Recenzie hotelov
Uroa - Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 7,8 Celkový dojem je super perfektní,teplý oceán,počasí,lidi-vždy úsměv,veselý,milí a neskutečně zručný a hodně z nich umí česky! Jen mě...

  • 9 Ubytovanie
  • 7 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem je super perfektní,teplý oceán,počasí,lidi-vždy úsměv,veselý,milí a neskutečně zručný a hodně z nich umí česky! Jen mě zaskočilo očividné preferování Italů a to,že je majitel Ital mě vůbec nezajímá...zaplatili jsme stejně a možná ještě víc nebo pobytová taxa 8$ na 1noc/osoba je teda vážně až dost + 50$ vízum/osoba - ale to chápu! A navíc jsme měli info,že jsou nutné dolary a všude chtějí a účtují eura! Takže někdo má špatné nebo staré info! Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj jsme měli pod střechou,takže pořád horko,klimoška a ventilátor jeli nepřetržitě,ale jinak hezký,útulný,čistý,žádné "breberky" ani komáři,sprcha trochu zastaralá,ale funkční,osušky,utěráky,povlečení pravidelně měněné a čisté,toaleťák doplňován,takže v pohodě!

Strava
Jídlo dostatek a chutné a každý si vybere...jen trochu stereotyp,ale dá se to přežít,perfektní bílá rýže,bramborové placky(lokše) a taky čoko puding a zelenina jen salát,rajské a okurka a ovoce někdy pomeranč a malé banány jinak meloun,papája a mango,takže kdo to až tak moc chválil....no nevím!

Služby hotela
Služby super,žádný problém,vždy ochota!

Pláž
No k pláži...jak se to vezme,neudržovaná spoléhají na odliv a příliv, přístup v pohodě bez problémů,oceán super bomba teplí,vlny v normě a dá se i šnorchlovat...

Jaroslav Zappe, 09.04.2019, Dátum pobytu: 21.3. - 6.4.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

23 fotografií

Celkom: 9,4 velmi příjemné prostředí i personál

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
velmi příjemné prostředí i personál Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
odpovídá hotelům v tropické oblasti

Strava
kvalitní, rozmanitá

Pláž
mění se s odlivem a přílivem, ale není tu problém

Alena, 09.04.2019, Dátum pobytu: 26.3. - 6.4.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 10 Nejkrásnější ddovolená, plná zážitků z výletů.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejkrásnější ddovolená, plná zážitků z výletů. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Mic hezký hotel, pokoje čisté uklizené.

Strava
Strava výborná.

Služby hotela
Personál hotelu usměvavý a příjemný. Všude uklizeno, spoustu květin a krásná výzdoba.

Pláž
Větší odlivy, ake vůbec to nevadilo. Moře krásně teplé a sem tam řasy.

Adéla D., 08.04.2019, Dátum pobytu: 26.3. - 3.4.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

2 fotografie

Celkom: 10 Náš celkový dojem z dovolené byl nad očekávání dobrý, protože jsme před odjezdem četli různé recenze a nevěděli jsme co čekat. Byla to...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Náš celkový dojem z dovolené byl nad očekávání dobrý, protože jsme před odjezdem četli různé recenze a nevěděli jsme co čekat. Byla to naše první dovolená v Africké zemi.

Byli jsme na výletě loďkou na pláž Paradise s místními domorodci. Cena byla třetinová oproti výletům přes CK. Co se týče koupání - počítejte s přílivem, odlivem 2x denně.

Dovolenou jsme domlouvali celkem na poslední chvíli, tak jsme neměli doporučené očkování.

Díky masajovi z hotelu jsme navštívili místní školu, byl to zážitek, rozdali jsme propisky, pastelky, sešity a peníze. Počítejte s tím, že za zdí hotelu je skutečný život místních, chudoba. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Každý den čistě povlečené postele, krásně ozdobené. Na každém pokoji klimatizace.

Nebyl tam žádný otravný hmyz v době našeho pobytu.

Strava
Rozmanitá strava, v nabídce byly i evropská jídla, doporučujeme vyzkoušet všechny mořské plody, ryby = čerstvé, chutné a výborně připravené.

Služby hotela
Obsluha hotelu příjemná, snaží se učit jazyk turistů.

Delegátka nás čekala na letišti - celkový servis CK byl výborný.

Animační programy každý večer, výborné.

Pláž
Moře hodně teplé. každodenní úklid pláže.

Martina H., 07.04.2019, Dátum pobytu: 19.3. - 27.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (4) Nie (0)

hotel 1 fotografia

Celkom: 9,4 Naprostá spokojenost,spoustu krásných výletů a zážitků za slušnou cenu, skvělá dovolená všem doporučujeme.

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 9 Cena

Celkové zhrnutie
Naprostá spokojenost,spoustu krásných výletů a zážitků za slušnou cenu, skvělá dovolená všem doporučujeme. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Vše v naprostém pořádku, uklizené, čisté pouze scházela lednička na některých pokojích,my ji nepotřebovali, na barech bylo stále vychlazené pití.

Strava
Naprostá spokojenost,velký výběr hlavních jídel, příloh, dezertů, salátů.

Služby hotela
Domorodci se o nás krásně starali,každý den byla nějaká zábava a vždy s dobrou náladou a úsměvem.

Pláž
Pláže v pohodě, jen byl větší příliv a odliv.

Andrea V., 03.04.2019, Dátum pobytu: 21.3. - 29.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

Celkom: 9,8 Zažili jsme dovolenou na kterou budeme rádi dlouho vzpomínat

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zažili jsme dovolenou na kterou budeme rádi dlouho vzpomínat Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkový resort byl zasazen do nádherného prostředí, plný zeleně, nádhera.Pokoje jsou jednodušší ale čisté, každý den čisté povlečení a ručníky, dávali jsme každý den dolar a pokaždé jsme měli různě vyzdobený pokoj květinami.

Strava
Se stravou jsme byli moc spokojeni, hodně ryb, saláty z mořskými plody, zelenina,ovoce, těstoviny, kuřecí maso,bylo toho spousty že jsme mohli mít každý den něco jiného, nechápu jak si na stravu může někdo stěžovat.Snidaně také bohaté, spíše více sladkého ale i vaječné omelety, párky, to že tam není sýr a salám to snad každý těch pár dnů vydrží.

Služby hotela
Velice milý a přátelský personál

Pláž
Koupání bylo každý den jiné a to je na tom to krásné, někdy je voda někdy není, někdy jsou řasy na pláži někdy zase krásně čistá,voda měla 31 stupňů ale i 39 stupňů. Na šnorchlování to v okolí hotelu není, pár rybiček jinak nic

Lenka K., 01.04.2019, Dátum pobytu: 19.3. - 29.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,8 Nejlepší dovolená za poslední roky. Byli jsme maximálně spokojení a jen jsme litovali, že jsme nekoupili delší pobyt. Už teď se těšíme,...

  • 9,5 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nejlepší dovolená za poslední roky. Byli jsme maximálně spokojení a jen jsme litovali, že jsme nekoupili delší pobyt. Už teď se těšíme, až se tam vrátíme. :-) Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel je krásně situovaný, zahrada nádherná, bohatá a udržovaná. Pokoj s balkonem přiměřený našemu očekávání. Postel s nebesy nás nadchla. Kolem recepce se nachází velká klidová zóna plná křesel, sedaček i lůžek, kde hoteloví hosté po jídle rádi tráví čas, je to tam útulné a velmi příjemné. Pokoje jsou uklízené denně a denně se také udržuje zahrada a celý areál. Na výlety jezdili někteří s cestovkou, my jsme jeli se známým Jerrym a Amosem, o kterých jsme slyšeli s předchozích recenzí a bylo to naprosto v pohodě.

Strava
Jídlo nám moc chutnalo. Veliký výběr z místních i evropských jídel, ovoce i zelenina, džusy, vynikající dortíky, většina jídel se denně obměňuje. Stále jsou přítomni kuchaři a obsluha, která vám i česky poradí, co je co. Večeře pod širou oblohou na nádvoří před bazénem neměly chybu.

Služby hotela
Příjemný usměvavý personál, který vás na každém kroku zdraví zanzibarským Jambo ! Čisté prostředí, ochota, večerní program každý den jiný. Nic není problém, nebo jak se tam říká Hakuna matata ! :-)

Pláž
Odliv a příliv 2x denně, což je velmi zajímavé. Při odlivu jsme se procházeli po prázdném mořském dně, to jen tak někde nevidíte. Při přílivu byly i docela pěkné vlny. Naplavené chaluhy se denně odklízely. Nám odliv tedy nevadil, naopak nám to přišlo zajímavé. Oceán je v tuto dobu hodně teplý a čistý.

Sára Vyskočilová, 28.03.2019, Dátum pobytu: 12.3. - 20.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 8,8 Celkový dojem z dovolené hodnotím velice kladně.

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem z dovolené hodnotím velice kladně. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pokoj byl vždy čistý, koupelna a WC funkční, čistá - spokojenost

Strava
Strava - rozmanitá a chutná.

Služby hotela
Personál hodnotím velice kladně - vždy vstřícný a usměvavý

Pláž
Přístup k pláži byl vyhovující, voda čistá a teplá...spíše na koupání než šnorchlování.

Jakmile však člověk opustí oblast hotelu všude jsou místní, mnohdy až dotěrní obchodníci a snaží se Vám něco prodat.

Jana M., 25.03.2019, Dátum pobytu: 12.3. - 20.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,4 Nádherná dovolená plná nových příjemných zážitků.

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 7 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nádherná dovolená plná nových příjemných zážitků. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování velmi dobré odpovídající místním poměrům.

Strava
Strava chutná, evropský standart obohacený o místní pokrmy. Čerstvé místní ovoce.

Služby hotela
Služby hotelu dobré odpovídající místním poměrům.

Pláž
Pláž odpovídala místním poměrům.

Petr L., 25.03.2019, Dátum pobytu: 12.3. - 22.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Paradise Beach Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 7 Za LM peníze jednoznačně doporučuji. Celkově skvělá dovolená.

  • 7,5 Ubytovanie
  • 4 Strava
  • 6 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Za LM peníze jednoznačně doporučuji. Celkově skvělá dovolená. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hezké pokoje. Čisto. Pohodlná postel. V pokoji jsme byli vždy jen přespat, takže kvalitu tv a ostatních “blbostí” nemůžu hodnotit.

Strava
Celkově je to bída, nebudu lhát. Nabídka jídel je špatná. Žádná dražší jídla. Doporučuji chodit na jídla včas, jinak na vás zbydou úplné “zbytky”. Stejně tak svačiny přes den. Nabídku pití hodnotím kladně, každý si vybere.

Služby hotela
Nesetkal jsem se s ničím špatným. Hotel se snaží ve stylu “hakuna matata”, takže všechno trvá 3x déle než obvykle. Hlavně čekání na baru kde jste s 5 lidmi a pití trvá 10 minut. Ale jsem na dovolené, takže se to dá.

Pláž
Pláže jsou opravdu tak špatné, v této oblasti, jak se dočtete. Odliv, že ani nevidíte moře mě opravdu překvapil. Alespoň, že hotelovou po každém přílivu čistí. Ale celkově tato dovolená není o koupání se v moři.

Jakub R., 25.03.2019, Dátum pobytu: 14.3. - 22.3.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Zanzibar Bay Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)