Recenzie hotelov
Nungwi - Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Celkově to byla velice povedená dovolená, jen pláž přímo u hotelu je dosti znečištěná. To se dá ale vyřešit cca 10ti minutovou procházkou...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 6 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově to byla velice povedená dovolená, jen pláž přímo u hotelu je dosti znečištěná. To se dá ale vyřešit cca 10ti minutovou procházkou směrem do centra, kde jsou pláže nádherné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoje byly velice hezké, čisté a personál milý a vstřícný.

Strava
Jídlo na 1*

Lucie M., 10.10.2019, Dátum pobytu: 26.9. - 7.10.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: DoubleTree By Hilton

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 10 Táto dovolenka bola perfektná, proste moja vysnívaná. Menší hotel ktorý spĺňa všetky podmienky kludnej rodinnej dovolenky.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Táto dovolenka bola perfektná, proste moja vysnívaná. Menší hotel ktorý spĺňa všetky podmienky kludnej rodinnej dovolenky. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Kvalita ubytovania maximálna, každý deň upratané, chyžné veľmi milé, komunikatívne, aj napriek tomu že sme sa nerozumeli.

Strava
Nám aj strava vyhovela maximálne, pretože aj doma preferujeme stravu tak, že troška mäsa a veľmi veľa zeleniny a ovocia.

Služby hotela
Skvelé večerné programy počas večere, priamo na pláži, skvelá hudba, tanec, romantika aj pre také staršie manželské páry ako sme mi.

Pláž
Pláž je prekrásny, biely jemný piesok, čistá voda, proste paráda. Počas našej dovolenky bola teplota vody a vzduchu skoro rovnaka, takže kúpanie v mori bolo veľmi príjemné. Okrem mora bol k dispozícii bazén so sladkou vodou, a tesne pri mori perličkovy bazén.

Maria Vargová, 24.07.2019, Dátum pobytu: 7.7. - 18.7.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (6) Nie (1)

Celkom: 10 Skvelá dovolenka :-)

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Skvelá dovolenka :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Top spokojnosť :-)

Strava
Strava na rezorte skvelá . V meste to bolo horšie jedli sme v reštike a všetci sme mali črevné problémy :-(

Služby hotela
Super :-)

Pláž
Krásna až na obyvateľov :D

Michal C., 25.06.2019, Dátum pobytu: 12.6. - 22.6.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,8 Výborný menší hotel, pekné útulné izby, dobrá strava, všade blízko. Pláž krásna, ale je tam veľa masajov, ktorí sa snažia niečo ponúkať...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborný menší hotel, pekné útulné izby, dobrá strava, všade blízko. Pláž krásna, ale je tam veľa masajov, ktorí sa snažia niečo ponúkať alebo len tak komunikovať, s tým treba počítať. Možnosť požičať si zadarmo kajaky. Odporúčam prechádzku na vedľajšiu pláž Kendwa. Zobraziť celú recenziu

Anonym, 09.04.2019, Dátum pobytu: 18.3. - 28.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Jednalo se o relaxační dovolenou našich snů. Tyrkysový oceán, teplá voda, bílý písek, příjemní lidé, ochotný a usmívající se personál,...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Jednalo se o relaxační dovolenou našich snů. Tyrkysový oceán, teplá voda, bílý písek, příjemní lidé, ochotný a usmívající se personál, který se snaží vyplnit přání klientů. Nádherný park, ve kterém je umístěný celý resort. Možnost poznat i život za branami resortu procházkou do nejbližší vesnice. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování za příplatek se vyplatilo, výhled na oceán, plachetnice, palmy, zapadající slunce. Pokoj byl denně čistě uklizený s výtvarnou ibiškovou dekorací. Denně dopňovaný minibar byl v ceně ubytování.

Strava
Při výběru jídel bylo možné se seznámit s místními pokrmy nebo využít širokou nabídku evropských jídel. Každý den byl v nabídce pokrm z moře, ryby, mořské plody. Vynikající dezerty neměly chybu a nebylo možné je ani všechny postupně ochutnat. Nejvíce nám ale vyhovovala široká nabídka místního ovoce (mango, papája, banány, pomeranče, ....) přímo na pláži, či bar s roznáškou nápojů až k plážovému lehátku.

Služby hotela
Služby hotelu splňují představy klientů. Nabídka masajských večerů s prvky místní kultury a ochutnávkou místních specialit. Připjení wifi v téměř celém resortu i na pláži je velkou výhodou (ne vždy samozřejmou ve všech resortech) pro všechny klienty. Lékařská služba je zajištěna nedalekou malou soukromou klinikou. Malý bakšiš za jednotlivé služby je příjemným malým zvýšením příjmu personálu.

Pláž
Pláž byla vždy čistě uklizená, do resortu byl zakázaný vstup různých prodejců, kteří mohli své zboží nabídnou turistům na pláži. Soukromá hotelová pláž zajistila klid a dostatek místa pro své hosty. Denně výměna plážových osušek je samozřejmostí.

Miloslav Kocián, 08.04.2019, Dátum pobytu: 28.2. - 13.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Diamonds La Gemma dell’ Est

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (2)

Celkom: 8,8 Dovolenka bola velmi zaujimava.hotel zrekonstruovany.pekny.moznosti roznych zaujimavych vyletov

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola velmi zaujimava.hotel zrekonstruovany.pekny.moznosti roznych zaujimavych vyletov Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Izby pekne.velke.ciste.kazdy den pekne upratane

Strava
Strava v hoteli velmi dobra.dobry a siroky vyber.jedenkrat speciality - rozne grilovane ryby a morske speciality.ovocie vynikajuce aj zakusky

Služby hotela
Snazili sa vychadzat v ustrety. OK

Pláž
Pristup k plazi po schodikoch.takze domorodci nemohli ist do hoteloveho arealu.co bolo velmi dobre. Odliv iba do 20m.takze sme sa mohli kupat cely den.podmienky na snorchlovanie dobre.

Soňa K., 19.03.2019, Dátum pobytu: 6.3. - 16.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 4,6 Celkově dovolená v pořádku, skvělé služby delegátek CK. Hotel je starší, snaží se jej průběžně udržovat, nicméně 4* to hlavně servisem a...

  • 5,5 Ubytovanie
  • 3 Strava
  • 5 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Celkově dovolená v pořádku, skvělé služby delegátek CK. Hotel je starší, snaží se jej průběžně udržovat, nicméně 4* to hlavně servisem a kvalitou jídla nesplňuje.

Personál v letadle profesionální, nicméně trochu více úsměvu by neškodilo. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj starší, nicméně v pořádku, čistý.

Strava
Jídlo jednotvárné, džusy na snídani z prášku(!), chybějící klipsy na nabírání. Na snídani pouze toustový chléb, uzeniny nechlazené!

2x do týdne večeře přímo na pláži - příjemný zážitek.

Celkově servis až na pár výjimek velmi slabý.

Služby hotela
Spa - příjemný personál a služby.

Recepce - slabší. Účet jsme platili recepčnímu ve špinavých teplákách.

Chybějící informace o dění v hotelu (večerní program, počasí, …). Stačilo by to napsat na ceduli v recepci.

Bar - každý číšník používal jinou recepturu na nápoje. Často chyběly základní ingredience (soda, …).

Pláž
Krásná pláž s dobrým přístupem do moře. Mimo hotel Vás stále oslovují místní s nabídkami, většinou až nepříjemně.

Hotelová pláž je chráněná - klid a soukromí.

Jiří Musil, 11.03.2019, Dátum pobytu: 28.2. - 8.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (3)

Celkom: 7,2 Celkove hodnoceni je velmi dobre......

  • 7 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 8 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkove hodnoceni je velmi dobre...... Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovani odpovidalo **** s tim, ze jsme byli nuceni po 2 dnech pokoj vymenit. Dale nami placeny pokoj SUPERIOR odpovidal pokoji bez priplatku!

Strava
Odpovidala urovni hotelu.

Služby hotela
Sluzby hotelu a vubec hotelovy personal hodnotime velmi pozitivne.

Pláž
Plaz skvela, cista. Odliv ve srovnani s vychodni casti ostrova byl minimalni. Moznosti snorchlovani byly minimalni.....

Petr Hurka, 09.03.2019, Dátum pobytu: 29.1. - 8.2.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 8 Krásné moře i pláž.

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Krásné moře i pláž. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Naprosto splňuje v dané kategorii.

Strava
Snídaně v ceně naprostá spokojenost.

Placené stravování na úrovni.

Služby hotela
Úklid v pořádku, bazén smrdí, poněvadž chemii dávkují ručně.

Pláž
Nemělo to chybu, nejkrásnější co jsem viděl. Samozřejmě podmořský svět na úrovni EGYPTA zde neočekávejte.

Miroslav Kuruc, 07.03.2019, Dátum pobytu: 18.2. - 4.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Amaan Bungalows

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,2 krásná dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 10 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
krásná dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
denně vzorně uklizeno, vše funkční,

Strava
Výborná, velká nabídka zeleniny, ovoce skvělé, ryby dobře ochucené, jen slabší snídaně, ale dalo se vždy něco vybrat.

Služby hotela
kvalitní, večeře u bazénu, na pláži, vždy s programem nebo s hudbou bylo příjemné zpestření dovolené.

Pláž
Krásná, uklizená, malý odliv, dá se koupat celý den , šnorchlovat ale ne.

Anonym, 18.02.2019, Dátum pobytu: 31.1. - 13.2.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)