Recenzie hotelov
Nungwi - Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 10 Nádherná dovolená. Pokud hledáte teploučko a krásně teplý oceán, určitě jeďte sem. Pozor však na odliv, který je zde velmi výrazný, pouze...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená. Pokud hledáte teploučko a krásně teplý oceán, určitě jeďte sem. Pozor však na odliv, který je zde velmi výrazný, pouze v oblasti Nnungwi ho téměř nepoznáte, takže pokud se chcete celý den koupat, určitě jeďte do této oblasti, případně do Kendwy.

Doporučuji a určitě jsme zde nebyli naposledy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Nádherný hotel s krásnou zahradou a teploučkými bazény.

Strava
výborné všechno, zejména ryby a ovoce

Služby hotela
úžasný, přátelský a ochotný personál

Pláž
Nádherná bílá pláž, cca 100-200 m od břehu korálové reefy, kde plave sposta rybek. není vůbec nutné jezdit na výlety s místními "průvodci" z pláže- naopak, naprosto nedoporučuji. Budou vás lákat na delfíny ( které vůbec nemusíte vidět) a ostrov Mnemba - který je však soukromý a nelze na něj jít. To vám však řeknou až přijedete k němu. takže zbytečně vyhozené peníze. Šnorchlování u hotelu je naprosto srovnatelné.

Kateřina K., 26.02.2020, Dátum pobytu: 12.2. - 23.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

4 fotografie

Celkom: 7,8 Skvela dovolenka, Odporucam kazdemu napriek dlhym letom a transferom (spolu cca 17 - 18 hodin)

  • 8 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Skvela dovolenka, Odporucam kazdemu napriek dlhym letom a transferom (spolu cca 17 - 18 hodin) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie velkoryse velmi ciste / velka izba so 4 postelami (baldachyny), 2x sprcha, 2x umyvadlo, WC, bidet. Moznost doplatenia WiFi modemu na izbe.

Strava
Roznoroda, bohata, cerstva a vyborne chutila. Skutocne bolo si z coho vybrat.

Služby hotela
Velmi mily personal, niekedy pomalsi (ale to vychadza z celkovej mentality obyvatelstva) ale za to vzdy ochotny pomoct.

Pláž
Plaz cista, s prijemnou teplotou piesku. V severnej casti ostrova plaz nie je vyrazne ovplyvnena zmenami sposobenymi prilivom a odlivom. Upozornujem, ze v pripade odlivu je vysoka pravdepodobnost poranenia morskym jezkom. Sam som zazil a pamiatku som si priniesol domov. Odporucam vzdy plazovu obuv.

Anonym, 25.02.2020, Dátum pobytu: 12.2. - 22.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 9,4 Jedna z nejkrásnějších dovolených! Překrásné prostředí, milí lidé, spoustu zážitků,

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Jedna z nejkrásnějších dovolených! Překrásné prostředí, milí lidé, spoustu zážitků, Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování je základní, ale čisté a upravené. nic nám nechybělo

Strava
Samozřejmě jako je to na každé all inclusive dovolené, jídlo se opakuje. Vždy jsme si ale našli něco co nám chutnalo. Snídaně byly asi nejslabší, ale určitě nebudete nikdy o hladu. V pátek je africká večeře na pláži, ty byly boží a ve středu intimnější večeře tam kde jsou slunečníky s živou kapelou a to bylo ještě lepší :)) na těchto večerech bylo i nejlepší jídlo a obrovský výběr.

Služby hotela
Služby perfektní, personál úžasný, milý, ochotný. Udělají pro Vás vše, co Vám na očích uvidí. Přítel šlápl na ježka, a mladík, který se staral o čistotu pláže ho ihned perfektně ošetřil. Denně jsme měli čerstvé kokosy (za dolarek Vám ho kluci budou nosit až na lehátko, otevřou Vám ho a ještě Vám zazpívají :)), drinky, pláž byla vždy krásně čistá.

Pláž
Pláž byla přenádherná. Pokud je lehký odliv, můžete dojít po pláži až do Kendwy ale i na druhou stranu k majáku na želvičky. Písek je měkounký, voda čistá. Rozdíl mezi přílivem a odlivem je zde úplně minimální, narozdíl od jiných částí Zanzibaru. Můžete se tu koupat po celý den. Voda byla příjemná, ani teplá ani studená, akorát na celodenní čvachtání. Doporučuji vzít s sebou věci na šnorchlování/potápění, pokud poplavete kousek dál od pláže, uvidíte korály s nádhernými rybičkami, hvězdicemi a mořskými ježky. Po úplňku jsme měli i větší odliv, byly korály s ježky celkem blízko a přítel na jednoho našlápl. Proto doporučuji boty do vody, ať máte klid a nemusíte koukat kam šlapete.

Denisa, 12.02.2020, Dátum pobytu: 2.1. - 15.1.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 10 Dovolenka RAJ NA ZEMI.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka RAJ NA ZEMI. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čistá izba, klíma na izbe k dispozícií. Milo prekvapila dvojitá sprcha.

Strava
Vynikajúca! Prvá dovolenka, kde sa pri all inclusive dookola neopakovali tie isté jedlá.

Služby hotela
Internet na izbu za príplatok.

Pláž
Nungwi = najkrajšia pláž v Zanzibare

Dominika H., 11.02.2020, Dátum pobytu: 29.1. - 8.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Dámská jízda na Zanzibaru je pohádka sama o sobě. Hotel jsme si vybíraly pečlivě, v okolí je velké množství restaurací, kde jsme se každý...

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Dámská jízda na Zanzibaru je pohádka sama o sobě. Hotel jsme si vybíraly pečlivě, v okolí je velké množství restaurací, kde jsme se každý večer navštěvovaly. Jídlo bylo všude úžasné, vždy z čerstvých surovin, které jsme si na gril vybraly z nabídky. Zanzibařané jsou velmi příjemní a vstřícní lidé, nebylo nebezpečné pohybovat se po vesnici ani za tmy. Překvapilo nás kolik jich umí česky, dokonce jeden mladý průvodce na farmě koření velmi dobře uměl česky, učil se to z mobilu :) Klobouk dolů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Tento hotel doporučujeme všem, kteří nechtějí být uzavřeni v hotelovém komplexu. Hotelové pokoje jsou útulné, uklizené a voňavé. Každý den proběhl úklid a výměna ručníků. Z pokoje jsme to měli pár kroků k bazénu a k moři.Hotelový komplex se skládá z mnoha domů s pokoji a vše je zasazené v nádherné tropické zahradě. Záhony i chodníky jsou vždy čisté. Za nás velká spokojenost a určitě doporučujeme ostatním cestovatelům :D

Strava
Snídaně v hotelu jsou africkém stylu, pro nás někdy nezvyklé, ale dá se vybrat. Personál v restauraci velmi příjemný a ochotný. Hotelová restaurace má v nabídce vše co si představujeme, jídlo, fresh, drink. Večeře jsou také možné v hotelu, ale my jsme rádi chodili ochutnávat do restaurací na pláži a ve vesnici.

Služby hotela
Služby byly až překvapivé, kromě precizního každodenního úklidu jsme jednou potřebovali zprovoznit zaseklé splachování WC. Závadu jsme šli nahlásit večer ve 20 h, nepředpokládali jsme, že někdo přijde ještě týž den, jsme přece v Africe a tam vládne heslo pole pole :D Jaké bylo překvapení, když zhruba za 20 minut přišel opravář a vše vyřešil :D

Pláž
Pláž byla nádherná, bílý písek, azurová barva moře. Odliv byl každý den jiný, ale velmi malý, max tak 30 metrů.

Vstup do vody pozvolný, když byl odliv, tak byly vidět nádherné hvězdice všech barev.

Ivana Damborská, 10.02.2020, Dátum pobytu: 25.1. - 5.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Amaan Bungalows

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

3 fotografie

Celkom: 9,8 Celkový dojem ohromná spokojenost delegáta znala prostředí ochotna fundované malo kde jsem se potkala s takovou ochotou a zájmem o rekreanta

  • 10 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem ohromná spokojenost delegáta znala prostředí ochotna fundované malo kde jsem se potkala s takovou ochotou a zájmem o rekreanta Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Skromnější vybavení ale dostačující

Strava
Snídaně dostačující chyběla nám zelenina ovoce přidělen na talířů 3 kousky ovoce ale stačilo

Služby hotela
Ubytování skromnější ale každý den uklizeno čistě ručníky

Pláž
Nádherná pláž s bílým pískem čistá uklízení kilometry dlouha

Zuzana Thamová, 20.01.2020, Dátum pobytu: 4.1. - 17.1.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Amaan Bungalows

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Hotel luxusní,pláž nádherná.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Hotel luxusní,pláž nádherná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Velmi pěkné,čisté.

Strava
Široký výběr.

Služby hotela
Personál velmi ochotný.

Pláž
Nádherná-palmy a slunečníky,voda teplá pozvolný přístup.Odliv ráno-3metry.

Jaroslava Chlupáčová Filipová, 07.01.2020, Dátum pobytu: 27.12.2019 - 4.1.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Diamonds La Gemma dell’ Est

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Celkový dojem z dovolené výborný, zcela bez problémů.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené výborný, zcela bez problémů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nově zrekonstrovaný, pokoje dobře vybavené, denně pečlivý úklid.

Strava
Strava kvalitní, pestrá, spousta ryb, mořských plodů, maso v různé úpravě, těstoviny,dva druhy polévek, spousta zeleniny i ovoce. Taky několik druhů dezertů.

Služby hotela
Personál hotelu ochotný, vstřícný, přátelský.

Pláž
Hotelová lehátka, kam mají přístup jen hoteloví hosté-střeženo, leží přímo nad krásnou pláží, kam se sestoupí z hotelové zahrady po několika schůdkách. Pláž je čistá, bez odpadků, totéž voda. Po pláži je pohyb místních obyvatel a Masajů, kteří jsou komunikativní, ale nijak neobtěžují. Odliv není zvlášť velký a šnorchlovat se dá téměř od břehu. Místní nabízejí lodní výlety na šnorchlování do větších vzdáleností. Vyzkoušeli jsme v minulosti a byli jsme velmi spokojení.

Robert Chmelař, 09.12.2019, Dátum pobytu: 23.11. - 4.12.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,8 Veľmi dobrá dovolenka, celkový dojem kazí veľa domácich , ktorí od Vás mámia EURo za každú cenu (obťažujú)

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Veľmi dobrá dovolenka, celkový dojem kazí veľa domácich , ktorí od Vás mámia EURo za každú cenu (obťažujú) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Veľmi dobré ubytovanie , čisté, každý deň nové uteráky apod.

Strava
Strava skôr skromná , ale šlo to, musíte zabudnúť na chvíľu na bravčové mäso a výrobky. Užili sme si morských plodov vkusne a napadito spracovaných.

Služby hotela
Štandartne, bez nejakých problémov, všade prítomný a ochotný personál.

Pláž
Veľmi pekná pláž, s jemným pieskom a pohľadnicovo modré more.

Michal Balog, 18.11.2019, Dátum pobytu: 6.11. - 15.11.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)