobré. Občas nám k večeři hrála hudba, podle toho jaké bylo téma. Jednou za pobyt je možnost navštívit restauraci a la carte La Fontana a tam nám moc chutnalo!!

Pláž
Pláž u hotelu je mini, asi tak 3 metry široká, takže si tam nelehnete, a když jsou vlny, tak ani nevykoupete. Hotel zajišťuje autobusovou dopravu (asi 10 minut) na jinou pláž (Playa Aqua), kde má bar s občerstvením a lehátka. Ta je velikánská a moc hezká. Moře teplé a čisté, občas malá medúza, ale nic hrozného. Chodí tam hodně obchodníků a nabízí brýle, perly, ústřice, oblečení, náramky atd. asi jako všude, ale stačí zakroutit hlavou a jdou pryč. Jen když se jim hodně líbíte, tak se snaží víc a to pak doporučuji smlouvat, protože to samozřejmě zkouší. A někdy hodně nadsazují. Ale i tak to vyjde všechno levno. :) Tato pláž je velmi dlouhá, jedna čínská restaurace a pak pár místních. My jsme byli v jedné na mořských potvorách a nebyli jsme spokojeni, takže je lepší se nejdřív zeptat někoho, kdo to zná.

Anonym, 03.03.2014, Dátum pobytu: 19.2. - 2.3.2014
Oblasť: Venezuela Venezuela, Isla Margarita, Hotel: Sunsol Isla Caribe

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (0)