Recenzie hotelov
Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,4 Krásná pláž, čisté pokoje, absolutní spokojenost.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná pláž, čisté pokoje, absolutní spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje pekne a čisté, měli jsme priplaceno za výhled na more a byli jsme spokojeni.

Strava
Strava formou bufetu výborná.

Služby hotela
Skvěle.

Pláž
Plavat se ráno nedá, more je kvůli odlivu moc daleko, takže dopoledne bazén, odpoledne more.

Dominika K., 19.04.2018, Dátum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 8,8 Dovolená v příjemném hotelovém, zahradním prostředí plné zeleně, u pláže.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v příjemném hotelovém, zahradním prostředí plné zeleně, u pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, s dobrou postelí, prostortný, s vlastní koupelnou a WC.

U pokoje je rovněž balkon, kde je krásné posedět s knížkou a kochat se zelení.

Strava
Strava je pestrá, dostatek zeleniny a ovoce, ryb a mořských plodů.

Služby hotela
Služby standardní.

Pláž
Dlouhá, písečná pláž, na kterou je přístup z hotelové "pláže" pod tropickými stromy. Je zde též malý bar, kde je možnost posedět či postát a dopřát si nejen dobrý koktejl, ale i nádherného pohledu na moře.

Kateřina J., 16.04.2018, Dátum pobytu: 1.4. - 10.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Bluebay Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,8 Bohužel současně s námi byli na hotelu i zaměstnanci slovenského mobilního operátora- za odměnu. Chápu že se tam jeli bavit,ale pro nás...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Bohužel současně s námi byli na hotelu i zaměstnanci slovenského mobilního operátora- za odměnu. Chápu že se tam jeli bavit,ale pro nás ostatní to bylo značně nepříjemné. Hodně popíjeli a byli hluční .Myslím že by se toto na 5* hotel nemělo stávat.Bylo to bohužel velké mínus naší dovolené,(Během našeho pobytu se zde vystřídaly dvě skupiny po cca 50 osobách)Škoda jinak super hotel s krásnou pláží Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Krásný pokoj vždy uklizeno ,výhled na moře

Strava
Čekali jsme podle předchozích recenzí trochu víc,ale vždy se dalo vybrat,

Služby hotela
Personál hotelu super ochotní a příjemní

Pláž
Nádhera vždy dostatek lehátek a uklizeno,obsluha až k lehátku.Doporučuji kupovat výlety na pláži a ne od delegáta.Pro srovnáni --pronájem lodi na rybaření na pláži 300 dolarů od delegáta 600 dolarů. Všechny výlety jsme kupovali na pláži od Abdula a naprostá spokojenost!

Slavomír H., 16.04.2018, Dátum pobytu: 9.3. - 22.3.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Diamonds La Gemma dell’ Est

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 8,4 Krásna dovolenka vo veľmi peknom prostredí, až na pár nepodstatných maličkostí nie je čo vytknúť. Dovolenku v hoteli určite odporúčame....

  • 9,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásna dovolenka vo veľmi peknom prostredí, až na pár nepodstatných maličkostí nie je čo vytknúť. Dovolenku v hoteli určite odporúčame. Dovolenku sme absolvovali na prelome marca a apríla, počasie bolo výborné, pršalo nám z 11 dní len trikrát, aj to len na pár hodín a zvyšok dňa bol pekný, slnečný. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie v jednoposchodových vilkách v krásnej udržiavanej záhrade. Izby zariadené štandardne, čisté, pohodlné, pravidelne upratované, minibar v rámci all inclusive denne dopĺňaný.

Strava
Strava v hoteli veľmi dobrá, pestrá, v hlavnej reštaurácii prevažovala medzinárodná kuchyňa, vždy však boli v ponuke aj miestne jedlá, všetko chutné. Každý deň pripravovali jedlá z rýb a morských plodov, rôzne druhy ovocia, veľké množstvo zeleninových šalátov, výborné dezerty, zmrzlina. V areáli hotela je k dispozícii aj niekoľko tématických reštaurácií,my sme navštívili len africkú. Ďalšie sme už neskúšali, pretože podávané jedlo bolo k dispozícii aj v rámci normálnych obedov a večerí. Počas obeda sa navyše na pláži podávali grilované jedlá, hamburgery, ázijská reštaurácia a suši. V hotelových baroch dostatočný výber, víno, pivo, miešané alkoholické aj nealkoholické drinky, káva, zmrzlina.

Služby hotela
Služby hotela boli najväčším plus dovolenky. Personál milý, ochotný, snažili sa splniť každé prianie. Obsluha pri bazéne aj na pláži, občas síce trochu pomalšia, ale nahrádzali to neskutočnou milotou a ochotou. Málokde sme sa stretli s takými milými a príjemnými ľuďmi. Takmer každý večer boli večere vonku pri bazéne, dvakrát do týždňa na pláži. Každý večer bol iný program, v ktorom vystupovali tanečníci, speváci, miestne súbory, v areáli hotela prebiehali večerné trhy, kde predávali miestni predajcovia.

Pláž
Pláž bola rozdelená na dve časti - hotelová časť s krásnym bielym pieskom, čistá, pohodlná s dostatkom lehátiek, plážovým barom a počas obeda aj s plážovými reštauráciami. Verejná časť bola oddelená nízkym dreveným múrikom, za ktorý sa nedostali "masajovia" - miestni predajcovia. Z pláže a mora sme mali zmiešané dojmy - na jednej strane bolo počas prílivu more nádherné, smaragdové, teplé, piesok jemný a biely. Na veľký odliv sme boli pripravení, ale aj tak nás prekvapilo, ako ďaleko more odišlo. Mínusom boli aj riasy, ktorých bolo niekedy viac, niekedy menej a občasné nečistoty, ktoré more pri odlive vyplavilo. Na pláži sa pohybovalo veľa miestnych, ktorí boli dosť neodbytní, ale keď ste im dali najavo, že nemáte o ich tovar záujem, tak Vás nechali na pokoji. Stále boli prítomní aj strážnici, ktorí dohliadali, aby predajcovia neprekročili únosné medze.

Anonym, 15.04.2018, Dátum pobytu: 26.3. - 7.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Emerald Dream of Zanzibar

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8,6 Příjemný relax.

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Příjemný relax. Zobraziť celú recenziu

Strava
Bez připomínek

Jiří M., 10.04.2018, Dátum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,8 Velmi pěkně architektonicky rozvržený hotel

  • 7,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 5 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Velmi pěkně architektonicky rozvržený hotel Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Měli jsme spíš smlouvu, protože nám špatně fungovala klimatizace. Ostatní rekreanti takový problém neměli, někteří měli dokonce mimo klimatizaci i stropní ventilátory.

Strava
Jsme poměrně zcestovalí a mohu říci, že místní kuchyně nám chutnala ze všech nejvíce. Bylo dost výtečného jídla na výběr pro všechny včetně vegetariánů. Nikde jinde jsme neměli v nabídce tolik mořských plodů a ovoce.

Služby hotela
Byli jsme naprosto spokojeni. Velmi zajímavé byly animační programy.

Pláž
Tady byl největší problém v tom, že byl velmi rozsáhlý odliv (cca 1 km). Za mořem se jít nedalo, protože cca 200 m od břehu začínali ježci. Dobře se dalo koupat cca 4 hodiny denně. Pak musel posloužit bazén. Tento způsob rekreace nepovažuji za vhodný pro rodiny s malými dětmi, kteří se chtějí pouze koupat. Je vhodné kombinovat koupání s výlety. Jejich nabídka byla pestrá a byly opravdu moc hezké. Do budoucna vidím nutnost hotelu, aby po odlivu čistil pláž od trávy. Ta je při koupání velmi nepříjemná.

Zbyněk Alinče, 10.04.2018, Dátum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

pláž při odlivu 1 fotografia

Celkom: 7,8 Celkový dojem byl velmi pozitivní. Hotel má spíš klidné okolí, stranou od města a ostatních hotelů.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem byl velmi pozitivní. Hotel má spíš klidné okolí, stranou od města a ostatních hotelů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné stylové domky vždy se 4 pokoji. Výtku máme k osvětlení - to bylo opravdu velmi slabé. Chybělo centrální světlo a pokud si chtěl člověk v posteli číst, musel si přisvěcovat mobilem.

Strava
Strava oproti Africkým hotelům podobné kategorie byla nadprůměrná, co se týče kvality. Zvláště čerstvé grilované rybí steaky a filety a chobotnice byly nadstandardní. Ovoce a zeleniny také dost.

Služby hotela
Velmi příjemný menší hotel. Italští animátoři se snažili klienty zapojit.

Pláž
Pláž je přímo před hotelem s dostatkem lehátek a slunečníků. Možnost plavání v moři je omezena střídáním přílivu a odlivu. Při odlivu můžete jít cca 1 -1,5 km do moře na hranu reefu a vodu máte po kotníky. Při přílivu se dá plavat hned u pláže. šnorchlování je možné na reefu, pokud si tam dojdete nebo doplavete, ale podmořský život je v těchto místech dost chudý. Pro lepší šnorchlování je možné jet na půldenní výlet na ostrov Mnemba, kde je to s přihmouřenýma očima podobné jako v Rudém moři.

Miloš C., 09.04.2018, Dátum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Pwani Mchangani, Hotel: Waridi Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 skvělá dovolená

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
skvělá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
ubytování moc pěkné, příjemný personál

Strava
strava vynikající, spousta ryb a ovoce

Pláž
krásná pláž s bílým pískem, na kterou vám doveze hotelové auto

Petra Hrošová, 09.04.2018, Dátum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Palumbo Kendwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,4 Skvělá dovolená na krásném místě.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Skvělá dovolená na krásném místě. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování v bungalowech, naprosto vyhovující.

Strava
V rámci zájezdu byla zajištěna snídaně, bohatý výběr. Ostatní stravování v místních restauracích na pláži, nabídka pestrá, chutná.

Služby hotela
Služby hotelu v pořádku, denní úklid na pokojích, v rámci hotelu čisto a pořádek. Jediná výtka - po dobu našeho pobytu nebyl k dispozici bazén.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, čistá, koupání v moři kouzlné, čistá a teplá voda. Nutno počítat s odlivem.

Roman Kalous, 06.04.2018, Dátum pobytu: 13.3. - 23.3.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Amaan Bungalows

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Dovolenka vyložene na oddych, primerané služby.

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka vyložene na oddych, primerané služby. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi dobré, vzhľadom na miestne podmienky.

Strava
Strava v poriadku. Otázne je, či bolo treba all inclusive aj na alkohol, vzhľadom na veľmi úzky výber.

Služby hotela
Príjemný a ochotný personál, čisto.

Pláž
Vzhľadom na silný odliv a príliv to bolo občas zložité, počas splnu sa po prílive do mora ani nedalo dostať. Pláž bez plavčíkov.

Bohuš Lenický, 06.04.2018, Dátum pobytu: 23.3. - 3.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220