Recenzie hotelov
Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 S ubytovaním, stravovu a celkovo so službami sme boli veľmi spokojní. Personál bol veľmi milý a ústretový.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S ubytovaním, stravovu a celkovo so službami sme boli veľmi spokojní. Personál bol veľmi milý a ústretový. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby sú účelovo zariadené. V izbách swahili, resp. Garden nie je televízor ani chladnička (je možné si ju priplatiť), nám to vôbec nechýbalo, keďže sme väčšinu času trávili mimo izbu. Izby boli čisté. Zásuvky boli prispôsobené k európskemu štandardu.

Strava
Strava bola rozmanitá a denne sa menila (bola talianska, medzinárodná, mexická, barbecue...). Nebol až taký široký vyber, ale vždy si bolo čo vybrať a bola chutná. Každý deň robili cestoviny, rybu, počas barbecue boli krevety, chobotnice, ...). Strava bola zameraná na rôzne druhy zeleniny, ovocia (veľký vyber).

Služby hotela
Personál bol veľmi milý a ústretový. Na recepcii a v pool bare bola zdarma wifi. My sme mali ubytovanie pri recepcii a mali sme ju aj tam. Bolo možné si na izbu doplatiť rýchlejší internet - cca 18 USD/týždeň.

Tiež bolo možné si doplatiť late check-out, resp. len all inclusive do odchodu.

Na pláži a pri bazéne bolo dostatok lehatok. Denne (okrem nedele) sa konali animačné večerné programy a tiež cez deň sa hral volejbal, vodné polo, či bol Aqua gym...

Pláž
Hotel sa nachádza na útese, sú tu krásne výhľady a na pláž sa ide po pár schodoch. Pláž je tu verejná (treba rátať s tým, že tu chodia aj miestni predajcovia, neboli však otravní.

Plážové lehátka a slnečníky sa nachádzajú na útese. More boli čisté a teplé. Aj keď bol odlyv, vždy sa dalo kúpať

Anonym, 19.03.2021, Dátum pobytu: 5.3. - 15.3.2021
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

22 fotografií

Celkom: 7 Průměrná dovolena, čekali jsme viděli toho vic

  • 7,5 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 9 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Průměrná dovolena, čekali jsme viděli toho vic Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v podstatě hezké, pokoje vždy uklizené, jen klimatizace fungovala stále bez možnosti nastavení či vypnuti

Strava
Pořád stejna, jídla se stále opakuji, ale vždy se dá něco vybrat

Služby hotela
Služby hotelu byly průměrné, jen poslední den neochota při pokusu o zakoupení pokoje

Pláž
Čistá, velké plus molo po kterém je možný přístup do moře vždy

Martina Hase, 08.03.2021, Dátum pobytu: 24.2. - 5.3.2021
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Pingwe, Hotel: Karafuu Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,6 Dobrá dovolená až na průvodkyni Renatu. Neochotná, neustále zdůrazňující přepracovanost, přezíravá... Pozor na některé vychytávky CK....

  • 6,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá dovolená až na průvodkyni Renatu. Neochotná, neustále zdůrazňující přepracovanost, přezíravá... Pozor na některé vychytávky CK. Např. že vizum a testy na COVID se platí výhradně kartou. To by jim ovšem musely fungovat platební terminály. Takže jsem byl rád, že jsem měl hotovost, buďte na to raději připraveni. Pokud se týče výletů, osvědčil se Amos a Jerry, kteří mají výlety o polovinu levnější nez CK a mluví i trochu česky. Samozřejmě buďte připraveni na cca 13 hod. letu vč. dvou zastávek tam i zpět, pokud letíte se Smart. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měl jsem výhled na moře, takže OK, úklid denně, kinklající se toaleta

Strava
Bohužel nečekejte žádný Egypt... Těstoviny vždy a dvě tři jídla k tomu. Ale najíst se dá, ovoce je dost.

Služby hotela
v pořádku

Pláž
Dvakrát denně "uteče" voda, to jsme ale věděli. Jinak doporučuji se od kapitána Nguru (najdete na pláži) nechat dovézt lodí na Paradise beach, to je ta naproti přes moře. Hezký výlet na odpoledne za 15 USD vč. ovoce, koupání a šnorchlování. Pláž úplně jiné úrovně.

Jan K., 05.03.2021, Dátum pobytu: 19.2. - 27.2.2021
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Prostě jedním slovem úžasné...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Prostě jedním slovem úžasné... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje čisté, každý den úklid a výměna ručníků, nebylo na co si stěžovat

Strava
Výborná kuchyně, spousta různě upravené zeleniny, každý den i nějaké ty ryby, vynikající ovoce

Služby hotela
Personál milý, vždy ochotný a vstřícný, jakýkoliv problém nebyl problém vyřešit ????

Pláž
Pláž čistá, dostatek lehátek, nejlepší koupání při odlivu....

Libor Durčák, 25.02.2021, Dátum pobytu: 5.2. - 17.2.2021
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Pingwe, Hotel: Karafuu Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (7)

1 fotografia

Celkom: 9,6 Dovolená byla úžasná ,jídlo perfektní, dochucené, nabídka široká, usměvavý personál, který se s vámi snaží domluvit i když třeba sami...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla úžasná ,jídlo perfektní, dochucené, nabídka široká, usměvavý personál, který se s vámi snaží domluvit i když

třeba sami pořádně anglicky neumíte , chválíme, musíme pochválit delegáta Míru Trávníčka který nás doprovázel na výletech,

výlety jsme měli 3 a všechny super. Trošku nás zklamal že s námi nejel na letiště se rozloučit :-)

Jinak hotel pro malé děti moc vyžití nemá , bazén tu sice je, ale žádný dětský koutek, žádná skluzavka , trošku škoda Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
vlastní teráska u pokoje ,jinak čisté,jednoduché s ledničkou, víc vlastně nepotřebujete

možnost zaplatit si wifi na pokoji , na recepci padala, ale pokud chcete mít klid tak jako my, pak úplný ideál

Strava
vynikající , dochucená (nebývá všude, jak jsme slyšeli, někde nevěděli co jedí, vše chutnalo stejně, tak tady rozhodně ne)

hodně rozmanitá , vynikající ryby, těstoviny , saláty , ovoce , přílohy-rýže, hranolky a dokonce i pizza, každý si najde své

Služby hotela
úklid fungoval průběžně, bez výtek, personál příjemný, usměvavý

když měl někdo narozeniny , tak dokonce večer zatancovali a host dostal takový menší dortík

pokud neumíte moc angličtinu, pak tady se domluvíte určitě, personál se snaží aby pochopil, co potřebujete, někdy hodně trpělivý

Pláž
je tu velký odliv, na pláži lehátka

Markéta L., 16.02.2021, Dátum pobytu: 3.2. - 11.2.2021
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Uroa Bay Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5 Dovolená byla moc fajn, bylo to moc příjemné vypadnout z kovidového Česka a začít 11 dnů v zemi, která covid zase až tak moc neřeší....

  • 4 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená byla moc fajn, bylo to moc příjemné vypadnout z kovidového Česka a začít 11 dnů v zemi, která covid zase až tak moc neřeší. Ubytování a služby nebyly na úrovni čtyřhvězdičkového hotelu, trochu jsme to očekávali, úroveň hotelu i služeb v černé Africe se rozhodně nevyrovná úrovni služeb např. v Egyptě nebo v Emirátech. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi jednoduché, rozhodně neodpovídalo čtyřhvězdičkovému standardu.

Strava
Nebyl moc velký výběr, strava se dost opakovala a bohužel jídlo bývalo studené nebo jenom lehounce vlažné.

Služby hotela
Personál moc ochotný, usměvavý. To jejich "Jambo" a "Hakuna matata" mi bude chybět.

Pláž
Pěkná čistá, velký odliv, při přílivu pěkné koupání. Hned nás odchytili domorodci s nabídkami služeb, zkouší to nejdříve se "zdravstvuj", protože klientela v hotelu je převážně ruská, hlučná a arogantní, ale když se člověk ohradí, že není Rus, hned zkusí "Ahoj" a začnou tvrdit: "český dobrý, ruský na hovno". Češi je to naučili a bylo to celkem vtipné.

Radmila Tomášová, 10.02.2021, Dátum pobytu: 21.1. - 30.1.2021
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 S maželem jsme si vybrali Zanzibar jako místo našich líbanek a dovolenou jsme si do poslední kapky užili. Kdyby to bylo jenom trochu...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
S maželem jsme si vybrali Zanzibar jako místo našich líbanek a dovolenou jsme si do poslední kapky užili. Kdyby to bylo jenom trochu možné, zůstali bychom déle. Zanzibar je kulturně rozmanitý ostrov a je velice zajímavé si poslechnout příběhy místních obyvatel. Rozhodně doporučuji nebát se vyjít z resortu a poznat místní život. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo perfektní. Resort je veliký, udržovaný a pracují v něm milí a nápomocní lidé. Ideální místo na odpočinek. V resortu občas vypadávala elektřina a chvilku netekla voda, ale nebyla to chyba ubytování, nýbrž ostrovní politiky, se kterou by měl každý turista počítat.

Strava
Strava probíhala formou bufetu a výběr byl obrovský. Každý den se nabídka měnila, takže jsme během jednoho týdne ochutnali spoustu výborných jídel. Večeře připravená na oslavu Nového roku byla grandiózní a vynikající.

Služby hotela
Se službami hotelu jsme neměli žádný problém. Na hotelu navíc pracuje Češka Romana starající se o customer service, díky které jsme se dozvěděli spoustu zajímavých věcí o resortu a Zanzibaru jako takovém. Jsme ji za její přátelský přístup a otevřenost velice vděční.

Pláž
Pláž nás bavila měnícím se přilivem a odlivem oceánu, bílým pískem a podmořským životem.

Kateřina V., 11.01.2021, Dátum pobytu: 30.12.2020 - 7.1.2021
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Pingwe, Hotel: Karafuu Beach Resort & Spa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

Celkom: 7,8 Italští majitelé se snaží v možnostech dané Afrikou, aby vše fungovalo. Neměli jsme žádný problém, služby dobré, čisto a jídlo pestré....

  • 8 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Italští majitelé se snaží v možnostech dané Afrikou, aby vše fungovalo. Neměli jsme žádný problém, služby dobré, čisto a jídlo pestré. Připojení na Wifi slabší a dostupné blíže recepce. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné ubytování ve velkých pokojích domků se zastřešenou terasou. Velmi příjemné . Na pokojích jsme měli denní úklid. Vše ok.

Strava
Pestrá strava, hodně zeleniny, na maso v teple ani nebyla moc chuť. Dobré polévky a výborné ovoce.

Služby hotela
Každý večer byl program, který byl tak akorát, provozovatelé dohlíželi na provoz a byli aktivní v komunikaci s návštěvníky. Ručníky na pláž se mohly měnit kdykoli, lehátka stačila, neměli jsme problém kdykoli najít volná lehátka.

Pláž
Lehátka jsou u resortu a na pláž je to pár kroků, neuvěřitelně bílý a jemný písek. Denně je velký odliv, který je většinou kolem poledne a voda se vrací odpoledne, kdy je již sluníčko mně agresivní. Byli jsme stále pod palmami, nebo slunečníky a i když bylo dopoledne chvilkami pod mrakem opaluje se velmi rychle. Je opravdu nutné se mazat a mazat. Na pláži jsou místní, kteří nabízí různé výlety, děti se snaží komunikovat a za drobné sladkosti, pastelky jsou moc rády. Ostraha hlídá resort, aby místní neobtěžovali hosty.

Gabriela R., 11.01.2021, Dátum pobytu: 28.12.2020 - 5.1.2021
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Uroa Bay Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 5,8 Pro nenáročné cestovatele kteří se chtějí jen "válet" na pláži

  • 7 Ubytovanie
  • 2 Strava
  • 8 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Pro nenáročné cestovatele kteří se chtějí jen "válet" na pláži Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Starší hotel odpovídající popisu, pokud něco nefunguje (v našem případě např. telefon na pokoji, sprcha, trezor, internetové připojení, ....), pesonál se to snaží dát do pořádku co nejrychleji - ne vždy se to podaří.

Strava
Zoufalá

Snídaně: děs a bída - džusy z prášků, vše ostatní půl hodiny po otevření restaurace není, lze jen vystát nekonečnou frontu na omeletu. Ovoce doplňují až když to někdo nevydrží a začne je prudit, jakž takž zelenina, sladké se nedá jíst.

Obědy a večeře: téměř žádný rozdíl. Jídlo dost jednotvárné - hovězí, kuře, ryby, těstoviny

Služby hotela
Téměř žádné, pouze spa, masáže a malý butik, kde nemají ani pohledy. Vše ostatní Vám nutí na pláži místní a jsou dost neodbytní

Pláž
Velmi hezká a čistá, o víkendu však plná místních.

Moře je čisté, pozor však při odlivu na mořské ježky a nepříjemné kameny.

Miloš Mach, 30.11.2020, Dátum pobytu: 18.11. - 27.11.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (8) Nie (2)