Recenzie hotelov
Uroa - Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6 Pobyt byl určitě ovlivněn nepohodlnou cestou letadle. Sedadla blízko za sebou.

  • 7 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 9 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Pobyt byl určitě ovlivněn nepohodlnou cestou letadle. Sedadla blízko za sebou. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj odpovídal našim představám, bohužel ložní prádlo a ručníky byly velmi zaprané.

Strava
Nejhorší z našeho pohledu byla snídaně, kde byl velký výběr pouze ze sladkých jídel, který ne každému vyhovuje.

Služby hotela
Personal ochotný, ne vždy asi patřičně vyškolený. Rozlévání nápojů ...

Pláž
Bez problémů.

Dagmar R., 18.02.2019, Dátum pobytu: 5.2. - 13.2.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (1)

Celkom: 9,4 Byla to naprosto skvělá, úžasná a báječná dovolená!!!! Za nás 10 z 10 ⬆️ Opravdu ráj na zemi.

  • 8,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Byla to naprosto skvělá, úžasná a báječná dovolená!!!! Za nás 10 z 10 ⬆️

Opravdu ráj na zemi. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli velice hezký a útulný.

Každý den vzorně uklizen.

Nutno ale podotknout, že jsme měli každý den o zážitek postaráno

Strava
Velice bohatý výběr. Ovoce, saláty, zákusky no prostě vše, na co si jen vzpomenete

Služby hotela
Všichni velice milý a přátelští.

JAMBO - AHOJ slyšíte že všech stran.

Pláž
Pláž byla naprosro úžasná. Moře bylo teplé a čisté. Je fajn mít s sebou boty do vody. Když je odliv objeví se ježci.

Klára J., 13.02.2019, Dátum pobytu: 22.1. - 30.1.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (1)

Celkom: 8,8 Poprvé exotika, ale stálo to za to. :-) Jen škoda, že se do těchto končin cestuje v podstatě celý den. Byla to prostě jiná dovolená, než...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Poprvé exotika, ale stálo to za to. :-) Jen škoda, že se do těchto končin cestuje v podstatě celý den.

Byla to prostě jiná dovolená, než na jakou jsme dosud byli zvyklí, ale stála za to!!! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Jiné ubytování než byl člověk zvyklý v Egyptě, Turecku, Mallorce atp... Velmi se nám líbila rodinná atmosféra v samotném hotelu i jeho příslušenství (např. bazén, pláž).

Strava
Výborná, i když se může zdát někomu malý výběr z jídel (opět pod zvykem z Egypta, Tuniska atp.), tak výběr byl dostatečný; za nás pak především velký, ale opravdu velký, dostatek mořských plodů.

Služby hotela
Vše perfektní!

Pláž
Teplejší moře jsem nezažil, čisté, jemný písek, při odlivu se konaly procházky po velmi široké pláži, děti si přišly na své při sledování mořských živočichů.

David V., 13.02.2019, Dátum pobytu: 29.1. - 8.2.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 6,2 Zajímavá dovolená, která stojí za absolvování. Nečekejte, ale úroveň ubytování, výběr jídla a hlavně nápojů, jako například v severní...

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 7 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Zajímavá dovolená, která stojí za absolvování. Nečekejte, ale úroveň ubytování, výběr jídla a hlavně nápojů, jako například v severní Africe – Egypt, Tunisko. Cesta z Prahy do Hurghady 4,5 hodiny, tam technické hodinové mezipřistání a pokračování 4,5 hodinovým letem na Zanzibar. Takže 10 hodin čistého času v letadle. Letadlo bylo využité do posledního místa, prostoru na nohy opravdu málo. Na zpáteční cestě počítejte s tím, že se první jídlo podává až mezi Mombasou a Hurghadou, což je cca 8 hodin po opuštění hotelu. Přesto jsme byli z dovolené a hlavně z výletů nadšeni. Výlety jsme si sjednali u Amose a Jerryho, kteří nabízí výlety na pláži a je možno se nimi, domluvit česky, ceny jsou podstatně výhodnější než u delegátky a platí se až při návratu před hotel. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytováni jsme byli v hlavní budově nad recepcí, třetí patro bez výtahu, občas po návratu z pláže, před večeří byl slabý tlak vody. Elektřina fungovala bez problémů. Na pokoji nebyl žádný hmyz. Úklid a výměna ručníků, každý den. Wi-Fi fungovala na recepci, občas i na pokoji. Trezor zdarma, lednička na vyžádání a za poplatek. Pokoj velmi jednoduše zařízený, ale vzhledem k tomu, že jsme tam chodili jen přespat dostačující. Z pokoje jsme měli výhled do „pralesa“ a boční na moře.

Strava
Měli jsme doplaceno ALL inklusive, ovšem čerpání alkoholických nápojů je omezeno na pivo, víno a jeden místní alkoholický nápoj typu „Džin“. Pokud chcete koktejly, nebo jiný alkoholický nápoj, tak vám je účtují. Jídlo bylo velmi chutné, vždy jsme si vybrali, nečekejte sýry, nebo šunku, ale chuť čerstvého ovoce je nesrovnatelná s tím co se prodává v ČR.

Služby hotela
Majitelem hotelu je Ital a tak jsou 2/3 hostů této národnosti, zbytek jsou Češi. Každý den animační programy, které se po týdnu opakují, animátoři se snaží, ale pokud nemáte zájem se něčeho účastnit, tak neobtěžují. Vyzkoušeli jsme hodinovou relaxační masáž. Zaměstnanci hotelu se snaží. Závěrečné vyúčtování za pokoj je možné, jak v eurech, tak v dolarech.

Pláž
Odliv a příliv se střídá cca po 6 hodinách, takže půl dne se koupete v moři, které je úžasně teplé, půl dne se můžete procházet po mořském dnu, obdivovat hvězdice a políčka řas, které pěstují místní ženy, na tyto procházky jsou vhodné boty, protože se tam vyskytují i mořští ježci. K dispozici jsou dva bazény, jeden větší u kterého je i bar fungující od 10 do 22 hodin. Druhý bazén je menší relaxační. Nepodceňujte opalovací krémy s vysokým faktorem 50+ i pod mrakem to opaluje.

Anonym, 09.02.2019, Dátum pobytu: 17.1. - 30.1.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

Celkom: 8 Je to země kde čas nehraje roli.. maximálně jsem vypla a relaxovala! Fajn výlety od CK - skvěle a velmi profesionální delegátky ( Renatka...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Je to země kde čas nehraje roli.. maximálně jsem vypla a relaxovala! Fajn výlety od CK - skvěle a velmi profesionální delegátky ( Renatka a Andrejka )! Není to nic pro lidi co potřebuji evropský servis. Za mě to byla oáza klidu a pohody. Hakuna ma tata Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Čisté a naprosto v pořádku.

Strava
Jsem hrozně vybírava.. vždy jsem se najedla, no, doma je doma

Pláž
No.. v této části je odliv a příliv hodně znát

Anonym, 05.02.2019, Dátum pobytu: 26.12.2018 - 4.1.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (2)

Celkom: 8,2 Dobrá dovolená

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 6 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dobrá dovolená Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo slušné. Ručníky se měnily pravidelně, úklid probíhal

Strava
Byl sice menší výběr,ale jídlo bylo dobré. Hodně ovoce, výběr džusů. Chybělo více ryb.

Pláž
Vadilo mi, že na obrázku cestovky bylo ukázáno, že je možnost ležet i přímo u oceánu. Ale tato možnost nakonec vůbec nebyla, což mi vadilo.

Bylo by fajn více pohlídat místní, člověk pokud se šel vykoupat neměl ani chvilku soukromí.

Kristýna H., 04.02.2019, Dátum pobytu: 22.1. - 30.1.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7,6 Vše co se týkalo pobytu bylo skvělé! Katastrofální byla kvalita letu do destinace. Prostor v letadle připomínal spíše úroveň nákladního...

  • 8 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Vše co se týkalo pobytu bylo skvělé! Katastrofální byla kvalita letu do destinace. Prostor v letadle připomínal

spíše úroveň nákladního letadla a na dovršení i úroveň servisu za letu byla strašná. Za celý let rozvezli pouze jídlo, s pitím samostatně mezi jídlem se neobtěžovali. Kvalita letadla i servisu zpět byla lepší, ale celková délka času ztráveného na cestě vzhledem k nepohodlným křeslům byla velmi únavná. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Super

Strava
Velmi chutná, velký výběr

Služby hotela
Na úrovni, všichni velmi přátelští

Pláž
Příjemná

Helena R. Š., 28.01.2019, Dátum pobytu: 10.1. - 23.1.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)