Invia sleduje Vaše správanie na webe, vykonáva personalizáciu obsahu a zobrazuje Vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo "Rozumiem" alebo kamkoľvek mimo tohto oznámenia bez zmeny nastavenia vnímame ako udelenie súhlasu s využívaním cookies a odovzdaním údajov o Vašom správaní na webe reklamným a sociálnym sieťam pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu, cookies a odovzdávanie môžete kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia. Zistiť viac informácií o ochrane súkromia.

Rozumiem

Recenzie hotelov
Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Dovolenka byla celkove super! Bohuzel pocasi uplne nepralo a casto prselo, ale nakonec to celkovy dojem z dovolene nezkazilo. Mam na...

  • 7 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka byla celkove super! Bohuzel pocasi uplne nepralo a casto prselo, ale nakonec to celkovy dojem z dovolene nezkazilo. Mam na Zanzibaru znameho, ktery si privydelava vozenim turistu po ostrove, dostane vas na mista, kam se normalne turista nedostane. V pripade zajmu o kontakt piste na veronikamawi@gmail.com :)) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani v zahradnich bungalovech s teraskou. Pokoje jsou velice prostorne, vse ciste. Akorat sprcha trochu hur odtekala, ale nic hrozneho.

Strava
Jidlo bylo pestre, vecere kazdy den v jinem stylu.

Služby hotela
Personal celkove velice mily a ochotny. Jedine co bych vytkla je cena za wifi (50$ za tyden), ktera pak ale funguje velmi nepravidelne a pripojeni neni nejlepsi, takze pokud potrebujete internet pro praci, nedoporucuji.

Pláž
Pri odlivu se da do more dojit po betonovem mole, coz je vyhoda. Molo je vsak dooost kluzke, takze rozhodne doporucuju boty do vody (jsem jejich naprosty odpurce, ale sem fakt jooo). Jinak more nadherne, plne ruznych rybek. Na plazi jsou trochu otravni vsudypritomni beach boys, protoze plaz neni soukroma. Nabizi ruzne satky, saty, vylety, zratka vsechno. :D

Veronika, 16.07.2018, Dátum pobytu: 2.7. - 11.7.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Pingwe, Hotel: Karafuu Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 9,2 Dovolená nás natolik nadchla, že se na stejné místo vrátíme i za rok. Kromě krásného resortu nás zde oslovil hlavně příjemný a kamarádský...

  • 8 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená nás natolik nadchla, že se na stejné místo vrátíme i za rok. Kromě krásného resortu nás zde oslovil hlavně příjemný a kamarádský personál, který si brzy zapamatuje Vaše jména, celkově je zde hodně osobní přístup a místní lidé, kteří Vám rádi a ochotně s čímkoliv pomohou. V mém případě se jednalo o ošklivé spálení od slunce (mou neopatrností) a místní lidé mi trhali čerstvé aloe vera, které mi sami starostlivě nabídli. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Při ubytování je nutné vzít v potaz, do jaké země se člověk vydává a že v Evropě jsou jiné požadavky na ubytování, než v Africe. Přestože se jedná o hotel s evropským majitelem, ubytování je afrického stylu. Denně jsme s manželem nechali dolar na posteli a bylo vše čisté, voňavé, nové ručníky a po pokoji a koupelně naaranžované květiny. Je třeba si uvědomit, že obyvatelé Zanzibaru jsou vesměs chudší a tak jsou za pár drobných opravdu vděční, což se odráží i na kvalitě úklidu pokoje, není to nutnost, ale očekává se to.

Strava
Strava na jedničku, kuchaři ochotní, personál milý, neustále se odnášelo již nevyužité nádobí, doplňovalo se jídlo, personál sám doléval pití, prostíral stůl. Jídlo vynikající, pestrý výběr, pokud si člověk každý den nenaloží talíř vším co uvidí, ale každý den si určí logicky jeden oběd, jednu večeři, má zaručeno, že bude mít každý den jiné jídlo včetně předrkmu, hlavního jídla, salátu, dezertu a ovoce.

Služby hotela
Nic není problém. Dokonce se personál snaží mluvit i česky. Ručníky jsou za vratný poplatek, který nám na konci pobytu ochotně vrátili zpět, wifi funguje pouze v lobby baru který je ale opravdu rozsáhlý, takže nebyl problém kdykoliv s místem k sezení. Každý večer příjemný program, v průběhu dne se pořádají různé sporty, např. plážový volejbal, aquaerobic. Večer poblíž, v rámci resortu, diskotéka. Matraci na lehátko Vám také sami přinesou, hotel hlídá celkem 25 Masajůk, takže není nutné se obávat o svou bezpečnost. Široká nabídka výletů. My jsme využili nabídku místních Jerryho a Amose, velice doporučuji, ceny příznivější, platí se až Vás doveze řidič zpět do hotelu. Po celou dobu se průvodci, kteří mluví celkem hezky česky ujišťují, zda je vše v pořádku a zda se Vám výlet líbí. Vše seženou, opět není s ničím problém.

Pláž
Je nutno počítat s přílivem a odlivem ale i ve chvíli, kdy je odliv, není dovolená vůbec nijak limitovaná, dá se krásně projít, dojdete za chviličku i k moři, nebo můžete kousek do rybářské vesničky a pokud trváte na plavání, v resortu je nádherný a velký bazén s příjemnou teplotou vody. Odliv netrvá déle než půl dne a každým dnem se jeho čas mění, tyto časy naleznete na recepci v hotelu, takže máte možnost si v pohodě rozvrhnout čas strávený u moře, sportem, u bázenu nebo na výletě.

Michaela Nekolová, 06.06.2018, Dátum pobytu: 20.3. - 31.3.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (5) Nie (0)

bazén v resortu 3 fotografie

Celkom: 5 Ak clovek hlada kludnu dovolenku a je pozitivne nastaveny & zvedavy a bez predsudkov, tak je tu urcite vela vnemoc a podnetov, ktore za...

  • 6 Ubytovanie
  • 5 Strava
  • 3 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Ak clovek hlada kludnu dovolenku a je pozitivne nastaveny & zvedavy a bez predsudkov, tak je tu urcite vela vnemoc a podnetov, ktore za to stoja.

Ubytovanie bolo naozaj krasne, plaze su biele, more je super... ale je naozaj par veci, ktore cloveku - samozrejme v zavislosti od povahy - mozu dojem pokazit, pripadne narusit. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie bolo velmi prijemny. Pekny bunhalow v stylovom typizujúcom domceku, fajn terasa, kde si clovek mohol posediet & citat & len tak sa kochat vyhladom.

vybavenie postacujuce na dovolenku a hlavne pravidelne upratovanie v zodpovedajúcej kvalite.

Strava
No, ak cloveku nevadi ista monotonnost, tak je strana ok. ranajky trocha limitne, co sa tyka vyberu, ale v zasade sa clovek nasyti (a ak je clovek zvyknuty neobmienat ranajkovy sortiment, resp. ma ustalene chut, tak je to uplne dostacujuce)... ostatna strava (obedy a vecere) bola vyhovujuca - i ked trocha viac fantazie by nezaskodilo.

a pre niekoho, kto nemoze jest ryby & plody mora toho bolo naozaj pomenej....

co je potrebne naozaj prehodnotit a zlepsit je kvalita snackov (olovrant a desiata), lebo tieto naozaj boli nedostatocne & vecne sa opakujuce a nezodpovedali urovni 4*

Služby hotela
Personal bol velmi mily a priatelsky, takze sluzby, kt. poskytovali boli ok.

Mozno by bolo na zvazenie zlepsit kvalitu poskytovaných ostatných sluzieb (masaze & pripadne poziciavanie bicyklov & sportovych veci & etc), lebo k tomu sa clovek tazsie dopatraval (aj ked ked uz sa opytal, bolo mu odpovedane)... stacilo by mozno nejaky strucny prehlad moznost a dobre tipy pre hosti.

Pláž
najvacsim sklamanim bola prave plaz.

Krasny biely piesok & uzasna voda.....ALE neudrziavane (po upozorneni bol odpad pozbierany - avsak len presne v medziach vyhradenej hotelovej casti, ani o milimeter za)... a to samozrejme dobry dojem neurobi.... handry, kusky sieti, ostatny odpad...to sa samozrejme vzdy ocitlo na plazi... ano - vela z toho prinasal priliv, ale vela tam toho ostavala a nikoho z miestnych to nijako nerozhadzovalo, ze su cele plaze pokryte takýmito odpadmi.

pre nas osobne bolo nesmierne otravne, ze hned za "hranicou" hotelovej plazicky boli nastupeni miestni obchodníci, ktori neustale (v pocte 20-30 ks na 30 metroch) stali za "hranicou" - cielili na hosti (pozerali & oslovovali ich & snazili sa zaujat pozornost) a oslovovali ich hned ako vysli za hranicu plaze do mora samozrejme s ponukou tovaru. iste, niekto je viac otrly - iny menej - a pre ludi, ktorých to skor otravuje a rozculuje to moze posobit velmi rusivo...

Monika C., 02.06.2018, Dátum pobytu: 18.5. - 29.5.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Pwani Mchangani, Hotel: Waridi Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 5,6 Do této destinace jsme se chystali několik let a jsem moc rád, že jsme ji mohli zažít. Samozřejmě si musím také postěžovat na úmornou...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 5 Cena

Celkové zhrnutie
Do této destinace jsme se chystali několik let a jsem moc rád, že jsme ji mohli zažít. Samozřejmě si musím také postěžovat na úmornou cestu. Ne snad kvůli času či vzdálenosti, ale spíše kvůli kvalitě cestování. Na takového trasy by opravdu chartovou dopravu neměli CK využívat. Naprosto strašné. A to jsme měli alespoň připlacená místa u nouzového východu. Naprostou špičkou této destinace a oblasti Kendwa a Nungwi je oceán. Určitě se vrátíme zpět, jen do jiného hotelu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo v krásném hotelu. Máme rádi takovéto malé hotely s rodinou atmosférou. Jen příjezd a okolí hotelu je katastrofa :)

Nás ubytovali v nové části, takže spokojenost, kamarády do původní části hotelu - špína, mravenci naprosto všude, zápach. Celkově ale za nás hodnotím velmi dobře.

Strava
Strava byla naprosto katastrofální. Opravdu nejsme příliš nároční strávníci, ale toto se nedalo. Každý den jsme snídali suché pečivo a marmeládu. Za celý pobyt neuvidíte jediný plátek salámu ani sýra.

Potkali jsme se s lidmi, kteří jeli do hotelu již po několikáté, protože má krásnou pláž a cenově je velmi dostupný, ale tito lidé si s sebou přivezli jídlo - salámy, sýry, kávu a podobně. Pan Palumbo hotel stále rozšiřuje a evidentně velmi šetří na jídle.

Služby hotela
Služby hotelu naprosto bez problému, usměvavý a velmi ochotný personál. Krásné animační programy.

Pláž
Naprosto dokonalá. Díky minimálnímu odlivu koupání celý den, oceán velmi teplý. Překrásné procházky po pláži na obě strany. Vlevo k dalším hotelům a za koupáním, vpravo při odlivu bylo vidět mnoho hvězdic a chobotnic.

Pláž u hotelu patří vůbec k té nejlepší na celém ostrově.

Milan Pari, 29.05.2018, Dátum pobytu: 9.2. - 17.2.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Palumbo Kendwa

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

11 fotografií

Celkom: 9,2 Krásný čistý hotel. Jediní neochotní lidé byli na recepci hotelu. Škoda. Jinak maximální spokojenost.

  • 9 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Krásný čistý hotel. Jediní neochotní lidé byli na recepci hotelu. Škoda. Jinak maximální spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Strava
Skvělá strava, milá obsluha

Kateřina Marešová, 23.05.2018, Dátum pobytu: 7.5. - 15.5.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Bluebay Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 8,6 S pobytem a službami jsme byli spokojeni. Velice milí a vstřícní zaměstnanci a všichni okolo. Sympatyčtí Masajové jako ochranka hotelu....

  • 8,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
S pobytem a službami jsme byli spokojeni. Velice milí a vstřícní zaměstnanci a všichni okolo. Sympatyčtí Masajové jako ochranka hotelu. Vyplatí se all inclusive na jídlo i pití. Je potřeba počítat s velkým vlivem přílivu a odlivu. Oceán je dostupný polovinu dne, jinak příjemné místo u bazénu. Můžete si vybrat organizátora výletů buď na recepci hotelu nebo u všudepřítomných prodejců. Zobraziť celú recenziu

Ondřej Z., 09.05.2018, Dátum pobytu: 20.4. - 1.5.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Reef & Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,6 V tomto hotelu jsem byla již podruhé. Opět velice spokojená. Pokoj s klimatizací, úklid fungoval bezvadně. Pláž luxusní, jen letos bylo...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
V tomto hotelu jsem byla již podruhé. Opět velice spokojená. Pokoj s klimatizací, úklid fungoval bezvadně.

Pláž luxusní, jen letos bylo mnohem více řas, které se z pobřeží neuklízí, takže to kazilo celkový dojem z jinak nádherné pláže. Doporučila bych panu majiteli postarat se o jejich úklid (ale co to vede mladý pan Palumbo, tak se mi zdá, že kvalita služeb celkově uvadá, bohužel). Lidé zde jsou neskutečně příjemní. Nezapomeňte s sebou vzít pár drobností pro děti. Kousek od hotelu je základní škola, budou vděční na propisky, notýsky, sešity atd. Pozor na rozdávání sladkostí dětem na pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
pěkné, vždy krásně uklizeno

Strava
rozmanitá, já si vybrala vždy, ale samozřejmě se našli i takoví, co neustále brblali

Služby hotela
Lidičkové zde jsou neuvěřitelně přátelští, usměvaví, nečekejte nic podobnému tomu, co zažijete v Egyptě či Tunisku.. Tady jsou lidé upřímní, srdeční. I to byl jeden z důvodů, proč jsem se zde vrátila.

Pláž
Jak již bylo řečeno výše, jediný problém byl s řasami vyplavenými na pláž, což působilo nevzhledně.

Jinak samozřejmě počítat s velkým odlivem a přílivem - mě osobně vyhovuje - v době odlivu můžete procházet "oceán bez oceánu" a pozorovat krásný vodního světa, v době přílivu se rochnit v neuvěřitelně teplém moři.

Teplota moře byla v březnu některé dny dokonce vyšší, než teplota vzduchu !!!!!

Denisa I., 04.05.2018, Dátum pobytu: 16.3. - 28.3.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,8 Nevydařený zájezd pět dní pršelo z toho dva dny jsme nemohli pro silný déšt vyjít ani z apartmánu. Zájezd jsme si zakoupili v březnu jako...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Nevydařený zájezd pět dní pršelo z toho dva dny jsme nemohli pro silný déšt vyjít ani z apartmánu. Zájezd jsme si zakoupili v březnu jako poslední volný termín.Ostatní termíny až do konce května byly vyprodány, přitom v hotelu jsme byli sami Češi ,po nás nikdo nepřijel a v květnu je hotel zavřený-klamavá reklama. Žádný český delegát, kdo neumí anglicky, tak se nedomluví. Cestovka nám zařídila pouze hotel a leteckou dopravu která byla strašná, Při zpáteční cestě jsme čekali 12:00 hod. na terminálu v letišti v Dubaji bez jídla Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování hezké i když čtyři hvězdy to nebyly

Strava
Strava dobrá, hodně ryb ovoce, zeleniny

Služby hotela
Služby dobré, každý den úklid a výména ručníkůppp

Pláž
Hezká pláž ale vyplavená tráva se neuklízela

Helena Bařinová, 22.04.2018, Dátum pobytu: 5.4. - 17.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7,4 Krásná pláž, čisté pokoje, absolutní spokojenost.

  • 7 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Krásná pláž, čisté pokoje, absolutní spokojenost. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje pekne a čisté, měli jsme priplaceno za výhled na more a byli jsme spokojeni.

Strava
Strava formou bufetu výborná.

Služby hotela
Skvěle.

Pláž
Plavat se ráno nedá, more je kvůli odlivu moc daleko, takže dopoledne bazén, odpoledne more.

Dominika K., 19.04.2018, Dátum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 8,8 Dovolená v příjemném hotelovém, zahradním prostředí plné zeleně, u pláže.

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolená v příjemném hotelovém, zahradním prostředí plné zeleně, u pláže. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl čistý, s dobrou postelí, prostortný, s vlastní koupelnou a WC.

U pokoje je rovněž balkon, kde je krásné posedět s knížkou a kochat se zelení.

Strava
Strava je pestrá, dostatek zeleniny a ovoce, ryb a mořských plodů.

Služby hotela
Služby standardní.

Pláž
Dlouhá, písečná pláž, na kterou je přístup z hotelové "pláže" pod tropickými stromy. Je zde též malý bar, kde je možnost posedět či postát a dopřát si nejen dobrý koktejl, ale i nádherného pohledu na moře.

Kateřina J., 16.04.2018, Dátum pobytu: 1.4. - 10.4.2018
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Bluebay Beach Resort & SPA

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potrebujete poradiť?

Po-Ne 7-22 hod +421 2 2064 8220