Recenzie hotelov
Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 9.6 Dovolená byla výborná, nebylo co vytknout, ne každý měl štěstí na bezproblémový pobyt jako my v porovnání s příběhy lidí na letišti....

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla výborná, nebylo co vytknout, ne každý měl štěstí na bezproblémový pobyt jako my v porovnání s příběhy lidí na letišti. Velikou pochvalu zaslouží náš delegát Martin z CK, který i přes menší problémy na letišti vše ochotně organizoval a pomáhal lidem s překladem. Děkujem! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nabylo co vytknout, čisté a útulné, zaměstnanci u pláže velice vstřícní a pozorní, hotel není bezbariérový, lehce náročný terén - schody

Strava
Jidlo výborné, každý večer různé variace kuchyní a zpestření díky změnám místa - na pláži či u bazénu

Služby hotela
Personál velice usměvavý, přátelský a pozorný, nabídky aktivit pestré a zábavné, menší výběr vodních aktivit - pomohli místní

Pláž
Hned u hotelu, cesta na pláž je malinko náročnější. Pláž je oddělena od hotelové pláže malou zídkou jako ochrana před místními kde hlídají zaměstnanci hotelu - výborné! Pláž ohromná, čistá a ručně vyrobená lehátka dodávají místu jedinečnost - žádné plasty!

Barbora Lingerova, 15.08.2022, Dátum pobytu: 2.8. - 10.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Diamonds Mapenzi Beach (ex. Sandies)

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

9 fotografií

Celkom: 9.6 Personal velmi ochotny, prostredi krasne, jidlo vyborne, pokoje hezky cisty

  • 9.5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Personal velmi ochotny, prostredi krasne, jidlo vyborne, pokoje hezky cisty Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezke a ciste, od Afriky, necekejte nejaky prilis velky luxus, kazdy den chodila uklizecka + vecer “deratizace” vysplichala vam pokoj

Strava
Zadny preplacany stoly, clovek si vybral, ryby, maao primo z grilu, hodne indicka kuchyne a dva druhy testovin, jidlo bylo velmi dobre.

Michal V., 15.08.2022, Dátum pobytu: 2.8. - 10.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Bluebay Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8.8 Byli jsme moc příjemně překvapeni, vše bylo moc krásné a užili jsme si dovolenou do poslední minuty.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Byli jsme moc příjemně překvapeni, vše bylo moc krásné a užili jsme si dovolenou do poslední minuty. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo hezky udělané. Tak aby nerušilo dojem z přírody, kterou Zanzibar disponuje. Žádný “panelák” ale dvoupatrové domečky se slaměnými střechami. Byli jsme připraveni, že pokoje budou horší kvůli předchozím zkušenostem s kvalitou pokojů v Africe, ale opět jsme zde byli nadmíru spokojeni, snad jen sprcha by mohla být o trochu lepší, ale nic z čeho bychom měli obavy.

Strava
Se stravou jsme byli také spokojeni. Bylo to pestré, rozhodně nebylo každý den to samé a měli jsme z čeho vybírat. A ovoce bylo dokonalé

Služby hotela
Byli jsme mile překvapeni

Pláž
Co se týče naší destinace a pláže, zde odliv nebyl tolik znatelný, což umožnilo koupání téměř pořád. Krásná bílá pláž s krásným mořem. Jediné čím jsme byli zklamání, že na výletě na potápění byli korály už téměř mrtvé, žádné barvy ap.

Anonym, 15.08.2022, Dátum pobytu: 2.8. - 10.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Kiwengwa Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Krasny rezort ktoremu niet čo vytknut, od prijemneho personalu až po fantasticke jedlo, čistu plaž, zabezpečenie presunu na letisko,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krasny rezort ktoremu niet čo vytknut, od prijemneho personalu až po fantasticke jedlo, čistu plaž, zabezpečenie presunu na letisko, skutočne maximalna spokojnosť Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
male chatky v krasnej zahrade, priestranna sprcha pre dvoch, postel pohodlná, uplne postačujuce, denne upratané a ozdobené

Strava
rozmanitá, skvelo chutilo vsetko, naozaj vysoka gastronomia

Služby hotela
super personal, rezort stražený takže si kludne viete nechať veci na lehatku, skvele animačne programi

Pláž
čista, odliv len minimalne, da sa kupat počas celeho dňa

Matej H., 15.08.2022, Dátum pobytu: 2.8. - 10.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 10 Úžasné

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Úžasné Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné

Strava
Úžasné

Služby hotela
Vynikající

Pláž
Nádhera

Zdenka Kalivodová, 15.08.2022, Dátum pobytu: 2.8. - 10.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 3.2 Celkově "klidný" resort, pokud se vám povede usnout do 23:00, je to poměrně úspěch. S hudbou se nešetří a pokud se vám to...

  • 4 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově "klidný" resort, pokud se vám povede usnout do 23:00, je to poměrně úspěch. S hudbou se nešetří a pokud se vám to povede, tak v 6 hodin ráno vás vzbudí akční stavební ruch na vedlejší budově, kterou staví kousek za plotem. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování slabší, resort je poměrně starší, ale očekávání bylo trošku větší. Občas netekla voda, občas nešla elektřina, ale je to Afrika, s tím se musí počítat.

Strava
Co zbylo z pondělíy dalo se v uterý pokud zbylo i v uterý tak se středu z toho byl salát ... strava asi nejslabší, co jsem kdy zažil, ale pokud člověku stačí rýže a ovoce, tak přežije .

Pláž
Pokud si chcete udělat fotku na instagram určitě se vám povede vyfoti ten "ráj", ale nejprve se musíte prostloust tlupou masajů a další různých nabízečů, kterých je zde opravdu hodně. Pokud čekáte odpočinek na lehátku, tak to taky neklapne. 3x za den vás otravuje animátor, poté nabízeč masáží, mezi tím dojdou chlapci z rybí restaurace, takže v celku záživné. Klidnou dovolenou bych to určitě nenazval bohužel.

Anonym, 12.08.2022, Dátum pobytu: 2.8. - 9.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Kiwengwa Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 6.8 hezký menší resort v příjemné zahradě, všude čisto, pokoje sice jednoduché a mírně zatuchlé, ale protože jsem byli skoro pořád pryč, tak...

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 6 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
hezký menší resort v příjemné zahradě, všude čisto, pokoje sice jednoduché a mírně zatuchlé, ale protože jsem byli skoro pořád pryč, tak to ani nevadilo. Pláž čistá, udržovaná. Ovšem velmi nepříjemná byla stálá přítomnost tzv. "Masajů", kteří celý den seděli vedle sebe na pláži, sledovali váš sebemenší pohyb a okamžitě na vás volali a něco nabízeli. Bylo to velmi otravné, nešlo jít vůbec do moře, aniž by vás po celou dobu nedoprovázeli, a něco nechtěli. Zobraziť celú recenziu

Martina Z., 10.08.2022, Dátum pobytu: 26.7. - 3.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Pwani Mchangani, Hotel: Waridi Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8.6 Na pláži bylo hodně Masajů, jinak bezva dovolená.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Na pláži bylo hodně Masajů, jinak bezva dovolená. Zobraziť celú recenziu

Adéla D., 08.08.2022, Dátum pobytu: 26.7. - 3.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: VOI Kiwengwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9.6 Krásná exotická dovolená. Naprostá spokojenost.

  • 9.5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná exotická dovolená. Naprostá spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je umístěný v exotické zahradě a achritektura hlavní budovy je v africkém stylu. Nejkrásnější je otevřený pohled na oceán přes palmy umístěné na bílé písečné pláži. Pokoje naprosto vyhovující, pohodlné, čisté.

Strava
Hotel je italský a tomu odpovídá také strava. Na snídaně k dispozici sladké pečivo, jogurty a cereálie, ovoce, vejce na různé způsoby, palačinky, lívance a nějaké šunky a sýry. Na obědy a večeře nesměly chybět těstoviny a ryby, které byly vynikající. Maso se zde ale také pokaždé našlo. Některé večeře byly tematické. Na večeři pokaždé k dispozici také pizza.

Na plážovém baru si lze zarezervovat oběd. Zde vždy nějaké drobné pokrmy (restované maso, hranolky, ovoce,...) a také k dispozici na objednání celá pizza. Během dne na plážovém baru poskytnuty studené i horké nápoje, nakrájená pizza, ovoce a sladké pečivo. Například ale cappucchino za poplatek.

Služby hotela
K dispozici zdarma trezor ve společné hlídané místnosti v hlavní budově hotelu. Hotel je italský a proto je většina aktivit směřována pro Italy. Animátorský tým se ale snaží zapojit i ostatní návštěvníky. Každý den organizace mnoho aktivit od animátorský týmu (šipky, volejbal, aqua aerobic,...), ale jsou k dispozici také individuálně (např. pro zabavení dětí).

Pláž
Na pláži jemný a čistý písek a krásné zelené palmy. Po dobu pobytu na pláži je k dispozici pán, který každému okamžitě nachystá lehátko, nechce aby se s ním nikdo tahal, a vždy ho po odchodu pěkně upraví. Na přání také donese kokos čerstvě utržený ze stromu.

Jelikož se hotel nachází na východní straně pobřeží, je potřeba myslet na výrazný odliv a příliv. V našem období (červenec/srpen) byl dopoledne odliv, při kterém se lze vykoupat v nízké ale klidné vodě, a odpoledne začínal příliv, který vždy doprovázel silný vítr, mráčky a vlny. Večer a ráno koupání nejlepší. Je potřeba myslet na boty do vody, zejména pro děti, protože se na pláži vyskytuje mnoho mušliček a ve vodě lze narazit na drobný korál.

Doporučuji využít služby místních obchodníků a vyjet na místní lodičce šnorchlovat. Uvidíte krásné rybičky a barevné velké hvězdice.

Jana, 08.08.2022, Dátum pobytu: 26.7. - 3.8.2022
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: VOI Kiwengwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)