Recenzie hotelov
Uroa - Zanzibar

Napíšte svoju recenziu

Celkom: 6,8 Keďže sme sa dostali do mimoriadnej situacie, ktorá bola spojená s výskytom koronavirusu sa nám cestovná kancelária otočila chrbtom. Boli...

  • 9 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 3 Okolie
  • 4 Cena

Celkové zhrnutie
Keďže sme sa dostali do mimoriadnej situacie, ktorá bola spojená s výskytom koronavirusu sa nám cestovná kancelária otočila chrbtom. Boli sme sklamaní s riešením situácie odvozu domov. Všetci sa vyhovárali na všetkých. Cechom poskytli odlet do Prahy a nás nechali v neistote. Až po urgenciach z našej strany nás cestovná kancelária dostala domov. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Celkovo ubytovanie hodnotíme dobre, izby boli čisté a vždy upratane.

Strava
Výborná, nie je čo vytknúť.

Služby hotela
Služby boli priemerné. Čašníci sa vôbec neponáhľajú majú cas. Trebalo dlhšie čakať pri pulte za plazovym barom. Nevedia si zapamätať dve veci naraz.

Pláž
Keďže v našom rezorte bol veľký príliv a odliv mohli sa lepšie starať o čistotu pláže pri odlive. Bolo tam veľmi veľa naplavenych rias.

Lucia M., 23.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 18.3.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 5,4 Celkový dojem zo Zanzibaru bol pozitívny až na cestu na Slovensko. Česká republika nás odmietla prijať na svojom letisku, tak sme museli...

  • 6,5 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 3 Okolie
  • 3 Cena

Celkové zhrnutie
Celkový dojem zo Zanzibaru bol pozitívny až na cestu na Slovensko. Česká republika nás odmietla prijať na svojom letisku, tak sme museli zostať dva dni a dve noci v Dubaji. Všetky náklady sme si museli hradiť sami. Delegátka cest.kancelárie nás ani nesprevádzala na letisko a pritom vedela, že bude problém pri prebukovaní leteniek na inú leteckú spoločnosť. Starala sa iba o českých turistov, ktorý leteli domov podľa plánu.Ona odlietala s nimi späť do českej republiky. Pri zakúpení zájazdu bola prvá zmluva z odletom aj príletom do Bratislavy. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel v africkom štýle celkom čistý,personál úslužný.

Strava
Celkom dobrá, chýbali nám iba naše šunky a syry na raňajky, ináč dostatočný výber jedál.

Služby hotela
Celkom dobré, nevyhovovalo nám, že pri zaplatení all inclusive sme museli podpisovať prevzatie alkoholického nápoja podľa čísla izby,

Pláž
Pri prílive nebola žiadna, pri odlive špinavá, plná tráv.

Marta D., 23.03.2020, Dátum pobytu: 7.3. - 18.3.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (0) Nie (0)

Celkom: 9,6 Tato dovolená byla zážitek, už na letišti jsme se seznámili s top delegátkou Renatou, která vše organizuje na 100% .Zánzibár nám ukázala...

  • 10 Ubytovanie
  • 8 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Tato dovolená byla zážitek, už na letišti jsme se seznámili s top delegátkou Renatou, která vše organizuje na 100% .Zánzibár nám ukázala ze všech stran, využily jsme i výletů a dostali jsme detailní informace o této zemi. Ně kdo rád využil místních mužů z pláže, kteří mají výlety o něco levnější, ale výklad Renaty byl opravdu úžasný, a okamžitě na ostrov Zánzibár máte jiný pohled. Opravdu doporučuji. Je dobré si výlety vzít i s jídlem, byl to gurmánský zážitek, mořské plody všeho druhu. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytování bylo na tuto destinaci výborné, personál ochotný, všude čisto,pohodlné postele i dva polštáře, super

Strava
Strava zajímavá,výborné ovoce, ryby, italské těstoviny, usměvavý personál.

Služby hotela
Hotel jsme měli all inclusive bez alkoholu, v celém hotelu se neplatí vše se píše na pokoj a při odjezdu se vše zúčtuje.Po vyúčtování na konci pobytu jsme zjistili, že danou částku za příplatek za alkohol by jsme ani nevyčerpali, ale opravdu záleží na jedinci.Super je večeře na pláži,je placená , ale stojí určitě za to.

Pláž
Musíte počítat že je to oceán, každý den to bylo jinak, jiná teplota , jiná hladina vody, jiná barva, prostě jinak než zažíváte umoře.Každá fotka co vyfotíte je unikátní a na výstavu.

Martina Karásková, 13.03.2020, Dátum pobytu: 25.2. - 7.3.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

5 fotografií

Celkom: 9 Výborné, doporučuji. Delegátce díky za pěkné výlety a vyčerpávající informace (absolvovali jsme celodenní výlet "Tradiční Zanzibar:...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 9 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Výborné, doporučuji. Delegátce díky za pěkné výlety a vyčerpávající informace (absolvovali jsme celodenní výlet "Tradiční Zanzibar: město + koření" a celodenní výlet "Plavba do ráje - výlet lodí vč. šnorchlování") . Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, čisté, odpovídající africkému stylu.

Strava
Výborná, rozmanitá.

Služby hotela
Dostačující.

Pláž
Nádherná, čistá a teplá voda. Při odlivu pěkné procházky po dně oceánu.

Andrea P., 08.03.2020, Dátum pobytu: 13.2. - 26.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)

Celkom: 7 Domů jsme si vezli ananas a mango - nedoporučuji. Je to skvělé ovoce, jiné než v Česku, ale raději ho snězte v Zanzibaru. Kufry letištním...

  • 7 Ubytovanie
  • 8 Okolie
  • 6 Cena

Celkové zhrnutie
Domů jsme si vezli ananas a mango - nedoporučuji. Je to skvělé ovoce, jiné než v Česku, ale raději ho snězte v Zanzibaru. Kufry letištním personálem dostávají hodně zabrat, - doporučuji je zabalit na cestu tam i zpět strečkou. Ovoce se rozmačkalo (všem) a navíc mohou na hranicích dělat problémy. Celkově letiště v Zanzibaru je obrovský problém, chaos, naschvály personálu k turistům... Rozhodně zapomeňte, že budete sedět v párech, jak spolu cestujete, vedle sebe. Cestou zpět všichni seděli odděleně a personál řekl, že pokud chceme sedět vedle sebe, musíme si slušně připlatit. Při příletu nebudete vědět, ke kterému okénku pro vízum a zřejmě si 1x vystojíte špatnou řadu. Pozor - jiné okénko je pro platbu kartou a jiné pro platbu v hotovosti. Klimatizace nefungovala a koupit vodu byl obrovský problém. Tam i zpět. A v obou případech jsme na letišti čekali 3 hodiny!

Každopádně se připravte na to, že pořád každý bude očekávat nějaký ten dolar. Nevidím důvod, pořád někomu dávat jen tak peníze. Proto my dávali dolar jen tomu, u koho jsme si mysleli, že si to svým chováním zasloužil. Moc rádi jsme po vystoupení bokem dali nějaký ten dolar artistické skupině, která jeden večerní program ukázala díky své síle a mrštnosti opravdu nevídanou podívanou.

Všude mimo resort z vás (z turistů) budou chtít tahat peníze. Za všechno i za nic. I ceny nasazují na začátku velmi vysoko a smlouvají. Obchodování a smlouvání je jejich skoro jedinou obživou. Jen pro zajímavost. Plat učitelky nepřesahuje 50 dolarů měsíčně a plat policie je po vojákovi brán jako nejvyšší plat v zemi a ti berou 200 dolarů, plus 50 dolarů na hygienu. Tak tolik pro představu, jestli je pro ně 5 dolarů nebo 1 dolar moc nebo málo.... A ještě poslední věc - nechtějí (jsou nešťastní z takového bakšiše) kovové eura, banka jim je nerozmění na jejich měnu. Proto jsou nejlepší jednodolarovky.

Dětem dovezte sešity, pastelky a pod., nebo i bonbony. Nekrmte je jídlem z hotelů :(.

Kromě želv na ostrově a opic v parku s nějakou faunou moc nepočítejte. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Pěkné, jednoduché a čisté. Ale lednička na pokoji chybí. Což vidím jako obrovské mínus. Také dodávají vodu v malých plastových lahvích, ale na pokoji je vždy teplá. Není ji kde zchladit. Problém je, že když ji necháte na pokoji prázdnou, nebo poloprázdnou, že si do ni později načerpáte vodu na výlet, nebo k lehátku, uklizečky je vyhodí. Nám se stalo, že vyhodila i 2 deci slivovice, kterou jsme měli v dovezené plastové láhvi :(.

Postele mají moskytiéru, s klimatizací a větrákem nebyl problém. Pokoje mají balkon, prima na sušení prádla, ale příliš dobře neschne, je zde dost vysoká vzdušná vlhkost. Určitě s sebou vemte min. 2 plavky.

Strava
S jídlem jsme byli velmi spokojeni, zejména s večeřemi. Snídaně se vám budou už po pěti dnech zdát fádní. Není zde salám, ani sýr. Základem jsou vajíčka na různé způsoby, palačinky, fazole, buchty či placky, ovoce, jogurt. Ovšem úplně šílená je doba pro výdej večeře. Večeře, kterou si určitě nebudete nechat chtít žádnou ujít - jsou rozmanité, občas i s programem, se vydává až od 19,30 a to se tam nahrne samozřejmě největší počet lidí.

Mega obří problém je alkohol. V ceně zpravidla alkohol není, ani víno, ani pivo. Pokud chcete alkohol, musíte si ho připlatit (v cestovce) za cca 5000 Kč za osobu. Když jedete dva, a třeba jeden téměř nepije alkohol, nemůžete mít příplatek za alkohol jen pro jednu osobu, ale musíte mít zaplaceno oba. Pokud si toto nepřiplatíte, můžete si kupovat alkohol sami na místě. Píší si čísla pokoje, vy podepíšete a dostanete lístek, a na konci pobytu vše najednou zaplatíte u recepce.

My si nepřipláceli alkohol a pili to, na co jsme měli chuť, ale ne zrovna ve velkém množství. Na konci pobytu jsme platili 4.500 Kč. Vše nebylo zrovna nejlevnější, láhev vína kolem 300 Kč, pivo kolem 70 kč, míchaný drink (aperol spritz, piňa colada apod.) kolem 150 Kč.... No opíjecí dovolená to zrovna nebyla :).

Každopádně byly tam i tací (asi 4 z 12), kteří měli zaplacený alkohol. Ale pozor. Nevztahovalo se to skoro na žádný alkohol, jen místní, jen na 3 piva ze 6 druhů a na jeden druh bílého vína a jeden druh červeného vína (ale nebylo špatné). Takže propít ve dvou víc jak 10 tisíc Kč není žádná sranda, pokud denně nevypijete větší množství piv (v tom horku těžko) nebo několik litrů vína denně. A další omezení - alkohol v ceně nalívají jen do 22 hodin. Pak už si ho musí všichni platit, i ti, co ho mají zaplacený a all !!! Větší množství vám před 22 hodinou nedají, protože "byste to mohli dát někomu jinému". Zároveň, když je oběd od 19,30 a od 21,30 je večerní program, nemáte skoro kdy pít :))). Po této stránce se mi dovolená zdála velmi omezující ze strany hotelu!.

Služby hotela
Jak jsem psala výše, nelíbí se mi strategie hotelu ohledně alkoholu. Také nedostanete žádný potravinový balíček, když jedete na výlet, a to ani když jedete s delegátkou! A to si nesmíte ani sami z restaurace něco s sebou vzít.

Personál byl velmi milý a bezproblémový. I když pro někoho možná na první dojem jsou "strašidelní" na druhý dojem je většina z nich moc milá.

Pláž
Opravdu obrovský několikasetmetrový příliv a odliv. Je to podle měsíce, některý dny menší, jiné dny větší (stupňuje se to den ode dne a v jinou hodinu).

Pláž se snaží hotel uklízet, ale je zde velmi velké množství řas, které se vozí za hotel a celkem smrdí. Voda má opravdu kolem minimálně 32°C, někdy mi přišla i teplejší než vzduch (byli jsme v listopadu). Přepadly nás občas i výrazné přeháňky, ale déšť je teplý a v tom teple...Není člověkovi zima, spíš to množství vody nás na takovou zemi překvapilo. Ale v Zanzibaru je hodně "zeleno", tudíž je jasné, že to musí být z nebe zaléváno.

My v moři u pláže neměli ani ryby ani ježky. Na šnorchlování musíte lodí na može. Vodě u pláže díky řasám, bílému písku, přílivu a teplé vodě jsme říkali "koprovka".

Pláž zde nepatří z mého pohledu díky řasám k nejpěknějším (s Ámosem si zajeďte na krásné pláže, v Zanzibaru opravdu jsou), ale na vykoupání a v moři prima. Bazén u hotelu je chladnější než moře, což ve vedru určitě nevadí, čistý a dostatečně velký.

Lehátek je zde dostatek, matrace nosí personál k lehátku, kde se postavíte.

Eva N., 04.03.2020, Dátum pobytu: 3.12. - 16.12.2019
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (1)

Celkom: 8,4 Dovolenka bola skvelá! Zanzibar je krásny ostrov, voda neuveriteľne teplá a ľudia príjemní a veľmi ochotní, usmievaví. Oplatí sa objednať...

  • 8,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 8 Okolie
  • 8 Cena

Celkové zhrnutie
Dovolenka bola skvelá! Zanzibar je krásny ostrov, voda neuveriteľne teplá a ľudia príjemní a veľmi ochotní, usmievaví. Oplatí sa objednať si výlety od miestnych, ktorí ich ponúkajú priamo na pláži. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Ubytovanie je v malých domčekoch v krásnej záhrade. Aj keď sme boli ubytovaní až na konci, všade bolo blízko. Upratovali nám každý deň, veľmi čisto.

Strava
Strava bola výborná, stále si bolo čo vybrať. Skvelé boli najmä grilované ryby a rôzne ovocie. Ale bola aj tradičná talianska pizza.

Služby hotela
Wifi fungovalo len na recepcii a pri bazénoch, na izbách nie. Každý večer bol zaujímavý pestrý program. Bazény boli tiež príjemné. Nikde nebolo veľa ľudí.

Pláž
Pláž je veľmi blízko, krásny biely piesok. Vždy sa dali nájsť voľné lehátka v tieni pod slnečníkmi a palmami. Zaujímavý je príliv a odliv, ktorý vyplavuje na breh riasy. V prípade odlivu sa dá prejsť po chodníčku medzi riasami až ďaleko do mora. Za plážou hotela, ktorá je oddelená kamenným múrikom, sú obchodíky miestnych, kde predávajú suveníry.

Jana J., 01.03.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 25.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Uroa Bay Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 7,6 Nabuduce by som siel priamo cez cestovku, co tam ma delegaata, nie cez CA, ktora pobyt iba sprostredkovava.

  • 6 Ubytovanie
  • 6 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Nabuduce by som siel priamo cez cestovku, co tam ma delegaata, nie cez CA, ktora pobyt iba sprostredkovava. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Prisli sme do rezidencie a dostali sme izbu kde chybala jedna postel. Samozrejme stres, prisli sme rano o piatej, unaveni z 18 hodinovej cesty lietadlami, autobusmi... Nastastie nam vymenili izbu. Cize vybalovanie dva krat. Izba klimatizovana, TV, kupelna, vsetko v poriadku, cisto, pekne, vonavo.

Strava
Strava kvalita v poriadku. Co velmi prekazalo, bolo neustale cipovanie ubytovacimi kartami, kontrola , aj ked sme mali naramky, bez cipovacej karty nebolo mozne sa stravovat. jedna karta na celu rodinu. Ak bol niekto na plazi, alebo sa oneskoril, bez karty nedostal ani vodu. Tak isto na plazi all inclusive nestacil pri objednavke naramok, bolo treba ,mat cipovaciu kreditnu kartu hotela v jednom vyhotoveni, co bol problem ked niekto chcel ist skor na izbu a niekto chcel ostat na plazi, tak zostal o smede.

Služby hotela
Na velmi dobrej urovni. Bez vyhrad, az na tu kreditnu kartu, ktoru sme museli mat pri kazdej objednavke, navsteve restaurtacie, baru, zapnutie klimatizacie, otvorenia dveri na izbe.... co sa pri jednej karte nedalo vsetko robit v rovnakom case na roznych miestach. Ak clovek jedol, druhy z rodiny nemohol byt na izbe, alebo na plazi. Vsade sa muselo chodit spolu, alebo bez karty aj jednotlivo, ale potom bez sluzieb.

Pláž
Super. Cisty biely piesok, ale ked je odliv, tak sa neda plavat. Ani ked idete kilometer do mora, stale je vody po kolena. Odliv kazdy den, takze pol dna sa mozete iba oplaovat, alebo lezat na krasnom piesku kde je 20 cm teplej cistej priehladnej vody. Bazeny fungovali, super, teplota vody v bazene okolo 32-35 stupnov !!! Ako vyrivka vo welnese.

Jozef K., 28.02.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 25.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Uroa Bay Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (2) Nie (0)

Celkom: 9,6 Fantastická dovolená, na kterou budeme dlouho vzpomínat. Zatím nejlepší, na které jsme byli. Rozhodně můžeme doporučit. Hotel je...

  • 9 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Fantastická dovolená, na kterou budeme dlouho vzpomínat. Zatím nejlepší, na které jsme byli. Rozhodně můžeme doporučit.

Hotel je orientován spíš na dospělé, pro děti tam moc vyžití není (skluzavky atp.).

Český delegát, který se opravdu snažil, abychom byli spokojení a něco viděli a dozvěděli se. Tímto panu Martinovi děkujeme...

Nebojte se využívat služeb místních, např. na výlety mají poloviční ceny proti CK, většinou kolem 40USD/os... Pouze do Stone Townu a na farmu koření doporučuji jet na výlet s delegátem, budete mít průvodce s českým výkladem a hodně se dozvíte. Pokud ovládáte dobře angličtinu, nebojte se jet s místními. My je využili několikrát a stálo to za to. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
Hotel nabízí "klasické" domorodé domečky s doškovou střechou, které jsou rozptýlené v neuvěřitelně krásném a zelení zarostlém areálu, my jsme byli v zadní části hotelu, kde jsou vystavěny relativně nové dvoupodlažní "bytovky". Náš pokoj byl zařízený velikou postelí s moskytiérou (která nebyla vůbec potřeba, žádní komáři, mouchy...), dále stůl, židle, lednice, trezor, klimatizace a ventilátor, TV. Velká terasa s osvětlením, 2 křesílka a stolek. Koupelna relativně velká a moderní, záchod a bidet, umyvadlo, sprchový kout, fén.

Je potřeba vzít si ssebou cestovní adaptér do zásuvky, pro nabíječky elektroniky.

Na posteli perfektní matrace, na které se skvěle spalo.

Strava
Na jídle jsme tam vyloženě ujížděli. Velký výběr různých druhů, slané, sladké, gril, těstoviny, ovoce, masa skvěle kořeněná.

Výborné ryby, které tam i vystavují, takže např. skoro dvoumetrový mečoun, nebo žralok zasypaný ledem tomu také přidá atmosféru. Na jídlo jsme si opravdu nemohli stěžovat, myslím, že tam si každý najde to své.

Ovoce je kapitola sama o sobě, tak dobré u nás asi neseženete.

V jídelně vždy bez front, nebo problémů, kam se posadit.

Velký výběr míchaných drinků, nealko, několik druhů piv, bílé a červené víno (to nás moc neoslovilo). Vše ve skleněných lahvích.

Pivo Safari je docela pitelné, na Afriku jsem toto nečekal, dostanete ho i s nachlazeným půllitrem.

Služby hotela
Personál hotelu vždy usměvavý a připravený vám pomoci, servírky nosí drinky i na pláž na lehátko.

V hotelu působí jako ochranka Masajové, jsou to milí a ochotní kluci, kteří vypadají opravdu exoticky, s jejich oštěpy, noži a kyji, ochotně se s vámi vyfotí...

Každý večer je jiný program, živá hudba a zpěv, různá vystoupení, tance. Nikdy jsme neměli problém najít si svůj volný stůl.

V hotelu je obchod se suvenýry, ale moc tam toho neseženete. Je lepší zajít po pláži asi 5min, kde mají obchody místní a tam seženete snad vše, i za dobré ceny :)

Pláž
Pláž je veřejná, místní ji využívají jako chodník, ale žádné davy lidí to nebyly. číhají tam na vás prodejci všeho možného, od kokosů a mušlí po celodenní výlety. Na pláži jsou vyplavené řasy, v prvním okamžiku to trošku zaskočí, ale dá se na to zvyknout, navíc první příliv to schová. Písek je neuvěřitelně jemný, až štukový, všude je plno různých mušlí.

Soukromá pláž je od veřejné oddělena kamennou zdí, místní na ni nesmí a ani to nezkoušejí. Plno lehátek s matracemi, pod slaměnými slunečníky, kde si vždy najdete volná lehátka. celá soukromá pláž je zakryta kokosovými palmami, které poskytují moc příjemný stín. Vždy po pár metrech sloupky s vodovodem, kde si lze umýt nohy od písku. Sprchy jsou u bazénu.

na pláži pozor na děti, jak vyndáte bombóny, sesypou se na vás a těžko se jich zbavuje :)

Vezměte si raději boty do vody, v trávě jsou mořští ježci.

HAKUNA MATATA :)

Luboš A., 26.02.2020, Dátum pobytu: 17.2. - 25.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Uroa Bay Beach

Bola táto recenzia užitočná? Áno (3) Nie (0)

7 fotografií

Celkom: 10 Zanzibar je nádherný ostrov, který jsem celý procestovala s místními průvodci Jerrym a Ámosem, mluví česky, ukáží Vám možné i nemožné a...

  • 10 Ubytovanie
  • 10 Strava
  • 10 Okolie
  • 10 Cena

Celkové zhrnutie
Zanzibar je nádherný ostrov, který jsem celý procestovala s místními průvodci Jerrym a Ámosem, mluví česky, ukáží Vám možné i nemožné a hodně se s nimi nasmějete. Během výletu oběd, nápoje a ovoce (krevety, langusty, ryby, kuře, mango, ananas, meloun, papája, banány.....)

Využijte jejich služeb a nevěřte tomu, že kdo si nekoupí výlet od delegátky hned cestou z letiště na hotel, tak žádný nemá.

Hodně Čechů potom litovalo, že už zaplatili zálohu dopředu. Jerry má pestrou nabídku výletů za mnohem nižší ceny. Byla to dovolená mých snů, která předčila mé očekávání, kam se určitě vrátím. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
v africkém duchu, skromné, ale vyhovující, vše čisté, pravidelný úklid a výměna ručníků

Strava
kuchaři milí, personál ochotný a usměvavý, hned Vám nalijí vodu, strava vynikající a pestrá, ryby, mořské plody, různě upravené a skvěle dochucené pokrmy, zeleninové saláty, zákusky a za mě nejlepší ovoce, které jsem kdy jedla, nikde žádné fronty, pohoda

Služby hotela
zaměstnanci hotelu jsou velmi příjemní, snaží se mluvit česky, osušky za vratnou zálohu 5USD. Každý večer byl nějaký program, přes den se o zábavu postarali animátoři

Pláž
překrásná, snažili se uklízet, chodila jsem plavat brzy ráno, voda perfektní, potom odliv, tak je vhodné vyjet na výlet, nebo s místními Masaji podniknout procházku na políčka, kde místní ženy pěstují řasy, ukáží Vám nádherné hvězdice a poví Vám spoustu zajímavostí, odpoledne příliv a úžasné koupání, kdy voda měla kolem 38 stupňů, neskutečná nádhera.

Na pláži si Vás též najde místní průvodce Jerry, tak neváhejte s ním objevit kus překrásné Afriky, opravdu to stojí za to. Domluvte si s ním též návštěvu školky a školy a nezapomeňte přibalit nějaké sladkosti, pastelky, sešity, budou Vám velice vděčni.

Anonym, 17.02.2020, Dátum pobytu: 4.2. - 14.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (7) Nie (0)

Při odlivu 3 fotografie

Celkom: 7,6 Zanzibar je hezký ostrov a země, je zde co vidět a užít. Negativní jsou vysoké poplatky ubytovací(8 USD/den/osoba),které nejsou nikde ve...

  • 7,5 Ubytovanie
  • 9 Strava
  • 7 Okolie
  • 7 Cena

Celkové zhrnutie
Zanzibar je hezký ostrov a země, je zde co vidět a užít. Negativní jsou vysoké poplatky ubytovací(8 USD/den/osoba),které nejsou nikde ve vztahu k turistice patrné. Zobraziť celú recenziu

Ubytovanie
čisto,jednoduché,trochu úspornější obměna osušek

Strava
Každý den obdobná,ale velmi chutná, velmi bohatá na pokrmy z ryb a plodů moře

Služby hotela
Bez poplatku obdobné jako v jiných destinacích, animační programy slušné.

Pláž
pláž ovlivněna velkým přílivem a odlivem, udržovaná, to ale nijak nevadí v kombinaci s pěknými bazémy.Procházky po pláži příjemné, možno vidět pěstování řas a jiné

Jan Nechuta, 17.02.2020, Dátum pobytu: 4.2. - 14.2.2020
Oblasť: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Bola táto recenzia užitočná? Áno (1) Nie (0)